Cei mai bogati jucatori de noroc din lume

Bogati, super bogati, de ordinul miliardelor de dolari de bogati. Si aici nu vorbim de norocosii care au nimerit un jackpot la jocurile de sloturi sau la loteria nationala, si nici de Richard Marcus, ci vorbim de pariorii legendari, care si-au inceput istoria ca simpli jucatori si in timp au creat istorie. Vorbim de legendele care au inceput cu cateva monede si au ajuns sa schimbe jocurile de noroc, sa faca miliarde si cel mai important, au impartit si cu lumea. Inainte sa va intoarceti la numaratul cartilor, faceti cunostinta cu oamenii care au scris istorie in lumea jocurilor de noroc.

Bill Benter, cel mai bogat dintre bogati

Povestea lui Bill Benter

Bill Benter – cel mai bogat dintre bogati

Un geniu al matematicii si al fizicii, care a decis sa isi foloseasca abilitatile la mesele de blackjack. Dupa multa practica si ajutat de cartea Beat the dealer, a lui Edward Thorp, Bill a reusit pentru 7 ani consecutivi sa castige o avere considerabila, dupa urma cazinourilor din Vegas. Desi numaratul cartilor este o strategie legala, aceasta nu este acceptata in nici un cazinou din lume, lucru care i-a adus si interzicerea domnului Benter in aceste locatii. De-a lungul anilor, acesta s-a cunoscut si format o prietenie cu beneficii, cu a alta legenda, Alan Woods si impreuna au lucrat la dezvoltarea unui software, care sa ajute la prezicerea rezultatelor curselor de cai. Venitul anual al domnului Benter este estimat undeva la 100 de milioane USD pe an.

Eward Thorp, inventatorul numararii cartilor la blackjack

Omul care a descifrat blackjackul

Edward Thorp – numaratul cartilor

UN alt geniu al matematicii care si-a abandonat profesia, si-a canalizat abilitatile si inteligenta si a dezvoltat o strategie de blackjack, folosind scheme de numararea cartilor si un joc simulat pe calculator. Domnul Thorp a pus in practica teoria la cazinourile din Vegas, reusind sa reduca marginea casei considerabil. Cartea Beat the Dealer, scrisa de Edward Thorp, este singurul ghid luat vreodata in considerare de catre jucatorii profesionisti. In 1961, ajutat si de Claude Shannon, Thorp pune bazele primului calculator portabil, care avea sa il ajute la jocurile de ruleta si blackjack din cazinouri. Dupa ce i-a fost interzisa intrarea in cazinouri, Thorp si-a investit cunostintele despre probabilitate si statici pe piata de valori, ajungand la o avere estimata la 800 milioane de dolari.

Billy Walters – pariuri sportive de ordinul milioanelor

Cel mai bun parior din lume

Billy Walters – un as al pariurilor sportive

Un altfel de geniu. Billy Walters reprezinta exact genul omului care a pornit de jos si a ajuns sa fie unul dintre renumitii milionari din State, avand un network estimat la 200 de milioane de dolari. Crescut de bunica, dar cu radacine adanc infipte in lumea jocurilor de noroc, Walters a calcat pe urmele unor jucatori profesionisti, tatal si unchiul sau. Pana la 25 de ani, Billy Walters a fost mai degraba un jucator ghinionist, care a pierdut peste un milion de dolari la mesele de ruleta. Norocul avea sa ii surada peste 5 ani, cand dupa 38 de ore de joc la ruleta, a castigat peste 3 milioane de dolari. In anii 80, Billy Walters si-a inceput cariera profesionista, punand bazele unei companii de pariuri sportive, care a iesit castigatoare in 30 ani si a suferit un singur an de pierdere.

Zeljko Ranogajec, gamer profesionist

Istoria celui mai redutabil jucator de blackjack

Zeljko Ranogajec – un jucator redutabil de blackjack

Jucatorul profesionist australian si-a inceput cariera in 1980, doar cu cateva sute de dolari. Zeljko si-a abandonat studiile si a inceput sa investeasca bani si timp in jocurile de cazinou, folosind avantaje. In scurt timp, Zeljko a devenit un jucator profesionist, ajungand la castiguri de milioane de dolari. Jucatorului i-a fost interzisa intrarea in cazinourile din Austria, acesta fiind nevoit sa se mute in Statele Unite. Zeljko nu s-a limitat doar la blackjakc si a inceput sa aplice strategii de joc si la pariurile sportive si keno, unde ulterior a si castigat jackpot-ul de 7.5 milione de dolari. Desi este o persoana retrasa, care isi tine viata si realizarile in privat, ee stie despre Zeljko Ranogajec ca care propia companie pentru pariuri sportive si desi nu are nici un angajat anume, acesta plateste anual peste 300 de persoane, sau companii din Australia, pentru serviciile si informatiile aduse.

Lista nu se opreste aici si numarul jucatorilor deveniti milionari peste noapte este in continua crestere, printre cei mai recenti milionari va enumeram cativa: Andrew Black, Ray Bitar, Jonathan Duhamel, Daniel Negreanu, gameri profesionsti, care au plecat de la cateva sute de dolari si au ajuns sa detina afaceri cotate la bursa de valori. Daca ati pornit pe drumul acesta si sunteti hotarati, acum aveti dovada si ca se poate iar data viitoare, cand cineva va spune ca numai cazinourile au de castigat din aceasta industrie, ii puteti recomanda acest site, pentru a-si improspata cultura generala.

Articole Similare