Păcănele cu coroane în cazinourile online din România

Nu poți fi regele păcănelelor dacă nu ai încercat măcar o dată jocuri cu coroane. Coroana este unul dintre simbolurile care a purtat noroc multor jucători. Îți spunem unde găsești păcănele cu coroane pe bani reali, dar și unde poți juca gratis în cazinourile românești. Fă-ți cont și rotește.

# Top păcănele cu coroane Caracteristici RTP Câștig maxim Joacă la
1 Shining Crown
  • Simboluri care se extind
  • Dublaje la joc Gamble
  • Joc Jackpot
96,37% 5.000x
2 Imperial Crown
  • Joc de păcănele cu 4 Jackpoturi
  • Simboluri care se extind
  • Dublaj la câștig
95,48% 5.000x
3 Jackpot Crown
  • Joc de păcănele cu Jackpot
  • Dublaj la câștig
  • Potul cel mare
94,09% 50.000 credite
4 Hot Slot 777 Crown
  • Variație ajustabilă
  • Joc Gamble de dublaj
  • Rotiri gratuite
95,98% 305x
5 Crown of Fire
  • Simboluri care se extind
  • Coroana este simbol Wild
  • Jocuri bonus
95,34% 1.000x
6 Diamond Crown
  • Poți selecta liniile de plată
  • Coroana este Wild
  • Rotiri gratuite
94,58% N/A
7 Golden Crown
  • Joc de păcănele cu 4 Jackpoturi progresive
  • Funcția Gamble
  • Coroana se comport ca Wild
95,96% 2.000x
8 Crown of Valor
  • Joc cu multiplicatori
  • Clusterul plătește
  • Cumpără speciale
95,67% 15.619x
9 Fruity Crown
  • Simboluri care se extind
  • Coroana este Wild
  • Câștigurile Scatter se plătesc separat
95,92% 1.056x
10 Royal Crown
  • Coroană simbol Wild
  • Rotiri gratuite
  • Volatilitate
98,01% 10x

Jucătorii români, atunci când intră într-un cazinou online caută cel mai adesea să joace la jocuri clasice, jocuri cu șeptari sau jocuri de noroc cu coroane. Jocurile de păcănele în care pe role apar fructe, iar Wild-ul și Scatter-ul sunt simbolurile Coroanei și Șeptarul sunt foarte populare. Jocurile clasice se jocă pe 3×5 role și, de obicei, pun la bătaie un Jackpot.

Cu toate că în ultimii ani au apărut o serie de producții care au caracteristici extraordinare pentru jocurile de sloturi online, lumea încă mai preferă producțiile simple, ca la aparate, care plătesc puțin dar des, se joacă ușor și au funcții de bază minime, fără caracteristici complicate.

Jocuri păcănele cu coroane, producții vechi și noi

Chiar dacă a fost lansat pe piață în 2014, jocul de păcănele Shining Crown tronează și acum pe prima pagină a fiecărui cazinou online din România. Este, fără discuții, jocul încoronat de public ca fiind cel mai bun joc de păcănele al ultimului deceniu în cazinourile din România.

Secretul popularității jocurilor clasice, ca la aparate, este faptul că plătesc constant și des, chiar dacă plățile nu sunt foarte mari. Iar dacă acest tip de joc are și un Jackpot pentru care se pot lupta jucătorii, atunci putem vorbi despre o rețetă de succes. Jucătorii pe mize mici preferă jocurile cu volatilitate mică sau medie, din care pot obține și câștiguri, nu vor neapărat să riște pentru premiul cel mare.

Cel mai bun cazinou cu păcănele cu coroane din România 2024

1 100% Până la 2.000 RON + 200 rotiri gratuite Cel mai bun cazinou pentru români Raport de plată 96,37% Perioadă de plată 1-3 zile Jucători activi 80k/lună Joacă acum!
Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru clienții noi, bonus maxim: 100% până la 2.000 RON + 200 de rotiri gratuite, depozit minim 50 RON, cod RO2000, rotirile gratuite sunt la slotul Diamond Stars Classic şi Stars Invaders Classic, valabilitate 28 zile bonus și 7 zile runde gratuite, cerințe de pariere bonus – puncte de eliberare. Pariul maxim permis este de 25 de lei per rundă şi de 0,25 lei per linie.

Pentru că încă vând bine, în fiecare an, furnizorii de software pentru cazinouri ies pe piață cu câteva producții similare de păcănele online, cu aceeași grafică și simboluri, dar funcții sau caracteristici noi. Se păstrează simbolurile clasice, iar Jackpotul este înlocuit cu câștigul tip Cluster, Wild-ul din producțiile noi nu are doar rolul de a completa o linie de plată, ci se transformă în multiplicator.

