Cele mai bune jucătoare de poker

Nu a trecut mult timp de când legătura între femei și cazino a fost mai degrabă pe post de talisman. Dar aceste vremuri au trecut. Astăzi, femeia are un rol mult mai semnificativ decât să aducă frumusețe și eleganță. Cazinourile și sălile de poker nu mai sunt un teritoriu bărbătesc. Damele și-au găsit loc acolo și cele mai bune jucătoare de poker au arătat că îl merită pe deplin.

Podii de premiere pentru primele 3 locuri

Cele mai bune femei la poker

Tot mai multe femei accesează frecvent cele mai bune site-uri de poker și joacă împotriva unor jucători profesioniști din întreaga lume. Deseori, cele mai bune femei la poker câștigă turnee împotriva unor adversari de clasa mondială. Acest lucru este foarte inspirator pentru multe reprezentante ale sexului frumos, care sunt încă îngrijorate de intrarea în lumea dura masculină și petrec ore întregi, jucând poker ca la aparate.

Cele mai bune femei la poker pot concura cu jucătorii de top?

Joacă femeile poker? Fără îndoială, și nu numai că joacă, dar mulți experți susțin ca sunt și mult mai bune decât majoritatea jucătorilor profesioniști din sexul opus. Specialiștii au analizat modul de joc al femeilor și au determinat câteva calități, pe care femeile le dețin și tocmai acestea le oferă un avantaj bun față de bărbații jucători la poker. Iată care sunt acestea:

  • Femeile au mai multă răbdare
  • Femeile evaluează mai clar riscul
  • Femeile sunt mai intuitive
  • Femeile sunt mai motivate

În ziua de astăzi, putem urmări și sprijini jucătoarele preferate, sute pe plan global, în direct sau pe dispozitivele noastre mobile. Nu numai că femeile joacă poker dar ele intră și în cele mai mari competiții din lume. În plus ele aduc la masă regulile de aur ale sexului feminin, răbdarea și evaluarea corectă a situațiilor.

Cele mai mari nume de poker feminin

Cele mai mari nume de poker feminin

Cele mai mari nume de poker din lumea feminină

Ați auzit de câștiguri imense la păcănele? Vorbim de sume semnificative, câștigate la jocuri ca la aparate. Însă, câștigurile semnificative nu se obțin doar la cazinourile online pe bani reali. Dimpotrivă! Cele mai bune jucătoare de poker au dovedit că pot face carieră din jocul de poker și pot câștiga campionate și turnee mondiale. Iată, cele mai bune femei la poker din lume:

  • Vanessa Selbts – $ 11,906,24
  • Kathy Liebert – $ 6,337,998
  • Kristen Bicknell – $ 5,188,968

Bineînțeles, Barbara Enright este o altă mențiune de luat în considerare dar de care am vorbim în alt articol. Barbara, este o jucătoare americană de poker profesionistă, care a avut o pasiune pentru poker încă din copilărie. Această doamnă selectă a avut mult succes în timp ce și-a construit cariera, dar cea mai mare care este titlul de prima jucătoare de poker. Enright a fost singura femeie care a ajuns la o masă finală WSOP Main Event în 1995! De asemenea, este prima femeie care a câștigat 3 brățări WSOP.

Vanessa Selbst – $ 11,906,24

O campioană incontestabilă printre cele mai bune jucătoare de poker este Vanessa Selbst. Nicio altă femeie de pe listă cu femeile din industria jocurilor de noroc nu se poate compara cu realizările iei. Vanessa este o poker expertă, în vârstă de 36 de ani, din Brooklyn. A reușit să obțină câștiguri de aproape $12 milioane.

Acum câțiva ani s-a retras, dar înainte s-o facă a ajuns pe locul 20 din lista cu 100 de cei mai buni jucători de poker din lume. Drumul ei glorios a început la WSOP în anul 2006 și 2007 cu două încasări consecutive de câte 6 cifre. Prima sa brățară WSOP a fost câștigată în anul 2008, suplimentând cu un premiu de $227,933 dintr-un turneu cu PLO de $1,500.

Evenimente Realizări
Brățări WSOP 3
Titlu WSOP NU
Cel mai mare premiu live 1.823.430 USD
Câștig total 11.906.246 USD

Vanessa Selbst a câștigat NAPT în anii 2010 și 2011 și a obținut un total de $ 1,200.000. Dar nici asta nu a fost suficient pentru una dintre cele mai bune femei la poker. Între aceste participări a luat titlul Partouche Poker Tour la Paris, care i-a adus un plus de $1.300.000.

Anul 2021 i-a adus a doua brățară WSOP de la un turneu cu 6 mâini și 10 jocuri, iar a treia brățară a fost câștigată în 2014. Aceste premii dovedesc că Vanessa este un maestru al jocului de poker și abilitățile ei depășesc cu mult reguli de bază la poker. Anul 2015 îi aduce o altă victorie de 7 cifre. La sfârșitul anului 2017 a renunțat la turneele de poker.

