Sloturi gratuite Nolimit City

Sloturi gratuite Nolimit City sunt jocuri de păcănele realizate într-un mod excepțional. Compania a introdus tendințe noi în domeniul gambling-ului și în special în dezvoltarea de sloturi gratis Nolimit City pentru a satisface cerințelor celor mai exigenți jucători din întreagă lume. Cei care joacă gratuit sloturi Nolimit City online știu că se pot aștepta la tot ce este de top din această industrie. Vedeți recomandările de top din România.

# Nolimit City Sloturi RTP Joc Bonus Jackpot Spre Cazinou
1 Misery Mining 96.09% Da Nu
2 The Creepy Carnival 96.07% Da Nu
3 Owls 96.22% Da Nu
4 San Quentin xWays 96.03% Da Nu
5 Bushido Ways xNudge 96.01% Da Nu
6 Ice, Ice Yeti 96.16% Da Nu
7 Thor Hammer Time 96.03% Da Nu
8 Immortal Fruits 96.06% Da Da
9 Fire in the Hole 96.06% Da Nu
10 Dragon Tribe 96.06% Da Nu

Nu multe dintre aceste jocuri au jackpot, însă caracteristica lor principală este strâns legată de câștiguri foarte mari prin opțiunile adiționale și caracteristicile inovative, adăugate la joc. În timpul jocului vă puteți aștepta la câștiguri de valoare foarte mare, însă atenție, volatilitatea jocurilor este destul de ridicată.

În următoarele paragrafe o să vorbim despre fiecare slot recomandat de noi. Vom povești despre plățile la care să vă așteptați, cum activați caracteristicile bonus și ce simboluri speciale sunt incluse. Fiecare slot este diferit și are ceva în plus de oferit jucătorilor, așa că încercați-le, în prima fază gratuit și dacă se potrivesc cu cerințele voastre, puteți face și un joc pe bani reali.

Sloturi gratis Nolimit City – Listă și caracteristici

  1. Misery Mining Slot (Funcția Colapsing Mine)
  2. The Creepy Carnival Slot (Runde gratis plus Wild-uri)
  3. Owls Slot (3 variante de runde bonus)
  4. San Quentin xWays Slot (2 simboluri Wild)
  5. Bushido Ways xNudge Slot (Multe linii de plată)
  6. Ice, Ice Yetti Slot (Caracteristici inovative)
  7. Thor Hammer Time Slot (Plăți foarte mari)
  8. Immortal Fruits Slot (Slot clasic inovativ)
  9. Fire in the Hole Slot (Rânduri de joc suplimentare)
  10. Dragon Tribe Slot (Runde gratuite și multiplicator)

Misery Mining slot RTP 96.09%

Cu toții am auzit de dragostea piticilor pentru aur. Îl caută și când îl găsesc îl îngroapă adânc în pământ. Cât de adânc ești dispus să sapi pentru a-l găsi? Joacă gratuit sloturi Nolimit City online Misery Mining pentru a afla. Fundalul jocului recreează tot ce aveți nevoie pentru a începe să săpați în mina, precum și mai multe butoaie pline cu ceva necunoscut. 3 Scattere activează rundele gratuite.

Misery Mining Slot

Jocul confirmă dorința companiei de a face păcăcnele care plătesc bine și jocuri diferite decât orice cunoscut până acum. Acest joc de sloturi gratuite Nolimit City are volatilitate mare. Când simbolurile xBomb explodează se schimba ecranul de bază. Funcția Colapsing Mine se activează și posibilitățile de câștig cresc semnificativ. Avem și un xBomb Wild Multiplicator, care explodează și elimină toate simbolurile de plată și cresc multiplicatorul cu +1.

The Creepy Carnival slot RTP 96.07%

Tema acestui joc de sloturi gratis Nolimit City The Creepy Carnival este despre carnaval, așa cum sugerează și numele. Avem 12 simboluri, care oferă plăți diferite, atunci când 3 dintre acestea apar pe oricare dintre liniile de plată. Totuși, vorbim despre un carnaval înfiorător, care se joacă în fața ta pe 5 role, 3 rânduri și 20 sau 40 de linii de plată, activate în timpul jocului cu rotiri gratuite.

