Pariuri pe goluri – informații generale

Din ce în ce mai mulți pariori se îndreaptă spre pariuri pe goluri, o alternativă foarte viabilă la pariurile sportive clasice, de tipul 1×2. Citește câteva informații esențiale despre acest tip de pariuri, apoi fă-ți un cont de jucător la una dintre casele de pariuri recomandate și încearcă să profiți de ele.

de Ionuț Alexandru 28 Februarie 2024
Cele mai bune site-uri de pariuri pe goluri din România 2024
1 5/5 100% până la 500 RON
Ofertă variată Zero comision Multe piețe de pariere
Joacă acum!
2 4,95/5 Pachet bonus 500 RON
Platformă completă Multe variante pariuri pe goluri Ideal pe mobil
Joacă acum!
3 4,90/5 100% până la 1.750 RON
Platformă sigură Bonus atractiv Top pariuri baschet
Joacă acum!
4 4,85/5 100% până la 500 RON Pariu gratuit
Platformă modernă Transmisii evenimente live Aplicație mobilă optimizată
Joacă acum!
5 4,80/5 50 RON gratuit + 150 RON La 3 depuneri
Cote bune Operator cu experiență Diversitate pariuri
Joacă acum!
6 4,75/5 100% până la 500 RON
Condiții bune de rulaj Evenimente live Multe evenimente din fotbal
Joacă acum!
7 4,70/5 Pariu fără risc 300 RON + 200 rotiri gratuite
Timp de latență redus Transmisii evenimente Full HD Aplicație mobilă premium
Joacă acum!
8 4,65/5 Până la 180 RON
Cote speciale Multe piețe eSports Bonusuri aniversare
Joacă acum!
9 4,60/5 Pachet bonus 500 RON
Cote atractive Pariuri sporturi universitare Transmisiuni live
Joacă acum!
10 4,55/5 150% până la 750 RON Pariu gratuit
Pariuri fără risc Cote echilibrate Ofertă completă
Joacă acum!

Unul dintre criteriile de bază la alegerea unei case de pariuri este varietatea ofertei acesteia. Astfel, obligate de concurența acerbă dintre ele, cele mai bune case de pariuri sportive online oferă o paletă din ce în ce mai mare de opțiuni, menită să mărească atractivitatea jocului.

Aspectul creșterii numărului de piețe de pariere a permis jucătorilor să caute pariuri mai sigure decât pariurile de tip solist, așa cum sunt, cel puțin în teorie, pariurile de tip total goluri, pariurile pe interval de goluri sau pariurile de tip under/over la fotbal.

Aceste tipuri de pariuri se numără printre cele mai jucate de către amatorii de pariuri. Deoarece șansele de a câștiga sunt, în unele dintre cazuri, 50-50. Ceea ce se traduce, cel puțin la prima vedere, ca una dintre strategiile de pariere pe fotbal considerate ca fiind mai sigură.

Pariuri pe număr de goluri – sub/peste

În materie de pariuri sportive pe goluri, pariurile de tipul sub/peste (cunoscute și ca under/over) sunt printre cele mai accesate de pariori. Acestea îți permit să mizezi pe numărul maxim sau minim de goluri dintr-un meci, fără să trebuiască să alegi și un câștigător pentru partida respectivă.

Mai mult de atât, pentru majoritatea opțiunilor există mai multe rezultate posibile, ceea ce face acest tip de pariuri pe goluri și mai atractiv. Indiferent că mizezi pe numărul minim sau maxim de goluri dintr-un meci, în afară de varianta sub 0,5 goluri, rezultatele posibile care îți aduc profit sunt multiple. De exemplu, în cazul marjei de 2,5, scorurile finale care îți aduc profit sunt:

  • sub 2.5 goluri – 0-0; 1-0; 2-0; 0-1; 1-1; 0-2.
  • peste 2.5 goluri – 2-1; 1-2; 3-0; 4-0; 0-3; 0-4 șamd.

Pentru a găsit cele mai bune pariuri pe goluri marcate de tipul sub/peste trebuie să ai o strategie și o logică bine pusă la punct. Desigur, te poți baza și pe instinct, însă este mult mai indicat să eviți anumite greșeli care te fac să pierzi la pariuri și să iei în calcul diverse aspecte, precum profilul echipelor, stilul de joc, media de goluri a fiecărei echipei în parte sau obiectivul formațiilor implicate.

Pariuri pe interval de goluri

Orice casa de pariuri care se respectă include în ofertă ei de pariuri pe număr de goluri și acest tip de pariu. Deci, mai ales dacă optezi pentru recomandările noastre, nu o să ai nicio problemă să găsești varianta. Această opțiune de pariuri pe goluri marcate poate fi percepută ca o alternativă la pariurile de tip sub/peste.

Pariuri pe număr de goluri

Ofertă de pariuri pe interval de goluri

Acest tip de pariu, în cazul în care nu este clar, oferă mai multe opțiuni de invervale de goluri dintre care poți alege, de la 0-3 goluri până la 4-6 goluri. În cazul acestor pariuri pe goluri, opțiunile, similar cotelor, pot fi diferite de la o casă de pariuri la altă.

