Joc Barbut reguli

Jocul Barbut este un joc de noroc cu zaruri, jucat pe timpuri pe stradă și în localuri, care implică și un pariu pe bani. Dacă în timpul comunismului era considerat un joc de noroc controversat, și era interzis, acum se poate juca oriunde. Poate fi jucat în cazinouri dar și online, alături de alte jocuri de noroc. Îți spunem totul despre cum se joacă barbut, Barbut reguli, dacă poți juca barbut online, care e cea mai bună strategie pentru Barbut.

Cele mai importante reguli la Barbut

Barbut – reguli importante

Cum se joacă Barbut online

Jocul cu zaruri este un joc antic, preferat de soldații romani. Pentru că nu implică resurse majore, decât o pereche de zaruri, iar regulile jocului sunt simple, a rămas în topul jocurilor de noroc, de-a lungul timpului. În ziua de astăzi, este mai ușor de jucat decât cel mai bun joc de poker online. Paractic tot ce trebuie să faci este să îți găsești un partener de joc sau să îți alegi un joc online.

Dacă vorbim de zaruri Barbut, nu-ți fă griji, poți juca cu oricare două zaruri pe care le ai la îndemână. Doar agită-le bine și aruncă-le pe suprafața de joc! Se consideră că ai câștigat sau ai pierdut raportat la aceste 3 simple reguli Barbut:

    Natural – ești câștigător dacă suma celor două zaruri este 7 sau 11 și mai dai o dată.
    Craps – ai pierdut dacă suma zarurilor este 2, 3 sau 12, dar mai ai dreptul de a da o dată.
    Point – se consideră remiză și se pune un punct dacă suma zarurilor este 4, 5, 6, 8, 9 sau 10.

Acesta este varianta simplă de joc barbut reguli. Bineînțeles, jocul se animă mai mult online, unde variantele de pariere pe jocul de zaruri sunt mai diversificate. Varianta este una dintre jocuri Barbut practicate în timpul liber, în locații de gamblig sau private. Nici nu implică strategii de pariere, totul se axează pe noroc.

Barbut reguli – cum se joacă Barbut în cazinouri

Există câteva reguli Barbut esențiale, pe care le vei întâlni la orice joc online, din cazinouri sau localuri. Dacă joci Barbut pe stradă, regulile amintite mai sus îți sunt de ajuns. Dacă joci zaruri într-un mod profesionist, jocul Barbut este puțin mai elaborat. În cazinouri dar și online jocul de Barbut are denumirea de craps, și are următoarea formă:

  1. Masa de zaruri din cazinouri este foarte elaborată, bine trasată cu chenare, linii, înscrisuri cu tipurile de pariuri și locul pentru jetoane. Masa este elementul central al jocului de barbut reguli online
  2. În cazino sau online nu se joacă om la om, ci se joacă împotriva casei
  3. Pot exista mai mulți jucători contra casei
  4. Pariurile se plasează în jetoane. Online se poate juca și fără bani
  5. În cazinouri casa are alocați pentru acest tip de joc un shooter și un dealer
  6. Tipurile de pariere sunt mai elaborate: Pass/Don’t pass, Come/ Don’t come, Pariu pe număr, Pariu point, field, Big 6 sau Big 8

Jocul de Barbut din cazino, cunoscut și sub numele de Craps, are reguli și dorăti mult mai elaborate, uneori greu de înțeles. Trebuie doar să ai răbdare și să urmărești câteva jocuri demonstrative. Regulile de pariere elaborate sunt în primul rând în avantajul clientului, care are mai multe oportunități de câștig. Deci una dintre strategiile de câștig la Barbut online este să mizezi pe tipul de joc cel mai accesibil.

Pariuri la Barbut online

Pariuri la Barbut online

Reguli Barbut online sau Craps

Varianta online a barbut joc de zaruri este de fapt Craps, un joc de origine britanică foarte apreciat. Craps se joacă în cazinouri online licențiate. Online, jocul de Craps are reguli diferite față de cel clasic, jucat pe stradă. Variantele de pariurisunt mai multe la jocul barbut online, dar și schema de joc este mult mai complexă.

Pariurile se pot face pe mai multe combinații de joc, deci câștigurile vor fi mai substanțiale. Mai multe opțiuni de periere disponibile înseamnă practic mai multe oportunități de câștig. Înainte de aruncarea zarurilor uite-te bine pe masa de joc și plasează pariul. Unele pariuri pot fi plasate și în timpul aruncării zarurilor. Poți să alegi una din următoarele scheme câștigătoare:

Schema 1 de pariere Barbut Pass/ Don’t pass

În acest caz se mizează Pass pe o poziție de Natural (suma zarurilor este 7 sau 11) sau pe Point (4, 5, 6, 8, 9 sau 10 câștigător). Se poate paria și Don’t pass dacă crezi că zarurile vor forma Craps sau Point (4, 5, 6, 8, 9 sau 10 pierzător). Dacă ai ales acest tip de pariu la jocuri Barbut și zarurile însumează 12, atunci suma pariată ți se returnează.

Schema 2 de pariere Barbut Come/ Don’t come reguli barbut

În acest caz pariul se pune în timpul jocului. Dacă rezultatul este un Natural (7 sau 11) iar jucătorul a pariat pe Come pariul este câştigător. Dacă zarurile arată 2, 3 sau 4, atunci pariul este pierzător. Don’t Come este exact opusul pariului Come. Orice altă sumă a zarurilor este considerată Point și se aruncă din nou. La scorul 12 suma pariată se returnează.