The Creepy Carnival Slot

În jocul de bază, puteți profita de funcția Respins cu multiplicator, care este activată după o rotire câștigătoare. A doua caracteristică importantă este Star Spin și este activată, atunci când colectați 12 pictograme de mare valoare. Puteți vedea progresul vostru în colțul din dreapta sus al jocului. După activare, primiți 2 rotiri gratuite cu simboluri Wild adăugate. Caracteristica principală cu runde bonus este activată cu 3 Scatters.

Owls slot RTP 96.22%

Slotul Owls cu siguranâă este unul dintre acele păcănele gratis la cazinouri sigure. Deși ne gândim la bufnițe, acest joc de sloturi gratuite Nolimit City conține și alte pictograme, diferite de păsările de noapte. Simbolurile pe care o să le vedeți pe role sunt imagini magice – săbii, cioburi de sticlă, cufere. Slotul este dotat cu mai multe caracteristici speciale despre care o să povestim în paragraful următor.

Owls Slot

Un simbol Scatter pe a treia rola va declanșa bonusul Scatter Loot care oferă recompense în numerar. Cu cât mai multe cu atât mai bine. Dacă nimeriți 3 Scattere pe rolele 2, 3 și 4 veți activa bonusul Dream Spins. O să aveți la dispoziție 3 variante de runde gratis – Ember Dream, Visul de Smarald, Visul Înghețat. Fiecare dintre aceste variante are opțiuni speciale adăugate.

San Quentin xWays slot RTP 96.03%

Ați auzit de închisoarea San Quentin? Aceasta este o închisoare din USA, cunoscută că acolo sunt cei mai periculoși deținuți din America. Sigur nu vreți să ajungeți acolo! Însă, puteți încerca să evadați de acolo, jucând la cele mai sigure păcănele online de la NLC San Quentin xWays. Aceasta poate fi o idee excelentă pentru unii care joacă gratuit sloturi Nolimit City online sau nu tocmai buna pentru alții.

San Quentin xWays Slot

Slotul are o volatilitate mare, 10 din 10. Există 2 simboluri wild care o să vă ajute la formarea combinatiilor cu plată. Primul este un Wild standard, care înlocuiește celelalte simboluri. Celălalt simbol Wild este mai special – Wild Split. Când apare, acesta împarte simbolurile deasupra și dedesubtul lui, dublându-și numărul pe rolă. Jocul are o mulțime de extra caracteristici, precum Razor Splits, simboluri xWay, multiplicatori și runde bonus.

Bushido Ways xNudge slot RTP 96.01%

Cavalerism în Europa sau Bushido în Japonia, indiferent cum îl numim jocul de Sloturi gratuite Nolimit City Bushido Ways xNudge este o experiență ce nu trebuie scăpată. Grila jocului este formată de 5 role, 4 rânduri și 1024 linii de plată. Cu atâtea posibilități de câștig, seamănă mult cu sloturile de la software de cazinou Play’n GO megaways. 8 sunt simboluri ce vă aduc plăți.

Bushido Ways xNudge Slot

Acest joc de sloturi gratis Nolimit City oferă jucătorilor posibilitatea să activeze două runde bonus cu diferite funcții suplimentare, precum Gheișe Wild, Sliced ​​Wild-uri și Oni Transformations. Folosind caracteristica xNudge vă puteți adăuga și un multiplicator de câștig. 3 simboluri Scatter declanșează 8 runde gratuite Shogun +1 rotire pentru fiecare simbol Scatter suplimentar. 3 simboluri Scatter cu Gheișa Wild acordă bonus cu 8 rotiri cu simbol gheișă lipicios.

Ice, Ice Yeti slot RTP 96.16%

Ice, Ice Yeti slot de la sloturi gratis Nolimit City vă poate îngheța în prima fază dar nu pentru mult timp. Imaginile, care se învârt pe role sunt foarte drăguțe și aduc premii bune. Ice, Ice Yeti este un joc ca la aparate cu volatilitate medie spre mare, ceea ce înseamnă că plățile apar mai rar decât la păcănele gratis de la Amusnet, dar sunt mai mari.

