Play’n GO sloturi online– top 10 jocuri pentru anul 2024

Sloturile Play’n GO sunt produsele unei companii suedeze care este pe piață din 2005. Se disting față de celelalte producții prin crearea personajelor fantastice sau cu tematică de film. Din punct de vedere al caracteristicilor sunt sloturi cu rotiri gratuite și bonusuri, dar aspect clasic. Află care sunt top Play’n GO sloturi online, rata de plată și unde poți să joci.

# Sloturi Play’n GO Bonus RTP Rotiri gratuite Joacă la
1 DA 94,25% DA
2 DA 94,02% DA
3 DA 94,51% DA
4 DA 94,4% DA
5 DA 94,57% DA
6 DA 94,26% DA
7 DA 94,2% DA
8 DA 94,25% DA
9 DA 94,27% DA
10 DA 94,7% DA

Am selectat în top 10 jocuri ale acestui furnizor atât jocuri foarte populare, cu vechime, cât și jocuri noi, producții cu o grafică extraordinară, care te vor încânta. Joacă sloturile Play’n GO pe bani reali. Am ales doar platformele în care poți să joci în siguranță în România, care funcționează în baza licențelor ONJN.

Sloturile Play’n GO sunt unele din cele mai apreciate păcănelele online, chiar dacă au o rată de plată medie. Plătesc mai des, dar premii mici. Nu vei găsi aceste producții printre titlurile care dau premii fulminante. Au însă multe funcții și bonusuri care sigur îți vor atrage atenția. Joacă sloturile Play’n GO pe bani reali și profită de toate bonusurile jocurilor!

Lista celor mai bune Play’n GO sloturi online

  1. Book of Dead (Cel mai căutat în cazinourile românești)
  2. Merlin and the Ice Queen Morgana (Simbol special extins)
  3. Reactoonz (Secvențe cuantum unice)
  4. Hugo (Rotiri gratuite cu 3 Scatter)
  5. Golden Colts (Mega simboluri 4×4)
  6. Miner Donkey Trouble (Slot cu plată în modul cluster)
  7. Secret of Dead (Rotiri gratuite cât cuprinde)
  8. Dr. Toonz (Rundă bonus cu multiplicatori)
  9. Hoolingan Hustle ( Slot cu 3 tipuri de rotiri gratuite)
  10. Rabbit Hole Riches (3 Scatter declanșează runda bonus)

Book of Dead – 94,25% RTP

Din lista jocurilor de păcănele Play’n GO sloturi online, Book of Dead este cel mai popular și cel mai accesat pe site-uri. A apărut în 2014, nu mai este deloc o noutate între titlurile cazinourilor care colaborează cu acest furnizor, dar încă atrage clienți datorită caracteristicilor speciale. Vorbim despre un joc de păcănele cu 10 linii de plată al cărui câștig maxim poate fi de 5.000x miza de pariere.

Book of Dead joc de păcănele online

Acest joc din seria Play’n GO păcănele online are un personaj de filme, Rich Wilde este un fel de Indiana Jones. Jocul are mize foarte accesibile, între 0.10 RON pe rotire și 20 RON. Este un joc ca la aparate cu rotiri gratuie declanșate la minim 3 Scatter. Simbolul special extins îți poate aduce alte rotiri gratuite.

Merlin and the Ice Queen Morgana – 94,2% RTP

Vorbind de personaje de poveste, Play’n GO este maestru în acest sens. O demonstrează prin producția Merlin and the Ice Queen Morgana, care a ieșit pe piață anul trecut. Este un slot care mizează din nou pe simbolul extins și pe rotirile gratuite. Are disponibile 10 de linii de plată, iar cel mai mare câștig poate fi de cel mai mult 20.000x miza.

Merlin and the Ice Queen Morgana joc de păcănele online

Una dintre cele mai interesante funcții ale jocului este Morgana suprapusă care activează multiplicatorul. În timpul jocului 3 Scattere inițiază 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite poți obține alte 10 rotiri gratuite. Scatterele acționează ca un Wild și pot înlocui alt simbol în afara celor extinse. Simbolul extins special va fi ales aleatoriu la fiecare rundă de rotiri gratuite.

