Poker vs. Pariuri sportive – care este cel mai profitabil joc?

Dacă mergi pe stradă și întrebi la întâmplare trecătorii dacă au despre jocul de poker, sunt convins că până și băbuța din stația de autobuz îți va răspunde, în cuvinte simple dar îți va da o explicație cât se poate de apropiată. Poate nu va știi despre drama și emoțiile din spatele jocului, despre brățările WSOP sau Dan Negreanu sau poate chiar îți va răspunde cu o poker face adecvată. Pe de altă parte, pariurile sportive există de când au fost inventate sporturile și olimpiadele sportive și sunt populare încă de pe vremea gladiatorilor, dacă nu mai dinainte!

Jocuri de noroc cu istorie

Jocuri de noroc cu istorie

Drama din spatele jocului de poker și emoțiile predicțiilor la rezultatele sporturilor poate nu au prea multe lucruri în comun dar cu siguranță au făcut ca aceste două jocuri să fie cele mai populare jocuri de noroc din toate vremurile, unde cunoștințele, abilitățile și disciplina jucătorului pot influența rezultatul final. Dacă vă întrebați dacă unul este mai profitabil decât celălalt, trebuie să ne repetăm și să vă spunem că acest lucru depinde numai de jucător – informații, abilități și disciplină.

Pariurile Sportive

Pariurile sportive sunt potrivite pentru un anumit tip de jucători, deoarece nu este un joc cu o margine fixă a casei, unde cazinourile scot din procentaj fix. Pariurile sportive necesită mai multă abilitate decât noroc similar, la fel ca și jocul de poker. Însă, spre deosebire de poker, o expresie facilă nu te poate ajuta să câștigi la pariuri sportive. Pariurile sportive necesită cunoștințe despre sporturi, stăpânirea unor strategii de pariere la pariuri sportive și puțin noroc. Sunt foarte multe instrumente online puse la dispoziția jucătorilor care pot duce succes.

Pariuri Sportive

Pariuri Sportive

Poker online

Utilizatorii de poker online sunt un alt tip de jucător, pe de altă parte. Sunt mai filozofici și recunosc tipare în oameni. Dacă deții o abilitatea de a citi adversarii tăi și nu ai idee despre sport, atunci cu siguranță, pokerul este jocul care îți va aduce succes. Dar dacă este să vorbim de cele mai bune site-uri de poker online, acest lucru nu te va ajuta decât dacă joci poker live. Sub altă formă, va trebui să stăpânești foarte bine regulile de joc și să aștepți puțină cooperare și din partea norocului.

Orice formă de jocuri de noroc, inclusiv pariurile sportive și pokerul au anumite riscuri. Majoritatea utilizatorilor de pariuri sportive au reacții averse față de risc și preferă să joace sigur și puțin, chiar și atunci când apar oportunități profitabile la cele mai bune case de pariuri online. Pe de altă parte, acest lucru nu este obișnuit pentru jucătorii de poker, care își câștigă existența din riscuri, iar jucătorii profesioniști profită de orice greșeală a partenerului, mărind miza.

Cu toate acestea, jucătorul se poate înșela asupra emoțiilor transmise de limbajul corpului adversarului, la fel cum se poate înșela și jucătorul asupra echipei câștigătoare. Însă, la pariuri sportive există anumiți factori care pot reduce aceste riscuri. O bună cunoștință a performanțelor echipei, ultimele rezultate, jucătorii de rezervă, prognoza vremii, terenul unde va avea loc meciul, arbitrarea, procentele, cotele, calculatorul de pariuri, toate sunt instrumente tangibile care sunt demonstrate că lucrează în favoarea pariorului.

Prin urmare, atât pariurile sportive, cât și pokerul sunt consumatoare de timp, o investiție masivă, fie că va trebui să cercetați piața și să acumulați cât mai multe informații despre sporturi, fie că veți intra într-un turneu care poate dura ore întregi. Pariurile sportive sunt mai bune pentru cei care se bazează pe fapte clare și nu pe intuiție, așa cum o fac jucătorii de poker. Plus, blocarea la o masă de joc, unde trebuie să ghiciți ce anume se ascunde sub masca de poker, nu este exact pentru genul de jucători care se bazează pe informații clare.

