Păcănele cu faraoni online

Ați jucat păcănele cu faraoni? Dacă nu, acesta este locul potrivit pentru a încerca câteva rotiri pe bani reali sau pe monede virtuale. Aici, am adunat cele mai bune jocuri de păcănele cu faraoni gratis ce pot fi încercate la cazinourile din România. Puteți, cu încredere să folosiți linkurile din tabel, deoarece noi recomandăm numai cazinouri licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Alegeți din lista:

# Top sloturi cu faraoni Bonus păcănele cu faraoni RTP Multiplicatori sloturi cu faraoni Joacă la
1 Pharaohs and Aliens Da 96,21% Da
2 Pharaoh’s Treasure Deluxe Da 95,12% Da
3 9 Happy Pharaohs Da 95,50% Da
4 Pharaoh’s Ring Nu 95,16% Da
5 Pharao’s Riches Nu 95,16% Da
6 Pharaoh’s Tomb Nu 95,08% Da
7 Pharaoh’s Daughter Da 96,50% Nu
8 Pharao’s Riches Golden Nights Nu 96.10% Da
9 Rise of the Pharaohs Da 95.02% Da
10 Pharaoh’s Dream Nu 95.91% Da

Păcănele cu faraoni online este o temă des folosită de companiile de software. Acest lucru se datorează faptului că faraonii au fost cunoscuți cu bogăție și putere nespusă și până în ziua de azi ei trezesc interesul și imaginația oamenilor. Folosind această temă, cele mai sigure cazinouri online își atrag jucătorii, dar le oferă și bonusuri interesante și rotiri gratuite la cele mai dorite și căutate păcănele cu faraoni.

Lista păcănele cu faraoni gratis și caracteristicile lor

  1. Pharaohs and Aliens (Rotiri gratuite cu multiplicator)
  2. Pharaoh’s Treasure Deluxe (Câștig până la x500 la pariul făcut)
  3. 9 Happy Pharaohs (Joc bonus cu runde gratuite redeclanșabil)
  4. Pharaoh’s Ring (Mai multe simboluri speciale)
  5. Pharao’s Riches (Runde bonus cu simbol extins)
  6. Pharaoh’s Tomb (Simboluri Wild stivuite)
  7. Pharaoh’s Daughter (Funcția Fire Blaze Respins)
  8. Pharao’s Riches Golden Nights (Joc pentru jackpot-ul “Jewel”)
  9. Rise of the Pharaohs (Simboluri Wild suplimentare)
  10. Pharaoh’s Dream (Simboluri Wild cu extra plăți)

Pharaohs and Aliens de la BF Games

O interpretare interesantă a temei bine-cunoscute a faraonilor și a simbolurilor ciudate din piramidele lor care sugerează că nu suntem singuri – extratereștri. BF Games a dezvoltat jocul de slot Pharaohs and Aliens, folosind acest mister și făcând acest lucru cu mare succes. În ciuda designului său simplist de 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată, jocul are multe de oferit fanilor săi care caută distracție.

Pharaohs and Aliens Slot BF Games

De îndată ce deschideți acest joc de păcănele cu faraoni gratis, veți vedea imaginile tipic egiptene – Sfinxul, Cleopatra, Anubis, Tutankhamon și artefacte egiptene. Dar, așa cum spune titlul, nici extratereștrii nu vor lipsi. Piramidele sunt Scatter și vă oferă rotiri gratuite cu un multiplicator x3, iar Tutankhamon este simbolul Wild și cu ajutorul lui veți forma mai multe combinații câștigătoare.

Pharaoh’s Treasure Deluxe de la Playtech

Jocul Pharaoh’s Treasure Deluxe de la Playtech este potrivit pentru jucătorii cu un buget mai mare. Acțiunea se desfășoară pe 5 role și 20 de linii de plată fixe. Jocul are, de asemenea, un multiplicator de până la x500 la pariul făcut. Acest multiplicator este legat de apariția simbolului Wild – sigla jocului. Păcănele cu faraoni online folosesc simbolurile egiptene antice și tocmai acestea aduc cele mai mari profituri.

