Cele mai noi sloturi dezvoltate de NetEnt

NetEnt este o companie originară din Suedia Stockholm și care este una dintre primele care au proiectat software și jocuri pentru industria cazinourilor online. Au fost înființate în 1996 și au o serie de premii pe numele lor, inovații care le-au permis să ajungă la punctul în care se află astăzi, printre liderii industriei jocurilor de noroc online. Există peste 400 de site-uri de cazinou NetEnt care își folosesc software-ul ca licențiați, astfel încât să găsiți cele mai noi sloturi dezvoltate de NetEnt nu este deloc dificil.

Cele mai noi sloturi Netent

Cele mai noi sloturi Netent

Cu unele dintre cele mai noi sloturi dezvoltate de NetEnt din jur, în special sloturile lor, nu este o surpriză faptul că sunt atât de populare. Dacă pariați de ceva timp, cu siguranta ati auzit de NetEnt Casino. Un furnizor important de cazinouri online cu bonusuri mari si jocuri innovative, cu caracteristici interesante si plati generoase. Iata, care sunt top 5 sloturi noi de la Netent – un dezvoltator de top:

Strolling Staxx Slot

Primul din top 5 sloturi noi de la Netent este un joc slot cu volatilitate medie, cu tematică cu fructe, cu un procent de revenire la jucător de 96,24% și 10 linii de plată fixe. Vine cu stive de simboluri și re-rotiri suplimentare 3 × 3 simboluri colosale și o plată de 500x. Strollling Staxx este amplasat într-o pajiște de vară, cu un râu înfășurat în spatele rolelor, care reprezintă o grila 5 × 3. Simbolurile sunt toate 3D, cu simbolurile cărților de joc cu valoare redusă și pictograme cu prune, cireșe, pepeni verzi, lămâi și căpșuni cu plăți mari. Pepenele verde este cel mai bine plătit fruct, cu 50 de ori pentru cinci pe o linie de plată.

Strolling Staxx Netent

Strolling Staxx Netent

Toate simbolurile din acest slot NetEnt nou pot apărea ca simple sau ca 2 × 2 sau 3 × 3 colosale. Verificați mesajul din stânga setului de role. Afișează câte un simbol pe fiecare rotire. Acesta este simbolul care poate apărea în stive pe role. Dacă o stivă aterizează pe o rolă, atunci declanșările încep. În timpul re-rotirilor, fiecare stivă cu același simbol se mută cu câte o bobină spre stânga după fiecare rotire. Acest lucru continuă până când nu mai sunt vizibile stive pe role.

Apăsați butonul Bonus Bet pentru a mări dimensiunea pariului și activați funcția Extra Chance, unde simbolurile colosale 3 × 3 vor începe să aterizeze pe role cu fiecare rotire pentru a vă crește șansele de câștig. Wildul valorează, de asemenea, 50x pentru cinci pe o linie și înlocuiește toate celelalte simboluri de pe role atunci când poate forma o linie de câștig. Poate apărea și ca un teanc sau ca simbol colosal.

Turn Your Fortune Slot

Turn Your Fortune este un slot video cu cinci role, patru rânduri și 40 de linii de plată fixe. Divertismentul este asigurat de substituții Wild, precum și rotiri gratuite și Fortune Respins și Fortune Wins. Slotul are o volatilitate medie spre mare. Oare este rândul vostru să câștigași o avere? Slotul Turn Your Fortune de la NetEnt are potențialul de a face exact acest lucru. Mașina perpetuă, aflată în stânga rolelor, acorda câștiguri de până la 2.000 de ori miza voastră, ceea ce ar depăși orice câștiguri de linie din rotirea care a pus mașina în mișcare.

Turn your fortune slot

Turn your fortune slot

Vi se garantează și mai multă acțiune pe role cu funcții de re-rotire și rotiri gratuite. Simbolurile, care aterizează pe rola cinci în timpul caracteristicilor vă vor transforma câștigurile din ce în ce mai mult până la valoarea maximă. Culorile bogate și imaginile luxuriante vă întâmpină când încărcați jocul de sloturi Turn Your Fortune. Un fundal întunecat creează contrastul cu o fereastră de joc cu rame aurii și simboluri de plată în culori îndrăznețe. Aparatul perpetuu Fortune Wins adaugă și mai multă luminozitate ecranului.