Evenimente Realizări
Brățări WSOP 1
Titlu WSOP NU
Cel mai mare premiu live 1.000.000 USD
Câștig total 6,650,000 USD

Kathy Liebert – $ 6,337,998

Când joacă femeile poker și cei mai mari profesioniști fac un pas înapoi. Kathy Liebert, o femeie din Tennessee, s-a dovedit a fi mai bună, decât bărbații profesioniști de poker. În anii 90 nu era ceva obișnuit să vedeți o femeie să joace poker și să frecventeze sălile de poker, de obicei frecventate de bărbați.

Kathy a dovedit că poate fi mai bună decât cei mai buni, câștigând evenimentul Party Poker Million Card Player Cruise cu un premiu de peste $1.000.000 . În 2004 ea a câștigat prima ei brățară WSOP după ce a terminat pe primul loc la campionatul Shootout cu limită de $1.500 USD. Câștigurile de 6 cifre au continuat și în următorii ani, rezultând $6.000.000 în total.

Kristen Bicknell – $ 5,188,968

Evenimente Realizări
Brățări WSOP 3
Titlu WSOP NU
Cel mai mare premiu live 173.922 USD
Câștig total 290.000 USD

Kristen este născută în Ontario și și-a început cariera de poker la vârsta de 34 de ani. În 5 ani a reușit să ajungă la Supernova Elite la PokerStars, după care a reușit să ajungă la cel mai înalt nivel pe site de încă 2 ori. O reușită foarte mare deoarece nu vorbim de calculatoare de poker.

Ceva foarte interesant ce o deosebește pe Kristen de ceilalți poker jucători este faptul că ea a câștigat mai multe turnee online decât live, evitând riscurile la poker ilegal. Abia în anul 2013 i-a adus brățara WSOP, precum și victoria la Campionatul femeilor și premiul de $173.922 pentru primul loc. A doua brățară de WSOP i-a adus încă un premiu de $290.000. De asemenea, a câștigat WPT 2017.

Concluzii – Joacă femeile poker?

În concluzie ne adresăm bărbaților. Când, data viitoare veți sta lângă o femeie la masa de poker, în loc să glumiți cu ea, sau să gândiți că acesta nu este locul ei, să interveniți cu sfaturi inutile sau strategii ciudate ar fi bine să vă aduceți aminte de aceste femei, care au schimbat părerea multor campioni de poker bărbați.

Întrebări frecvente despre cele mai bune jucătoare de poker

Această temă este foarte interesantă și trezește curiozitatea și imaginația jucătorilor de poker și cititorilor noștri. De aceea, în continuare vă oferim secțiunea noastră cu cele mai frecvente întrebări despre poker și top jucătoare. Citiți în continuare! Vă promitem că va fi interesant!

1️⃣ Există femei profesioniste la poker?

Da, există și nu numai că sunt experte la poker dar au intimidat mulți bărbați la masa de joc care au subestimat capacitățile lor. Unele dintre cele mai bune jucătoare de poker au câștigat sume fenomenale de la diferite turnee și i-au lăsat chiar și pe cei mai buni bărbați la poker să viseze la premiul cel mare.  

2️⃣ Ce calități au jucătoarele de poker profesioniste?

S-a dovedit că femeile profesioniste la poker au câteva calități care le oferă un avantaj față de bărbații. Femeile sunt mult mai intuitive și pot evalua riscul mult mai bine. De asemenea, idea de a se dovedi în lumea masculină le face mult mai motivate.  

3️⃣ Care este cea mai bună jucătoare de poker?

În prezent, Vanessa Selbts se află pe locul 70 la câștiguri din toate timpurile (bărbați și femei). Alte top jucătoare de poker sunt: Maria Ho pe locul doi cu $659.900, Xuan Liu pe locul trei cu $567.271, Vanessa Rousso pe locul patru cu $519.417 și Natalya Nikitina pe locul cinci cu $334.077.

4️⃣ Există o jucătoare de poker care a câștigat un turneu de $1.000,000?

Da, există! Jucătoarea de poker care a câștigat un turneu de $ 1 milion este Kathy Liebert. Ea și-a început cariera profesionistă de poker la Las Vegas. Mai întâi a jucat la limita de $5 ca jucător obișnuit, apoi a primit o ofertă de la cazinou pentru a deveni un jucător de plătit care menține mesele active.

5️⃣ Care este profesionista de poker care la început juca în turnee online?

Kristen Bicknell este una dintre cele mai bune jucătoare de poker. În 2017 și 2018, ea a ocupat primul loc în clasamentul feminin GPI Player of the Year. Top profesionistă la poker - Bicknell și-a început cariera ca jucător de poker online în 2011 și încă din 2013 a obținut cel mai înalt statut – Supernova Elite la PokerStars.

Articole Similare