Cele mai bune sloturi Novomatic din România

Sunteți curioși de ce jocurile de la Novomatic au un impact așa de mare pe piața din România? Haideți să explorăm împreună lista pentru top 10 sloturi Novomatic din lume, un clasament pentru cele mai bune jocuri de la furnizor, cu toate informațiile necesare unei experințe de joc excelentă.

Cele mai Bune Sloturi Novomatic Online din România
# Novomatic Slot RTP Tematică Caracteristică Către Cazinou!
1 Book of Ra 94,26% Civilizația Antică Caracteristici minunate
2 Sizzling Hot Deluxe 95,66% Retro Plăți constante
3 Lucky Lady Charm 95,13% Fantezie Diverse jocuri bonus
4 Dolphin’s Pearl 95,13% Animație Rotiri speciale gratuite
5 Plenty on Twenty 95,61% Retro Tema clasică cu fructe
6 Power Stars 95,54% Univers Caracteristici profitabile
7 Roaring Forties 95,54% Animație Tema clasică cu fructe
8 Xtra Hot 95,66% Retro Caștig maxim de 8.000
9 Fairy Queen 95,09% Fantezie Caracteristici minunate
10 Hot Target 95,60% Retro Jackpot

Foarte mulți jucători sunt curioși de ce selecția de sloturi Novomatic are un număr atât de mare de utilizatori și noi ne-am am decis să răspundem acestei provocări. Într-adevăr, jocurile Novomatic nu au unele dintre cele mai complexe jocuri bonus sau cele mai inovative caracteristici dar cu siguranță au unele dintre cele mai bune plăți online. Toate aceste informații, împreună cu variațiile gratis la sloturile Novomatic, le veți găsi în acest articol.

Top 10 sloturi Novomatic din 2024

  1. Book of Ra (Super funcție de Rotiri Gratuite)
  2. Sizzling Hot Deluxe (Super slot retro)
  3. Lucky Lady’s Charm (Versiune clasică excelentă)
  4. Dolphin’s Pearl (Slot Novomatic RTP înalt)
  5. Plenty on Twenty (Cel mai popular slot Novomatic)
  6. Power Stars (Bonus Atractiv)
  7. Roaring Forties (Slot cu funcții și caracteristici unice)
  8. Xtra Hot (Slot cu fructe grozav)
  9. Fairy Queen (Slot de fantezie fantastic)
  10. Hot Traget (Bonus cu super rotiri gratuite)

Slotul Book of Ra – RTP de 94,26%

Book of Ra este considerat slotul iconic de la Novomatic care a mobilizat un număr uriaș de utilizatori de pe tot globul si este și unul dintre cele mai bune păcănele online din România. Dacă furnizorul Novomatic se regăsește pe platforma cazinoului, cu siguranță că slotul online Book of Ra este disponibil. Jocul în sine este unul clasic, cu tematică egipteană cu un joc bonus rotiri gratuite dar care se remarcă prin plățile sale mari.

Book of Ra slot Novomatic demo

Runda bonus cu rotiri gratuite la Book of Ra online, se activează la trei simboluri Scatter pe role. Se vor declanșa 10 rotiri gratuite cu un simbol extins ales aleatoriu. Acest lucru crește șansele de a pentru combinațiile câștigătoare. Nu există alte rotiri care pot extinde runda bonus, dar se poate activa din nou.

Slotul Sizzling Hot Deluxe – RTP de 96,70%

Novomatic este un furnizor popular la cazinourile online, unde 7 din 8 operatorii vor oferi jocurile de la acest software. Slotul online Sizzling Hot Deluxe combină jocurile de noroc interactive moderne cu jocurile retro. Slotul are o mulțime de elemente, un RTP bunicel pentru jocuri ca la aparate și poate fi încercat și gratis la cele mai bune cazinouri Novomatic.

Sizzling Hot Deluxe slot Novomatic demo

Sizzling Hot Deluxe slot online este un aparat cu tematică de fructe, cu numărul 7 inclus și este tipic sloturilor retro, fără runde bonus sau rotiri gratuite. Poate fi descurajant puțin dar în latura bună, slotul are o mulțime de variante de joc distractive, cu funcții suplimentare care v-ar putea stârni interesul, cum este variația Sizzling Hot Deluxe.

Slotul Lucky Lady’s Charm – RTP de 97,10%

Dacă te fascinează să ghicești și crezi că ai noroc, atunci slotul Lucky Lady’s Charm este destinația ta. Simbolurile includ Doamna norocoasă și diversele ei farmece norocoase și accesorii de ghicire, cum ar fi globul de cristal, potcoava, trifoiul cu patru frunze și Buburuza. Doamna norocoasă este un simbol Wild care poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a crea o combinație câștigătoare.