Ice, Ice Yetti Slot

Slotul Ice Ice Yetti are câteva extra caracteristici. Caracteristica bonus Yeti Shake

se activează când un Yeti înfricoșător apare în timpul jocului de bază și începe să tremure rolele. Dacă toate rolele rămân descoperite după această activitate, veți avea posibilitatea să câștigați cu 16.000 de linii de plată. Pentru bonus Ice Ice Respins aveți nevoie de Yeti Wild să apară și să urle, ceea ce duce la mai multe re-rotiri.

Thor Hammer Time slot RTP 96.03%

Slotul Thor Hammer Time este un joc cu design impresionant și plăți excelente. Simbolurile sunt amplasate pe un fundal de pădure, aveți 5 simboluri de piatra runică de valoare scăzută și 5 simboluri autentice nordice cu valoare mai mare. Acestea sunt un inel, un pahar, un topor și o cască de războinic. Ciocanul de aur al lui Thor este cel mai plătitor dintre simbolurile standard.

Thor Hammer Time Slot

Funcțiile slotului sunt câteva. Rune Raze apare la întâmplare. Toate pietrele runice se transformă în simboluri identice și câștigurile se recalculează. Funcția Thor’s Lightning Bonus este declanșată prin aterizarea simbolului Thor’s Lightning Bonus pe rola 5 și aduce un multiplicator de până la 4x și wild-uri lipicioase. Funcția Scatter Energy Collect este activată cu simbolul Scatter și este predecesorul funcției Asgard Spins cu runde bonus cu simbolul Thor pe role.

Immortal Fruits slot RTP 96.06%

Immortal fruits este un joc de Sloturi Nolimit City gratuite de tip păcănele gratis online care abordează tema clasică cu fructe dar cu o nouă înfățișare, mult mai modernă. Structura acestui joc este de 5 role și 50 linii de plată, cu un aspect mai retro. Simbolurile cu diamante sunt Wild și ajută la formarea combinațiilor câștigătoare pe role.

Immortal Fruits Slot

Veți întâlni simbolurile bonus pe rolele 1, 3 și 5. Acestea activează xWheel cu 3 nivele, fiecare cu 10 secțiuni cu multiplicator de pariu, jackpoturi și o săgeată. Dacă roata se oprește pe săgeată, veți trece la următorul nivel cu mai mulți multiplicatori. Săgeată se poate opri și pe jackpot. Sumele ce pot fi câștigate sunt 100x, 250x sau 2.500x pariul pe primul, al doilea sau, respectiv, al treilea nivel.

Fire in the Hole slot RTP 96.06%

Fire în the Hole are este un joc de păcănele noi gratis cu volatilitate mare. Jocul începe cu 486 de linii de plată dar acest număr se poate schimba foarte repede. Dacă reușiți să deblocați opțiunile speciale, veți juca cu 46.656 de moduri de câștig. Fiecare rotire începe cu primele 3 rânduri și aveți posibilitatea să deblocați următoarele rânduri prin exploratori xBomb, o victorie, activați bonusul Wild Mining.

Fire în the Hole Slot

Caracteristica xBomb este un simbol wild special pentru că vă ajuta să obțineți câștiguri și elimină toate simbolurile adiacente și multiplicatorul crește cu 1. Aceste simboluri pot exploda indiferent dacă ați câștigat sau nu. Funcția Wild Mining apare când obțineți 3 sau mai multe simboluri potrivite pe o linie, dar nu obțineți un câștig. În acest moment, până la trei wild-uri sunt adăugate la role.

Dragon Tribe slot RTP 96.06%

Dragon tribe sloturi Nolimit City gratuite are o grilă mai ciudată. Jocul începe cu 6 role și 4 rânduri și oferă 4,096 linii de plată. Rândurile de joc pot fi extinse până la 6, ceea ce crește numărul de linii de câștig la 20.376 . Simbolurile obișnuite nu oferă plăți mari, dar ajutate cu caracteristicile suplimentare, acest lucru se schimbă foarte repede.