Dar ideea de bază rămâne, aceea de a se câștiga regulat, sume modeste. După cum se vede în tabelul de deasupra, jocul de păcănele Shining Crown rămâne favorit, iar câștigurile maxime ale sloturilor clasice este destul de limitat, dar fair-play. Îți recomandăm să joci la păcănele cu coroane gratis în cazinouri online sigure, în care șansele tale la câștig sunt reale și corecte.

Sloturi noi cu coroane

Jocuri cu coroane nou apărute pe piață

Cu siguranță cele mai cunoscute jocuri clasice sunt cele produse de Amusnet Interactive, fostul EGT din cazinouri online. Aceste jocuri clasice au fost sursă de inspirație și pentru producțiile noi ajunse în cazinourile românești, care la prima vedere nu diferă mult de producțiile deja consacrate. Vei vedea, caracteristicile sunt puțin îmbunătățite comparativ cu alte jocuri cu coroane ca la aparate.

  • Imperial Crown slot – produs în 2022, funcție de împrăștiere, Scatter cu rotiri gratuite.
  • Hot Slot 777 Crown – produs în 2022, 5 simboluri de împrăștiere, dublaj, rotiri gratuite.
  • Crown of Fire – produs în 2022, rotiri turbo, Wild Coroană, rotiri gratuite.
  • Diamond Crown – produs în 2021, Scatter coroană cu rotiri gratuite, linii de plată care se modifică.
  • Golden Crown Slot – produs în 2021, Mystery Jackpots, dublaje, bonus cu cărți Jackpot.
  • Crown of Valor – produs în 2021, clusterul plătește, 4 Wild aleator, multiplicator.

Furnizorii nu renunță la simbolurile cu Șeptari, nici la fructe, înmulțesc însă liniile de plată și adaugă jocuri bonus sau speciale care pot fi cumpărate, crescând astfel rata de plată a jocurilor. Noile producții elimină în mare parte Jakpotul progresiv și mizează mai mult pe câștigurile fixe, mai mari. Oarecum, tipul acesta de câștig este similar Jackpot-ului clasic, neprogresiv.

Păcănele cu coroane sloturi noi

Păcănele cu coroane și Jackpot

O altă caracteristică remarcabilă a slotului Shining Crown este Jackpotul progresiv. Această funcție este folosită la cele mai multe dintre sloturile Amusnet. În tabelul nostru cu cele mai cunoscute jocuri de păcănele gratis cu coroane sunt câteva titluri cu Jackpot. Însă, trebuie să facem diferența dintre Jackpotul obișnuit, care este un premiu prestabilit în bani la care poți să ajungi, și Jackpoturile progresive care funcționează altfel.

Toate Jackpot-urile progresive încep de la zero și cresc până la o sumă fixă ​​minimă. Abia după atingerea acestei sume fixe, cel mai mare Jackpot de cazinou va fi disponibil. Suma Jackpot progresivă nu este fixă, ea crește până ce este câștigată. După câștigarea Jackpot-ului, acesta repornește imediat și începe să acumuleze din nou.

Dacă între timp slotul plătește regulat premii de nivel mediu, te întrebi cum se strâng banii pentru Jackpot? Fondul total de Jackpot este format din 1%, 2% sau 3% din fiecare pariu plasat de orice jucător, indiferent din ce cazinou joacă. Cu cât procentul este mai mare, cu atât Jackpot-ul crește mai repede.

Deși pare că jocurile cu Jackpot progresiv sunt mai profitabile, de fapt rata de plată a jocului scade. Dacă RTP-ul este în teorie 96%, iar procentul pentru jocul de Jackpot stabilit, să zicem, la 3%, atunci rata reală a jocului este de doar 93%. Aceste mențiuni apar de obicei în regulamentul jocului de păcănele.

Păcănele gratis cu coroane, pe categorii

Pe cele mai multe dintre aceste jocuri de noroc cu coroane le găsești la categoria sloturilor populare. Altele tronează de mult la categoriile cu Jackpot, în timp ce unele vor fi la categoria de sloturi noi. Dacă ești pasionat de Jackpoturi atunci te poți înscrie la turneele organizate pentru Jackpoturi. O achiziție nouă, nu înseamnă neapărat un slot recent lansat, ci un joc de păcănele recent introdus în ofertă.

