Joc de cărți foarte scumpe

În lumea din ziua de astăzi suntem deja obișnuiți să întâlnim unele tipuri de bunuri fizice care să coste sume exorbitante, însă până unde cresc prețurile în ceea ce privește un joc de cărți? Haideți să descoperiți din acest articol care sunt cele mai mari prețuri înregistrate pentru cărțile de joc ale anumitor jocuri.

Pachet de cărți de joc

Pachet de cărți de joc

Super prețuri pentru un pachet de cărți de joc

Atunci când mergem la magazinul din colț să cumpărăm un pachet de cărți de joc pentru o adunare cu prietenii, o sumă minimă este de-ajuns pentru a ne asigura distracția pentru o anumită perioadă de timp, însă ce se întâmplă când un pachet de cărți de joc de acest fel costă mai mult decât un apartament?

Haideți să vedem care sunt cele mai scumpe prețuri înregistrate pentru un pachet de cărți de joc pentru jocuri de cărți populare. La fel ca și alte detalii interesante cum ar fi numele creatorilor acestor pachete, dar și pentru ce joc de cărți sunt utilizate sau, după caz, dacă sunt utilizate pentru alte scopuri.

Cele mai scumpe cărți de joc – Venexiana Gold

După cum sugerează și numele, Venexiana Gold sunt realizate din foiță de aur ștanțată. Mai mult decât atât, și cutia pachetului este placată cu foiță de aur, ceea ce le face să fie cele mai scumpe cărți de joc din lume. Original, au fost create doar 212 cărți din această colecție, iar fiecare a fost valorată la 400 de dolari.

Mulți vânători de comori încearcă să pună mâna pe cel puțin una din aceste cărți, pentru că sunt atât de speciale încât nu sunt doar cele mai scumpe, însă și cele mai rare cărți de joc din lume. Cei ce își doresc să le obțină cu siguranță nu vor juca niciun joc de cărți cu ele, ci le vor plasa în siguranță într-un seif bine păzit.

Cele mai scumpe cărți de joc

Cele mai scumpe cărți de joc

Cărțile Crate Magic ale lui David Blaine

Cărțile Crate Magic au apărut pe lume ca o colaborare între magicianul numit mai sus și Microsoft în anul 2015. Deși numărul aproximat de pachete de cărți care au fost create se aproximează a fi undeva la 2,015, numărul exact nu a fost niciodată confirmat. Un pachet de cărți de joc este aproximat la o valoare de 400 de dolari.

Dacă vă întrebați dacă aceste pachete de cărți de joc pot fi utilizate pentru jocuri normale, răspunsul este nu, pentru că sunt folosite în mod exclusiv la momente de magie. Dacă nu vă pasionează magia, mai bine rămâneți la jocurile clasice ca Baccarat online, unde cărțile nu costă o avere.

Centurionul Alb

Centurionul Alb este considerat și el o perlă a cărților de joc moderne, fiind create doar 1,100 de pachete, fiecare pachet de cărți de joc fiind valorat la aproximativ 300 de dolari. Se pare că colecționarii sunt absolut îndrăgostiți de această colecție superbă și că mulți dintre ei încearcă să pună mâna pe un astfel de pachet.

Replici sau imitații ale acestor cărți se pot găsi ușor în toată lumea, atât la pachete de cărți de joc fizice, cât și la jocurile online, de tipul Blackjack online, pentru că sunt foarte estetice, însă cu toții suntem de acord cu faptul că nicio imitație nu egalează cu originalul, oricât de bine ar fi realizată.

Cele mai scumpe prețuri înregistrate

Cele mai scumpe prețuri înregistrate

Pachet de cărți de joc pentru alte întrebuințări – latura mistică

În afară de rostul în ceea ce privește un joc de cărți, cum ar fi Poker online, cărțile de acest tip sunt folosite și pentru activități mistice, ca cititul viitorului. Nici aceste pachete de cărți nu scad la preț atunci când vine vorba de ediții limitate. Să vedem care sunt cele mai scumpe cărți de joc pentru ghicit.

