Anglia va câștiga Cupa FIFA din 2020

Gareth Southgate se pare că este managerul destinat să ducă echipa de fotbal a Regatului Unit pe cele mai înalte culmi. În ultimele douăsprezece luni, generația digitală care formează echipa tânără și plină de vigoare a Angliei, a reușit performanțe de mult visate și au înregistrat victorii semnificative. Dar de aici și până a câștiga Cupa Mondiala de fotbal este drum lung! Oare are Anglia să ajungă să dețină titlu suprem la cupa FIFA în 2020?

În urma rezultatelor la Cupa FIFA 2018, șefii FA au estimat cea mai aproape victorie a Angliei ca fiind în 2022. În ciuda tuturor pregătirilor, spiritului tânăr al echipei și rezultatelor obținute până la acea vreme, au obținut o victorie timidă împotriva echipei Tunisiei, de doar 2 la 1, când rezultatul trebuia să fie cu mult mai detașat. Meciul cu Panama a expus mai mult din valoarea echipei Angliei, unde au reușit să obțină o victorie de 6 la 1. Prima rundă a Cupei Mondiale s-a încheiat cu o înfrângere din partea Belgiei, de 1 la 0.

Imagine cu echipa națională de fotbal din Anglia

Echipa Națională de Fotbal din Anglia la Cupa Mondială 2018

După rezultatele din cea de-a doua rundă suntem nevoiți să acceptăm că nu numai echipa Angliei, dar și alte echipe internaționale, precum Columbia, Suedia, Rusia, Croația, se dezvoltă în ritm rapid și pun mare preț pe cheia succesului. Suedia și Croația au fost cele mai bune exemple la această afirmației, jucând meciul la mult peste potențialul echipelor. Pentru a avea o șansă reală la Cupa Mondială 2020, Anglia nu ar trebuie să aibă astfel de scăpări în fața unei opoziții confortabile.

Oricum ar fi, rezultatele pozitive din turneele majore au revigorat spiritul și speranța echipei dar și al suporterilor. Și cum vorba aceea – speranța moare ultima – Anglia ar putea ajunge pe cele mai înalte culmi, în mai puțin timp decât cel prevăzut de șefii A. Una dintre cele mai recente și impresionante performanțe pe care le-a avut echipa, a fost la meciul cu Spania din Seville, unde au reușit un scor de 3 la 0. După învingerea echipei din Croația, Anglia s-a calificat pentru finala Ligilor Națiunilor, și nu oricum, chiar în topul clasamentului. Entuziasmul, forța de muncă, talentul și tinerețea echipei sunt patru lucruri esențiale pe care pune accent managerul Southgate și se pare că le gestionează foarte bine, în direcția victoriei. Site-urile de pariuri sportive online preconizează cote de 8 la 1 în favoarea Angliei. La Cupa Mondiala FIFA 2020.

Anul 1966 a intrat în istoria Anglia și a devenit un simbol, după ce echipa a reușit să obțină titlu suprem la Cupa Mondială. A fost primul și singurul an în care s-a reușit această performanță de către englezi. Gurile rele spun că au fost mai multe influențe, în special că englezii au jucat întotdeauna mai bine Acasă, și ăsta ar fi un motiv destul de crucial pentru echipe. Al doilea avantaj presupus este interzicerea echipei din Argentina la sesiunea obligatorie la Wembley, fapt voit sau întâmplător, nu s-a determinat.

Alte influențe pozitive pentru echipă au fost susținerea de către fani dar și un manager dedicat, care a făcut schimbări majore în timpul antrenamentelor. Ramsey a mers atât de departe încât înainte turneului a izolat echipa într-o tabără de antrenament, unde le-a cerut jucătorilor să reziste tutor tentațiile omenești pentru două săptămâni și să depună maximul efort. Mai mult, managerul a aranjat cursuri speciale de pedichiura, pentru a evita potențiale accidente septice. Cert este că munca grea și dedicația depusă de echipa Angliei din 1966 a dat roade și au reușit să redea Țarei Mame titlu de Campionă Mondială. Ca să nu pierdeți nici un meci și să fiți la curent cu toatew rezultatele, consultați pagina noastră 888 Casino Recenzie și veți fi întămpinați cu o ofertă foarte generoasă – bonus de bun-venit de la operator.

Articole Similare