Jocuri păcănele cu Egiptul antic și faraoni

Este imposibil să nu fi auzit de comorile Egiptului antic, despre mormintele pline cu aur și pietre prețioase, păzite de zei atotputernici. Aceste istorii nu sunt povești ci fapte adevărate, care au inspirat mulți exploratori să caute aceste comori. Companiile de software s-au inspirat din istorie și au creat o mulțime de jocuri păcănele cu Egiptul antic și faraoni, prin care jucătorii pot re-descoperi secretele acestui târâm vechi.

Top Jocuri Păcănele Egipt
# Jocuri păcănele Egipt RTP Tematică Caracteristică Către Cazinou
1 94,70% Zei egipteni Runde gratuite redeclanșabile
2 96,36% Diamante Wild-uri cu respin
3 96,23% Simboluri egiptene Simbol Wild Scatter
4 96,97% Simboluri egiptene Funcția Pharaoh Coins Win
5 96,21% Simboluri egiptene Runde gratis cu simboluri extinse
6 96,20% Pisici egiptene Joc bonus cu Wild extins
7 96,07% Simboluri egiptene Premii misterioase
8 95,50% Zei egipteni Cleopatra Wild Scatter
9 96.75% Folclor irlandez și simbolism egiptean Runde gratuite cu Scatter adițional
10 96,31% Faraoni egipteni Joc Roata Norocului

Companiile de software s-au folosit de legendele și cărțile istorice pentru a crea păcănele cu faraoni și caracteristici unice pentru fanii cazinourilor online. Selecția noastră vă arată cele mai bune dintre aceste creații și în continuare o să vă descriem de ce tocmai aceste sloturi au intrat în topul nostru cu cele mai bune păcănele online.

Cele mai bune păcănele cu faraoni – caracteristici

  

  1. Egypt Gods (Runde gratis redeclanșabile)
  2. Egyptian Emeralds (Simboluri Wild cu respin)
  3. Dawn of Egypt (Simbol Wild Scatter)
  4. Coins of Egypt (Funcția Pharaoh Coins Win)
  5. Doom of Egypt (Runde gratis cu simboluri extinse)
  6. Immortails of Egypt (Joc bonus cu Wild extins)
  7. Egypt Cash (Simboluri egiptene)
  8. Mysteries of Egypt (Cleopatra Wild Scatter)
  9. Leprechaun Goes Egypt (Runde gratuite cu Scatter adițional)
  10. Egyptian Rebirth II (Joc Roata Norocului)

Egypt Gods păcănele faraoni slot Evoplay

Selecția noastră de jocuri cu Egiptul antic și faraoni începe cu un slotul clasic, Egypt Gods, dezvoltat de compania de software Evoplay. Grila este formată din 5 role și 3 rânduri. Pictogramele pe role arată superb, sunt folosite simbolurile cărților de joc, realizate într-un stil exotic. Eroii principali pe role sunt simbolurile zeilor egipteni care aduc și cele mai bune plăți.

Egypt Gods Slot

Egypt Gods păcănele faraoni are un simbol Scatter – Piramidele Egiptene. 3 Scattere activează 10 runde gratuite. În timpul acestor runde bonus, se alege un simbol la întâmplare, care devine simbol extins și ajută la formarea victoriilor de pe role. Acoperă 3 poziții de pe role. Acest simbol extins nu poate înlocui Scatter-ul, însă cu încă 3 Scattere pe role, rundele gratis la Egypt God pot fi redeclanșate.

Egyptian Emeralds slot cu faraoni Playtech

O altă creație de succes de la compania de software Playtech este jocul de păcănele faraoni Egyptian Emeralds. Compania continuă să lanseze jocuri ca la aparate excelente, care uimesc cu o grafică detaliată și funcții speciale. Diamantele egiptene sunt amplasate pe 5 role și 3 rânduri de plată. Fiecare piatra prețioasă reprezintă imaginea unui zeu egiptean sau un simbol sacru.

Egyptian Emeralds Slot

Simbolul Wild este Scarabei și ajută la formarea combinațiilor câștigătoare. De asemenea, 3 Scarabei declanșează funcția cu runde gratuite. În timpul acestor runde gratis, simbolurile Wild, care au declanșat-o se mută pe role, ajută la formarea victoriilor, însă nu se poate așeza peste un alt simbol Wild. Aceste tip de caracteristici ajutătoare la păcănele aduc cele mai bune plăți, în timpul unui joc.

