World Series of Poker

Anul 2019 a adus cu el o serie de probleme la nivel mondial, de la închiderea micilor întreprinderi la închiderea populației în locuința proprie și, deși avem părere de rău pentru cei care nu au ieșit cu bine din carantină, ne bucurăm să vă anunțăm că World Series of Poker a revenit în forță.

Turneeul de Poker 2021

Turneeul de Poker 2021

Diferențe față de înainte de COVID-19

Ca orice alt aspect al vieții umane, și WSOP 2021 a fost afectat de virusul care a acaparat Planeta. Din acest motiv, era de așteptat să existe unele diferențe între cum a fost turneul WSOP 2021 și înainte de 2019, așa că haideți să vedem care sunt aceste diferențe și dacă sunt schimbări în bine.

Scăderea semnificativă a numărului de participanți

Spre deosebire de ultima ediție, unde în 2019 au participat 685 de jucători, anul acesta au fost prezenți doar 419 jucători, ceea ce reprezintă un număr semnificativ mai mic . Cu toate acestea, fiecare jucător a dat tot ce avea mai bun, părând roboți de poker, motiv pentru care spectacolul a fost pe cinste.

World Series of Poker

World Series of Poker

Totalul premiilor a scăzut

Anul acesta a fost localizat cel mai mic total al premiilor World Series of Poker, din 2004 încoace, în valoare totală de $175,980 și marele premiu pentru câștigător în valoare de $39,014. Acest lucru nu a părut să deranjeze jucătorii, care s-au arătat mai mult decât mulțumiți cu încasările efectuate.

Anunțarea revenirii în forță a EPT

Se pare că unul dintre motivele pentru care WSOP 2021 a avut o rată mai mică de succes este faptul că tocmai s-a anunțat revenirea în forță a EPT, abrevierea venind de la European Poker Tour, care va reîncepe în Decembrie a acestui an, iar primul loc pe listă este Republica Cehă.

Au fost deja anunțate locația, primul pas al turneului EPT având loc în Hilton Hotel din Praga și s-au anunțat deja și condițiile necesare de îndeplinit în vederea participării la acest turneu. Haideți să vedem care sunt aceste condiții pentru revenirea EPT, pentru că se pare că toată lumea este foarte serioasă pe acest subiect.

Purtarea obligatorie de mască

Deși în unele țări masca nu mai este un accesoriu obligatoriu, cei de la EPT nu doresc să își asume niciun risc atunci când vine vorba despre participanții, echipa sau spectatorii săi, motiv pentru care purtarea măștii este absolut obligatorie și indiscutabilă. Aceasta este o dovadă de disciplină și respect pentru cei din jur.

Noile Reguli la Turneul de Poker

Noile Reguli la Turneul de Poker

Toate persoanele implicare vor avea parte de scanarea temperaturii

Scanarea temperaturii este deja o procedură practicată în multe zone și în vederea participării în activități comune, cum ar fi mersul la supermarket. Deși nu toată lumea este de acord cu această măsură de securitate, cei de la EPT nu fac nicio excepție, așa că dacă doriți să fiți prezenți la marele eveniment, asigurați-vă că nu aveți febră.

Desigur că fiecare persoană are dreptul să răcească în această perioadă, o simplă răceală neînsemnând direct că sunteți afectați de virus, însă dacă nu vă simțiți în stare fizică să participați, puteți juca de acasă pe top site-uri de poker, pentru a nu rata o mică distracție din când în când.

Test negativ sau dovada vaccinului

Ultima condiție, însă nu cea din urmă, este ca fiecare participant să prezinte dovada unui test COVID-19 negativ sau dovada că a fost vaccinat împotriva virusului. Este de apreciat faptul că EPT vă oferă șansa să prezentați testul, pentru cei care nu sunt vaccinați, spre deosebire de alte locuri în care nu se acordă accesul persoanelor nevaccinate.

Este indicat să vă faceți un test din când în când, pentru a vă asigura că sunteți sănătos și bine, însă dacă cumva nu sunteți de acord cu condițiile impuse de echipa World Series of Poker sau EPT și nu puteți participa, operatorul vă așteaptă cu brațele deschise să jucați pe site-ul lor, direct din confortul locuinței proprii.

Concluzii

După cum vedeți, cei de la EPT nu lasă loc de glume în ceea ce privește siguranța din timpul turneului, motiv pentru care noi vă sfătuim să luați lucrurile la fel de în serios dacă doriți să fiți parte la marele eveniment. Bravo echipei care face tot posibilul să aducă oamenii împreună din nou, în condiții de securitate maximă!

Întrebări frecvente despre turneul WSOP 2021 și EPT

Este absolut normal să existe încă întrebări pe această temă, având în vedere faptul că totul este nou și diferit, din cauza virusului care ne-a acaparat planeta. Noi am pregătit o serie de întrebări frecvente și răspunsurile la acestea, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine condițiile de participare.

🤔 Care sunt diferențele între WSOP 2021 și cel de dinainte de COVID-19?

Există două mari diferențe între turneul WSOP 2021 și cel de dinainte de virus. În primul rând, a scăzut considerabil numărul de participanți la turneu. În al doilea rând, totalul de premii este semnificativ mai mic decât a fost până acum, dar nu mai mic decât în anul 2004.

✨ Este adevărat că s-a anunțat revenirea în forță a EPT?

Avem vești bune, da! S-a anunțat revenirea în forță a EPT, care va avea loc în Decembrie a acestui an în Praga, Republica Cehă. Desigur că există multe proceduri sanitare de întreținut, având în vedere faptul că ultimii doi ani au reprezentat lupta contra virusului, însă da, echipa EPT este pregătită să facă spectacol!

😷 Se va purta mască în cadrul turneului EPT sau nu?

Da, este absolut obligatoriu portul de mască pe tot parcursul turneului, atât de membrii echipei, jucători și staff, cât și de cei care vin să privească. Deși majoritatea sunt deja vaccinați, echipa a pus această condiție pentru un plus de siguranță și, din punctul nostru de vedere, acest lucru reprezintă profesionalism.

Este adevărat că se ia temperatura la intrarea în incinta turneului EPT?

Da, este adevărat, se ia temperatura în intrarea în Hilton Hotel din Praga, nu doar pe parcursul turneului, dar și în general. Nu doar membrii hotelului doresc evitarea oricărui tip de contact cu virusul, însă și membrii echipei EPT doresc același lucru, pentru că acest virus ne-a afectat deja pe fiecare în parte îndeajuns și trebuie oprit.

💉 Dacă vreau să fiu în public la EPT, trebuie neapărat să mă vaccinez?

Nu, nu este obligatoriu să fiți vaccinat. Pentru siguranța proprie este indicat să vă vaccinați, însă pentru a fi în public sau pentru a participa la EPT aceasta nu este o condiție obligatorie. Puteți să prezentați dovada testului COVID-19 negativ și veți fi acceptat, atât ca spectator cât și ca participant.

Articole Similare