Ponturi Pariuri eSports – Evil Geniuses VS AGO

Scena de eSports este una foarte dinamică, reușind să se dezvolte excelent pe plan internațional. Astfel, avem parte de o mulțime de partide interesante, iar titlul Counter Strike Global Offensive este unul dintre preferatul pariorilor. Așadar, în articolul de astăzi v-am pregătit cele mai bune ponturi pariuri Evil Geniuses VS AGO. Citiți despre cele mai bune cote și metode de plată, oferite de operatori de încredere!

de Ionut Alexandru 17 Aprilie 2024
TOP platforme eSports de pe Internet
1 4.9/5 500 RON free bet
Pariuri LIVE disponibile
Joacă acum!
2 4.8/5 100% până la 500 RON
Pariuri LIVE disponibile
Joacă acum!
3 4.7/5 100% pariu gratuit 300 RON + 200 rotiri gratuite
Pariuri LIVE disponibile
Joacă acum!
4 4.6/5 50 RON gratuit + 150 RON La 3 depuneri
Pariuri LIVE disponibile
Joacă acum!

Probabil te întrebi de ce am ales acest operator! NetBet oferă o platformă modernă și de încredere, acolo unde datele tale personale sunt în maximă siguranță. Cât despre oferta de pariuri esports, aceasta este una diversificată, ce vine cu niște cote excelente. De asemenea, aici vei avea la dispoziție cele mai sigure metode de plată pentru depuneri și retrageri. Evil Geniuses VS AGO ponturi vă vor oferi cele mai bune variante pentru această partidă.

Cele mai bune cote Evil Geniuses VS AGO

Pariurile din zona de sport electronic au devenit din ce în ce mai populare și apreciate. Astfel, operatorii de pariuri sportive și-au mărit oferta de eSports. Pariorii au acum acces la o mulțime de tipuri de pariuri interesante, ce vin în niște cote excelente. Netbet este un operator excelent atunci când vine vorba de eSports, platforma fiind una foarte generoasă în cote și pariuri. Așadar, cote Evil Geniuses VS AGO sunt excelente, iar tu poți paria pe cele mai bune case de pariuri online în România.

Este timpul să discutăm și despre cote Evil Geniuses VS AGO. Evil Geniuses primește o cotă de 1.35 pentru o potențială victorie, devenind astfel favorita la câștigarea acestui duel de CSGO. AGO are o cotă de 3.05 pentru acest eveniment. Așadar, cotele pentru câștigarea meciului sunt destul de diferite, însă nu ar trebui să uităm de faptul că scena de eSports este una competitivă și disputată.

Pariul Peste 2.5 Hărți are o cotă de 2.20 la NetBet, în timp ce Sub 2.5 Hărți vine într-o cotă de 1.60. De asemenea, un alt tip de pariu interesant este disponibil pe site-ul operatorului. Este vorba despre pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1, respectiv Peste 26.5 Runde pe Harta 1. Pentru acest pariu, avem o cotă de 1.60, respectiv 1.87. Așadar, un meci ofensiv va oferi multe bilete câștigătoare.

Avantaje la pariuri eSports
  • Cote excelente pariuri eSports
  • Pariuri LIVE
  • Bonus de bun-venit
Dezavantaje la pariuri eSports
  • Ofertă limitată pe unele platforme
  • Bonusul este valabil doar la unii operatori
  • Pariuri blocate pe LIVE

Statistici Evil Geniuses VS AGO

Este timpul să trecem la fapte, și nu doar vorbe. Mai exact, statistici Evil Geniuses VS AGO ESL Pro League. Aici vom discuta despre forma fiecărei echipe și vom analiza această partidă. Cotele oferite de NetBet sunt excelente, iar meciul se anunță unul foarte interesant. Rămâi cu noi pentru cele mai importante detalii despre pariuri eSports. Evil Geniuses VS AGO ESL Pro League este un meci foarte interesant și competitiv.

Evil Geniuses se clasează pe locul 51 la nivel mondial. Totuși, organizația este foarte apreciată în scena de eSports și încearcă să revină din nou o echipă de top. În ultimele trei luni de eSports, EG a obținut o rată de câștig de 42%. Așadar, forma este una destul de modestă. De asemenea, în ultimele turnee unde a participat, echipa nu a reușit să obțină nici o clasare notabilă, fiind eliminată foarte rapid din competiții.