Dawn of Egypt ca la aparate de la Play’N GO

Dawn of Egypt de la compania Play’N GO impresionează la prima vedere cu o grafică excelentă. Rolele sunt amplasate la intrarea unui templu egiptean. Simbolurile sunt imagini caracteristice pentru Egiptul antic. Veți vedea simbolul Scatter – piramida cu ochiul lui Ra, care activează rundele gratuite. De asemenea, simbolul Scarabei este pictograma Wild, care substituie celelalte simboluri de pe role.

Dawn of Egypt Slot

Jocul este dotat cu o caracteristică speciala – Wheel of the Gods. Învârtiți roata și puteți câștiga până la 20 de runde bonus. În timpul rundelor bonus unele simboluri vor fi modificate pentru a oferi extra plăți. De exemplu, simbolul Wild, va deveni Wild Scatter pentru a oferi cele mai mari câștiguri la păcănele din România. Volatilitatea jocului este medie, este potrivit pentru toate gusturile.

Coins of Egypt jocuri păcănele cu faraoni de la NetEnt

Coins of Egypt de la NetEnt nu este pur și simplu un exemplu de jocuri păcănele faraoni, ci este o aventură ce trebuie încercată pe site-urile de cazinouri online sigure din România care oferă cele mai bune plăți. Cu siguranță o să rămâneți uimiți de imaginile de pe role și precizia cu care au fost realizate. NetEnt își arată stilul inconfundabil și cu jocul Coins of Egypt.

Coins of Egypt Slot

Pe role o să apară simbolul Wild, care ajută la formarea victoriilor și aduce și extra plăți. O caracteristică foarte atractivă este Pharaohs Coins Win. Monede apar pe role și sunt colectate și adăugate la câștig pentru fiecare rotire. Funcția de bază sunt rundele gratuite care se activează cu 3 simboluri Scatter cu mai multe monede, care se adună în cufere. Cuferele sunt Ruby Eagle, Smarald Snake și Golden Cat.

Doom of Egypt slot cu faraoni de la Play’N GO

Play’N GO este un dezvoltator de software de renume și creațiile companiei pot fi găsite pe site-urile celor mai bune cazinouri online sigure din România. De obicei, această companie lansează sloturi cu multe caracteristici speciale și ne-am așteptat că acest lucru să fie valabil și pentru jocul cu faraoni Doom of Egypt. În ciudă startului exploziv al jocului, Doom of Wgypt nu este dotat cu ceva foarte diferit.

Doom of Egypt Slot

Grila este standard ca la majoritatea jocurilor de păcănele 7777 populare printre jucătorii români, simbolurile sunt amplasate pe 5 role și 10 linii de plată. 3 simboluri Scatter – Scarabei declanșează funcția cu runde gratuite. De asemenea, același simbol preia și funcțiile simbolului Wild. Rundele gratuite se desfășoară cu simboluri extinse pe role și aduc și mai multe plăți și runde gratuite suplimentare.

Immortails of Egypt păcănele cu faraoni de la Play’N GO

Pentru egiptenii, pisicile au fost animale sacre. Slotul Immortails of Egypt este o completare foarte proaspătă și interesantă la tema noastră despre jocuri păcănele Egipt. Pe role o să aveți o companie foarte drăguță, pisici egiptene. Nu va lipsi nici pisica neagră, care o să vă aducă mai mult succes. Jocul folosește funcția în cascadă, adică simbolurile care au format o plată dispar și sunt înlocuite cu altele noi.

Immortails of Egypt Slot

Cu 3 Scattere se activează 8 runde gratuite. Pentru acestea, pe ecran este adăugat un rând suplimentar cu simboluri și se va activa și un multiplicator de câștig progresiv, care după fiecare victorie crește cu +1. Unele dintre role sunt luminate în albastru și dacă pe ele apare simbolul Wild, acesta se extinde și acoperă toată rola, oferind câștiguri masive pentru cei care joacă la cazinouri online pe bani reali.

Egypt Cash slot egiptean de la Skywind

La crearea jocului ca la aparate Egypt Cash, compania Skywind s-a bazat pe o grafică mai simplă, punând accent pe câteva caracteristici foarte bune. Puteți experimenta câteva rotiri la păcănele gratis pentru jucătorii din România, făcând clic pe butonul de la acest demo. Veți vedea pe role simbolurile standard ale cărților de joc, precum și un scarabei, ochiul lui Horus și un simbol ankh.

