Pragmatic Sloturi – Cele Mai Bune Pragmatic Păcănele Din România

Pragmatic sloturi au reputația de a fi unele dintre cele mai inovatoare și interesante sloturi din industria jocurilor de noroc. Cu cele peste 100 de titluri, compania Pragmatic satisface gusturile fanilor jocurilor de cazinou. În portofoliul companiei puteți găsi și Pragmatic Play sloturi clasice și cu jackpot, precum și jocuri cu multe caracteristici noi și interesante. Iată câteva dintre cele mai populare Pragmatic Play sloturi:

Cele Mai Bune Pragmatic Play Sloturi
# Pragmatic Play Slot RTP Tematică Caracteristică Către Cazinou
1 Sugar Rush 96.50% Bomboane Tumbling Reels
2 Sweet Bonanza 96.49% Bomboane Tumble Win
3 Gates of Olympus 96.50% Grecească antică All Ways
4 The Dog House Megaways 96.55% Animale Raining Wilds Free Spins
5 Wild Wild Riches 96.61% Irlandeză 3 Jackpoturi
6 Treasure Wild 96.53% Comori Rotiri Gratuite
7 Star Pirates Code 96.74% Pirați Wild Lipicios
8 Fruit Party 96.50% Fructe Random Multiplier
9 Big Bass Bonanza 96.71% Acvatică Rotiri Gratuite
10 Queen of Gold 96.38% Egipteană Rotiri gratuite misterioase

Jocurile de tip sloturi Pragmatic Play pot fi încercate într-o versiune gratuită pentru a vedea mecanica, frecvența plăților, precum și pentru a testa noile funcționalități și caracteristici. Grafica fiecărui Pragmatic Play slot slot este remarcabilă, iar coloana sonoră completează perfect tema aleasă, astfel încât veți experimenta o adevărată plăcere chiar după primele câteva rotiri.

Top Pragmatic Play Sloturi 2024

  1. Sugar Rush (Funcția Tumbling Reels)
  2. Sweet Bonanza (Tumble Win câștiguri multiple)
  3. Gates of Olympus (Caracteristică All Ways)
  4. The Dog House Megaways (Raining Wilds Free Spins)
  5. Wild Wild Riches (3 Jackpoturi)
  6. Treasure Wild (Rotiri Gratuite)
  7. Star Pirates Code (Wild Lipicios)
  8. Fruit Party (Random Multiplier)
  9. Big Bass Bonanza (Runde gratuite și multiplicator)
  10. Queen of Gold (Rotiri gratuite misterioase)

Sugar Rush Pragmatic Play Slot

Sugar Rush Pragmatic sloturi arată ca o mașină uriașă pentru tot felul de bomboane și dulciuri ispititoare care îți vor stârni apetitul și nu numai pentru dulciuri. Această lume a bomboanelor nu este doar drăguță, ci și interesantă datorită caracteristicilor distractive pe care dezvoltatorul jocului le-a adăugat. Gama largă de opțiuni de pariere oferă jucătorilor posibilitatea de a-și configura corect strategia și apoi să apese butonul „Rotire”.

Sugar Rush Slot Pragmatic

Caracteristica specială a Sugar Rush Pragmatic Play slot este Tumbling Reels. Se activează după ce pe ecran se formează o combinație câștigătoare. Simbolurile câștigătoare explodează și sunt înlocuite și astfel se poate forma o altă combinație plătitoare. După fiecare combinație câștigătoare care dispare de pe ecran, este marcată o poziție. Dacă se formează o nouă combinație în locul marcat, se adaugă un multiplicator x2, care poate ajunge la x128.

Sweet Bonanza Pragmatic Play Slot

Sweet Bonanza jocuri Pragmatic Play este un joc neobișnuit pentru că nu există linii de plată. Toate simbolurile plătesc indiferent unde se află, atâta timp cât sunt suficiente. Fii atent la aceste caracteristici unice la sloturi online deoarece fiecare combinație câștigătoare explodează și este înlocuită cu una nouă. Procesul poate fi repetat de nenumărate ori și este caracteristică Tumble Win folosită în alte sloturi Pragmatic Play care plătesc bine.

