Top secrete de cazinouri pe care fiecare trebuie să le știe

Nu există nici o magie albă sau neagră care să vă aducă noroc la cazinou și să vă garanteze că veți pleca cu buzunarele pline, tocmai de aceea jocurile se numesc “de noroc”. Cazinourile există ca să vă distrați și să pariați. Totuși există câteva sfaturi pe care dacă le urmăriți nu vă veți pierde toate economiile și poate că veți ieși cu ceva în plus. Iată care sunt secretele cazinourilor care ne fac să uităm de tot când intram în lumea lor:

Design și atmosferă

Interiorul este gândit și realizat în așa fel încât să pierdeți noțiunea timpului. Nu veți găsi nici un ceas, nu există nici o fereastră, nu veți ști dacă e zi sau noapte și nu o să vă dați seamă cum orele trec. Atmosfera dimineața, la prânz și seară este identică. Nu se schimbă nimic. Unele cazinouri oferă distracții suplimentare ca să se asigure că nu veți părăsi acest loc și veți petrece ore în șir fără să vă treacă prin cap să plecați. Petreceri, cluburi cu dansatoare sexy, băuturi scumpe și mâncăruri gratuite. Acestea sunt secretele utilizate de cazinouri ca să păstreze jucătorii la masa.

Atmosfera unui cazinou terestru

Atmosfera unui cazinou terestru

Sunteți supravegheați în permanență

Cel de-al treilea ochi niciodată nu adoarme. Sunteți supravegheați în permanență. Cazinoul dispune de zeci de camere de luat vedere. Acestea sunt foarte bine echipate pentru a detecta orice încercare de fraudă și poate observa dacă cineva trișează la masa de joc. Odată ce intrați în cazinou sunteți urmăriți oriunde, în orice clipă, până când părăsiți clădirea. Fiecare mișcare este urmărita cu mare atenție. În cazul în care aveți norocul să dați lovitură, să câștigați o sumă mare sau un jackpot, atunci veți atrage și mai multă atenție. Nu numai că sunteți supravegheați și mai atent dar veți fi verificați și de angajații cazinoului. Ei vor analiza jocul de la care ați câștigat pentru a detecta o eventuală înșelăciune. Dacă sunteți un jucător corect nu ar trebui să vă faceți probleme. Securitatea nu este acolo pentru a vă harțui ci numai pentru a asigura un joc corect și sigur.

Cel de-al treilea ochi niciodată nu adoarme

Cel de-al treilea ochi niciodată nu adoarme

Marginea Casei este foarte importantă

Nu toate jocurile de cazinou sunt create egale. Un număr surprinzător de oameni cred că toate jocurile plătesc la fel, dar asta nu este adevărat. Dacă faceți cercetări despre care jocuri plătesc mai bine și găsiți strategia potrivită pentru a vă valorifica cât mai mult timpul la cazino vă veți îmbunătăți șansele de a câștiga. Sfat simplu: de obicei, cu cât jocul este mai ușor, cu atât este mai greu să câștigi. Cu cât este mai greu jocul, cu atât sunt șansele tale mai bune. Trebuie să cunoașteți termenul RTP (rata de returnare la jucător). Acesta este primul și cel mai important indiciu când alegeți un casino joc.

Cunoașteți RTP-ul jocurilor

Cunoașteți RTP-ul jocurilor

Cazinourile deseori sunt concepute ca un labirint

Uneori este destul de greu să vă orientați într-un cazinou. Acest lucru este făcut intenționat ca să petreceți cât mai mult timp posibil înăuntru. Nu vă faceți griji! Alcoolul nu are nici o vină. Clădirea este construită în așa fel încât să nu fie intuitivă. Este posibil să vă simțiți ca într-un labirint cu multe lumini și efecte sonore. Băuturi luxoase și mâncăruri gustoase se află peste tot și vă invită să mai rămâneți. Atmosfera este superbă și este creată în așa fel încât să nu vă permită s-o părăsiți.

Luminile și efectele sonore sunt proiectate pentru a vă face să credeți că în fiecare moment se produce un câștig. Lumini intermitente și sunete generează entuziasm care este asociat cu o recompensă, chiar și atunci când nici măcar nu jucați. Uneori aceste efecte creează victorii false. Primii vizitatori ai cazinourilor observă că lumini intermitente și efecte sonore apar destul de frecvent – așa este. Dar ați auzit vreodată de un LDW? Este vorba de “pierderea deghizată ca o victorie”, și înseamnă că aceste mașini produc efecte audio și vizuale care sună la fel ca ceea ce veți auzi când ați câștigat.

Cazinouri concepute ca un labirint

Cazinouri concepute ca un labirint

Cu toate acestea, cazinourile sunt locuri uimitoare, spre deosebire de orice altceva. Ei au făcut multă muncă pentru a crea un spațiu magic, irezistibil și trebuie să recunoaștem acest lucru. Dar, vrem să vă bucurați de timpul petrecut la un cazinou, cu cunoștințe despre cum funcționează toate. Și când simțiți că aveți nevoie de o pauză, cazinourile aflate pe site-ul nostru vă oferă cu plăcere aceleași avantaje pe care le obțineți la un cazinou de cărămidă și mortar, fără nici un dezavantaj.

Articole Similare