Lucky Lady’s Charm slot Novomatic demo

Runda bonus se declanșează la trei simboluri Crystal Ball Scatter oriunde pe ecran și sunt alocate 15 rotiri gratuite. La slot au fost adăugați multiplicatori dubli și tripli de câștiguri. Simplitatea jocului poate descuraja puțin, însă RT-ul înalt al jocului compensează pe deplin.

Slotul Dolphin’s Pearl – RTP de 95,13%

Slotul Dolphin’s Pearl este cu siguranță unul dintre cele mai bune sloturi Novoline și nu ne referim la RTP-ul lui. Tematica jocului te scufundă în adâncurile oceanului dar pentru a descoperi comorile ascunse, trebuie să înveți să-ți respirația. Delfinul, una dintre cele mai prietenoase creaturi acvatice, este simbolul Wild care vă ajută în această călătorie, unde stridiile ascund perle strălucitoare, rotiri gratuite și multiplicatori de câștiguri.

Dolphin’s Pearl slot Novomatic demo

Slotul Dolphin’s Pearl poate genera o plată de 90.000 de monede pentru cinci simboluri. Stridiile sunt și simboluri Scatter care declanșează funcția de rotiri gratuite. Acest simbol are și o plată proprie cu 50.000 de monede pentru cinci simboluri. Funcția Rotiri gratuite poate fi reactivată prin aterizarea altor simboluri Scatter în timpul rundelor gratuite și sunt însoțite de un multiplicator de câștiguri de 3x.

Slotul Plenty on Twenty – RTP de 95,61%

Deși este cât de poate de simplu, slotul Plenty on Twenty Hot este un amestec de sloturi video moderne și fructe, o combinație care este pe placul mai multor jucători. Face parte din lista noastră pentru top sloturi Novomatic, însă nu are o mulțime de funcții bonus sau alte elemente inovative. În general, jucătorii sunt atrași de plățile rapide pe care le generează.

Plenty on Twenty slot Novomatic demo

La fel ca la majoritatea sloturilor, combinațiile câștigă doar dacă minim 3 simboluri sunt în ordine de la stânga la dreapta. Sunt plătite mai multe combinații câștigătoare, dar un singur câștig poate fi plătit pe linie de plată, cea mai mare combinație de plată. Există, de asemenea, o funcție Gamble specifică la un slot Novomatic, care vă dă posibilitatea să vă dublați câștigul sau, să îl pierdeți în totalitate.

Slotul Power Stars – RTP de 95,54%

Slotul Power Stars poate fi, de asemeni, întâlnit la toate cazinourile care oferă sloturi Novomatic online. Jocul Power Stars are o grafică decentă, cu simboluri tradiționale de fructe, cireșe, prune, pepeni, struguri, lămâi și portocale, dar și alte pictograme în stil clasic, numărul norocos 7 și clopoțelul. Slotul este construit pe 5 role și 10 linii de plată.

Power Stars slot Novomatic demo

Slotul Power Stars oferă simboluri Wild extensibile, reprezentate de simbolurile stea. Acestea apar doar pe rolele 2, 3 și 4. Atunci când aterizează, întreaga rolă deveni wild. Jucătorul primește, de asemenea, o re-învârtire gratuită (de până la 3 alte rotiri), cu wild-urile stivuite pe role. Wilds-urile rămân până când toate cele 3 coloane sunt umplute.

Slotul Roaring Forties – RTP de 95,54%

Spre deosebire de cele mai noi sloturi de la NetEnt, la jocuri ca la aparate Novomatic, cum este slotul Roaring Forties, atenția este pusă pe mecanica de plată, mai mult decât este pusă pe elementele inovative. Desing-ul și caracteristicele ajutătoare sunt cu mult îmbunătățite, însă vorbim de jocuri clasice, la care ne reîntoarcem mereu pentru plățile elegante pe care le oferă.

Roaring Forties slot Novomatic demo

Ca să poți aprecia selecția de top sloturi Novomatic de pe piață, ar trebui cumva să deții înțelepciunea bătrânilor, sau în cazul nostru, jucătorilor profesioniști. Slotul Roaring Forties pune la dispoziție simbol Wild, simbol Scatter, funcția gamble și un jackpot static de 2.000.000 de monede, însă nu oferă nimic din adrenalina jocurilor bonus.

Slotul Xtra Hot – RTP de 95,66%

Dacă sunteți fani păcănele Novomatic, atunci știți că toate jocurile au în comun efectul de câștiguri în flăcări. Slotul Xtra Hot este un joc clasic, cu 5 role, 3 rânduri și nu mai mult decât 5 linii de plată. Ca de obicei, liniile de plată rulează de la stânga la dreapta și câștigi dacă trei sau mai multe simboluri care se potrivesc ajung pe unul dintre acestea.

