Glume și ghicitori amuzante despre jocuri de noroc

Care este diferența între un jucător de poker și un parlamentar? Jucătorul de poker mai spune și adevărul din când în când! Și noi suntem aici să dăm cărțile pe față și să vă spunem cele mai tari și interesante glume din comunitatea de jocuri de noroc. De cele mai multe ori, cele mai interesante glume pleacă chiar de la crupieri, pentru a face jocul mai interesant. Dacă ați jucat la jocuri de cazino, cu un dealer real, este imposibil ca acesta să nu vă fi trântit vreo poantă, două, când v-a fost lumea mai dragă. Sau poate ați întâlnit alți jucători care au pus mai mult preț pe buna dispoziție, decât pe bani sau competiție!

Mențineți un ritm pozitiv

Mențineți un ritm pozitiv

Înainte de a începe să râdeți

Acest blog este unul distractiv, adunat din lumea întreagă, așa că trebuie tratat ca atare. Nu avem intenția să luăm peste picior nici un coleg de al nostru, care joacă la jocuri de noroc și întotdeauna am luptat pentru un joc responsabil. Dependența la jocuri de noroc este reală și reprezintă o problemă gravă pentru mulți dintre colegii noștri dar care poate fi tratată. Dacă aveți un prieten la nevoie, nu ezitați să-l ajutați! Până atunci, haideți să punem un zâmbet pe buze sau chiar să râdem în hohote!

Râsul face bine la sănătate

Râsul face bine la sănătate

Începem cu niște ghicitori scurte

Câștigăm, pierdem, așa este viața, important este să rămânem pozitivi tot timpul. Poate ați auzit câteva din glumele pe care suntem gata să vi le dezvăluim și dacă este așa, măcar de data încercați să le potriviți cumva in viața dvs. De se să fiți jucătorul veșnic nemulțumit, când puteți sa faceți haz de necaz sau să fiți vedeta serii? Drept să spunem, glumele despre jocuri de noroc sunt cu mult mai amuzante dacă nu sunt bazate pe pierderile proprii!

  1. Care este diferența între o rugăciune în biserică și o rugăciune în cazinou? Rugăciunea din cazinou este din tot sufletul.
  2. Cum au fost opriți Adam și Eva de jocurile de noroc? Le-a fost luat paradice-ul – pair o dice.
  3. De ce mănâncă la cină un jucător de blackjack? Ce îi oferă complementar cazinou unde și-a pierdut toți banii.
  4. Care este diferența între poker online și poker live? Când pierzi la poker online poți să plângi cât vrei, că nu te vede nimeni.
  5. Ce spune un parior atunci când i se reproșează că nu e poate lăsa de jocuri de noroc? Ba, pariez că pot.
  6. Ce răspunde un jucător atunci când este întrebat cum îi este afectată viața de familie? Pozitiv, ne-am apropiat unii de alții, după ce ne-am mutat într-o casă mai mică.
  7. Cum ajungi milionar la un cazinou? Te duci cu un bilion.
  8. Cine te sună primul după o zi în care nu ai apărut nicăieri? Cazinoul….
  9. De ce pirații nu pot să joace jocuri de cărți? Pentru că stau pe deck.
  10. Ce are inimă dar nu are organe? Pachetul de cărți de joc.
  11. Căsătoria este ca un pachet de cărți. Tot ce ai nevoie la început sunt 2 inimi și un diamant. Dar la sfârșit regreți că nu ai avut spada.
 Întâmplări adevărate sau povești?

Întâmplări adevărate sau povești?

Întâmplări adevărate sau povești?

De cele mai multe ori suntem tentați să spunem că nu există fum fără foc, cu toate acestea, glumele de mai jos sunt tratate ca și povești. Dacă ar fi adevărate, nu am știi sigur ce să facem, să râdem sau să plângem. Haideți să mai râdem un pic!

1. O mamă disperată apelează la directorul școlii pentru a-i ajuta feciorul să oprească jocurile de noroc. După 7 zile, directorul o sună pe femeia în pricină și îi spune că a rezolvat problema. Acesta i-a spus cum a profitat de situația în care băiatul i-a spus că pariază 5 € că barba lui este falsă. Astfel că a acceptat și l-a lăsat să-l tragă de barba lui naturală, știind cu siguranță că pierderea unui pariul îl va lecui. Mama în cauză, cu ultimele ei puteri și cu speranțele distruse, i se adresează directorului: Ieri, mi-a propus un pariu de 10 €, că până la sfârșitul zilei te va trage de barbă, cu permisiunea ta.

2. Un jucător e grăbește să ajungă acasă de vizita la cazinou. Nici nu intră bine pe ușă și începe să tipe la nevastă-sa: Vasilico, împachetează-ți lucrurile, tocmai am câștigat jackpotul de 1 milion de euro la păcănele! În bucuria sa enormă, Vasilica își întreabă soțul ce fel de haine să împacheteze, pentru vreme caldă sau rece. Nedumerit, soțul se întoarce către soție și îă răspunde: Puțin îmi pasă unde te duci? Te poți și la Polul Nord, dacă vrei, important este să pleci din casa mea până la prânz!

