Sloturi Dragonfish – Top 10 cele mai bune jocuri ca la aparate, RTP și caracteristici

Cu o experiență de peste 10 ani, software-ul Dragonfish știe foarte bine ce să ofere fanilor jocurilor de cazinou și urmărește îndeaproape tendințele web. Аceastă companie a fost una dintre primele care și-a concentrat eforturile în dezvoltarea sloturi Dragonfish pentru dispozitive mobile chiar înainte de sosirea timpului jocurilor de cazino mobile. Vedeți selecția noastră de top 10 sloturi online Dragonfish aici.

Cele Mai Bune Sloturi Dragonfish
# Dragonfish Slot RTP Tematică Caracteristică Către Cazinou
1 Sizzling Hot Jokers 96.39% Fructe Jackpot bonus
2 Millionaire Genie Megaways 96.00% Poveste 117,649 Linii de Plată
3 Rise of the Pharaohs 95.02% Egipteană Runde Gratuite
4 Ray of Light 96.32% Diamante Wild Extins
5 The Wolf’s Den 94.48% Spirituală Runde Gratuite
6 A Nightmare on Elm Street 94.50% Horror Jocuri Bonus
7 Aztec Realm 96.21% Aztecă Joc Bonus Secundar
8 Chilli con Carnival 95.96% Mâncare Mexicană Wild-uri Lipicioase
9 Oktoberfest Spins 95.75% Festivalul Berii Joc Bonus
10 Mermaid’s Millions 94.21% Acvatică Sticky Wild

Am studiat în detaliu, am analizat portofoliul companiei și am testat o mare parte din Dragonfish sloturi online, astfel încât să putem face această selecție cât mai obiectivă și detaliată pentru cei dintre voi care joacă la sloturi Dragonfish. Am luat notă de caracteristicile speciale ale jocurilor de slot, precum și de plățile pe care jucătorii le pot aștepta în timpul jocului de bază și jocurile bonus suplimentare.

Top Sloturi Online Dragonfish 2024

  1. Sizzling Hot Jokers (Jackpot bonus)
  2. Millionaire Genie Megaways (117,649 linii de plată)
  3. Rise of the Pharaohs (Runde Gratuite)
  4. Ray of Light (Wild Extins)
  5. The Wolf’s Den (Runde Gratuite)
  6. A Nightmare on Elm Street (Jocuri Bonus)
  7. Aztec Realm (Joc Bonus Secundar)
  8. Chilli con Carnival (Wild-uri Lipicioase)
  9. Oktoberfest Spins (Joc Bonus)
  10. Mermaid’s Millions (Sticky Wild)

Sizzling Hot Jokers Slot Dragonfish

Nu întâmplător compania Drgaonfish folosește la slotul Sizzling Hot Jokers simboluri tradiționale, precum fructe, Bar și Joker. Companiile care dezvoltă jocuri de sloturi în ultimii ani au realizat structuri și simboluri din ce în ce mai ciudate, iar melancolia jucătorilor se poate simți deja pentru unele sloturi care poartă spiritul ultimului deceniu. Spunând asta, nu ne referim la ceva depășit, ci la ceva adaptat gusturilor jucătorilor.

Sizzling Hot Jokers Dragonfish Slot

Cum sugerează și numele, ar trebui să vă așteptați să simbolul Joker Wild. Aceasta pictograma poate înlocui celelalte pictograme din joc și să formeze victorii pe role. Simbolurile Jokeri se extind și acoperă rolele în întregime, ajută la formarea combinațiilor cu plată și activează o re-rotire gratuită în care Wild-urile stau nemișcate. Slotul Sizzling Hot Jokers acordă un jackpot progresiv, care se activează întâmplător.

Millionaire Genie Megaways Slot Dragonfish

Probabil deja cunoașteți caracteristica Megaways de cele mai noi sloturi Playtech. Cele 117,649 linii de plată vi sunt oferite pentru formarea combinațiilor cu plăți. Millionaire Genie Megaways slot este o continuare logică a unul dintre cele mai bune sloturi Dragonfish – Millionaire Genie. Acesta oferă multe posibilități de a câștiga la fiecare rotire cu funcția sa de role în cascadă.