Xtra Hot slot Novomatic demo

Caracteristica X este singura funcție bonus la slotul Xtra Hot, care înmulțește câștigul de 3x, la 3 simboluri. Dacă aterizează 4 simboluiri, câștigul va fi înmulțit cu patru. Dacă se întâmplă să umpleți toate cele cinci role ale slotului cu același simbol, câștigul este înmulțit cu cinci. Dacă sunteți în căutare de comori sau vă doriți mai multe interacțiune la jocuri, atunci vă recomandăm să explorați cele mai noi sloturi de la Microgaming.

Slotul Fairy Queen – RTP de 95,09%

Fairy Queen este un slot Novomatic care impresionează cu o grafică absolut desăvârșită iar fantezia din spatele rolelor ne trimite în locul unei povești minunate unde regina zână, gnomi, spiridușii, florile orbitoare și dragonii ne spun că visele pot deveni realitate. Fiind unul dintre sloturi Novomatic online noi, jocul ne surprinde și cu un joc bonus de rotiri gratuite.

Fairy Queen slot Novomatic demo

Slotul Fairy Queen online are un simbol wild care acaparează orice simbol de pe role pentru a crea o linie de joc câștigătoare. Mai mult decât atât, are un simbol scatter care poate apărea oriunde pe role, indiferent că e pe linia de plată sau nu, și va obține un câștig. Dacă obțineți minim 3 simboluri scatter veți declanșa 10 rotiri gratuite, unde câștigurile sunt garantate.

Slotul Hot Target – RTP de 95,60%

Ultimul din lista noastră pentru top sloturi Novomatic este slotul Hot Target, însă asta nu-l face mai puțin plăcut. Dacă sunteți fan retro Novomatic sloturi, aceasta este ultima șansă, însă dacă sunteți în căutare de inovație, atunci vă recomandăm cele mai noi sloturi online. Revenind la slotul Hot Target, jocul are un aspect simplu care ne readuce aminte de banditul cu un singur braț.

Hot Target slot Novomatic demo

Dacă aterizează trei simboluri scatter se declanșează runda de rotiri gratuite. Se alocă 10 rotiri gratuite, timp în care atenția ar trebui să fie pe acel simbol special Hot Target. Dacă ajunge pe rola centrală, atunci se dublează orice premiu câștigat la acea învârtire. Acest bonus demn poate face cu siguranță o rundă de rotiri gratuite foarte profitabilă.

Lista completă pentru sloturile Novomatic din România

Jocuri sloturi Novomatic noi

Compania a fost înființată în 1980, iar de atunci Novomatic a urcat pe scara celor mai importanți producători de aparate de jocuri pentru cazinouri, în special din Europa. Novomatic a devenit și mai popular, atunci când a hotărât să intre în lumea igaming-ului și a transformat toate jocurile populare în versiuni online.

  • Diamond Link: Mighty Sevens RTP: 95,00%
  • Mega Bonus Joker RTP: 96%
  • Book of Ra Magic RTP: 95,03%
  • Dancing Lantern RTP: 95,02%
  • Dancing Tiger RTP: 96%
  • Burning WILD RTP: 95,90%
  • Power of Ra RTP: 95,88%
  • Ultra Star RTP: 96,11%
  • Crystal Lights RTP: 96.00%
  • Book of Hera RTP: 96%

De atunci, Novomatic a încheiat parteneriate cu alți furnizori de jocuri, achiziționând unele companii, precum, Ainsworth Game Technology Limited și Greentube Studios. Nu numai că și-a extins acoperirea către platformele care oferă păcănele pe mobil. dar a reușit și să creeze un portofoliu extins, introducând multe alte sloturi Novomatic noi.

Cum să alegeți cele mai bune sloturi Novomatic online noi? 

Atât de ușor este:
Timp estimat de răspuns
00:15
Dispozitive acceptate
Computer, tabletă, smartphone 
Resurse necesară
Bani, îndrumare
Cazinouri Licențiate

Selectați un cazinou online cu Sloturi licențiat și popular. Acesta este cel mai în măsură să vă ofere cele mai noi sloturi Novomatic online.

Verificați Jocurile Noi 

Fiecare cazinou online are o categorie de sloturi noi, pe care o puteți verifica. Dacă nu, puteți verifica categoria pentru sloturi Novomatic.

Informațiile Jocului

Întotdeauna verificați informațiile jocului! Acolo sunt detalii despre limitele de pariere, RTP, plățile simbolurilor și jocurile bonus.

Este Inclus la Bonus?

Verificați dacă slotul nou este inclus la cerințele de pariere, la termenii și condițiile bonusului.  Astfel îl puteți încerca fără să riscați nimic.

Slot Novomatic Demo

Un furnizor de software de top pune întotdeauna la dispoziția și varianta demo de joc. Verificați dacă puteți slotul nou gratis, în varianta demo!