Pharaohs Treasure Deluxe Playtech

Dacă pe role vedeți un symbol Bonus, pe prima, a treia și a cincea rolă veți activa funcțiile suplimentare. Acestea sunt 2 – Mormântul lui Tutankhamon și Blestemul anticilor. Trebuie să alegeți una dintre acestea. Atracția principală este jackpot-ul progresiv. Ca să-l activați trebuie să adunați 3 simboluri de aur. Veți intra în runda Curse of the Ancient, opțiunea fiind parte din selecția de păcănele care plătesc bine.

9 Happy Pharaohs de la Playson

În recenzia noastră cu jocuri gratuite cu faraoni o să includem și slotul 9 Happy Pharaohs, dezvoltat de Playson. Acest joc de păcănele cu faraoni gratis combină simbolurile de fructe cu faraoni. Plățile încep de la trei sau mai multe simboluri. Nu există un simbol Wild în acest joc, dar 3 Scatters activează rotiri gratuite cu un multiplicator. Pentru păcănele gratis la cazinouri sigure aveți nevoie de o depunere mică.

Happy Pharaohs Playson

În timpul rotirilor gratuite, mai multe simboluri Faraon apar pe grila, oferind plăți suplimentare indiferent de linia pe care se află. De asemenea, 3 Slater Stele suplimentare reactivează jocul bonus cu rotiri gratuite. Acest joc de păcănele cu faraoni online este potrivit pentru începători care joacă gratuit la sloturi cu faraoni pentru a se distra, deoarece este simplu și nu are multe funcții de activat.

Pharaoh’s Ring de la Greentube

Slotul Pharaoh’s Ring este continuarea logica a jocurilor de top selecție de păcănele online din 2024 de la Novomatic (Greentube) – Book of Ra. Pe role veți vedea simbolurile clasice, deseori folosite de acest dezvoltator, precum și pictogramele cu tematica egipteană. Pharaoh’s Ring are o structură de 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată fixe.

Pharaoh’s Ring slot Greentube

Inelul faraonului reprezintă simbolul Wild și înlocuiește celelalte simboluri pentru a forma combinațiile cu plată. Mai avem si simbolul cu Cartea, care este tot un fel de Wild, dar nu poate înlocui Inelul. Ea are un rol dublu, acționează ca și Scatter. 3 Scattere aduc 10 runde gratuite cu un simbol stivuit pe role. Jocul are adăugat și un joc de risc la alegerea jucătorului.

Pharao’s Riches de la Gamomat

Pentru cei care joacă gratuit la sloturile cu faraoni prezența simbolurilor egiptene este obligatorie. Și la slotul Pharaoh’s Ring veți avea parte de acestea. Pe role sunt folosite simboluri cu piramide, bijuterii, pisică neagră, zeiță egipteană și cărți. Cu siguranță acest joc de păcănele noi gratis o să vă fascineze cu plățile pe care le oferă și simbolurile speciale pe role.

Pharao’s Riches slot Gamomat

Smbolul Wild este reprezentat de Cartea Faraonului și poate înlocui celelalte simboluri de pe role, ajutând la formarea victoriilor. De asemenea, 3 cărți pe role declanșează și runda bonus cu rotiri gratuite. În timpul acestor runde bonus veți avea și un simbol extins pe toata rolă pentru plăți suplimentare. Poți activa un pariu suplimentar pentru mai multe simboluri Inel pe role.

Pharaoh’s Tomb de la Greentube

Continuăm cu tema păcănele cu faraoni gratis cu slotul Pharaoh’s Tomb, dezvoltat de Novomatic – o companie de top. Vom intra și mai adânc în mormintele egiptene antice pentru a descoperi bogăția ascunsă. Jocul este realizat cu animații frumoase și simboluri antice epice. Nu vor lipsi funcțiile bonus suplimentare pe drumul către câștiguri. Slotul este accesibil atât pe mobil cât și pe desktop.