De asemenea, cu cât intervalele numărul de goluri înscrise în partidă sau de anumită o echipă sunt mai generoase, cu atât posibilitate de câștig este mai mare, dar și cota oferită de operator este mai mică. Practic pariurile de tip total goluri în intervalul 0-3, înseamnă de fapt că joci sub 3,5 goluri, deci așteaptă-te la o cotă identică.

Alte pariuri pe goluri marcate

Evident, opțiunile de mai sus nu sunt singurele în materie de pariuri pe goluri. Mai ales în cazul competițiilor de top, există și alte pariuri pe fotbal populare, dintre care o bună parte poate fi încadrată tot în vasta categorie a pariurilor sportive pe goluri.

Ambele echipe marchează

Pariuri sportive pe goluri

Ambele echipe marchează

Având în vedere că variantele sunt Da sau Nu, opțiunea această de pariu este foarte potrivită atât în cazul unei partide echilibrate, cât și în cazul unei partide care are o favorită certă. Desigur, în funcție de circumstanțe și de evenimentul ales, cotele acestui tip de pariu sunt întotdeauna diferite.

Gol marcat în ambele reprize

La fel ca și cel de mai sus, acest tip de pariuri pe goluri marcate are variantele Da și Nu. Similar, în funcție de eveniment și de șansa ca măcar o echipă dintre cele implicate să înscrie în fiecare dintre reprize, cotele oferite de operatori pot să fie mai mari sau mai mici.

Pariuri pe marcatori

Pariuri marcatori

Pariuri speciale pe marcatori

Acest tip de pariuri pe goluri sunt prezentate de obicei sub forma unor pariuri speciale. După cum îi spune și numele, scopul tău este unul simplu, în teorie, să ghicești unul sau mai mulți dintre marcatorii partidei alese. Desigur, un atacant de clasă mondială, abonat la gol, nu va avea o cotă foarte rentabilă chiar dacă înscrie. De aceea pariurile pe număr de goluri sunt mai sigure, deci mai căutate și mai des folosite de specialiști.

Pariuri combinate

După cum se poate vedea mai sus, pariurile pe număr de goluri au o mulțime de variante și de variații. Totuși, sunt unele situații când acestea nu sunt suficiente. De aceea, casele de pariuri te lasă să le combini cu alte opțiuni pentru a crește valoarea cotei. Atenție, deodată cu cota, crește și riscul acelui pariu!

Plasează SuperPariuri Bonusuri și promoții atractive
500 RON Pachet Bonus
Termeni & Condiții se aplică 18+, bonus pentru utilizatorii noi înregistrați, valabil pentru primele 3 depuneri: prima depunere 50% până la 200 RON; a doua depunere 50% până la 200 RON; a treia depunere 100% până la 100 RON; depunere minimă 20 RON; cote de minim 1.60 per selectie simplă și 2.50 per pariu acumulator; cerințe de rulaj 6x; valabilitate 7 zile.

Superbet, partener oficial al Superligii și al unora dintre cele mai bune echipe românești , se remarcă și îți pune la dispoziție SuperPariuri. O secțiune cu pariuri presetabilitate, care oferă diverse mixturi de pariuri pe goluri combinate cu câștigătoarea partidei, cu numărul de șuturi pe poartă, cel al faulturilor sau chiar cel al cartonașelor.

Întrebări frecvente despre pariuri pe goluri

În această secțiune am ales să răspund la o serie de întrebări atent selectate despre pariuri pe goluri. Astfel, aici poți afla informații esențiale despre cum să pariezi pe goluri, dar și recomandări referitoare la cele mai ofertante site-uri de pariuri.

1️⃣ Unde pot plasa pariuri pe goluri?

Acest tip de pariuri este foarte popular în rândul jucătorilor. De aceea, pariurile pe număr de goluri sunt disponibile la majoritatea caselor de pariuri. Totuși, pentru un plus de siguranță și pentru o ofertă mai consistentă îți recomandăm să îți faci cont și să joci la operatorii recomandați.

2️⃣ Ce platformă are pariuri combinate?

Pariurile pe număr de goluri au o mulțime de variante și de variații. Totuși, sunt unele situații când acestea nu sunt suficiente. De aceea, casele de pariuri îți permit să le combini cu alte opțiuni. Oferta Superbet propune o variantă interesantă, pariuri combinate prestabilite.

3️⃣ Ce sunt pariurile de tip under/over la fotbal?

Există un motiv pentru care pariurile de tip under/over la fotbal sunt printre favoritele pasionaților de pariuri. Dă click pe link și citește o serie de informații esențiale despre acest tip de pariuri și aspectele strategice la care trebuie să fii atent înainte să le plasezi.

4️⃣ Cum se joacă pariurile pe interval de goluri?

Casele de pariuri recomandate includ în oferta lor de pariuri pe număr de goluri și acest tip de pariu. Citește articolul de mai sus sau dă click pe link și află mai multe informații despre pariurile pe interval de goluri și cum să profiți la maxim de acestea.

5️⃣ Care sunt principalele pariuri pe goluri marcate?

Există o sumedenie de pariuri pe goluri marcate. Așadar, înainte să începi să joci ar fi indicat să citești despre fiecare variantă în parte. În așa fel încât să înțelegi care este scopul fiecărui tip de pariu și când este indicat să îl folosești.

Articole Similare