Dacă sunteți în căutare de cele mai bune sloturi Novomatic online, tabelul de mai sus să arată exact pașii pe care trebuie să-i urmați. Selecția de jocuri Novomatic țintește un anumit grup de jucători, cei cărora le plac software-le simple, retro, cu o mecanică de plată constantă. Daci nu găsiți interesant nici un Novomatic slot, atunci vă recomandăm pagina noastră pentru caracteristici interesante la sloturi, un articol ce vă expune tematici și cele mai inovative caracteristici.

Prezentarea software-ului la slot Novomatic

La începuturi, compania s-a specializat doar pe produse pentru cazinourile terestre, urmând ca la doi ani de la înființare să intre în piața online. Cu o căutare extrem de mare pentru Novomatic slots, Greentube a preluat sarcina de a mulțumii jucătorii din mediul online, optimizând jocurile populare, atât pentru laptop-uri, cât și pentru mediul mobil.

Software-ul este simplu și ușor de utilizat, unde jucătorii nu trebuie să descarce și să instaleze niciun fișier, și pot accesa jocurile direct din browser. Portofoliul conține 350 de titluri, jocuri instantanee și oferă câteva caracteristici uimitoare, design uimitor și sunet remarcabil.

⚙️ Dezvoltator de software Novomatic
🎰 Toate sloturile Novomatic 383
📱 Sloturi pe mobil Compatibil cu telefon și tabletă Android, iPhone, iPad, iPod
Cele mai populare sloturi Wild West Hi-Roller, Asian Fortunes, Legends of the Seas
💰 Sloturi cu jackpot 19
🕹️ Alte jocuri Ruletă, blackjack, baccarat, poker
📶 Joc instantaneu Da, disponibil pe telefoane și tablete Android, iPhone, iPad, Windows, Mac
💻 Software descărcabil Da, disponibil pe telefoane și tablete Android, iPhone, iPad, Windows, Mac
👌 Limbi Romană, engleză, germană, spaniolă

Pe lângă selecția de top sloturi Novomatic, compania s-a implicat și în dezvoltarea jocurilor de masă, blackjack, ruleta, poker și baccarat. Compania este licențiată în Malta, Gibraltar și Alderney și este certificat eCOGRA. Jocurile pe care le oferă sunt revizuite în mod regulat și îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Întrebări despre cele mai bune sloturi Novomatic online

Am ajuns la finalul articolului nostru pentru cele mai bune sloturi Novomatic online dar nu plecăm înainte să lămurim toți jucătorii. Dacă mai aveți întrebări, aici am pregătit răspunsuri scurte la cele mai frecvente întrebări despre sloturi Novomatic. Sperăm că articolul nostru v-a răspuns la cele mai multe dintre întrebări.

Sloturi Novomatic noi online din România

1️⃣    Care este cel mai bun slot Novomatic din România 2024?

        Novomatic are o bibliotecă cu peste 350 de titluri la sloturi, jocuri vechi și noi, care s-au ridicat la statul de cel mai bun. Cu toate acestea, avem o listă pregătită cu top 10 Novomatic sloturi, de unde puteți alege. Sloturile sunt disponibile în varianta demo și nu implică nici un risc.      

2️⃣    Ce sloturi Novomatic noi sunt disponibile jucătorii din România?

        De-a lungul timpul, Novomatic a achiziționat și alte companii de software, în dorința de a se extinde pe piață cu jocuri în tendința. Fiecare cazinou aflat în parteneriat cu furnizorul oferă și cele mai noi sloturi Microgaming de îndată ce sunt lansate. Jocurile noi oferă se diferențiază prin inovații și caracteristicile unice.       

3️⃣    Care este selecția totală de sloturi Novomatic din România?

          Compania oferă peste 350 de jocuri Novomatic și cele mai multe se găsesc la fiecare platformă de jocuri de noroc online care oferă acest software. Puteți consulta lista completă de sloturi Novomatic și puteți găsi cele mai bune site-uri pentru a le juca cu bani reali pe această pagină.     

4️⃣    De ce este slotul Book of Ra așa de popular?

      Într-adevăr, slotul Book of Ra de la Novomatic este recomandat de către cei mai mulți jucători, deși, la prima vedere nu are foarte multe funcții bonus. Acest slot poate fi încercat gratis pe această pagină și veți vedea că mecanica de plată este cea care vrăjește cei mai mulți dintre utilizatori.    

5️⃣    Care este slotul Novomatic cu cele mai inovative caracteristici?

       Unul dintre cele mai bune sloturi Novomatic s-a dovedit a fi Lucky Lady's Charme slot, care impresionează atât prin caracteristici inovative, cât și un design desăvârșit. Acest joc  poate fi încercat gratis pe pagina noastră, fără nici un risc.

Articole Similare