Sweet Bonanza Slot Pragmatic

Suntem obișnuiți să vedem câștiguri similare pe unele dintre cele mai bune sloturi NetEnt, dar Pragmatic sloturi merită și ele încercate din cauza numeroaselor funcții adăugate. Folosind multiplicatorul de pariuri, puteți dubla rapid suma cu care jucați și puteți crește șansa de a activa rotiri gratuite, cu 4 simboluri Scatter. În timpul acestor rotiri bonus, veți observa și un multiplicator care poate varia de la x2 la x100.

Gates of Olympus Pragmatic Play Slot

Tematica sloturlui Gates of Olympus este greacă antică și seamână cu unele dintre cele mai noi sloturi Playtech din seria Age of the Gods. Acesta adaugă varietate portofoliului de jocuri al companiei din punct de vedere al designului, iar din punct de vedere al caracteristicilor păstrează funcționalitățile deja binecunoscute ale rotirilor gratuite și combinațiilor câștigătoare indiferent de poziție, pe care sunt situate simbolurile pe cadran – funcția All Ways.

Gates of Olympus Slot Pragmatic

Pentru ca un joc să facă parte din cele mai bune păcănele online, trebuie să îndeplinească mai multe criterii – gameplay frumos, multe simboluri plătitoare, coloana sonoră bună și cel mai important, multe caracteristici speciale. Aici le ai pe toate! Funcția Tumble care crește șansele de câștiguri multiple, rotiri gratuite și un multiplicator. Funcția suplimentară Ante Bet vă va costa puțin mai mult, dar veți juca cu Scatteri suplimentari.

The Dog House Megaways Pragmatic Play Slot

The Dog House Megaways este unul dintre cele mai noi sloturi online de la compania Pragmatic Play. Dacă îți plac animalele, te vei simți foarte confortabil, jucând acest slot Pragmatic. Veți observa că lipsesc unele dintre caracteristicile cunoscute folosite la Pragmatic sloturi și poate unii dintre voi vă veți simți dezamăgiți, dar vă spunem sigur că nu trebuie să renunțați repede, pentru că jocul are multe de oferit.

The Dog House Megaways Slot Pragmatic

În Pragmatic Play slot, simbolul Scatter vă permite să alegeți bonusul – rotiri gratuite cu Sticky Wilds sau rotiri bonus cu Raining Wilds. Funcția Raining Wild, care aduce câștiguri mari la sloturi online, activează rotiri gratuite cu 6 simboluri Wild și un multiplicator de la x1 la x3. De asemenea, funcția Sticky Wilds vă oferă șansa de a juca cu până la 6 Sticky Wilds pentru câștiguri mai sigure.

Wild Wild Riches Pragmatic Play Slot

Tema despre comorile irlandeze ascunse este foarte frecvent utilizată de multe companii renumite de software. De exemplu, top sloturi Dragonfish, dar și Pragmatic Play sloturi folosesc tema cu succes. Jocul Wild Wild Riches ne trimite în îndepărtatele tărâmuri irlandeze locuite de spiriduși care își ascund vasele cu aur în locuri secrete. Oalele de aur și alte simboluri câștigătoare sunt amplasate pe ecran pe 5 role cu o structură neobișnuită.

Wild Wild Riches Slot Pragmatic

Simbolul Wild poate apărea pe prima sau pe a doua rolă și ajută la formarea combinatiilor câștigătoare. Dacă simbolul Bonus apare pe a treia rolă, împreună cu 2 simboluri Wild, veți activa rotirile gratuite. Oalele cu bani apar pe rolele mari și în combinație cu Wild-uri aduc premii bune. Caracteristica Money este activată când Wild-urile apar cu simbolurile cu monede de aur. Există, de asemenea, 3 jackpot-uri incluse în joc.

Treasure Wild Pragmatic Play Slot

La jocul de păcănele Pragmatic Play Treasure Wild, rolul principal este preluat de comori și simboluri Wild. Structura jocului este clasică – 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Ca fundal, compania a dezvoltat un peisaj de bogății nespuse care așteaptă să fie găsite. Cu un RTP peste medie și o volatilitate ridicată, slotul Treasure Wild este o aventură bună pentru fanii top sloturi Pragmatic Play.

Treasure Wild Slot Pragmatic

La aceste sloturi Pragmatic Play câștiguri sunt acordate cu ajutorul simbolului Wild, care ajută la crearea combinațiilor câștigătoare, înlocuind celelalte simboluri de pe role. Acest simbol poate ateriza pe toate rolele. Funcția cu rotiri gratuite este activată cu 5 sau mai multe simboluri cu bani. Dacă nu doriți să așteptați activarea funcției bonus o puteți cumpăra. Puteți alege între 13 opțiuni diferite, în care obțineți condiții diferite prin diferite plăți.