Millionaire Genie Megaways Dragonfish Slot

Între cei doi stâlpi aurii la acest joc de sloturi Dragonfish sunt amplasate numeroase simboluri, iar 2 dintre acestea sunt cele mai importante – lampa magică și cufărul cu comori. Lămpile magice sunt Wild-uri și ajută la crearea de câștiguri, înlocuind celelalte simboluri. Geniul albastru este Scatter și vă acordă 12 jocuri gratuite, cu 5 rotiri suplimentare acordate pentru fiecare Scatter suplimentar. În acest moment se activează și un multiplicator.

Rise of the Pharaohs Slot Dragonfish Nextgen

Dacă vă place să jucați pe tematică egipteană dar doriți să schimbați atmosfera Egiptului antic de la top sloturi Novomatic cu ceva diferit, Rise of The Pharaohs este o alegere excelentă pentru a porni într-o nouă căutare a comorilor ascunse în piramide. Atmosferă arată ca o criptă sau un mormânt. Roletele sunt transparente și sunt plasate în fața acestei scene și conțin câteva simboluri egiptene pentru a sublinia tema.

Rise of the Pharaohs Dragonfish Slot

Multe dintre simbolurile la acest joc de păcănele Dragonfish cu tema egipteană o să vi se pară familiare, deoarece această temă antică este mult folosită la cele mai bune cazinouri online. Simbolul măștii Tutankhamon împrăștiat va activa runda de rotiri gratuite. În timpul acestei runde, orice wild-uri care apar devin lipicioase. Simbolul Cleopatra este pictograma bonus în acest joc. 3 simboluri vă acordă șansa de a juca un joc bonus.

Ray of Light Slot Dragonfish

Tema jocului de sloturi online Ray of Light ne aduce aminte de unele dintre cele mai bune sloturi NetEnt, precum Dazzle me sau Starburst. Jocul Dragonfish sloturi online Ray of Light are 5 role și 10 linii de plată, este un joc simplu, clasic, cu caracteristici bune în jocul de bază și un jackpot progresiv. Rolele oferă plăți în ambele sensuri, în timp ce wild-urile înstelate se pot extinde.

Ray of Light Dragonfish Slot

Caracteristica la care trebuie să fiți atenți este activată de simbolurile Wild – stele aurii și pietre prețioase. Acestea aterizează numai pe rolele centrale și se extind pentru a acoperi întreaga rolă. Această extindere declanșează o re-rotire a rolei pentru o șansă de a atinge mai multe victorii. Dacă la re-rotire nimeriți mai multe wild-uri, acestea pot fi re-declanșate până la 3 ori și generează profituri bune.

The Wolf’s Den Slot Dragonfish

Tema de la Wolf’s Den slot nu este des folosită nici la jocuri Dragonfish, nici de la alte companii dezvoltatoare de jocuri ca la aparate. Cei care joacă la sloturi Dragonfish Wolf’s Den cu siguranță iubesc animalele și latura lor spirituală. În plus acesta este unul dintre sloturi Dragonfish care plătesc bine în ciuda structurii sale simple și caracteristici puține. Slotul include o singură caracteristică specială.

The Wolf’s Den Dragonfish Slot

Cinci Sattere pe role vă acordă premii de până la 500 de ori pariul. În plus, trei simboluri Free Spin Game oriunde pe role declanșează rotiri gratuite Wolf’s Den. Toate recompensele din timpul jocului bonus sunt supuse unui multiplicator x3. Scatter suplimentar în timpul funcției bonus va declanșa jocuri bonus suplimentare. Roată norocului se va învârti și va determina numărul acestor jocuri.

A Nightmare on Elm Street Slot Dragonfish

A Nightmare on Elm Street Slot Dragonfish este unul dintre cele mai bune păcănele online de pe piața de gambling din România. Acest slot are o structură cu cinci role și o grafică preluată din remake-ul filmului horror clasic cu același nume. Dacă doriți să intrați în această lume grozanică, începeți prin a selecta numărul de linii cu care o sa jucați. Sunt disponibile 30 linii de câștig.

A Nightmare on Elm Street Dragonfish Slot

Imaginea emblematică a siluetei lui Freddy este simbolul Wild, înlocuind celelalte simbolurile pentru a vă oferi mai multe șanse pentru un combo câștigător. Pe rola 3 un wild se va extinde pentru a acoperi întreaga rolă și orice combinație cu aceasta va fi plătita x2. Scatter-ul este reprezentat de ghearele lui Freddy, care declasează cel puțin 10 rotiri gratuite. Cu trei pictograme „Never Sleep Again” oriunde declanșați un joc multiplicator.