Reactoonz – 94,51% RTP

Reactoonz este unul dintre sloturile online Play’n GO în care simbolurile cad pe 7 role și 7 rânduri, iar combinațiile de plată se formează aleator și se plătesc la 5 simboluri similare apropiate. Are volatilitate mică, cu până la 4 secvențe cuantumunice. Cele patru secvențe speciale sunt Implozie, Incizie, Demolare, Alterare. Bineînțeles, acestea pot afecta simbolurile, în moduri diferite, mărind foarte mult șansele de a obține un câștig.

Reactoonz joc de păcănele online

Apariția lui Gargantoon ajută prin declanșarea jokerilor aleatorii, poate apărea și un Joker monstruos 3×3. Un contor special Quantum apare în partea dreaptă jos a ecranului principal. Fiecare câștig va umple cilindrul, iar când e plin, montrul Gargantoon va apărea pe ecran sub forma unui Wild colosal. Cu fiecare câștig, acesta se va diviza, în 2×2 simboluri, apoi în simboluri Wild individuale.

Hugo – 94,6% RTP

Hugo din seria sloturilor Play’n GO cu 10 linii de plată, totodată este un slot cu o grafică foarte hazlie. Popularitatea lui Hugo a explodat în decursul anilor, astfel au mai apărut încă titluri care-i poartă numele. Premiul cel mare este de este de 10.000x miza. Jocul bonus este activat la 3 simboluri similare.

Hugo joc de păcănele online

Trolul Hugo dublează toate câștigurile și substituie toate simbolurile exceptând simbolurile Bonus și Scatter. Primul bonus al acestui joc e activat atunci când prinzi trei simboluri cu comoara.Trei simboluri ale femeii brunete declanșează modul Play’n GO 10 rotiri gratuite. La acest joc de păcănele mizele sunt mai mari, între 0.5 RON și 500 RON.

Golden Colts – 94,57% RTP

Golden Colts face parte din seria de sloturi Play’n GO pe gratis, ce poate fi jucat și pe bani și în mod demo. Se poate câștiga pe 40 linii plată. Câștigul maxim nu este specificat, dar poți acumula un câștig însemnat cu unul din cele 7 bonusuri disponibile. Cel mai important simbol din acest titlu cu pistolari, hoți și vardiști este simbolul Most Wanted.

Golden Colts păcănele online

Jocul bonus este declanșat de 3 simboluri Scatter. Simbolurile Mega 4×4 sunt disponibile pe rolele 2 până la 5, la fiecare rotire. Una sau două role se pot transforma în totalitate în Joker la fiecare rotire gratuită. Dacă simbolul șerifului acoperă rolele 2, 3 sau 4 poți primi o reînvârtire gratuită. Să nu uităm de multiplicator aleatoriu până la 30x înainte de rotirea gratuită.

Miner Donkey Trouble – 94,26% RTP

În top 10 jocuri ca la aparate Play’n GO intră și Miner Donkey Trouble, pentru că este un joc în care plătește clusterul. Are un format 5×7, iar principalul scop este să aduni pipetele de aur. Fiecare pipetă de aur are un multiplicator 1x. Multiplicatorul se aplică clusterelor câștigătoare. Clusterele câștigătoare hrănesc măgărușul, iar acesta devine distructiv și te ajută la colectarea pipetelor de aur.

Miner Donkey Trouble păcănele online

Târnăcopul îți poate adăuga de la 4 până la 10 diamante pe grilă. Diamantele sunt importante pentru că sunt simboluri Wild, ele înlocuiesc orice simbol, în afară de pipetele de aur, târnăcopul și diamantele Scatter. La orice rotire, cu două simboluri wild se adaugă 2×2, 3×3 sau 4×4 nestemate. Se pot obține până la 100 de rotiri gratuite.

Secret of Dead – 94,2% RTP

Secretul celor decedați este dezvălui în acest titlu din lista de jocuri de păcănele Play’n GO, un slot la care poți câștiga este de 10.000x miza. În joc 3 sau mai multe Scattere declanșează rotirile gratuite. Shai este un simbol special care plătește 2x când se extinde. Simbolul Wild al jocului este ANKH și înlocuiește orice alt simbol.

Secret of Dead păcănele online

Acest joc ca la aparate Play’n GO are disponibilă funcția de pariere, care poate fi aleasă după orice câștig, inclusiv câștigul total din runda bonus. Pariul este de fapt un joc clasic de pariere pe culoarea de cărți. Dacă ghicești primești dublul/cvadruplu, iar dacă pierzi, nimic. Poți paria câștigurile de până la 5 ori la rând sau de până la 2.500x miza de cel mult.