Egypt Cash Slot

Simbolul Wild este reprezentat de o pisică neagră. Această pisică o sa vă ajute la formarea combinațiilor câștigătoare de pe role. Poate înlocui inclusiv Scatter-ul. Cu 3 simboluri Scatter – Piramide, puteți activa și funcția cu runde gratuite. În timpul lor puteți activa și funcția Fortune Pick care oferă un premiu suplimentar misterios. Cu cât activați mai multe runde gratuite cu atât și premiile devin tot mai mari.

Mysteries of Egypt slot cu faraoni de la Red Rake

Jocul de păcănele faraoni Mysterious Egypt folosește o grilă de role 5×3. În spatele rolelor veți vedea râul Nil și Piramidele. De pe role veți vedea pictograme cu zeii Bastet, Horus și Ochiul lui Ra. Nu va lipsi nici Cleopatra, care are o funcție dublă. Este simbolul Wild și ajută la formarea combinațiilor câștigătoare, dar este și simbolul Scatter, care răspunde pentru alte funcții speciale.

Mysteries of Egypt Slot

Dacă aveți noroc și pe role apar cel puțin 3 Scattere Cleopatra, veți câștiga un premiu egal cu pariul vostru x2, x20 sau x200. Totodată, veți activa și 10 runde gratuite. Dacă în timpul acestor jocuri bonus mai apar 3 Scattere, caracteristica este redeclanșată, iar premiul oferit poate ajunge la 5.500x pariul plasat.

Leprechaun Goes Egypt ca la aparate cu faraoni Play’N GO

Nu fiți confuzi când deschideți acest slot! Cleopatra cu fața de spiriduș irlandez, piramide verzi, la bere cu o mumie? Toate acestea se vor întâmpla, dacă alegeți să-l însoțiți pe acest irlandez mic în călătoria lui. Istoria în spatele acestui slot este amuzanta – spiridușul răutăcios pleacă în vacanță în Egipt, dar în loc să se relaxeze aduce numai belele.

Leprechaun Goes Egypt slot

Funcția cu runde gratuite se declanșează cu 3 Scattere Cleopatra. Veți primi runde bonus cu multiplicatori. În timpul acestor runde bonus veți obține Scattere suplimentare care o să vă crească și mai mult câștigurile. O altă funcție profitabilă este caracteristica Pyramid Bonus, care se activează prin simbolul Piramide. Veți juca un mini joc în care va trebui să o salvați pe Cleopatra, trecând prin camera comorilor.

Egyptian Rebirth II jocuri cu faraoni de la Spinomenal

Terminăm călătoria noastră în jocuri de păcănele cu faraoni cu un slot deosebit, și anume Egyptian Rebirth II de la Spinomenal. Slotul are un aspect dramatic, rolele sunt în culori închise, pe un fundal negru. Există 50 linii de plată și o gamă foarte mare de jocuri bonus. Acestea sunt Phoenix Egg Scatter, simbol Joc Bonus, simbol Scarab Mystery, Countdown Wild-uri și Wild-uri obișnuite.

Egyptian Rebirth II slot

Dacă Countdown Wild Clepsidra apare pe role, automat se declanșează o re-rotire gratuită. Simbolurile misterioase Scarabei sunt pictograme care se transformă în simboluri cu valoare mai mare. 3 pictograme Phoenix Egg Scatter va declanșa una dintre cele 5 combinații de jocuri cu runde gratuite adăugate la acest joc. Fiecare joc oferă și caracteristici adiționale pentru a spori plățile. 3 simboluri Bonus declanșează un joc cu roata norocului în 3 nivele.

RTP și dezvoltatori la jocuri cu faraoni

Procentul de revenire la jucător este un coeficient calculat de companiile de software, care arată cât de rentabil este jocul pentru jucătorii. Acesta determină cât la sută din suma investită se va întoarce la jucător după anumit număr de rotiri. Cea mai mare parte din sloturile cu faraoni depășesc media acestui procent folosit în industria gambling-ului. O alegere excelentă este Coins of Egypt care are un RTP aproape de 97%.

