Aveți un sistem de pariere? Vă trebuie și o bancă de pariuri!

Orice investiție este susținută de un plan. Începeți cu o investiție inițială și planul este aceasta să crească, să aducă profit. Cu piața bursieră americană, unii oameni ar putea spera să crească cu 7% -9% în medie pe an, dar știm cu toții că piețele financiare au scăzut brusc, neașteptat și presupun un risc mare. Investitorii analizează modelele din trecut pentru a-și face alegerile de investiții pe baza datelor istorice. Dar există atât de multe date de luat în considerare pe piețele globale. Fotbalul este mult mai ușor de gestionat. Este mult mai posibil să știm ce afectează jocurile și există foarte puține șanse că deciziile politice neașteptate sau scandalurile de afaceri să afecteze rezultatul unui joc de fotbal. Unele strategii de pariere vizează un profit de 3% – 7% pe luna. Combinând mai multe strategii se pot ajunge și la profituri mai mari. Exact ca în cazul unui plan de investiții, știți exact cât ați investit și cât sunteți disponibili să pierdeți sau cât doriți să câștigați. De aceea există bănci de pariuri.

Ce înseamnă “o bancă de pariuri”?

Când oamenii încep să parieze, ar putea să vadă un joc bun și să pună 20 RON direct de pe cardul de debit sau credit. Dacă au noroc, vor continua. Dacă pierd, trebuie să mai adauge bani în cont, dacă acesta este pe zero. Se uită la istoria pariurilor lor și se întreabă unde s-au dus investițiile lor, dar este ca și cum ai pleca într-o călătorie fara GPS. Nu prea știi unde ești, unde te duci sau cum să ajungi. Există o altă variantă! Nu ar fi mai bine să vă gândiți cați bani pe săptămâna folosiți ca să pariați, cât face această sumă pe lună și cât este pe un an? Ce ar fi dacă luați întreaga suma, folosită pentru pariuri pe un an și vă creați propria bancă de pariere? Nici nu este necesar să aveți toată suma în cont. Este suficient să știți valoarea exactă a acesteia și s-o angajați în strategia voastră de pariere.

Ce este o bancă de pariuri?

Ce este o bancă de pariuri?

Cum să gestionăm banca noastră de pariuri?

Să presupunem că investiția inițială este de 1.000 RON (cu sau fără bonus de bun-venit). Aceasta este banca voastră de pariuri. Este bine să o împărțiți în puncte. Un punct este miza voastră de bază. Oamenii încep de obicei cu bănci standard de 100 de puncte. Pentru 1.000 RON, aceasta ar fi 10 RON pe 1 pariu. Acest lucru se face astfel încât să nu pierdeți toți banii pe o cursă proastă și să aveți destui bani pentru a trece la alergările bune. O bancă de 100 de puncte înseamnă că 1 punct reprezintă 1% din numerarul vostru inițial. Este foarte rar ca un parior profesionist să pună 10 puncte pe ceva. Asta înseamnă că nu trebuie să puneți 10% din banca voastră pe un singur pariu. Dacă pierdeți de 5 ori, banca voastră va da faliment și va trebui să renunțați la sistemul pe care îl utilizați. Punctele se folosesc pentru a ușura dialogul cu alți pariori fără să fie nevoie sa vă exprimați în valori. Un punct pentru cineva ar putea fi 10 RON, dar o altă persoană ar putea fi 100 RON pe pariu. Dar pot discuta cu același nivel de risc vorbind despre un pariu de 1 punct.

Calculați randamentul pariurilor

Calculați randamentul pariurilor

Putem folosi apoi puncte pentru a calcula rentabilitatea investiției, numită și randament . Dacă pariem 1 punct pe 100 de jocuri, iar la sfârșitul acestuia avem 105 puncte – am obținut 5 puncte de profit. Am făcut randament de 5%. Chiar dacă am câștigat și am pierdut pariurile, profitul mediu pentru eforturile noastre a fost de 1,05 puncte pentru fiecare pariu. Dacă vedem o strategie cu un randament de 10%, știm că profitul țintă pentru asta după 100 de pariuri ar fi 110 puncte. Dacă am începe cu o bancă de pariuri de 1.000 RON și o miză de 10 RON pe punct, atunci am spera să avem 1.100 RON după 100 de pariuri. Dacă sistemul nostru are 200 de pariuri pe lună, vizăm 1.200 RON după o lună.

Deci, randamentul și numărul de pariuri pe lună sunt foarte importante pentru planificarea obiectivelor noastre.

Băncile de pariuri vă ajută să vă controlați impulsurile de pariere, deoarece vă faceți planul înainte de a începe. Acestea ajută la protecția împotriva erorilor obișnuite ale pariorului, cum ar fi parierea pe impuls, pierderea disciplinei, negarea pierderilor, parierea de dragul de a paria pe ceva. Băncile de pariuri sunt un instrument esențial pentru pariorul profesionist.

Articole Similare