Dragon Tribe Slot

Prin Cascading Wins simbolurile câștigătoare se prăbușesc și sunt înlocuite de simboluri noi. Această funcție se poate repeta. Simbolul xNudge Wild poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 și 5 și înlocuiește oricare dintre simbolurile obișnuite, adăugând și un multiplicator. xWays este un simbol special ce are un mecanism de extindere care poate aduce 2 sau 3 simboluri identice. Simbolul jocului bonus declanșează 10 rotiri Dragon ce pot fi suplimentate.

Sloturi gratuite Nolimit City – RTP și volatilitate

Rata de revenire la jucător este peste media din industria gambling-ului. Nu este una dintre cele mai mari, dar toate sloturile depășesc 96%. Mai important este să fiți atenți la volatilitatea jocurilor, deoarece această vă indică cât de dese sunt câștigurile și dacă sunt de valoare mică sau mare. Sloturile NLC au volatilitate medie spre mare – perioade lungi fără câștiguri se alternează cu perioade cu plăți mari.

Despre NLC

NoLimit City este o companie, fondată în anul 2013 ca o companie dezvoltatoare de jocuri de cazinou și platforme de casino online. Are sediul în Stokholm și un sediu secundar în Malta. Este o companie destul de mică în comparație cu alte companii din acest domeniu. Compania oferă o platforma flexibilă de cazinou completă, atât pe desktop cât și pe mobil.

Concluzii despre sloturi Nolimit City gratuite

Sloturile dezvoltate de NoLimit City arată grozav. Toate sunt inovative și încorporează caracteristici noi și moderne. Dezvoltatorul pune accent pe o grafică uimitoare și coloană sonoră potrivită. Majoritatea sloturilor au un RTP peste media din industrie și volatilitate mare. Jucând sloturile NLC, veți beneficia de plăți corecte într-o atmosferă plăcută și plină cu opțiuni frumoase.

Întrebări frecvente despre sloturi NLC

Compania NoLimit City este destul de mică și încă nu este foarte bine cunoscută de jucătorii online. Am adăugat aici o secțiune, ce include cele mai frecvente întrebări ale jucătorilor români despre sloturile NLC. Citiți răspunsurile noastre iar pentru mai multe detalii, urmăriți link-ul respectiv.

1️⃣ Care sunt cele mai bune sloturi NLC?

  Jocurile de la NLC pot fi găsite pe site-urilor cazinourilor licențiate atât din România cât și din întreaga lume. Am verificat operatorii români licențiați și am creat o listă cu cele mai bune jocuri ca la aparate, dezvoltate de compania NoLimit City, ce pot fi jucate online la momentul actual.

2️⃣ Prin ce se caracterizează aceste sloturi NLC?

  Fiecare slot NLC are ceva unic, însă un lucru comun sunt rundele gratuite. Prin caracteristicile folosite la sloturi NLC putem enumera runde gratuite, multiplicatori, simboluri adiționale, rânduri de joc suplimentare și multiplicatori. Toate acestea aduc satisfacții și extra plăți jucătorilor online.

3️⃣ Există slot NLC cu jackpot?

  Cercetările noastre au arătat că funcția jackpot nu este foarte des întâlnită la jocurile NLC. Am găsit un exemplu foarte interesant, și anume slotul Immortal Fruits cu jackpot. Acesta este un joc cu fructe, dar designul este foarte inovativ și interesant. Urmărind tema clasică, dezvoltatorul a adăugat și posibilitatea câștigării unui jackpot.

4️⃣ Care este RTP-ul jocurilor de la NLC?

  Există companii dezvoltatoare de jocuri ca la aparate cu rata de revenire la jucător foarte mare, aproape de 98%, însă aceste jocuri sunt destul de rare. NLC se bazează pe media de aur și un pic peste. Compania realizează păcănelele sale cu un RTP puțin peste media din domeniul gambling-ului, și anume peste 96%.

5️⃣ Care este slotul NLC cu cel mai mare RTP?

Poate că, o diferență de 0,20% nu vi se pare ceva enorm, dar credeți-ne, în timp diferența se simte. Am analizat și considerăm că slotul Owls are cel mai mare RTP din cele găsite pe site-urile cazinourilor românești. RTP-ul este măsurat după zeci de mii de învârtiri, dar uneori diferența se poate observa încă la primele câteva.

Articole Similare