Top 10 cazinouri cu jocuri de păcănele cu faraoni

Tema cu faraonii este foarte populară și toate companiile de software dezvoltă multe jocuri ca la aparate despre Egiptul antic, zeii Egiptului și simbolurile lor misterioase. Cazinourile online oferă o selecție foarte mare de jocuri păcănele Egipt, așa că jucătorii sunt norocoși, deoarece au de unde alege. Iată aici recomandările noastre despre cazinouri cu jocuri cu faraoni din România.

de Ionuț Alexandru 26 Aprilie 2024
Top cazinouri cu păcănele cu Egiptul antic și faraoni
1 5/5 7.000 RON + 700 Rotiri gratuite iOS Android Windows Gamă uriașă de jocuri Bonus generos Selecție mare de sloturi Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru clienții noi, pachet bonus până la 7.000 RON + 700 rotiri gratuite, la primele 5 depuneri, valabilitate 7 zile, depozit minim 20 RON, cerințe de pariere 30x bonus+depunere, 40x rotiri gratuite. Suma maximă câștigată din rulajul banilor este 2.500 RON iar din rulajul rotirilor gratuite 500 RON. Codurile bonus 1NB, 2NB, 3NB, 4NB, 5NB.
2 4.95/5 2.024 RON + 200 Rotiri gratuite iOS Android Windows Jocuri unice Promoții unice Preferat de români Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiții se aplică, 18+, doar pentru clienții noi, până la 100% până la 2.024 RON + 200 de rotiri gratuite, depozit min. 45 RON, numai prin card debit/credit; fără termen de valabilitate; cerințe de pariere bonus 40x depunere+ bonus; 35x câștiguri din rotiri gratuite. Câștig maxim 5x suma depusă și 300 RON la rotiri gratuite. Cod bonus M0Z100.
3 4.90/5 2.500 RON + 500 Rotiri gratuite iOS Android Windows Gamă e jocuri variabilă Dezvoltatori de top Operator nou Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru jucătorii noi: până la 2.500 RON + 400 rotiri gratuite pentru primele 3 depuneri de min 50 RON, 100 RON, 150 RON; cerințe 35x la depunere + bonus, 45x câștigul din rotirile gratuite, valabilitate bonus 30 zile, câștig maxim 5.000 RON. Alte 100 de rotiri gratuite sunt acordate după finalizarea procesului de verificare: 45x câștigul rezultat din rotirile gratuite; valabilitate 30 zile; câștig maxim 500 RON.
4 4.85/5 350 + 700 Rotiri gratuite iOS Android Windows Jocuri unice Promoții unice Preferat de români Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru jucătorii noi; 4 depuneri – 50 RON, 50 RON, 100 RON, 100 RON; coduri bonus – RUSH1, RUSH2, RUSH3, RUSH4; bonusuri 150 + 150 + 200 + 200 rotiri gratuite la SUGAR RUSH. Cerințe de rulaj de 30x câștiguri (max. 1.00 RON), în 7 zile. Plus 350 rotiri gratuite la Shining Crown pentru validarea contului; cod bonus K_COROANE350. Cerințe de rulaj de 40x câștiguri, în 7 zile. Miză max. pentru jocuri este de 25 RON.
5 4.80/5 2.000 RON + 300 Rotiri gratuite iOS Android Windows Software unic Jocuri exclusive Multe jackpoturi Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru jucătorii noi; 100% până la 2.000 RON + 300 rotiri gratuite. Depunere min. 50 RON; cerințe de rulaj de 30x în 60 zile. Pentru bonus întreg, contul trebuie validat. Câștigurile sunt limitate la 2.500 RON.
6 4.75/5 100% până la  1.000 RON + 555 Rotiri gratuite iOS Android Windows Portofoliu de jocuri mare Mulți dezvoltatori Multe jocuri de masă Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiții se aplică, 18+, doar pentru clienții noi; 100% până la 1.000 RON + 555 rotiri gratuite la Shining Crown (0.2 RON / rotire); depunere min. 100 RON; valabilitate 30 zile; cerința de pariere: depozit + bonus 35x. 500 rotiri gratuite după rularea sumei bonus, respectiv 55 la verificarea contului de jucător; cerințe de pariere: 15x câștiguri; valabilitate 7 zile, câștig maxim 500 RON.
7 4.70/5 2.500 RON + 500 Rotiri gratuite iOS Android Windows Multe sloturi noi Promoții jucători fideli Operator nou Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiți se aplică 18+, doar pentru jucătorii noi; 3 depuneri, 100% până la 1.000 RON + 300 rotiri gratuite la Lucky Hot; 75% până la 500 RON + 100 rotiri gratuite la 20 Super Hot; 75% până la 1.000 RON + 100 rotiri gratuite la 10 Burning Heart; depunere min. 50 RON, 100 RON, 150 RON; cerințe 35x la depunere + bonus, 45x pentru rotirile gratuite, valabilitate 7 zile.
8 4.65/5 1.000 RON + 200 Rotiri gratuite iOS Android Windows Cel mai popular casino site Bonus mobil Sloturi Megaways Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru clienții noi, 100% până la 1.000 RON + 200 rotiri gratuite cash; depozit min. 25 RON; cerințe de pariere 35x (pariuri sportive 99x); valabilitate 30 zile. Rotirile gratuite nu au cerințe de rulaj și se eliberează progresiv. Skrill, Neteller, TopPay și paysafecard nu participă la promoție.
9 4.60/5 2.400 RON + 600 Rotiri gratuite iOS Android Windows Bonus runde gratis Sloturi variabile Sloturi cu jackpot Joacă acum! La raportul de testare Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru jucătorii noi; 3 depuneri, 100% până la 1.000 RON + 200 rotiri gratuite și 200 rotiri gratuite la verificarea contului; 80% până la 800 RON + 100 rotiri gratuite; 60% până la 600 RON + 100 rotiri gratuite; depunere minimă 50 RON; valoare rotiri 0,20 RON/ 0,25 RON; cerințe 35x depunere + bonus, 35x pentru câștigurile din rotirile gratuite, valabilitate bonus 30 zile, valabilitate rotiri 1 – 3 zile.
10 4.55/5 9.000 RON + 1.000 Rotiri gratuite iOS Android Windows Top Amusnet cazino Cele mai bune sloturi clasice Sloturi cu speciale Joacă acum! La raportul de testare Termeni și Condiții se aplică 18+, după verificarea contului, pachet bonus la 3 depuneri, 9.000 RON + 1.000 rotiri gratuite fără rulaj, după finalizarea celor 3 bonusuri. Rulajul de 30x, 25x, 20x, doar la anumite sloturi, în termen de 2 de zile.