Pharaoh’s Tomb slot Greentube

În timpul jocului, veți vedea multe dintre pictogramele standard utilizate de păcănele gratis de la Amusnet, care oferă plăți mai mici. Hieroglifele sunt cele care oferă plăți cu valoare medie. Sarcofagele sunt simbolurile Wild care se întind pe întreaga bobină și înlocuiesc toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Scatter-ul – sigla jocului, activează jocul bonus și îți poate aduce, de asemenea, un câștig de x500 la pariul tău.

Pharaoh’s Daughter de la Playtech

Pharaoh’s Daughter jocuri ca la aparate cu faraoni este un joc cu 5 role și 50 linii de plată. Fundalul jocului este reprezentat de piramidele egiptene. Grafică este interesantă iar coloana sonoră este uimitoare. Simbolurile sunt egiptene, dar sunt folosite și pictograme cu cărțile de joc. Fiica faraonului preia funcțiile simbolului Wild și vă ajută la obținerea combinațiilor câștigătoare, înlocuind celelate simboluri.

Pharaoh’s Daughter slot Playtech

Cu trei piramide pe rolele 3,4 sau 5 se activează funcția cu runde gratuite cu multiplicator de până la 50 ori miza plasată. Atracția de bază este funcția Fire Blaze Respin, care se activează cu ajutorul simbolurilor Soare. Fiecare simbol Soare vă oferă un premiu în bani sau o stea cu jackpot. Veți obține și 3 re-rotiri.

Pharao’s Riches Golden Nights de la Gamomat

Următorul joc de păcănele cu faraoni gratis, care ne-a atras atenția este Pharao’s Riches Golden Nights de la Gamomat. Vă invităm să pășiți într-o lume misterioasă, plină cu bijuterii antice. Simbolurile cu artefacte egiptene sunt cele care aduc plățile mai mari, iar Faraonul acordă cea mai mare miză – până la 1000x. Simbolul Diamant este Wild și ajută la formarea victoriilor.

Pharao’s Riches Golden Nights slot Gamomat

În joc este inclus și un jackpot progresiv, care dacă jucați la păcănele online nu aveți cum să-l câștigați. La începutul unei rotiri, puteți folosi opțiunea de a achita de la 1 la 4 pariuri secundare. Primul pariu secundar este de 6 ori pariul pe linie și vă oferă acces la jackpot-ul “Jewel”. Cu acest pariu puteți declanșa funcția Golden Nights Bonus.

Rise of the Pharaohs de la Random Logic

Rise of the Pharaohs de la Random Logic este un joc de păcănele cu faraoni online cu multe caracteristici interesante. Începem cu rotirile gratuite care sunt declanșate cu 3 sau mai multe simboluri Scater, oriunde pe role. În timpul acestor runde gratis, apar simboluri Wild suplimentare, care își schimbă poziția pe role și cresc semnificativ șansele de câștig. Aceste runde bonus nu pot fi reactivate.

Rise of the Pharaoh Slot Random Logic

Dacă pe role apar 3 simboluri Bonus veți activa caracteristica principală. Aceasta include 2 runde gratuite cu multiplicatori de câștiguri. Fiecare joc Bonus este format din 2 nivele care includ alegerea unui element din mai multe posibilități. Fiecare element are și multiplicator. Câștigul este calculat prin cele două multiplicatoare de la ambele nivele. Joacă gratuit la sloturile cu faraoni Rise of the Pharaohs pentru a vedea cum funcționează.

Pharaoh’s Dream de la Bally

Pharaoh’s Dream de la Bally folosește 5 role, 4 rânduri și 40 linii de plată. Din nou o să ne scufundăm în Egiptul antic cu acest joc de Păcănele cu faraoni gratis. Fundalul jocului este relaxant, precum și coloana sonoră. Am testat jocul și considerăm că volatilitatea lui este de la mică spre medie, adică câștiguri dese dar de valoare mai scăzută.

Pharaoh’s Dream slot Bally

Simbolul Wild și aici este reprezentat de piramidele egiptene. Acesta apare pe toate rolele și aduce câștiguri suplimentare. Piramidele sunt și unul dintre simbolurile cele mai plătitoare, cu 5 câștigați de 12,5 ori miza voastră. Scaterul apare pe rolele 1, 3 și 5, aduce câștiguri suplimentare și runde gratuite. În timpul rundelor bonus, simbolul Wild este stivuit.