Dr. Toonz – 94,25% RTP

Dr. Toonz Play’n GO joc slot a fost pus pe piață în 2021 și a devenit foarte popular în cele mai bune cazinouri online din România . Este un joc cu 4.096 moduri de plată, al cărui câștig maxim poate ajunge la suma de 22.000x miza. Jocul este apreciat datorită câștigurilor în cascadă care declanșează modificatori pe secvență de rotire. În runda bonus, multiplicatorii măresc 2x cu până la 64x plățile.

Dr. Toonz păcănele online

Acesta este unul dintre jocurile de păcănele Play’n GO cu caracteristici uilitoare. Quantum Wild influențează toate simbolurile de plată obișnuite și acordă până la 2x miza per combinație câștigată. Funcția Cascadă se asigură că toate simbolurile câștigătoare sunt eliminate din grilă și înlocuite cu simboluri noi. Cu Cuantometrul începe poți obține o încărcare inițială de 1-2 din 3 pe rotiri de joc aleatorii.

Mai ai disponibile funcțiile de Metamorfoză și Dezintegrare. Metamorfoza transformă de la 5 până la 8 simboluri de plată într-un tip de simbol aleatoriu. Dezintegrare elimină toate simbolurile extraterestre cu valoare mică și adaugă 2 simboluri Wild în grilă. La runda Bonus se pot obține 10, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite.

Hoolingan Hustle – 94,27% RTP

Hoolingan Hustle este unul dintre sloturile Play’n GO care va fi cu siguranță pe placul microbiștilor înfocați. Are 5 role și 3 rânduri, care plătesc pe 243 de combinații. Premiul maxim câștigat poate avea valoare de 10.000x miza. Din cauza volatilității mari, cu posibilitate de doar 1x rotiri gratuite în runda bonus, posibilitatea de a ajunge la premiul maxim este extrem de mică.

Hooligan Hustle păcănele online

Poate fii jucat în câteva cazinouri și este plin de simboluri caracteristice confruntărilor de microbiști, răngi, bâte, cocktail Molotov. Jocul are 3 tipuri de rotiri gratuite, simboluri separabile și simboluri misterioase. La orice rotire Rumble Row se pot activa multiplicatorii de role. Funcția Double Trouble se sincronizează cu aceleași simboluri pe două role. Multiplicatorul 2x se acordă la toate câștigurile pe rola respectivă.

Rabbit Hole Riches – 94,7% RTP

Rabbit Hole Riches este unul dintre cele mai interesante sloturi Play’n GO. Cu toate că are un aspect clasic, de 3×3 role și doar 5 linii de plată jocul este plin de speciale care în final te pot conduce la premiul cel mare de 5.000x miza. Grafica și sunetul sunt remarcabile, demne de povestea clasică a scriitorului Lewis Carrol.

Gorilla Kingdom joc de păcănele online

Iepurele Alb poate apărea la orice rotire și adaugă două Scattere, în formă de ceas de buzunar. La 3 Scattere se acordă secvența Bonus. La secvența Bonus poți alege să treci printr-o gaură de iepure poți declanșa una dintre cele 4 secvențe speciale: Bonusul Petrecerea cu ceai, reînvârtirile Cheshire Cat, rotirile gratuite Tower Power și rotirile gratuite Armata Reginei.

Play’n GO sloturi online– caracteristici ale jocurilor

Furnizonul Play’n GO nu excelează la capitolul rată de plată, dar cu siguranță își dă silința când vine vorba despre funcții speciale și bonusuri. Are o serie de caracteristici pe care se poate să nu le fi întâlnit la alte jocuri. În jocurile de păcănele Play’n GO găsești simbolurile speciale extinse, rotiri gratuite, simboluri suprapuse care activează multiplicatorul, secvente cuantum, multiplicator aleatoriu, plată cluster.

🎖️ Cel mai accesat joc Play’n GO Book of dead
🎰 Cel mai popular în cazinourile online Hugo
🎁 Jocul cu bonusuri mari Rabbit Hole Riches
💰 Cel mai mare premiu Dr Toonz
✔️ Cel mai ușor de jucat Reactoonz

Cele mai populare sloturi Play’n GO nu sunt producții Megaways. Majoritatea titlurilor au grafică clasică, volatilitate mare, se câștiga mai rar la aceste sloturi, și greu poți ajunge să încasezi cel mai mare premiu. Însă, jucătorii sunt fascinați de numărul mare de bonusuri incluse în cadrul fiecărui joc. Sunt minim 4 tipuri de caracteristici speciale în fiecare titlu. Sloturile se încadrează de minune în categoria sloturilor cu caracteristici extraordinare.