Star Pirates Code Pragmatic Play Slot

Asociem pirații cu viața liberă, alcoolul și comorile. Tema slotului Star Pirates Code este interesantă, iar atunci când este dezvoltată de o companie care este cunoscută pentru caracteristicile sale avantajoase la sloturi, un astfel de joc devine neapărat parte din cele mai bune cazinouri online. Cazinourile recomandate de noi oferă o selecție largă de cele mai bune sloturi Pragmatic Play, pe care le puteți încerca și gratuit.

Star Pirates Code Slot Pragmatic

Pentru a obține un câștig la Star Pirates Code, trebuie să nimeriți 3, 4 sau 5 simboluri identice în ambele direcții. Există o singură funcție numită Wild Compass Respin. Wild Busolă poate apărea pe a doua, a treia și a patra role. Când se întâmplă, acul busolei se rotește și apar simbolurile wild în direcția în care va indica. Apoi primiți un respin în care toate simbolurile wild devin lipicioase.

Fruit Party Pragmatic Play Slot

Dacă ați încercat unele dintre top sloturi Novomatic, atunci nu sunteți străin de tema fructelor. Fruit Party este un joc clasic Pragmatic Play cu o structură 7×7, iar câștigurile vor fi generate cu ajutorul sistemului Cluster Pays. Câștigurile sunt acordate atunci când cinci sau mai multe simboluri identice se ordonează orizontal sau vertical. Cunoașteți deja caracteristica Pragmatic Play care înlocuiește simbolurile câștigătoare cu altele noi, generând noi câștiguri.

Fruit Party Slot Pragmatic

Funcția cu rotiri bonus gratuite nu poate fi ignorată, deoarece vine și cu multiplicatori. Pentru a o activa, trebuie să nimeriți, patru sau cinci simboluri Scatter pe terenul de joc. După aceea, veți primi 10 rotiri gratuite care pot fi extinse. Dacă în timpul funcției de rotiri gratuite mai prindeți trei, patru sau cinci Scatteri, 10, 11 sau 12 rotiri gratuite vor fi adăugate la totalul vostru.

Big Bass Bonanza Pragmatic Play Slot

Pragmatic sloturi Big Bass Bonanza este un joc foarte frumos și plăcut. Dezvoltatorul jocului a încercat să păstreze lucrurile simple, dar asta nu face ca Pragmatic Play slot Big Bass Bonanza să fie plictisitor. Simbolurile speciale, rotirile gratuite și caracteristicile suplimentare vă vor face aventura de pescuit foarte distractivă și profitabilă. Slotul are o structura de 5×3 cu RTP care depășește  96.70%.

Big Bass Bonanza Slot Pragmatic

Aventura la Big Bass Bonanza slot Pragmatic începe cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter care vă aduc 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite. Pescarul este simbolul Wild și vă ajută să formați combinații câștigătoare. În timpul jocului, există posibilitatea ca mai mult de un simbol Wild să apară pe role într-o singură rotire. 4 Wilds vă oferă mai multe rotiri gratuite și un multiplicator.

Queen of Gold Pragmatic Play Slot

Queen of Gold Pragmatic slot urmărește binecunoscută temă despre Egiptul antic. Acest slot ascunde multe comori ce pot fi câștigate cu ajutorul rundelor gratuite și activând opțiunea runde gratuite misterioase. La prima vedere acest Pragmatic slot pare simplu cu cele 5 role și 3 rânduri dar cu siguranță, după primele câteva învărtiri veți observa potențialul jocului de a genera câștiguri bune. Merită s-l încercați!

Queen of Gold Slot Pragmatic

Simbolul Wild al jocului ajută la crearea mai multor combinații câștigătoare și poate ateriza pe rolele 2, 3 și 4. În timpul jocului de bază, wild-urile stivuite pot fi activate aleatoriu. Dacă obțineți 3 simboluri Scatter, funcția de rotiri gratuite este activată. Primiți un câștig instantaneu de 5 ori pariul și apoi puteți alege între 4 opțiuni diferite de joc bonus, care conțin un număr diferit de runde și Wild-uri.