RTP Păcănele cu faraoni online

După cum puteți vedea, aceste păcănele cu faraoni online nu au o rată de revenire la jucător foarte mare. Sloturule cu jackpot, de obicei se caracterizează cu un RTP mai scăzut. Toate jocurile cu faraoni se deosebesc prin volatilitate mică spre medie, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la câștiguri destul de dese, care o să vă țină bugetul pe plus mai mult timp, ceea ce este extraordinar.

Companii care dezvoltă sloturi cu faraoni

Tema cu faraonii este foarte populară și apreciată de mulți jucători. Tocmai de aceea companiile dezvoltatoare de sloturi se bazează pe această temă și dezvolta multe sloturi cu faraoni, simboluri antice egiptene și piramide. Acestea atrag datorită istoriei Egiptului și legendele despre bogățiile faraonilor ascunse în morminte în stânci, piramide și temple. Majoritatea companiilor de soft au cel puțin un slot cu această tematică.

Concluzii despre păcănele cu faraoni la casino online

În opinia noastră, am epuizat subiectul jocurilor de slot cu faraoni. Am acoperit cele mai bune oferte de cazinouri online din România, caracteristicile acestora, RTP-urile și companiile care le dezvoltă. Le puteți încerca gratuit pe site-ul cazinourilor propuse sau pe bani reali urmând link-urile. Operatorii recomandați pe acest site sunt verificați și licențiați de ONJN.

Întrebări și Răspunsuri despre păcănele cu faraoni

Haideți să vedem acum ce ne întreabă jucătorii români despre sloturile cu faraoni și artefacte egiptene. Am adunat aici cele mai interesante întrebări. Veți găsi și răspunsuri relevante, iar pentru mai multe informații, urmăriți linkurile respective. Rămâneți cu noi și citiți secțiunea cu cele mai frecvente întrebări despre top sloturi cu faraoni online.

1️⃣ Care sunt cele mai bune păcănele cu faraoni?

După ce am făcut o verificare detaliată a celor mai bune cazinouri online din România, le-am selectat pe cele mai bune zece jocuri slot cu faraoni online. Selecția noastră se bazează pe RTP, caracteristici, simboluri speciale și plăți. Am acordat atenție și companiilor de software care le dezvoltă.

2️⃣ Ce caracteristici au păcănelele cu faraoni?

Sloturile sunt tot mai inovative și interesante, folosind caracteristici speciale. Multe dintre sloturile noi au și jocuri adiționale adăugate care le deosebesc de cele clasice foarte mult. Am observat ca la cele mai bune jocuri de tip slot, companiile de software se țin de un aspect mai clasic. Acest lucru este valabil și pentru jocurile de păcănele cu faraoni.  

3️⃣ Care este slotul cu faraoni cu cel mai mare RTP?

   Unele sloturi nu au RTP-ul afișat, însă cele mai bune jocuri ca la aparate nu ascund acest procent. Rata de revenire la jucător arată cât la sută din pariul făcut va reveni la jucător după un număr mare de rotiri. În cazul jocurilor ca la aparate cu faraoni, cel mai mare RTP are slotul Pharaoh’s Daughter.

4️⃣ Există joc ca la aparate online cu faraoni cu jackpot?

  Jucătorii la cazino online întotdeauna caută marele premiu. Fanii sloturilor se uită după jackpot, dar acesta poate fi câștigat numai dacă faceți un pariu cu bani reali. Unul dintre sloturile enumerate aici, și anume Pharao’s Riches Golden Nights are inclus și un jackpot progresiv cu o sumă destul de mare.

5️⃣ Ce RTP au jocurile de slot cu faraoni?

  Nu putem compara sloturile cu faraoni cu jocurile ca la aparate megaways sau alte jocuri de cazinou online cu RTP aproape de 100%. Însă, dacă ne referim la categoria de sloturi standard, putem spune că rata de revenire la jucător la păcănele cu faraoni este egala cu media sau peste media în acest domeniu.

Articole Similare