Păcănele gratis noi în cazinourile online din România

Cauți păcănele noi, pe care să le încerci gratis în cazinourile online din România? Și nouă ne plac pentru că au funcții din ce în ce mai interesante. Îți spunem unde găsești păcănele online pe bani reali dar și păcănele gratis noi în cazinourile din România. Pe lângă asta îți mai spunem un secret: cum să distingi producțiile nou lansate pe piață și sloturile recent introduse în oferta cazinourilor. Nu sunt unul și același lucru, știai?

# Cele Mai Noi Sloturi Gratis Bonus Sloturi Noi RTP Multiplicatori Sloturi Noi Joacă la
1 DA 96,50% DA
2 DA 96,79% DA
3 DA 96,43% DA
4 DA 95,98% DA
5 DA 96,19% DA
6 DA 96% DA
7 DA 93% DA
8 DA 95,25% DA
9 DA 96,46% DA
10 DA 96,4% DA

În acest tabel găsești o listă cu jocurile de păcănele noi gratis pe care le găsești disponibile în cazinourile de top din România. Este foarte important unde alegi să joci. Cea mai mare parte a cazinourilor din România, permit jucătorilor să încerce varianta demo, simulator de sloturi, care au caracteristici extraordinare pentru sloturilor online din ofertă. Alege un cazinou în care accesul este rapid, găsești imediat secțiunea de sloturi noi introduse în ofertă și joacă gratis.

Jocuri de păcănele noi gratis, apărute în anul 2024

În fiecare an, furnizorii de software pentru cazinouri ies pe piață cu câteva producții. Similar producătorilor de telefoane mobile, producătorii de jocuri de noroc uneori doar plasează pe piață produse pentru a rămâne în atenția cazinourilor. Însă, nu toate jocurile de păcănele online au funcții sau caracteristici noi. Pur și simplu au doar o temă nouă.

Acesta este motivul pentru care îți recomandăm să alegi să joci la păcănele noi gratis în cazinourile consacrate, cazinouri online sigure. Ele știu să aleagă și să introducă în ofertă cu precădere sloturi care au funcții noi, nu doar, vorba românului, “aceeași Mărie cu altă pălărie”. Cazinourile știu că, pe termen lung, clienții se țin cu servicii de calitate, nu cu numărul mare de sloturi.

Cel mai bun Cazinou Online din România 2024
1 Pachet bonus 7.000 RON și 700 Rotiri Gratuite
Raport de plată 96,45% Perioadă de plată 1-3 zile Jucători activi 80k/lună
Joacă acum!

Jocurile noi apărute pe piață au ca an de lansare în general anul 2021. Am verificat lansările pe piață ale furnizorilor de top din cazinourile românești online. Iată care sunt cele mai noi jocuri ale primilor 3 cei mai populari furnizori de pe piața românească. Nu toate sloturile sunt disponibile în cazinourile românești. După cum spuneam, achiziția sloturilor se face selectiv de către cazinouri.

Amusenet sloturi noi

Amusenet sloturi noi

Jocuri Noi Amusenet Interactive – EGT

Amusnet Interactive, fostul EGT din cazinouri online, a expus la iGB Live 2022 din Amsterdam cele mai recente produse de pe piața de iGaming. Compania a prezentat în cadrul evenimentului internațional cele mai recente sloturi de divertisment. Majoritatea jocurilor sunt producție 2021.

  • Fruity Time – produs în 2022, cu 324 până la 200.704 combinații de plată, 6.000x miza – premiul cel mare
  • 20 Golden Coins – cu 20 de linii de plată și premiul cel mare de 10.000x miza
  • Greek Fortune – cu 15 linii de plată, bonus cu cărți jackpot, multidenominare și funcția Gamble
  • Bulky Fruits – 5 linii de plată, un premiu de 3.000x miza, multidenominare și funcția Gamble
  • Diamond Plus – 10 linii de plată și un premiu de 5.000x miza, bonus cu cărți jackpot

După cum se observă, furnizorul a trecut în ultimul an printr-o schimbare de management și marketing, iar acum are un nume nou. Jocurile de slot au încă formatul vechi, aceleași funcții ca până acum. Cazinourile din România mizează mai mult pe popularitatea în creștere pentru sloturi Megaways.