Jocuri ca la aparate Play’n GO cu cele mai bune bonusuri

Facem un top 5 jocuri de păcănele Play’n GO cu bonusuri speciale. În această categorie am inclus sloturile care au cel mai cele mai interesante tipuri de bonusuri. La acest furnizor, cele sloturile mizează mai mult pe multiplicatori decât pe jackpoturi, de aceea jucătorii vizează rotirile gratuite mai degrabă decât câștigul maxim. Vezi aici lista cazinourilor cu cel mai bun bonus din România.

1 Pachet bonus 9.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
Păcănele cu speciale Mese live Bonus rotiri gratuite
Joacă acum!

Pentru a ajunge la jocul bonus, jucătorul trebuie să parcurgă mai multe nivele. Unele jocuri oferă rotiri gratuite prin adăugarea simbolurilor Wild sau Scatter pe role, care ajută în formarea combinațiilor câștigătoare. Altele se folosesc de simboluri de metamorfoză, împrăștiere sau dezintegrare pentru a te ajuta să obții combinațiile câștigătoare.

Cele mai bune caracteristici ale sloturilor Play’n GO:

  • Golden Colts (7 tipuri de bonusuri diferite)
  • Rabbit Hole Riches (4 tipuri de bonusuri diferite)
  • Hugo (Rundă bonus activată la 3 simboluri similare)
  • Dr. Toonz (Rundă bonus cu rotiri gratuite)
  • Reactoonz (4 secvențe cuantumunice)

Sloturi Play’n GO cu rotiri gratuite

Joacă sloturile Play’n GO la cele mai bune cazinouri pe bani reali și vei avea posibilitatea să beneficiezi de rotiri gratuite. Sunt o funcție extrem de căutată la jocurile de păcănele, pentru că măresc șansa de câștig, fără a investi din fondurile proprii. Toate sloturile acestui producător au acest tip de funcție, dar unele excelează la acest capitol. Noi am făcut pentru tine un top al celor mai interesante oferte de cazinouri cu rotiri gratuite.

Slot Jackpot
Miner Donkey Trouble 100 rotiri gratuite la 5 simoluri Scatter
Hoolingan Hustle 4 simboluri speciale pentru rotiri gratuie
Merlin and the Ice Queen Morgana 3 Scatter declanșează 10 rotiri gratuite
Book of Dead Rotiri gratuite și nivele de risc

Când primești bonusul jocului Play’n GO cu rotiri gratuite poți să spui cu adevărat că joci gratis la păcănele, pentru că toate câștigurile din rotirile gratuite ajung la tine în cont și le poți încasa. Nu uita că toate jocurile se pot accesa și pe mobil. Firește, varianta de joc pe mobil beneficiază de toate bonusurile și rotirile gratuite disponibile online. Chiar dacă ecranul telefonului mobil e mai mic, nivelul distracției rămâne același.

Cele mai noi jocuri Play’n GO, lansate în 2024

Compania Play’n GO a lansat anul acesta 26 de titluri de sloturi noi. Se pătrează același trend în realizare softurilor de jocuri, folosirea personajelor de basm, a creaturilor de desene animate și staruri populare la TV. Nu rata cele mai noi titluri ale furnizorului, la fel de bogate în bonusuri și caracteristici speciale ca și cele de până acum.

Cele mai noi sloturi noi Play’n GO

Cele mai noi sloturi noi Play’n GO

Avem lista completă a sloturilor Play’n GO lansate anul acesta. Unle dintre ele sunt deja disponibile în cazinourile online din România, altele nu. Cazinourile online își atualizează în permanență lista de sloturi noi, adăugând titluri mai performante cu bonusuri interesante, așadar, fii pe fază și urmărește în cazinoul tău preferat apariția noilor titluri.

