Cum se câștigă la loterie cu legea atracției

Des punem calificări că unii oameni au noroc mai mare decât ceilalți, ne considerăm ghinioniști sau credem că circumstanțele lucrează împotriva noastră. De ce este așa și ce înseamnă norocul? Este cumva acesta un privilegiu cu care suntem înzestrați din naștere sau este o întâmplare neprevăzută sau poate este un rezultat care provine din modul nostru de a gândi. Știți cum se câștigă la loterie cu legea atracției?

Cum se câștigă la loterie cu legea atracției

Cum se câștigă la loterie cu legea atracției

Simboluri pentru a putea atragere câștiguri loto cu legea atracției

Unii cred în norocul pur, alții sunt puțin mai sceptici. Însă, indiferent din ce grup facem parte, norocul este un fapt important din viața noastră. Un exemplu sunt urările noastre pe care ni le spunem la fiecare sărbătoare – “numai bine”, “mult noroc”. Toți sperăm că într-o bună zi, soarele va răsări și pe strada noastră și vom obține aceste bile loto online care o să ne schimbe viața.

Diferite simboluri norocoase

Diferite simboluri norocoase

Mulți dintre noi cred în obiecte ce aduc noroc – ne punem bluza “norocoasă” când mergem la examen, ieșim cu piciorul drept din casă când mergem la cazinouri pe bani reali, precum și multe altele. Oare acestea o să ne arate cum se câștigă la loterie cu legea atracției? Există multe talismane care aduc noroc. Acestea se pot folosi și pentru a atrage câștiguri loto cu legea atracției.

Unele dintre aceste amulete sunt:

  • Elefant
  • Trifoi
  • Numărul 7
  • Pisica norocoasă
  • Lăbuță de iepuraș
  • Dream Catcher
  • Potcoavă

În general, toți vedem norocul ca ceva ce nu putem atrage și nu putem controla. Considerăm ca acesta ne este oferit cadou de o Putere Supranaturală. Așteptăm norocul să ne lovească fără să știm că acesta poate fi influențat prin “legea atracției“ și câteva strategii la jocurile de noroc. Nu știm cum se aplică legea atracției la loterie și că norocul este un lucru cu care ne naștem.

Poveștile celor mai norocoși oameni din lume

Există oameni despre care credem că le merge în tot, indiferent cu ce se ocupă. Considerăm că pisicile negre, care le traversează drumul sau oglinzile sparte nu le pot afecta norocul, veniturile și bunăstarea.

Citiți aici câteva povești foarte interesante despre oameni care la prima vedere nu par chiar așa de norocoși, dar au obținut câștiguri care pot fi comparate cu cele mai mari câștiguri la păcănele din România. Probabil răspunsul la întrebarea “Cum se câștigă la loterie cu legea atracției” se află prin câteva întâmplări ghinioniste.

Ossie Bill Morgan

Uneori, ca să ai câștiguri loto cu legea atracției trebuie să te întorci din lumea morților. Și asta nu este o metafora. Ossie Bill Morgan este o persoană care într-adevăr s-a întors din viața de dincolo. A avut un accident cu un camion și a fost declarat decedat. La 15 minute după deces, el a revenit printre cei vii. Avea nevoie de o perioadă de recuperare, dar totuși era viu.

Câștig supriză

Câștig supriză

După 12 zile de comă, exact înainte de a fi oprite aparatele de menținere, Ossie se trezește din nou. Această este o dublă înviere și merită sărbătorită. Ossie Bill Morgan își cumpără un bilet de loterie, care îi aduce o mașină nouă. Dar asta nu este tot!

Presa a fost curioasă să afle mai mult și l-a invitat la o emisiune. El a luat și biletul norocos. În timpul emisiunii a observat că a uitat să șteargă un număr de pe bilet. O face în timpul emisiunii și se alege cu încă un câștig de 250 000 de dolari. Asta, da surpriza!

Joan Ginter

Dacă cineva știe cum se câștigă la loterie cu legea atracției ea este Joan Ginter. De la ea ne putem inspira de strategii probate pentru Loto. Ea a câștigat de 4 ori sume în dolari, formate din 7 cifre. Șansa să vă lovească un asteroid este mult mai mare decât să câștigați la loterie de 4 ori sume colosale. Primul câștig îi aduce 5.4 milioane de dolari.