RTP Pragmatic Play Păcănele

Procentul de revenire la jucător este un raport care este familiar pentru mulți fani ai jocurilor de sloturi. Acestа indică cât de mult din pariul va reveni jucătorului după un anumit număr de rotiri și o anumită perioadă de timp. Jocuri Pragmatic Play sunt cunoscute pentru că au un RTP mult peste medie pentru domeniu și sunt considerate foarte profitabile de pasionații de păcănele.

Informații Despre Pragmatic Play

Compania Pragmatic Play sloturi a avut întotdeauna în țel ideea de a fi un dezvoltator de top în lumea jocurilor de cazinou online. Acesta este un lucru pe care compania s-a străduit să-l realizeze și a reușit. Aceasta este calea care Pragmatic caută să o continue, având în vedere că a lansat multe jocuri  bune în ultimul timp. Datorită acestui fapt, dezvoltatorul și-a creat un renume foarte bun.

Concluziile Noastre Despre Sloturi Pragmatic Play

Compania Pragmatic Play se dezvoltă într-un ritm rapid și urmează tendințele pieței. Jocurile dezvoltate de Pragmatic sunt pline de caracteristici inovatoare și interesante care atrag jucătorii și le aduc profituri bune. În jocurile sale, compania Pragmatic nu se bazează doar pe caracteristicile standard, ci include multe oportunități noi de a genera profituri și simboluri suplimentare pentru a îi menține pe jucătorii atenți la joc și interesați.

Întrebări și Răspunsuri Despre Pragmatic Play Sloturi

Compania Pragmatic este relativ nouă pe piața jocurilor de cazinou în comparație cu giganții din această industrie. De aceea am decis să adăugăm categoria cu cele mai frecvente întrebări, în care am adunat întrebările cititorilor noștri și oferim răspunsuri scurte pe subiecte interesante. Continuați să citiți aici.

1️⃣ Care sunt cele mai bune Pragmatic Play sloturi?

  Compania Pragmatic Play a dezvoltat peste 100 de jocuri de cazinou și este dificil să facem o evaluare exactă. Prin urmare, în cercetarea noastră am făcut o selecție a celor mai bune 10 jocuri slot Pragmatic pe baza experienței noastre în industria cazinourilor și a opiniilor experților noștri.

2️⃣ Ce este caracteristica Tumbling Reels la slotul Sugar Rush?

  Puteți găsi o caracteristică similară în multe dintre jocurile dezvoltate de Pragmatic Play. Funcția Tumbling Reels la Sugar Rush slot permite jucătorilor să obțină un profit suplimentar după o combinație cu plată. Este activată după formarea unei combinații câștigătoare pe ecran. Simbolurile câștigătoare explodează și sunt înlocuite cu altele noi.

3️⃣ Există slot de la Pragmatic Play cu jackpot?

  Posibilitatea de a câștiga un jackpot este foarte atractivă. Pragmatic Play a inclus în jocul său Wild Wild Riches 3 jackpot-uri care pot fi câștigate. Pe lângă această caracteristică, jocul oferă jucătorilor și alte funcții interesante pentru a le oferi profituri suplimentare și pentru a le face timpul petrecut online foarte distractiv.

4️⃣ Există un slot Pragmatic Play Megaways?

În ultima vreme, jocurile slot cu mii de linii de plată câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Compania Pragmatic Play nu a rămas în urma acestei tendințe și a dezvoltat slotul The Dog House Megaways. În plus față de mii de linii de plată, jocul are caracteristici precum simboluri Wild lipicioase care cresc șansele de câștiguri.

5️⃣ Care este slotul Pragmatic Play care nu are linii de plată?

  Lipsa liniilor de plată nu înseamnă că nu vei genera profit, dimpotrivă. Slot-ul Gates of Olympus nu are linii de plată specifice, deoarece generează câștiguri în funcție de numărul de simboluri care apar pe rolă, nu de poziția acestora. Aceasta este o caracteristică foarte nouă și atractivă folosită de companie la jocurile sale de slot.

6️⃣ Care este slotul Pragmatic Play cu cel mai mare RTP?

  RTP este coeficientul folosit de companiile pentru a le arăta jucătorilor cât la sută din investiția făcută în joc va reveni la ei după multe rotiri și o perioadă lungă de timp. Pragmatic se poate lauda cu un RTP mare în comparație cu alte companii iar slotul Star Pirates Code este unul dintre jocurile cu procent de revenire considerabil.

Articole Similare