Antique Vintage Gipsy Hegenauer Tarot Cards

Dacă sunteți fascinați de lumea mistică și de persoanele care au parte de darul ghicitului în cărți, veți fi cu siguranță fascinați să aflați faptul că un pachet de cărți Antique Vintage Gipsy Hegenauer Tarot Cards costă nici mai mult, nici mai puțin de 10,000 de dolari. Ce anume justifică prețul?

Acest pachet de cărți datează din anii 1800, ceea ce îl face nu doar incredibil de special pentru durata sa largă de viată nu foarte des întâlnită în sfera cărților de joc, dar și pentru istoria sa și pentru mâinile prin care a trecut. Dumneavoastră ați plăti 10,000 de dolari pe un pachet de cărți chiar dacă nu vă pasionează ghicitul?

Raider Waite Tarot Deck

Puțin mai ieftine decât precedentele, dacă putem utiliza cuvântul ieftin, sunt cărțile din pachetul Raider Waite. Destinate tot pentru ghicire, aceste cărți sunt valorate la suma totală de 8,200 de dolari pentru întregul pachet. La un asemenea preț noi credem că ar trebui să citească singure viitorul, fără ajutorul vreunui ghicitor.

Round of Angels Oracle Cards

Valorate la o sumă totală pentru tot pachetul de aproximativ 6,000 de dolari, Round of Angles Oracle Cards au atras privirile multor colecționari prin frumusețea și unicitatea acestora. Cum sugerează și numele, acest pachet de cărți este frumos decorat cu elemente divine, sugerând tocmai misticismul pentru care au fost create și pentru care sunt utilizate.

Concluzii

După cum vedeți, chiar dacă suntem obișnuiți cu niște cărți de joc care să valoreze câțiva lei, în lume există pachete cu mult mai scumpe și cu la fel de multă căutare. Pentru cei pasionați de această lume, acest tip de pachet de cărți de joc sunt neprețuite și ar fi dispuși să plătească suma cerută, dacă ar reuși să se găsească față în față cu ele.

Întrebări frecvente despre cele mai scumpe cărți de joc

Încă mai aveți întrebări în ceea ce privește cele mai scumpe cărți de joc din lume? Nicio problemă, nu sunteți singurii, căci cititorii noștri ne-au trimis o multitudine de întrebări pe această temă. Pentru a vă ajuta să înțelegeți nelămuririle, am realizat o serie de întrebări frecvente și răspunsurile noastre la acestea.

🤔 Care este cel mai scump pachet de cărți de joc din lume?

Cele mai scumpe cărți de joc din lume sunt cunoscute sub numele de Venexiana Gold și fiecare carte în parte valorează nu mai puțin de 400 de dolari. Prețul atât de ridicat se datorează faptului că este realizat, atât cărțile cât și cutia pachetului, din foițe de aur ștanțate, iar simbolurile sunt pictate cu o cerneală specială.

🌐 Microsoft este implicat în crearea unui pachet de cărți de joc?

Da, este adevărat faptul că Microsoft a ajutat la realizarea unui pachet de cărți de joc. De fapt, pachetul de carti Crate Magic realizat de Microsoft în colaborare cu David Blaine este unul dintre cele mai scumpe pachete de cărți de joc din lume, fiind valorat la 400 de dolari, iar numărul de pachete create a fost de aproximativ 2,015.

🃏 Ce este Centurionul Alb?

Centurionul Alb este una din perlele lumii cărților de joc. Acest pachet a fost creat în ediție limitată, numărul cunoscut de astfel de pachete realizate și eliberate pe piață fiind de aproximativ 1,100. Un astfel de pachet Centurionul Alb costă 300 de dolari și este în mare căutare, așa că dacă ajungeți în posesia unuia, protejați-l foarte bine.

💲 Care este cel mai scump pachet de cărți de tarot din lume?

Cei care nu au auzit încă de Antique Vintage Gipsy Hegenauer Tarot Cards să ciulească bine urechile, căci acest pachet de cărți de tarot nu doar că datează din anii 1800, dar este și valorat la aproximativ 10,000 de dolari, ceea ce îl face în același timp și cel mai scump pachet de cărți de joc din lume, cât și cel mai rar.

Articole Similare