Pragmatic Play sloturi noi

Pragmatic Play sloturi noi

Jocuri Noi Pragmatic Play

Jocurile cu priză mare din cazinourile Pragmatic Play s-au înmulțit cu cinci titluri noi, unul dintre ele lansat în Iulie 2022. Restul sunt lansate anul trecut dar cazinourile românești nu le-au introdus în oferta lor, dar este încă devreme, pot ajunge oricând pe lista sloturilor.

  • Bomb Bonanza – lansat în data de 7 iulie 2022, o producție extrem de nouă, cu grafică excepțională
  • Big Bass Splash – lansat în data de 30 iunie 2022, un joc cu bomboane norocoase
  • Cash Patrol – cu format 5×3, funcții ce includ Money Collect, Wild-uri extensibile, simboluri suplimentare
  • Queen of Gods – joc cu Wild-uri, Wild-urile cu multiplicator, câștigul maxim al titlului este 5.000x pariul
  • Fortune of Giza – cu simboluri Wild care rămân lipicioase pe role pentru a forma combinații câștigătoare

Furnizorul este unul dintre preferații jucătorilor în cazinouri pentru că sloturile lui dau premii destul de des. Este în oferta majorității cazinourilor din România. Și-a câștigat de mult locul între sloturile populare de pe lista cazinourilor online. Principalul atuu al sloturilor Pragmatic Play sunt multiplicatorii.

Sloturi noi Microgaming

Sloturi noi Microgaming

Jocuri Noi Microgaming

În luna aprilie 2022, Microgaming a ieșit pe piață cu 14 produse noi, de la jocuri de sloturi până la jocuri de masă. Furnizorul preferă pentru sloturile produse temele diversificate, de la cele cu dragoni până la cele cu animale sălbatice sau diamante. Unele dintre titluri au ajuns deja în cazinourile Microgaming din România.

  • Dungeons and Diamonds – slot cu 40 de linii de plată și un Jackpot de 250.000 de euro
  • Gold Collector: Diamond Edition – 50 de linii de plată, simboluri Scatter care declanșează rotiri gratuite
  • 25.000 Talons – slot vcu premiul maxim de 500.000 de euro și multe rotiri gratuite
  • Vegas Cash – cu funcție specială VIP High Roller și un premiu maxim de 5.000x miza
  • Wildfire Wins – slot cu Wild-uri lipicioase, reînvârtiri, runde bonus și premiul de 10.000x miza
  • Rhino Rilla Rex – 3.125 combinații de plasă, simbolurile se combină pentru a forma role noi
  • Magical Reels – slot cu multiplicatori, rotiri gratuite și simboluri speciale

Producătorul a început anul foarte bine, cu lansări peste lansări de produse noi. Compania este în plină dezvoltare, iar jocurile acestui furnizor se răspândesc în aproape toate cazinourile din România. Producătorul a lansat o serie de jocuri noi și în luna martie a acestui an . Este unul dintre producătorii care preferă producția păcănelelor cu Jackpot pentru jocurile de cazino.

Păcănele noi gratis, pe categorii

Trebuie să facem distincția dintre sloturile nou lansate pe piața de jocuri de noroc și sloturile nou introduse în oferta cazinourilor din România. Cazinourile online românești au secțiuni în care semnalează introducerea păcănelelor noi gratis sau pe bani. Însă, o achiziție nouă sau o intrare nouă, nu înseamnă neapărat un slot recent lansat. Înseamnă, mai degrabă, un joc de păcănele recent introdus în ofertă, care acum este disponibil și în cazinoul respectiv.

🏆 Cel mai mare premiu acordat Big Top Bonanza Megaways
🎰 Cel mai popular slot Bigger Bass Bonanza
💰 Joc de păcănele cu speciale Calaveras Explosivas
✔️ Caracteristici și bonusuri deosebite Midnight Marauder
⭐ Tematică inspirată din povești Scrooge Megaways

Așadar, când accesezi secțiunea de sloturi noi a cazinourilor, vei găsi achiziții noi, nu neapărat cele mai noi jocuri de păcănele noi gratis sau pe bani reali apărute pe piață. Vestea bună este că toate cazinourile fac achiziții noi de jocuri respectând trendul de joc al clienților de pe platformă. În plus păcănelele pot fi jucate în cazinourile mobile de top din România, dar și pe laptopuri și calculatoare.