Poker un joc de cărți popular

Poker un joc de cărți popular

Dacă este să luăm în considerare variațiile de pariuri sportive online și poker online și aici există o asemănare și anume la dificultate. Pentru jucătorii profesioniști din poker, indiferent de abordare, jocul împotriva unui software nu este la el de ușor precum ți-ai privi adversarul în ochi. Pariurile sportive online sunt și ele provocatoare, dar din altă perspectivă. Casele de pariuri online percep un vig mult mai mare decât casele de pariuri tradiționale, ceea ce va face cursa mai anevoioasă.

Concluzie finală

Care este cel mai bun joc de a câștiga bani, pokerul sau pariurile sportive? Depinde pe cine întrebi! Jucătorii profesioniști de poker vor spune că, știți bine ce vor spune! Brățările WSOP, premiile de milioane de dolari, sute de jucători cu titluri de performanță și averi făcute din poker, ne demonstrează că într-adevăr, pokerul este un joc de noroc care, dacă este stăpânit cum trebuie, cu siguranță este cel mai bun joc de face bani online. Acest lucru nu înseamnă că dacă dedicați aceeași ambiție pentru dezvoltarea abilităților la pariurile sportive, nu veți avea rezultate bune!

Dintre toate formele de jocuri de noroc care sunt disponibile online, două vă oferă o șansă reală de a câștiga pe termen lung, iar cele două sunt pariuri sportive și poker. La jocurile de cazinou cum sunt păcănele online sau ruleta online, totul ține de noroc, indiferent ce vă spun articolele de pe net despre strategii la sloturi sau ruletă. Nu există nici o formulă magică care vă poate să vă aducă un câștig sigur.

Înainte de toate, jocurile de cazinou trebuie tratate ca atare, ca o formă de distracție, unde disciplina are un rol extrem de important. Chiar și la jocuri de noroc care presupun abilități, precum blackjack, poker sau pariuri sportive, disciplina și responsabilitate sunt principalii factori care delimitează jucătorii profesioniști de jucătorii cu probleme.

Întrebări și Răspunsuri

Este normal să existe întrebări despre jocurile de noroc online, în special dacă vorbim de câștiguri. Puteți investi un pic de timp pentru a putea acumula toate informațiile despre jocurile de noroc și posibilitățile de a ieși câștigori. Rețineți că deși vorbim în mare parte de activități distractive, dacă vreți că fiți campioni, va trebui să depuneți efort.

⚽ Pot să bani cu pariuri sportive online?

Pariurile sportive online sunt o formă de joc de noroc și sunt potrivite pentru o anumită categorie de utilizatori. Dacă îți place sportul, ai echipetale tale preferate, ai cunoștințe despre evoluția acestora, te caracterizează disciplina și responsabilitatea, atunci ai șanse foarte mari să reușești la pariuri sportive. Înainte de toate, trebuie să ai așteptări realiste!

♣️ Chiar se fac bani la poker online?

Da, poker online este un joc de noroc de abilități, care, atunci când îl stăpânești extrem de bine și ai o intuție bine dezvoltată, îți poate aduce câștiguri mari, dovedit și de sutele de brățiri WSOP câștigate. Dacă respecți valoarea jocului și îi dedici timpul necesar pentru a-l studia, ai toate șansele că ajungi și tu un Dan Negreanu.

💰 Care sunt cele mai profitabile jocuri de noroc - poker sau pariurile sportive?

Atât poker online, cât și pariurile sportive, pot aduce câștiguri foarte bune, dacă jucătorul se concentrează pe acest lucru, o concluzie evidentă. Spre deosebire de sloturile online, aceste jocuri pot fi influențate pentru șanse mai bune. Necesită dedicație, informație și o conduită repsonsabilă. Acestea, împreună cu instrumentele ajutătoare de pe internet, vă pot ridica șansele cu foarte mult.

Articole Similare