Topul celor mai ciudate pariuri plasate in Romania

Pariorul modern intocmeste o serie de trasaturi unice, fapt dezvaluit de analistii si expertii in domeniul statistic. Este avantajat de o inteligenta peste medie, se descurca si face bani si trece pragul agentiilor de pariuri de cel putin doua sau trei ori pe saptamana. Alternativ, frecventeaza cei mai buni operatori online, pentru a primi cele mai bune cote, este consumator fidel de stiri sportive si informatii din domeniu si consulta sfaturile expertilor din domeniu. De cele mai multe ori iese castigator.

In acest articol nu vom trata cazurile pariorilor compulsivi, care nu au deprins tainele meseriei, ci ne vom concentra asupra celora care pariaza cu sange rece, calculat si fara nici un fel de emotie asociata cu aceasta practica. Pariuri ciudate sau practici neobisnuite, nu lasam nimic la voia intamplarii. Nu joci, nu castigi – sau si mai bine zis: joci si castigi experienta. Asta pare a fi cazul unor pariori veterani, din judetul Caras Severin. Acesti 4 norocosi si-au adjudecat un premiu colosal, ridicat chiar din agentia operatorului Fortuna.

Dar povestea acestor respectabil domni este alta: unul din ei fusese disponibilizat, altul era pensionar, unul era subofiter, iar altul era functionar public. Ce au acesti domni in comun? O experienta de zeci de ani pe piata jocurilor de noroc. Norocosii castigatori a peste 150.000 EURO si-au folosit experienta cumulata si au pariat o serie de evenimente sportive, in principal fotbal, din ligile mai putin cunoscute. Biletele de pariu au avut in centrul atentiei evenimente din campionatele disputate in Australia, Ecuador, Brazilia sau Columbia. Investitia, in total, s-a ridicat la uriasa suma de 51 RON!

Romanul care a inchis o casa de pariuri, in urma unui castig colosal, a rasunat in lung si-n lat. Inspiratie de moment sau noroc fara margini, cert este ca fericitul castigator a peste 1.000.000 RON a folosit o strategie neobisnuita.

Au riscat si au castigat

Surpriza de proportii in urma celor mai neobisnuite pariuri

Veteran al pariurilor sportive, acesta a adunat 11 bilete cu acelasi numar de meciuri si rezultate: 16 meciuri din ligile majore din Europa, dar si Italia, Anglia, Belarus sau Portugalia si acelasi pronostic: pauza sau final x. In felul acesta, nu numai ca a facut o gramada de bani, dar a si inregistrat un record in Romania! Felicitari castigatorului.

Cum vi se pare un pariu de 2 RON versus un profit de 350.000 RON? Incredibil? Nici castigatorului nu i-a venit sa creada, mai ales ca domnul Popa L. se lauda cu o intelegere ampla a jocului de fotbal. Din 20 de evenimente, plasate pe meciurile din diferite ligi, a dus la castigarea a 19 partide de fotbal. Meciul anulat, evenimentul cu numarul 20, i-a micsorat un pic cota, astfel incat dansul a castigat doar un pic peste 350.000 RON. Ulterior, folosind o strategie similara, a mai avut parte de inca doua castiguri frumusele, 8.500 RON si, respectiv, 8.800 RON!

Cazul bucuresteanului ce a castigat “doar”140.000 RON este, de asemenea, extrem de interesant. O strategie destul de comuna in randul impatimitilor acestui sport pare sa fie combinarea cotelor pe un singur bilet. Lesne de inteles, cotele sunt cumulative si acestea cresc valoarea biletului. In cazul de fata, jucatorul a pariat 2.5 RON pe un numar de 14 meciuri de fotbal, dar intamplarea a facut sa castige doar 13 predictii. Valoarea totala a biletului, daca ar fi castigat toate cele 14 meciuri, ar fi fost de 500.000 RON! Se pare ca sumele mici, mizate pe evenimente sportive ce au cote mari a fost reteta succesului acestui bucurestean.

Se pare ca cel mai norocos roman a pus biletul castigator in cadrul unei agentii Fortuna si, destul de recent, a reusit sa stabileasca un nou record, in materie de incasari. Imaginati-va urmatorul scenariu: iti surade norocul, dar experienta isi spune cuvantul. Intrii in agentie, alegi 20 de evenimente, pariezi o suma modesta – in cazul de fata foar 90 RON – si astepti. Cateva ore mai tarziu esti anuntat: Felicitari, biletul dumneavoastra este castigator. Norocosul parior a nimenit toate cele 20 de evenimente si, cu tot cu bonusuri, a primit peste 500.000 RON premiu, din partea agentiei!

Sunt multi romani care au deprins secretul pariurilor sportive, iar in cazul Domnului Gopo, nu exista eveniment sportiv care sa-i fie necunoscut. Pe langa faptul ca a reusit performanta de a incasa peste 300.000 RON in doua zile, dumnealui reuseste – in mod constant – sa castige cateva zeci de mii de ron pe luna, doar din pariuri. Nu numai experienta este suficienta, ci este necesara urmarirea evenimentelor in permanenta. Studiul aprofundat se rasfrange si asupra intregii echipe, a starii de sanatate a jucatorilor, precum si a strategiei antrenorului. Daca veti alege sa urmati aceasta cale, jucati informati si, in primul rand, documentati-va in prealabil! Va dorim succes!

Articole Similare