Aztec Realm Slot Dragonfish

Aztec Realm, este unul dintre multele jocuri de Sloturi online Dragonfish care au fost lansate și sunt disponibile online la 888casino online. Premiile de la simbolurile obișnuite oferă o gamă largă de câștiguri posibile, între 10x și 1500x pariul. Am observat o mulțime de acțiuni cu câștig redus în jocul de bază al slotului Aztec Realm, care în cele din urmă vă țin bugetul pe plus.

Aztec Realm Dragonfish Slot

Acest joc de sloturi Dragonfish are 2 jocuri bonus. Trei împrăștieri Bonus declanșează un joc secundar de bonus, o rundă cu 2 niveluri în care sunt aplicați multiplicatori la pariul vostru. Un al doilea joc bonus de rotiri gratuite este activat prin obținerea a trei sau mai multe simboluri Scatter de rotiri gratuite. Gazda ta aztecă va arunca sulițe în role, care vor crea Wild-uri lipicioase pentru mai multe câștiguri.

Chilli con Carnival Slot Dragonfish

Cu 5 funcții bonus în jocul de bază – wild-uri stivuite, multiplicator de bonus, wild-uri aleatorii, simbol amplificate, bonus boost șansă și o funcție de rotiri gratuite cu îmbunătățiri de simbol, Chilli con Carnival este unul dintre top sloturi Dragonfish online și cele mai noi sloturi online. Jocul are o structură de 5 role și 6 rânduri cu 50 de linii de plată, volatilitate medie-înaltă și un RTP de 95,96%.

Chilli Con Carnival Dragonfish Slot

Pe scurt, funcția Wild lipicios apare aleatoriu și pot varia de la 2 la 6 simboluri. Funcția Random Wilds este un alt modificator aleatoriu, această caracteristică se poate declanșa în orice moment și veți avea trei sau mai multe simboluri Wild în plus pe role. Funcția de actualizare a simbolurilor este un modificator aleatoriu în care toate simbolurile regale sunt actualizate la simboluri Chilli pentru câștiguri mari.

Oktoberfest Spins Slot Dragonfosh

La slotul Octoberfest Spins de la Dragonfish jucătorii vor vedea diverse simboluri cu tematica berii pentru a se potrivi cu senzația germană a jocului și atmosfera festivalului. Veți putea juca cu cele 25 de linii de plată fixe pentru a încerca să câștigați premiul mare de Jackpot de 500 de ori pariul total. Există, de asemenea, o funcție de rotiri gratuite, precum și un joc bonus unic.

Oktoberfest Spins Dragonfish Slot

Wild este un butoi de bere și poate înlocui toate celelalte simboluri din joc, cu excepția bonusului. La fiecare rotire necâștigătoare, vi se va acorda o rotire gratuită pe care să o utilizați la pariul actual. În timpul acestei învârtiri gratuite, simbolul wild se transformă într-un wild extins. Octombrie-Beer-Fest Bonus este un joc de alegere în care puteți câștiga un multiplicator de până la 33 de ori pariul tău total.

Mermaid’s Millions Slot Dragonfish

Jocul Mermaid’s Millions Dragonfish sloturi online are o grilă formată din 5 role și 15 linii de plată. Imaginile reflectă tema acvatică și includ elemente din desene animate cu o calitate foarte bună. Slotul este dotat cu 10 simboluri principale, printre care simboluri de pești și cărți decorate ca corali. Simbolul Sirenei este simbolul Wild și simbolul Sticky Wild în modul de joc Free Game.

Mermaids Millions Dragonfish Slot

Acest slot Dragonfish are RTP care variază de la 93,21% la 96,21% și un jackpot progresiv. Dacă obțineți trei sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe grila de joc, se va activa o rundă de învârtiri gratuite în care Wild-ul rămâne blocat la locul lui. În cazul în care un jucător are noroc să obțină trei simboluri Perle Bonus pe rolele centrale, se va activa un mini-joc pentru multiplicatori.

Joacă la sloturi Dragonfish cu RTP favorabil

Din experiența noastră putem spune că există sloturi cu un RTP mai mare. Totuși, Trebuie să ținem cont că un RTP un pic mai scăzut nu înseamnă că jocul nu este profitabil pentru jucătorii. Procent de returnare la jucător de aproximativ 96% este peste media din domeniul gambling-ului, iar jocurile care au multe caracteristici suplimentare ce pot oferi plăți considerabile, de obicei au un RTP un pic mai redus.