Lista completă a păcănelelor online care plătesc bine

Big Top Bonanza Megaways – RTP 96,5%

Slotul Big Top Bonanza Megaways sună pompos iar numele este pe măsura numelui. Face parte din categoria de jocuri noi păcănele gratis ce poate fi jucat doar în câteva cazinouri, pentru că este produs de Skywind Group, un producător mai puțin popular în România. Premiul cel mare pentru acest este de 5.000x miza de pariere.

Big Top Bonanza Megaways slot gratis

Jocul lansat în martie 2022 are până la 200.704 de combinații de plată. Grafica îți taie răsuflarea, este extraordinar de frumoasă. Jocul are 3 modificatori de bonus: normal, super și mega, care transformă rolele și desfășurarea jocului. Într-o singură rotire pot apărea până la 4 modificatori de bonus. Patru sau mai multe simboluri Scatter declanșează jocurile gratuite. Se pot obține până la 16 rotiri gratuite.

Calaveras Explosivas – RTP 96,79%

Slotul Calaveras Explosivas este lansat la finele anului 2021 de Habanera. Are o grafică absolut specială, simbolurile în formă de capete de schelet colorate nu cad pe role, ci grămadă. Dacă mai multe capete de același fel nimeresc laolaltă, ai câștigat și ai încasat. Câștigul maxim plătește 500.000x miza. Senzațional, nu?

Claveras Explosivas slot gratis

Slotul din categoria de păcănele noi online gratis cu rostogolire. În fiecare rundă se pot rostogoli până la 30 de simboluri. Simbolurile la fel care se ating, plătesc. Se pot atinge până la 20 de simboluri într-o rundă. Jocul are simboluri Wild și Scatter. 20 de Wild care se ating îți aduc un premiu de 12.500 de euro.

Yum Yum Powerways – RTP 96,5%

Yum Yum Powerways a fost lansat în august 2021, are 16.384 combinații de plată, în ambele sensuri, și cel mai mare premiu este de 5.000x miza. Multiplicatorul crește de 3x miza, iar simbolurile câștigătoare sunt înlocuite la fiecare rotire. Jocul permite cumpărarea de speciale la prețul de 800 RON. Simbolurile sunt reprezentate de feluri diferite de fast-food, iar cel mai bine plătește burgerul, 6 simboluri plătesc 12 RON.

Yum Yum Powerways slot gratis

Yum Yum Powerways este un joc produs Pragmatic Play poate fi jucat în majoritatea cazinourilor online din România. Simbolul Wild este tava plină cu mâncare. Simbolul Scatter este bucătarul. După fiecare înlocuire de simbol un multiplicator se aplică pe câștigul total, cu 1x câștigul total. Poți obține până la 12 rotiti gratuite dacă nimerești 6 simboluri Scatter pe ecran.

Scrooge Megaways – RTP 95,98%

Lansat în noiembrie anul trecut, de furnizorul iSoftBet casino, Scrooge Megaways se folosește de simbolurile caracteristice din celebra nuvelă a lui Charles Dickens, Colind de Crăciun, pentru a crea o grafică de poveste. Are 117.649 modalități de plată și volatilitate mare. Premiul cel mare care poate fi atins plătește 12.000x miza.

Scrooge Megaways slot gratis

Și acest slot este din categoria de păcănele jocuri noi gratis, în care 5 sau mai multe simboluri Scatter care declanșează Scrooge cash respins. Dacă toată coloana se umple, câștigi multiplicatorul. Scatterele Pas, Future, Present nu trebuie scăpate din vedere. Orice cascadă declanșează obligatoriu un câștig. Simbolul special Hunting of Christmas poate fi declanșa modificatori la orice rotire.