  • Merlin’s Grimoire – 7 iulie 2022
  • *NSYNC Pop – 30 iunie 2022
  • Cat Wilde and the Pyramids of Dead – 23 iunie 2022
  • Rocco Gallo – 16 iunie 2022
  • Derby Wheel – 9 iunie 2022
  • Wild Trigger – 2 iunie 2022
  • King`s Mask – 26 mai 2022
  • Animal Madness – 19 mai 2022
  • Idol of Fortune – 12 mai 2022
  • Rise of Gods Reckoning – 5 mai 2022
  • Lordi Reel Monsters – 28 aprilie 2022
  • Puebla Parade – 21 aprilie 2022
  • Force of Gems – 14 aprilie 2022
  • Moon Princess 100 – 7 aprilie 2022
  • Def Leppard Hysteria – 31 martie 2022
  • Eye of Atum – 24 martie 2022
  • Raging Rex 2 – 17 martie 2022
  • Fat Frankies – 10 martie 2022
  • Safari of Wealth – 3 martie 2022
  • Secret of Dead – 24 februarie 2022
  • Tales of Asgard: Freya`s wedding – 10 februarie 2022
  • Gigantoonz – 27 ianuarie 2022
  • Love Joker – 19 ianuarie 2022
  • 15 Crystal Roses: A Tale of Love
  • Tale of Kyubiko – 6 ianuarie 2022

Întrebări frecvente despre sloturile Play’n GO

Cele mai multe dintre cazinourile online din România au în oferta lor sloturi de la Play’n GO. Joacă la oricare dintre sloturile Play’n GO, alege bonusul de bun venit care te interesează și încearcă unul din jocurile acestui producător. Titlurile furnizorului au bonusul drept caracteristică definitorie, rotiri gratuite și multiplicatorii. Răspundem celor mai frecvente întrebări referitoare la sloturile Play’n GO.

Sloturi online Play’n GO

Sloturi online Play’n GO

1️⃣ Care sunt cele mai jucate sloturi Play’n GO în România?

Vrei să joci la un slot Play’n GO? Am făcut o listă cu top 10 cele mai jucate sloturi Play’n GO. Verifică recomandările noastre și alege slotul care se potrivește stilului tău de joc. Avem exemple de sloturi de la din toate cazinourile online, care au acest furnizor de sloturi în oferta lor.

2️⃣ Care este cel mai popular joc de păcănele Play’n GO?

Prezent în cele mai multe cazinouri de top din România, Book of Dead este cel mai popular joc Play’n GO. Este un joc de păcănele cu bonusuri care te conving că trebuie să-l încerci măcar odată, are bonusuri cu rotiri gratuite și multiplicatori. Caută jocul Book of Dead în cazinoul tău preferat, alimentează contul și joacă!

3️⃣ Care sunt caracteristicile principale ale sloturilor Play’n GO ?

În general sloturile greu trec de 95% rata de plată. Chiar dacă nu au rată de plată extraordinară, caracteristicile principale al sloturilor Play’n GO sunt bonusurile. De asemenea, cele mai apreciate bonusuri rămân rotirile gratuite și multiplicatorii. Am făcut o listă cu toate caracteristicile importante ale jocurilor Play’n GO.

4️⃣ Care sunt cele mai interesante bonusuri la Play’n GO sloturi online?

Sloturile au tot felul de caracteristici speciale, dar foarte puține au Jackpot. Partea bună este că multe dintre ele au bonusuri senzaționale. Avem lista cu cele mai interesante bonusuri la păcănelele Play’n GO. În timpul rundei bonus primești rotiri gratuite menite să ajute jucătorii să stângă cât mai mulți bani.

5️⃣ Primești rotiri gratuie la sloturile Play’n GO?

Una dintre caracteristicile distinctive ale sloturilor Play’n GO sunt rotirile gratuite. Sunt oferte extrem de profitabile între cele selectate de noi cu 7 sau 4 tipuri de rotiri speciale sau chiar multiplicatori progresivi cu rotiri. Nu rata aceste oferte unice, alimentează contul de jucător și rotește!

6️⃣ Care sunt cele mai noi jocuri de păcănele de la Play’n GO?

În anul 2022 furnizul a scos pe piață 26 titluri noi. Avem lista cu cele mai noi jocuri de păcănele de la Play’n GO. Furnizorul rămâne la sloturile cu tematică fantastică, personaje mondene și personaje de desene animate. Și caracteristicile se păstrează în general, crește numărul combinațiilor de plată, iar, în cazul unor producții noi, grafica este remarcabilă.

Articole Similare