Coloana sonoră a slotului Turn Your Fortune este o combinație potrivită de sunete de tambur, zgomote Perpetuum și muzică acustică. În general, jocul are o grafică izbitoare și animații clare care reflectă foarte mult standardul ridicat al jocurilor NetEnt. Slotul online Turn Your Fortune are nouă simboluri de plată, un simbol Wild și un simbol Scatter. În plus, un simbol cheie special care apare numai în timpul funcțiilor bonus va avansa mașina perpetuă Fortune Wins cu un pas.

Simbolurile de plată la acest slot NetEnt nou încep cu simbolurile cărților de joc de valoare scăzută. Acestea continuă cu o serie de bijuterii asemănătoare unei broșe care înfățișează un melc, un pește, o broască țestoasă, o bufniță și un leu. Alinierea a cinci dintre acestea pe o linie de plată vă va acorda câștiguri de 2 până la 20 de ori miza voastră. O pictogramă complicată cu un fluture este simbolul Wild, care înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Scatter și Cheie. Simbolul Cheie de aur apare doar în rotiri gratuite sau în rotiri doar pe rolă cinci.

Mercy of the Gods Slot

Fanii Jackpoturilor progresive și mitologiei egiptene se pot pregăti pentru o aventură emoționantă cu unele dintre cele mai noi sloturi dezvoltate de NetEnt pe un set de role de slot. Cu un potențial de câștig în jocul standard de 1.600 de ori pariul vostru și practic nelimitat pentru jackpot, acesta este un slot pe care trebuie să-l încercați. Slotul are volatilitate medie spre mare. După încărcarea jocului, o să fiți întâmpinați de doi zei, care păzesc intrarea în piramida veche din fundalul ferestrei semi-transparente a jocului. Este puternic ornamentat cu afișajele pentru cele trei jackpoturi de deasupra.

Există opt simboluri de plată obișnuite pe joc, începând cu cărțile de joc de la J la A la capătul inferior. Acestea sunt urmate la nivel înalt în ordine crescătoare de valoare de Tutankhamon, scarabei, șoimi Horus și exploratoare. Acesta din urmă este simbolul cel mai valoros, cu miza de 80 de ori pentru cinci de un fel. Simbolul Wild apare pe toate rolele și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor Scatter și bonus. Scatter-urile este Ochiul lui Horus, în timp ce simbolurile bonus sunt o pictogramă aurie în formă de inimă.

Mercy of the Gods Slot

Mercy of the Gods Slot

Funcția de re-rotire este declanșată atunci când unul sau mai multe simboluri Wild aterizează pe o rolă. Simbolurile Wild se transformă într-o pictograma Wild care se deplasează vertical în jos cu o poziție pe fiecare re-rotire până când dispare din role. Așezarea mai multor wild-uri pe un re-rotire va extinde caracteristica, care se va încheia numai atunci când nu mai sunt vizualizate simboluri wild.

Devine și mai bun atunci când un sălbatic aterizează în spatele unui sălbatic deja existent. Funcția Gift of Double Wilds va fi activată, extinzând wild-ul de declanșare pentru a acoperi întreaga rolă. Acest lucru reactivează Gift of Life Respins, cu tamburul sălbatic.

Cu funcția de rotiri gratuite Ochiul lui Horus trei, patru sau cinci împrăștieri oriunde pe role într-o singură rotire vor declanșa 5, 8 sau 12 rotiri gratuite, care nu pot fi reactivate. Simbolurile Wild se vor extinde imediat și vor activa mecanicul Gift of Life Respins.

Mercy of the Gods jackpot joc

Mercy of the Gods jackpot joc

Principala atracție la acest slot NetEnt nou sunt cele trei jackpoturi – Minor, Major și Mega. Primele două sunt fixate la 20x și respectiv 100x pariul total. Mega Jackpot este un jackpot progresiv localizat care este combinat de la toate mărcile dintr-un grup de cazinouri. Un procent din fiecare pariu contribuie la jackpot. Jackpoturile pot fi câștigate doar în jocul bonus. Este declanșat prin colectarea a minimum trei simboluri bonus de inimă de aur într-o secvență de rotire care poate include respins. Un afișaj de monede din colțul din dreapta jos indică cantitatea de simboluri colectate.