Misiune imposibilă cu succes

Misiune imposibilă cu succes

Cu zece ani mai târziu, Joan se îmbogățește cu încă 2 milioane de dolari tot de la loterie. Asta a încurajat-o și mai mult pentru că știa cum se aplică legea atracției la loterie și după doi ani a mai câștigat 3 milioane de dolari. În anul 2008 a terminat cu succes acest maraton, cu un câștig de 10 milioane de dolari.

Frane Celak

Ați auzit de Frane Celak? El este denumit cea mai norocoasă persoană din univers nu întâmplător. Frane a reușit să păcălească moartea de 7 ori. El a reușit să scape cu viața de la unei deraieri de tren cu multe victime, un accident de avion, alte câteva accidente rutiere s-a împușcat și accidental cu arma. La 73 de ani a câștigat și marele jackpot de la Loteria Croată.

Concluziile noastre despre câștiguri și “legea atracției”

Evident, acești oameni pot oferi sfaturi referitor la cum sa câștig la pariuri online, însă noi credem că există și altceva, și anume să știm să ne folosim de “legea atracției”. Această lege este valabilă pentru toți trebuie numai să dobândim abilități de a o folosi. Trebuie să avem încredere și puterea de a spera, indiferent care sunt aparențele.

Credința aduce reușita

Credința aduce reușita

Însă există și un altfel de oameni – matematicieni. Matematicianul român, Ștefan Mandel, a descoperit o formulă prin care a reușit să calculeze ce numere o să iasă la loteria română. A aplicat aceste calcule și a câștigat. A repetat exercițiul și în alte țări și algoritmul a funcționat excelent. Din păcate, chiar dacă aveți abilități matematice bune, precum Ștefan Mandel, acestea nu pot fi folosite la cele mai bune cazinouri online, deoarece operatorii folosesc cele mai noi sisteme împotriva fraudei.

Întrebări și răspunsuri despre “legea atracției” la loterie

Credem că această recenzie despre “legea atracției” și cei mai norocoși oameni din lume v-a convins că norocul este ceva de care poate beneficia oricine. Continuăm cu încă ceva interesant, și anume cele mai frecvente întrebări ale cititorilor noștri despre câștiguri loto cu legea atracției. Citiți în continuare!

1️⃣ Există simboluri norocoase, care atrag norocul?

Când avem o ocazie specială ne dorim noroc, bani, sănătate, dragoste. Când ne luăm un portofel nou ne folosim de anumite talismane pe care le punem înauntru pentru a ne aduce noroc la bani. Deși situația noastră financiară depinde predominant de eforturile noastre proprii, există câteva simboluri norocoase care ne pot ajuta.

2️⃣ Ce a câștigat Ossie Bill Morgan de la loterie?

După ce a trecut prin câteva întâmplări groaznice, precum accident de mașină, traume mari și în final mai multe zile de comă, soarele a răsărit și pentru Ossie Bill Morgan. El și-a cumpărat un bilet la loterie și a câștigat o mașină. Însă norocul l-a urmărit și la TV, când a aflat că același bilet îi oferă și $250 000.

3️⃣ Cine a avut cele mai multe câștiguri de la loterie?

Persoană care are o legătură foarte bună și strânsă cu câștigurile periodice de milioane de lan loterie este Joan Ginter. Frecvența câștigurilor ei precum și valoarea acestora dovedesc că norocul o iubește. Nu există o altă persoană din lume care să fi câștigat de atâtea ori la loto sume atât de mari.

4️⃣ De câte ori Farne Celak a păcălit moartea?

Farne Celak este un croat, care poate fi considerat cel mai norocos om de pe pământ. Dacă unii se consideră norocoși, dacă scapă odată cu viață, Farne Celak a reușit această performanță de 7 ori. Norocul lui nu se termină aici. Câțiva ani mai târziu de ultima scăpare, câștigă și marele jackpot al Croației.

5️⃣ Există cineva care a reușit să păcălească loteria?

Da, există și acesta este un concetățean de-al nostru – matematicianul și economistul Ștefan Mandel. El a reușit să creeze un algoritm, care a redus posibilele combinații de numere la o mie și împreună cu câțiva prieteni au reușit să câștige marele jackpot. După aceea a împărțit suma cu prietenii săi și a plecat din România.

Articole Similare