Concluziile noastre despre sloturi online cu faraoni

Noua ne place această tema și modul în care toți dezvoltatori au încercat să o prezinte. Unii s-au bazat pe zeii și faraonii Egiptului, alții au folosit simbolurile egiptene misterioase. Nu lipsesc și creații mai îndrăznețe, precum povestea micului irlandez în Egipt sau pisicile Egiptului. Indiferent de modul în care companiile au abordat această temă, tema despre faraonii o să persiste în continuare în portofoliul lor, deoarece căutarea este mare.

Întrebări și răspunsuri despre jocuri păcănele cu faraoni

Suntem la finalul recenziei noastre despre jocuri de păcănele cu faraoni, însă nu am putea termina fără secțiunea cu cele mai frecvente întrebări ale cititorilor noștri. Pentru cei, care doresc să afle mai mult, am adăugat linkuri. Urmăriți-le pentru a afla detalii.

1️⃣ Care sunt cele mai bune jocuri păcănele Egipt?

Dacă deschideți site-ul unui cazinou online și tastați în bara de căutare cuvântul "Egypt", veți vedea că selecția este foarte mare. Apar zeci de sloturi cu faraoni și este greu să vă dați seamă pe care să-l alegeți. De aceea, vă oferim aici o selecție de top de jocuri de păcănele cu faraoni online.

2️⃣ Ce caracteristici au jocurile online cu faraoni?

Sloturile sunt foarte diferite, dar au un lucru în comun – oferă câștiguri bune. Însă unele sunt mai bune decât celelalte. Există jocuri ca la aparate clasice care nu au multe funcții suplimentare, dar există și multe jocuri de păcănele cu faraoni, care oferă o gamă mare de caracteristici suplimentare pentru extra plăți.  

3️⃣ Unde pot juca sloturi cu tematică egipteană?

Site-urile cazinourilor online oferă o gamă mare de jocuri ca la aparate cu diferite tematici, printre care este și tema egipteană. Pentru a nu căuta, vă oferim câteva recomandări verificate. Vedeți aici cele mai bune cazinouri online românești, care oferă o selecție excelentă de jocuri cu faraoni online.

4️⃣ Care este slotul cu faraoni cu runde gratis și simbol extins?

Sunt multe jocuri de păcănele cu faraoni care oferă jocuri cu runde gratuite, dar cele mai avantajoase sunt sloturile cu runde bonus și simboluri adiționale. Venituri foarte bune am obținut de la slotul Doom of Egypt, care este un joc ca la aparate cu multe funcții suplimentare, runde bonus și simboluri extinse.

5️⃣ Ce RTP au jocurile ca la aparate cu faraoni?

De obicei, dezvoltatorii de jocuri ca la aparate online, afișează procentul de revenire la jucător în tabelul cu plăți. Orice valoare de RTP peste 96% este considerată foarte avantajoasă pentru jucătorii. De asemenea, există companii, care au dezvoltat jocuri cu faraoni cu un procent de RTP aproape de 97%.

Articole Similare