Informații Despre Dragonfish Software

Compania a fost înființată în anul 2007 și este o platforma completă de cazinou, o soluție end-to-end, care include operațiuni financiare, tehnologie superioară, asistență pentru clienți și instrumente de marketing. Partenerii acestei companii beneficiază suport global, datorită acoperii ei pe plan mondial și se pot baza pe experiența companiei pe piețele locale. Software-ul de jocuri de noroc Dragonfish este licențiat în mai multe jurisdicții reglementate și suportă jocul responsabil.

Concluziile Noastre Despre Sloturi Dragonfish

Noi avem multă experiență în domeniul jocurilor de noroc online și recomandăm cu încredere Sloturi online Dragonfish. Jocurile sunt realizate foarte frumos, au design deosebit, dar cel mai mult ne-au impresionat caracteristicile speciale, ce se activează aleatoriu și aduc plăți fără investiții suplimentare. Bineînțeles, nu putem să nu ținem cont și de jakcpot-urile progresive ce se activează la întâmplare în timpul jocului.

Întrebări și Răspunsuri despre Dragonfish Sloturi Online

Urmează secțiunea, formată din cele mai frecvente întrebări ale jucătorilor români despre Dragonfish sloturi online. Continuați să citiți și veți afla ce îi preocupă pe fanii. Oferim răspunsuri clare, iar pentru cei care vor să afle mai mult, am adăugat și linkuri care vă vor duce către paragraful cu detalii.

1️⃣    Care sunt cele mai bune sloturi Dragonfis?

  Pentru a face această recenzie, am testat multe sloturi Dragonfish și le-am comparat cu jocuri ca la aparate de la alte companii. Părerea noastră este că aceste top 10 sloturi pe care le-am selectat sunt cele mai bune, deoarece oferă jucătorilor un game play excelent, combinat cu multe caracteristici interesante.

2️⃣   Dragonfish soft face și sloturi clasice?

   Compania este specializată să producă sloturi inovative cu design foarte bine realizat, imagini interesante și simboluri frumoase. Însă, Dragonfish nu i-a uitat nici pe cei care preferă jocuri clasice. Compania a lansat slotul Sizzling Hot Jokers, care are o structura și imagini clasice dar adaptate la cele mai noi tendințe din domeniul gambling-ului.  

3️⃣    Există sloturi Dragonfish cu tematică egipteană?

   Tematica egipteană este foarte des folosită de companiile care dezvoltă jocuri ca la aparate online, deoarece comorile Egiptului antic îi intrigă pe oamenii și în zilele noastre. Dragonfish nu a stat departe de aceasta tendință și a lansat jocul de păcănele Rise of the Pharaohs. Datorita caracteristicilor sale foarte bune și interesante, acesta repede a devenit foarte popular și apreciat de fanii sloturilor online.

4️⃣    Care este slotul Dragonfish cu tematică spirituală?

   Ați auzit că vechii indieni venerau spiritul animalelor și mai ales al lupului. Spiritul lupului este punctul culminant al slotului Dragonfish The Wolf's Day. Aceasta este o temă pe care o găsiți rar dezvoltată de alte companii de jocuri de cazinou. Dragonfish a realizat un joc foarte frumos, cu simboluri interesante, care aduce și câștiguri bune.

5️⃣ Care este slotul Dragonfish cu cel mai mare RTP?

  Cum am mai spus, Dragonfish nu este o companie care dezvoltă sloturi cu RTP foarte mare, dar acest lucru nu face jocurile ei nefavorabile pentru jucătorii online. Din cele testate de noi, slotul Chilli con Carne este jocul cu cel mai mare procent de revenire la jucător. Este un slot interesant, cu tematică de mâncare mexicană.

6️⃣ Există sloturi Dragonfish cu jackpot?

  Da, există multe sloturi dezvoltate de la compania Dragonfish care au jackpoturi progresive. Valoarea lor este considerabilă. Tocmai de aceea unele slotui au un RTP un pic mai mic, deoarece jackpot-urile scad acest procent. Un exemplu de jackpot slot este Mermaid’s Millions în care jackpotul se poate activa în orice moment.

Articole Similare