AGO se află pe locul 141 pe HLTV. Echipa are o rată de câștig de 12% în ultimele trei luni. Așadar, forma echipei este una foarte slabă, organizația nereușind să obțină de foarte mult timp o victorie. La ultimele turnee unde a participat, AGO a fost eliminată printre primele echipe din competiție. Totuși, în trecut, organizația a demonstrat că are un stil de joc ofensiv și echilibrat.

pariur-esports

Pariuri eSports

Bonus pariuri eSports

Pe lângă o ofertă diversificată pentru pariurile sportive, NetBet oferă și un bonus special pentru sport. Este vorba despre un pariu gratuit de 500 RON, ce poate fi utilizat în categoria Sport și Live Sport. Acest bonus vă oferă un start excelent pe o platformă sigură și de încredere, acolo unde aveți cele mai bune metode pentru a depune și a retrage. Am ales acest bonus pentru tine, oferindu-ți astfel șansa de a paria pe un site modern și securizat. Aici vei obține cele mai bune cote pentru pariuri, iar datele tale vor fi atent gestionate de către operator. De asemenea, pe lângă un bonus special de eSports, operatorul oferă și un bonus excelent pentru pariurile de eSports. Dacă preferați și jocurile de cazinou, puteți alege din lista de Bonus Casino.

Bonus special pentru Sport Site pentru pariuri sport electronic modern și securizat

Cote excelente pentru eSports Cele mai sigure metode de plată

500 RON Pariu gratuit eSports
Termeni & Condiții se aplică 18+, 500 RON Freebet la înregistrare, pentru plasare de pariuri combi de minim 100 RON, cotă totală minimă de 7.00; valabilitate 7 zile. Câștig maxim 4.000 RON.

Ponturi Pariuri Evil Geniuses VS AGO

Ponturi pariuri Evil Geniuses VS AGO îți vor oferi cele mai bune variante pe care le poți plasa în acest eveniment. Meciul se va desfășura în cadrul turneului ESL Pro League Season 15. Competiția este foarte apreciată de către fani, iar fondul de premiere ajunge la peste 800.000 de dolari. În această ediție, 24 de echipe de CSGO se vor duela pentru marele premiu.

  • Scor corect 2-0 Acest pariu ne oferă o cotă de 2.20 la NetBet. Evil Geniuses este echipa mai experimentată și trece printr-o formă mai bună față de adversari.
  • Sub 2.5 Hărți Pariul de la NetBet pariuri esports vine într-o cotă de 1.60. Pentru ca acesta să fie câștigător, este necesar ca meciul să se termine în doar 2 hărți de joc.

Metode de plată pariuri eSports

Exact ca și în alte pariuri sportive, operatorii vă oferă o mulțime de metode de plată. Este necesar însă să alegeți o platformă de încredere, ce dispune de toate licențele la zi. În acest fel, datele dvs. personale vor fi mereu protejate de către operator. Mulți operatori folosesc înșelătorii prin bonusuri false, iar astfel jucătorii își introduc datele bancare pe un site fraudulos. Așadar, pe pagina de  Evil Geniuses VS AGO ponturi vei găsi cele mai bune platforme.

Astfel, dacă operatorul are o licență ONJN și utilizează metode bune de plată, atunci poți depune și retrage în maximă siguranță. Printre cele mai apreciate și de încredere metode de plată la ora actuală pentru pariuri eSports, se află Visa, Mastercard, paysafecard și multe altele. Așadar, ai la dispoziție cele mai bune metode pentru a depune și a retrage.

Întrebări și Răspunsuri

Ți-am pregătit și o listă de Întrebări și Răspunsuri pentru acest duel. Partida se va desfășura în cadrul ESL Pro League Season 15, acolo unde cele mai bune organizații din lume se vor lupta într-un sistem de BestOf3. Pentru acest meci, NetBet ne oferă cele mai bune pariuri și cote. Evil Geniuses VS AGO ponturi vă oferă un articol de încredere.

1️⃣ Ce cote sunt pentru Evil Geniuses VS AGO?

NetBet pariuri eSports ne oferă cele mai bune cote pariuri eSports Evil Geniuses VS AGO. Astfel, există o mulțime de tipuri de pariuri interesante. În funcție de miza aleasă, cât și de tipul de pariu, poți obține un profit frumos în acest duel de eSports. De asemenea, metodele de plată sunt excelente.

2️⃣ Există ponturi pariuri Evil Geniuses VS AGO?

Desigur! Ți-am pregătit cele mai bune ponturi pariuri Evil Geniuses VS AGO. Turneul este unul foarte apreciat în scena de eSports, iar operatorii ne oferă o mulțime de tipuri de pariuri interesante pe care putem miza. Totuși, este necesar să alegi un operator de încredere, ce dispune de o licență ONJN.

3️⃣ Există un bonus special pentru eSports?

Un bonus excelent de bun-venit, al operatorului NetBet oferă și un bonus pentru pariurile pe Sports. Astfel, la înregistrare, jucătorii primesc un pariu gratuit de 500 RON pentru a miza pe cele mai interesante evenimente de sport electronic. În plus, oferta de pariuri este una foarte diversificată, iar cotele sunt generoase.

4️⃣ Cum se realizează plățile pentru eSports?

Pariurile pe eSports sunt realizate în maximă siguranță. Dacă ați ales un operator de încredere, metodele de plată utilizate vor fi excelente, iar datele dvs. vor fi atent gestionate. Printre cele mai bune plăți se realizează prin Mastercard și paysafecard, cât și Neteller sau MuchBetter.  

Articole Similare