Odată ce jocul bonus este declanșat, rolele sunt eliminate de toate simbolurile de plată. Monedele colectate sunt plasate pe poziții de tambur aleatorii și se acordă trei rotiri. Dacă un simbol bonus aterizează pe o rotație, jocul acordă o monedă câștigată de la 10x la 200x miza și resetează numărul de rotiri la trei. Toate simbolurile bonus sunt lipicioase pe durata funcției. Scopul este de a umple unul, două și trei rânduri cu simboluri bonus înainte ca jocul să se termine.

Golden Grimoire Slot

Acesta face parte din top 5 sloturi noi de la Netent – un grimoire este o carte magică care poate fi descrisă ca un jurnal privat al unui vrăjitor. Poate conține diferite tipuri de cunoștințe oculte, cum ar fi vrăji și alte sfaturi și trucuri magice pe care magicienii le-ar putea folosi. Golden Grimoire este un slot de volatilitate redusă cu 5 role și 40 de linii de plată.

Amplasat într-o lume magică antică, există simboluri misterioase care se transformă într-un alt simbol, inclusiv Wild-ul – dacă simbolul misterios transformat este același cu simbolul de pe rolă 1 și pe același rând, toate aceste simboluri devin identice. Dacă primiți un wild pentru simbolul Mystery, toate simbolurile de pe rând devin și ele wild. Acest lucru se aplică în funcția de rotiri gratuite, simbolul misterios este lipicios, ceea ce înseamnă că ați putea ajunge cu o mulțime de Wild-uri lipicioase.

Golden grimoire Slot

Golden grimoire Slot

În jurul rolelor și simbolurilor suspendate în aer sunt cărți antice, lumânări pâlpâitoare și artefacte oculte. Caracteristica principală a peisajului este o fereastră uriașă cu trandafir, care permite vizualizarea stelelor și o atingere de lumină a lunii, oferind întregului joc o licărire de magie și mister. Această senzație misterioasă este amplificată în continuare de detalii mai impresionante din lucrările de artă și animații. Printre acestea se numără simboluri arcane care apar pe pereții camerei la diferite intervale de timp, elemente care levitează și un scor muzical înfricoșător.

Cele opt simboluri de plată obișnuite sunt de natură banală, dar au totuși un ușor aspect magic prin evidențierea cu o nuanță colorată și apar în întregime stivuite. La capătul inferior, acestea sunt simbolurile cu cărți. Simbolurile de mare valoare sunt icoane mai elaborate cu o bijuterie, deținută de un creator mistic. În ordinea crescătoare a valorii, acestea sunt după cum urmează: o bijuterie purpurie deținută de un scarabeu, o bijuterie albastră deținută de un șarpe, o bijuterie verde deținută de o creatură asemănătoare Kraken-ului și o bijuterie roșie deținută de un păianjen.

Un grimoire cu semn de întrebare este simbolul misterios care este principalul actor în acest slot. La rândul său, simbolul Wild este un craniu de aur, care apare doar atunci când este dezvăluit prin transformarea simbolului mister care înlocuiește toate simbolurile, cu excepția împrăștiatelor. Dispersia este o pictogramă mistică proiectată artistic, cu o gaură de cheie.

Scudamore’s Super Stakes Slot

Acum puteți paria pe cai și rotiți rolele în același timp, datorită acestui slot, marca sportivă NetEnt. Pentru a realiza acest lucru, în 2018 NetEnt a colaborat cu cel de opt ori campion și celebritatea la curse de cai Peter Scudamore. Au inclus Wild-uri potcoave aleatorii, un joc suplimentar Bet Slip și rotiri gratuite ale lui Peter’s Classic Cup cu o fereastră de joc extinsă. Puteți câștiga mai mult de 5.000 de ori pariul vostru.