Midnight Marauder – RTP 95,66%

Jocul este inclus în categoria de păcănele noi gratis care poate fi jucat în Cazinouri Relax Gaming. A fost lansat pe piață în luna mai 2022. Cu toate că este un joc extrem de nou, care poate fi jucat gratis sau pe bani, grafica și caracteristicile jocului nu sunt extraordinare. Este un joc simplu, cu 6 rânduri și 6 role, la care poți să câștigi până la 30.000x.

Midnight Marauder slot gratis

Funcție colectează și multiplică, cu multiplicatori de 15x până la 525x câștigul. După încasarea câștigurilor se acordă reluările rotirilor. Simbolurile speciale se adună la câștigurile inițiale. Dacă suma câștigurilor obținute în timpul rotirilor gratuite, ajunge la 30.000x pariul jucătorul primește 30.000x pariul pentru întreaga rundă.

Aztec Gold Extra Gold Megaways– RTP 96%

Aztec Gold este o producție iSoftBet, care a apărut pe piață în februarie 2022. Jocul se încadrează în categoria de păcănele noi gratis, pentru că în cazinourile iSofBet poate fi jucat și în variantă demo. Pentru acest slot câștigul maxim poate fi de 20.000x miza. Foarte important, făță de jocul inițial, această variantă de joc a îmbunătățit rata de plată, iar șansele de a ajunge la premiul cel mare au crescu de 800 de ori!

Aztec Gold slot gratis

Jocul este înzestrat cu 6 role frumos construite, pe care se învârt simboluri pline de mister. Dacă joci pe bani reali jocul plătește pe 117.649 combinații câștigătoare. Poți achiziționa simboluri speciale, iar șansele de a nimeri mai multe Scattere cresc. La 4 Scatter se declanșează Cash respin. Sunt prezente și simbolurile misterioase, care pot apărea oricând în cascadele declanșate.

Hit Bar – RTP 93%

Acesta este un joc de păcănele gratis nou, apărut chiar în mai 2022, dar care are volatilitate mare, mâinile de pariere sunt destul de mari, rata de plată de doar 93%, iar premiul cel mare de doar 1.000x miza. Simboluri plătesc totuși destul de bine. Dacă nimerești 5 Wild încasezi 1.000 lei.

Hit Bar Slot

Dacă pe role cad 5 sau mai multe Hit Bar se declanșează secvența de reînvârtire. În timpul reînvârtirilor, orice Hit Bar rămâne pe poziții, pentru a redeclanșa învârtirea. La 15 Hit Bar colectate ești premiat. Este o producție Playtech Origins, care are drept atuu funcția Hit Bar Respin cu 4 jackpot-uri.

Bigger Bass Bonanza – RTP 95,67%

Bigger Bass Bonanza este unul dintre jocurile de păcănele noi gratis, dar e recomandat să-l joci pe bani reali. De ce? Pentru că în iunie 2022 a plătit un premiu de 962,5x miza, adică câștig de 103.950 de dolari. Este produs de Reel Kingdom și lansată anul trecut în luna septembrie.

Bigger Bass Bonanza Slot  Gratis

Jocul este deja foarte popular printre jucătorii din cazinourile Românești, datorită caracteristicilor sale. Simbolurile care se răspândesc este o caracteristică apreciată, cel puțin 3 pești declanșează runda bonus, în urma căreia poți să primești 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite. Fiecare al patrulea simbol Wild colectat redeclanșează runda și oferă 10 rotiri gratis în plus. În runda bonus, simbolurile monetare iau valori aleatorii de până la 4.000 de mize.

Rise of the Genie – RTP 96,46%

Acest slot îți va plăcea cu siguranță, pentru că are o grafică extraordinară și caracteristici foarte interesante. Și acesta este unul dintre păcănelele gratis noi, lansat de iSoftBet pe piață în iunie 2022. Cu toate că este cel mai nou lansat dintre cele menționate de noi, încă nu are popularitate mare. Premiul cel mare este de doar 500x miza de pariere.

Rise of the Genie slot care plătește bine

Are doar 5 linii de plată dar parte interesantă este că există 3 nivele de premii, pe care trebuie să le parcurgi pentru a ajunge în vârf. În plus, rotirile la premiile instantanee pot fi reluate de până la 500 de ori. Geniul poate reseta jocul în orice moment, așa că încasează orice câștig. La fiecare câștig nou primești premii pe loc.