3. O blondă atrăgătoare intră într-un cazinou. Se părea că este puțin în stare de ebrietate și hotărâtă să parieze 20 000 € pe o singură aruncătură de zaruri. Aceasta se întoarce către dealeri și îi întrebă dacă îi deranjează dacă se dezbracă gol goluță, deoarece se simte mai norocoasă în costumul lui Eva.

Acestea fiind spuse, blonda atrăgătoare se dezbracă de toate hainele și în timp ce zarurile se rostogoleau, aceasta a strigat: „Haide, iubito, mama are nevoie de haine noi!” Când zarurile se opriră, ea sări în sus și în jos și striga. “Da! Am câștigat, am câștigat!” A îmbrățișat toți dealerii, și-a luat hainele și câștigurile și a plecat în grabă. După ce le-a revenit glasul și s-au dezmeticit complet, unul dintre dealeri întreabă: „Ce a rostogolit?” La care celălalt dealer răspunde: „Nu am idee, am crezut că te uiți tu!”

Jucător profesionist sau amator?

Jucător profesionist sau amator?

Pariezi în baruri? Finalul este pentru tine

Cândva , în timpul marii depresiunii, un bărbat intră în bar și îi cere barmanului să servească toți clienți cu o bătură din partea lui. Barmanul fiind puțin îngrijorat, se adresează bărbatului: „Suntem în mijlocul Depresiunii, așa că va trebui să văd mai întâi bani.” Eroul nostru din poveste scoate un teanc de bani și îi înșiră pe tejghea. Barmanul uimit îl întreabă: „De unde ai obținut toți acești bani?”

„Sunt un jucător profesionist”, a răspuns bărbatul. Barmanul a spus: „Nu există așa ceva! Adică, cele mai bune șansele sunt de 50 la 50, nu? ” „Păi, doar pariez pe lucruri sigure”, a spus tipul. “Precum ce?” întrebă barmanul. Tipul, vrând să-i dea un exemplu barmanului, îi spune: „ pariez cu tine cu pot să-mi mușc ochiul drept”. Barmanul, fiind om cu toate mințile în cap, a fost de acord. Tipul își scote ochiul de sticlă și-l mușcă. Barmanul realizând greșeala, este de acord să plătească și în același timp menționând că nu se va mai lăsa înșelat încă o dată.

Pariorul înverșunat și încrezător în abilitățile sale, se avântă din nou: „O să vă mai dau o șansă. O să pariez pe alți cincizeci de dolari că pot să-mi mușc ochiul stâng ”. Barmanul s-a gândit din nou și a spus: „Ei bine, știu că nu ești orb, adică, te-am urmărit când ai intrat aici și ai nevoie de ochi ca să mergi cu așa siguranță. Voi lua acest pariu. ” Deci, tipul și-a scos dinții falși și și-a mușcat ochiul stâng. Barmanului nu i-a rămas decât să plătească și acest pariu, de data aceasta sub forma unei sticle de scotch de cea mai bună calitate. Străinul și-a luat sticla de scotch și s-a dus în camera din spate , pentru a se alătura jucătorilor de poker.

După multe ore de joc și multe băuturi, tipul se îndreptă către bar, împleticindu-se bine: „Bartender, îți voi oferi o ultimă șansă. Îți pariez pe cinci sute de dolari că pot să stau pe acest bar, într-un picior și să mă urinez în acea sticlă de whisky de pe raftul din spatele tău, fără să vărs vreo picătură. ”

Barmanul, văzând starea de ebrietate avansată a jucătorului, nu s-a gândit nici o clipă și a luat pariul. Rezultatul a fost haotic, străinul urinând peste tot barul, barman, pahare și sticle dar nici un strop în sticla de whisky. Barmanul, bucuros că a câștigat, îi cere banii străinului, spunându-i că nu este un jucător profesionist pentru că tocmai a pierdut. Străinul ușurat se dă joc de pe bar și îi spune contrariul: ” Ba din potrivă! Tocmai am pariat câte 1000 de dolari cu fiecare jucător din camera din spate , că o să mă urinez pe tot barul tău, chiar și pe tine și tot o să te fac să râzi! ”

Vi s-au părut ciudate pariurile ultimului nostru erou? Ar trebui să verificați și articolul nostru cu Cele mai ciudate pariuri din lume, după care putem dezbate argumentele. Experința pozitivă la jocurile de noroc depinde numai de jucător și felul în care acesta tratează acest mod de divertisment. Nu lăsați niciodată garda jos, atunci când vă expuneți banii și datele online. Alegeți mereu un operator sigur, licențiat și nu depășiți niciodată, dar niciodată bugetul de joc, indifernet de cât de norocos vă considerați la acel moment!

Articole Similare