Schema 3 de pariere Barbut Pariu pe număr

Pariul se plasează de fiecare dată când zarurile sunt aruncate. Se pariază pe numere, adică pe suma celor două zaruri. 7, 11, Craps ( suma zarurilor este 2, 3, sau 12), Ace Deuce (suma zarurilor este 3), Aces ( suma zarurilor este 2), Boxcar ( suma zarurilor este 12)

Schema 4 de pariere Barbut Pariu Point

Acest tip de pariu se plasează după ce a fost determinată valoarea punctului. Poți paria pe o sumă de zaruri de 4, 5, 6, 8, 9 și 10. Câștigi dacă numărul pe care ai pariat este marcat înaintea unui 7. În caz contrar, pierzi. Câștigurile diferă în funcție de numărul pe care pariezi. Poți anula acest pariu oricând dorești în timpul jocului.

Schema 4 de pariere Barbut Field

Pariul se face pentru o singură aruncare de zaruri. Dacă zarurile au suma 2, 3, 4, 9, 10, 11, 12, câștigi. O aruncare de 5, 6, 7 și 8 este necâștigătoare. Pariurile se plătesc diferit. Dacă ai nimerit 2, de exemplu, se plătesc dublu (2:1), în timp ce 12 plătesc 3:1. Când joci pe bani reali, este recomandat să apelezi la cele mai bune strategii jocuri de noroc online.

Schema 4 de pariere Barbut Big 6 sau Big 8

Pariul pentru jocul Barbut se plasează la orice aruncare de zaruri. Câștigi dacă un 6 sau 8 iese înainte ca un 7 să fie aruncat. Este un pariu simplu de urmărit și mulți îl preferă datorită faptului că îl consideră norocos. Practic, pariezi că shooter-ul va arunca orice șase înaintea unui șapte. Este valabil și în cazul Big 8. Însă, posibilitatea formării acestei sume este mare.

Cum să câștigi la Barbut

Când joci Barbut online începe cu un joc simplu, fără miză, demonstrativ. Dacă alegi să pariezi cu bani începe cu mize mici. Site-uri cum ar fi Pokerstars Casino – top operator de poker online oferă posibilitatea de a paria și sume modice la jocurile online. Este foarte important să cunoști reguli barbut de pariere. Practic, trebuie să te obișnuiești cu masa de joc. Atunci când un shooter aruncă, zarurile pot cădea în 36 de combinații posibile.

Norocul este cel care stabilește aruncarea câștigătoare, dar există și o strategie Barbut reguli de care poți ține seama. Alege pariul care să te expună cât mai puțin. Recomandate sunt pariurile Pass Line și Come pentru că au cele mai mari șanse de câștig. Sunt aruncări care se pot finaliza în cele mai multe versiuni de câștig. Ideea este să pariez mai întâi pe aruncările cu cea mai mare șansă de câștig, și să ridici miza pe măsură ce cunoști jocul.

Întrebări frecvente despre jocul de Barbut

Jocul Barbut este unul dintre cele mai populare jocuri de zaruri din România , jucat în mod tradițional pe stradă. În decursul anilor, odată cu apariția cazinourilor online, jocul s-a transformat, devenind mult mai complex și interesant. Cu toate că layoutul mesei de joc poate fi descurajant, poți descifra tainele jocului fiind atent la principalele reguli Barbut.

1️⃣ Cum se joacă Barbut?

Barbutul este un joc de noroc care se joacă cu două zaruri. Dacă vrei să știi cum se joacă Barbut trebuie să ții minte cele trei tipuri de aruncări de bază. Natural este pariul pe o aruncare în care suma zarurilor este 7 sau 11. Dacă zarurile au fost aruncate iar suma lor este 2, 3, 12, Craps ai pierdut.

2️⃣ Care sunt regulile de bază la Barbut online

Jocul de Barbut din cazino, cunoscut și sub numele de Craps, are reguli și dotări mult mai elaborate la site-urile de cazinou. Înainte de toate, trebuie să cunoști regulile de bază la Barbut online, înainte sa înveți strategiile pentru câștiguri.

3️⃣ Cum să câștigi la Barbut?

Dacă vrei să știi cum să câștigi la Barbut trebuie să urmezi o regulă simplă. Pariază pe tipul de joc cu cea mai mare șansă de câștig. Pariurile Pass Line și Come sunt cele care au cea mai mare rată de câștig, pentru că poți nimeri cel mai ușor una dintre cele 36 de combinații posibile după aruncarea zarurilor.

4️⃣ Care este cea mai bună strategie Barbut online?

Dacă vrei să știi cum se joacă Barbut online trebuie să cauți jocurile de Craps din cazinourile online. Cel mai eficient este să înveți schemele de pariere Barbut. Varianta online a Barbutului este una mai elaborată decât cea clasică, dar cu mai multe șanse de pariere.

5️⃣ Sunt și alte strategii la Barbut Online de care să țin cont?

Da, sunt mai multe tipuri de strategii la Barbut online pe care le poți aplica. Înainte de toate, vrem să vă reamintem că este un joc de zaruri, unde norocul îți spune primul cuvânt. Mențineți întotdeauna o conduită responsabilă la jocurile de noroc.

Articole Similare