Bonanza Megaways – RTP 95,96%

Bonanza Megaways este din categoria de păcănele jocuri noi gratis, pe care-l poți juca în variantă demo. Slotul este produs de Big Time Gaming și a fost lansat pe piață în iunie 2021. Este un joc cu 4 jackpot-uri progresive și 117.649 de modalități de câștig. Premiul cel mare poate fii de 12.000x miza.

Bonanza Megaways slot gratis

Două dintre funcțiile cele mai apreciate sunt rolele în cascadă și runda bonus multiplicator progresiv nelimitat. Runda bonus este declanșată prin simbolul Gold, de 4 simboluri Scatter care îți aduc 12 rotiri gratuite. Runda de rotiri gratuite are un multiplicator de câștig progresiv care începe de la 1x și crește cu +1 pe fiecare câștig de reacție.

Păcănele noi online gratis – concluzie

Toți jucătorii caută la un moment dat jocuri de păcănele noi pe care să le încerce gratis. Noi ți-am pus la dispoziție o listă cu cele mai noi și în același timp cele mai populare păcănele noi gratis. Ai linkuri sigure doar către cazinouri de top din România, care pot fi accesate și pe mobil, cu servicii de calitate și plăți sigure. Urmează sfaturile noastre și nu vei fi dezamăgit!

Sloturi noi gratis

Sloturi noi gratis

Întrebări frecvente despre păcănelele noi gratis

Dacă vrei să știi unde poți să joci la păcănele noi gratis, avem lista cu toate sloturile care te-ar putea interesa. Răspundem pe scurt celor mai frecvente întrebări legate de păcănele gratis noi de pe piața cazinourilor online din România, pentru că la noi găsești cele mai elocvente răspunsuri la întrebările tale.

1️⃣ Unde pot să găsesc păcănele noi gratis?

În cazinourile online de top din România găsești păcănele noi gratis. Avem lista cu top cele mai noi sloturi gratis online, disponibile în cazinourile românești. Află platformele sigure pe care poți juca și care dintre ele au bonusuri speciale.

2️⃣ Păcănele noi din oferta cazinoului sunt cele noi lansate?

Plăcănele noi se împart în mai multe categorii. Pot fi sloturi nou lansate sau sloturi nou incluse în oferta cazinoului. Citește articolul nostru pentru a afla cum joci gratis la păcănelele noi. Și unde găsești a păcănelele gratis din cazinoul tău preferat.

3️⃣ Care sunt sloturile noi de la EGT (Amusenet) apărute în 2022?

EGT acum devenită Amusnet Interactive este furnizorul prezent în toate cazinourile din România. Anul acesta au scos pe piață sloturi noi, pe majoritatea nu le găsești încă în cazinourile românești. Dar este foarte probabil să fie introduse în ofertele cazinourilor cât de curând. Vezi aparițiile noi de la EGT și caracteristicile noi prezente în joc.

4️⃣️ Care sunt sloturile noi de la Pragmatic Play apărute în 2022?

Anul acesta Pragmatic Play a scos pe piață titluri interesante, unele dintre ele prezente deja în oferta unora dintre site-urile de cazinouri. Află care sunt cele mai noi producții Pragmatic Play din 2022 și cu ce sunt diferite față de producțiile din anii precedenți.

5️⃣️ Care sunt sloturile noi de la Microgaming apărute în 2022?

Migrogaming a lansat anul acesta zeci de jocuri de noroc, din toate categoriile. Stau foarte bine la capitolul jocuri noi. Avem lista sloturilor noi de la Microgaming lansate anul acesta. Sloturile au caracteristici și teme diferite inovatoare, care vor fi pe placul jucătorilor de sloturi din cazinourile românești.

6️⃣ Care sunt cele mai bune păcănele noi gratis disponibile online?

Am selectat cele mai populare și cele mai jucate sloturi gratis online care plătesc bine din cazinourile Românești. Am alcătuit o listă cu cele mai bune păcănele online la care câștigi bine, pe care le-am ales în funcție de data lansării, popularitate, dar și caracteristicile pe care le conțin și premiile pe care le-au plătit.

Articole Similare