Scudamore's Super Stakes slot

Scudamore’s Super Stakes slot

Slotul online Scudamore’s Super Stakes este din top 5 sloturi noi de la Netent și se învârte în jurul unei piste de curse de cai. Aceasta servește ca fundal al ferestrei jocului, arătând simplu, cu grafică HD. Verde este culoarea dominantă în și în jurul rolelor, în timp ce Peter Scudamore însuși și alți jochei guvernează acțiunea rolelor. Vocea unui comentator anunță evenimentele principale și te ține la curent cu progresul calului tău în runda bonus. Sunetele cursei de cai înlocuiesc sunetele obișnuite ale rolelor, în timp ce o piesă de muzică clasică eroică completează o coloană sonoră bine echilibrată.

Fiecare simbol de valoare mică are un simbol corespunzător de mare valoare, marcat cu aceeași culoare. La capătul inferior sunt cărțile de joc. Acestea sunt urmate în ordine crescătoare de valoare de jochei care poartă albastru, verde, violet și roșu. Peter Scudamore este simbolul Wild al jocului de sloturi Scudamore’s Super Stakes, înlocuind toate simbolurile, cu excepția celor împrăștiate. Scatter-urile apar ca o cupă de câștigător de aur.

Două până la cinci simboluri potcoavă sunt așezate la întâmplare pe role, transformând simbolurile pe care aterizează în sălbatici și vă oferă un potențial de câștig suplimentar. Vă puteți aștepta ca funcția să se declanșeze în medie la fiecare 40 până la 50 de rotiri. NetEnt a integrat în mod inteligent un joc secundar în joc, care poate genera mega câștiguri de până la 1.242 de ori mai mare decât miza dvs. și care câștigă pe rolul normal.

Aceasta se numește caracteristica Slip Slip. O sumă de pariu separată va fi dedusă din soldul vostru numai după ce ați cumpărat bonul de pariere. Funcția nu este activă în timpul rundei de rotiri gratuite.

Doriți să vedeți o adevărată cursă de cai care vă poate răsplăti cu câștiguri de până la 5.000 de ori miza voastră? Aveți nevoie de Scattere pe rolele unu, trei și cinci. Slotul online Scudamore’s Super Stakes vă conduce la un al doilea ecran în care vi se prezintă patru cai și jochei care poartă culori diferite. Fiecărui cal îi va fi asociat un multiplicator de pariu dacă câștigă cursa, care va fi adăugat la câștigurile de linie din rotirile gratuite.

Întrebări frecvente despre cele mai noi sloturi dezvoltate de NetEnt

Există multe companii de software, precum EGT, Microgaming, Playtech, însă NetEnt este un brand care se recunoaște imediat. Este o companie mare și peridic lansează jocuri noi. Creațiile dezvoltatorului se caracterizează cu multe inovații, RTP mare, câștiguri bune, tocmai de aceea este foarte apreciat. Urmează o categorie legată de cele mai frecvente și interesante întrebări ale cititorilor noștri despre cele mai noi jocuri dezvoltate de NetEnt. Citiți în continuare!

💰 Care este cel mai nou slot de la NetEnt cu jackpot?

Mercy of the Gods slot online de la NetEnt este un joc nou, dotat cu 3 jackpoturi mari - Minor, Major și Mega. Primele două sunt fixe la 20x și respectiv 100x pariul total. Mega Jackpot este un jackpot progresiv, care este combinat de la toate mărcile dintr-un grup de cazinouri. Un procent din fiecare pariu contribuie la jackpot.

🐎 Există joc ca la aparate cu curse de cai?

Scudamore's Super Stakes slot este realizat împreuna cu vedetă în această disciplină - Peter Scudamore. Au inclus Wild-uri potcoave aleatorii, un joc suplimentar Bet Slip și rotiri gratuite ale lui Peter's Classic Cup cu o fereastră de joc extinsă. Puteți câștiga mai mult de 5.000 de ori pariul vostru.

⚡ Care dintre sloturile noi dezvoltate de NetEnt este cu o volatilitate mare?

Turn Your Fortune este un joc ca la aparate nou cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată fixe. Divertismentul este asigurat de simboluri Wild, precum și rotiri gratuite și Fortune Respins și Fortune Wins. Slotul are o volatilitate medie spre mare.

Articole Similare