Ce video sloturi urmează să fie lansate în anul 2019?

Dezvoltatorii mari se întrec, lansând sloturi cât mai moderne, inovative, cu caracteristici speciale și interesante. Scopul lor este de a păstra divertismentul și interesul jucătorilor. Datorită tehnologiilor inovative, care permit realizarea unor grafici extraordinare, cu o coloană sonoră excepționala și efecte speciale, companiile de soft continua să-i atragă pe pariorii de cazinou. O să vă prezentăm cele mai așteptate titluri pentru anul 2019 care o să fie lansate de cei mai mari producători din industria igaming – Playtech, Microgaming și NetEnt.

Scudamore’s Super Stakes

NetEnt începe anul 2019 cu un joc revoluționar, cum deja ne-am obișnuit de la acest dezvoltator. Ca să producă primul său slot cu tema sportivă, NetEnt a colaborat cu campionul de opt ori la Jockey – Peter Scudamore. Jocul include conținut real de curse și caracteristici tematice. Lansarea este pe 7 martie și coincide cu începutul sezonul National Hunt 2018/2019. Scudamore are în spate o carieră de 15 ani și a înregistrat 1678 de victorii. Acum este antrenor și este unul dintre cei mai iubiți sportivi de curse cu cai. Slotul este prevăzut cu o mecanică de joc cu volatilitate ridicată. Nu există informații foarte clare despre exact ce ne poate oferi acest slot, deoarece NetEnt păstrează aceste detalii în secret. Dar știind creativitatea oamenilor de la NetEnt cu siguranță vom avea parte de multe speciale, potențial mare de câștiguri, animații și jocuri suplimentare. Făcând o comparație cu celelalte creații de la NetEnt, ne așteptam la un RTP de aproximativ 96% sau chiar și mai mult. Cu nerăbdare așteptam lansarea acestui produs și vom urmări reacțiile jucătorilor. Până atunci puteți vizita pagina noastră principală și să încercați câteva jocuri de la NetEnt ca să fiți pregătiți pentru ce va urma.

Scudamore's Super Stakes de la NetEnt

Scudamore’s Super Stakes de la NetEnt

Narcos

Narcos slot face parte din seria de jocuri NetEnt realizat în colaborare cu Gaumont. Jocul combină simboluri Wild, Scattere, runde gratuite, așezate pe 20 de linii de plată. Acesta este un video slot clasic numai în termeni de gameplay ca toate celelalte elemente urmează cele mai recente tendințe din industrie. Pentru a obține o plată, jucătorii trebuie să alinieze cel puțin 3 simboluri de același fel care apar pe rolele adiacente, plasate de la stânga la dreapta. Wild-ul este un simbol special și are o dublă natură care funcționează atât ca înlocuitor pentru o pictogramă care lipsește dintr-o combinație câștigătoare, cât și pentru a vă stimula bankroll-ul cu un câștig de 1000x pariul pe linie. Pe de altă parte, simbolul Scatter este folosit pentru a activa runda bonus Narcos.

Age of Gods – Rulers of Olympus

Probabil cea mai reușita serie de video sloturi din istorie este seria Age of Gods. Jucătorii adoră acest joc și o să fie foarte bine surprinși de următoarea ediție, care va apărea în anul 2019. Playtech au dezvoltat idea slotului și au inclus mai multe simboluri cu zei diferiți. Jocul este structurat pe 5 role și are 25 de linii de plată. Dacă activați caracteristica cu runde gratuite, liniile de câștig se dublează, devin 50. Veți obține recompense majore, de cu până la 1000 de ori miza pe linie. Și în această serie jackpotul impresionant este pus la bătaie. Jocul este dotat cu runde gratuite Battle For Power, jocuri olimpice gratuite și simbol Thunderbolts Bonus.

Champions of Rome

Champions of Rome Yggdrasil

Champions of Rome Yggdrasil

Yggdrasil este companie relativ tânără dar a reușit să intre puternic pe piața jocurilor de noroc online prin creațiile sale fără concurență. Jocul este o combinație între violență și sport, iar arena este Roma. Veți intra în joc cu un grup de gladiatorii care se luptă pentru glorie, oferind-vă runde gratuite și avalanșe de multiplicatori. Jocul are o structură standard – 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Jocul este dotat cu mai multe caracteristici speciale, urmărind exact stilul companiei Yggdrasil Gaming. Aveți Gldiator Feature, care va aduce mai multe simboluri Wild pe role. Dacă activați rundele gratuite aveți de ales între modul Training și modul Deathmatch în funcție de riscul pe care vi-l puteți asuma. Jocul într-adevăr este fascinant și compania de soft încă o dată a arătat de ce a devenit atât de căutată și apreciată și din partea jucătorilor dar și din partea operatorilor online.

Sloturile descrise mai sus generează cel mai mult zgomot printre jucătorii, dar anul 2019 ne va aduce și multe alte jocuri. Trăim în epoca digitală și tehnologiile se dezvoltă încontinuu. Companiile se întrec între ele și exact această concurență este benefică pentru noi, jucătorii, deoarece fiecare joc nou-lansat vine cu ceva și mai diferit, și mai deosebit, și mai generos. Urmăriți blogul nostru ca să fiți la curent cu cele mai noi jocuri și cele mai actuale știri în domeniul jocurilor de cazinou online!

Articole Similare