🏆 Cel mai bun joc de păcănele cu coroane Shining Crown
🎰 Joc de păcănele cu coroane cu funcții bonus Hot Slot 777 Crown
💰 Joc de păcănele cu speciale Crown of Valor
Top jocuri cu coroane și Jackpot Jackpot Crown
Cel mai popular joc de păcănele cu coroane Fruity Crown

Am făcut o selecție atentă pentru jocuri de noroc cu coroane, incluzând atât titluri mai vechi, consacrate, cât și titluri noi. În selecția noastră găsești cele mai căutate jocuri de păcănele gratis cu coroane sau pe bani reali apărute pe piață. Vestea bună este că toate cazinourile fac achiziții noi de jocuri respectând trendul de joc al clienților de pe platformă. În plus, păcănelele pot fi jucate în cazinourile mobile de top din România, gratis sau pe bani reali.

Lista completă la păcănele cu coroane online care plătesc bine

Shining Crown slot – RTP 96,37%

Slotul Shining Crown este cel mai apreciat din categoria de jocuri de noroc cu coroane, fiind pe primul loc în cazinourile online din România, de cele mai multe ori inclus în bonusul de rotiri gratuite. Este exact tipul de joc clasic, cu fructe, clopoței aurii, șeptari și, bineînțeles, celebra Coroană. Are 4 Jackpoturi progresive, iar premiul cel mare pentru acest este de 5.000x miza de pariere, se acordă la un panou obținut cu primele 5 simboluri plătitoare.

Shining Crown slot

A fost lansat în 2014, deci este deja un joc rulat, dar mereu actual. Are 5 role și 10 linii de plată, iar RTP-ul ajunge la 96,37%, unul foarte bun pentru un joc cu 4 Jackpoturi progresive. Ai nevoie de minim 3 simboluri similare pe o linie de plată pentur a câștiga. Șeptarul plătește de 500x miza pentru 5 simboluri într-o combinație. Una dintre caracteristicile jocului sunt dublajele.

Wild-urile se extind și pot ateriza pe cele trei role din mijloc, înlocuiesc alte simboluri și, pot acoperi o bobină completă. Este un joc de păcănele gratis cu coroane ce poate fi încercat în variantă demo. Funcția Jackpot Cards conduce la unul dintre Jackpot-urile progresive. Când declanșezi funcția, începi să alegi cărți cu fața în jos până când dezvălui 3 cărți care se potrivesc, apoi câștigi Jackpot-ul corespunzător.

Imperial Crown – RTP 95,48%

De la Greentube, creatorul Imperial Crown, cunoști cu siguranță un alt titlu extrem de celebru, Book of Ra. Cu toate că nu are nici pe departe aceeași popularitate, este unul dintre jocuri ca la aparate cu coroane cu grafică clasică. Simbolurile sunt clasicele fructe. Câștigul maxim plătește 5.000x miza și poți să intri în competiție pentru cele 4 Jackpoturi.

Imperial Crown slot

Lucky 7 este cel mai scump simbol al jocului de păcănele gratis cu coroane, plătește până la 600x la 5 simboluri. Wild-ul arată ca o coroană de aur și înlocuiește simbolurile pentru a crea cele mai profitabile combinații. Se extind pe întreaga bobină și apar doar pe rolele din mijloc (2, 3 și 4). Imperial Crown are două simboluri de împrăștiere.

Și la acest joc ai poți folosi dublajele pentru a-ți spori veniturile. Fiecare piatră prețioasă pote aduce Jackpot-ul corespunzător. Piatra prețioasă verde acordă 50x miza, piatra albastră aduce Jackpotul de 200x pariul, bijuteria roșie aduce Jackpotul de 1.250x pariul iar diamantul vă oferă de 5.000x miza. Cu toate că oferă aceste Jackpoturi, RTP-ul de 95,48% este mai mic decât media.

Jackpot Crown Slot– RTP 94,09%

Jackpot Crown este un alt joc de păcănele cu coroane, cu doar 5 linii de plată și cel mai mare premiu este de 5.000x miza. Așa cum arată și numele, acesta este un slot cu Jackpot, iar acesta este declanșat de simbolul Coroanei, dacă apare de 5 ori pe panou. Simbolurile sunt exact ca la celelalte sloturi clasice, reprezentate de fructe.

Jackpot Crown slot

Se plătesc toate combinațiile câștigătoare de la stânga la dreapta, cu excepția Scatterelor, care se plătesc indiferent pe ce poziție apar pe role. Se va plăti mereu cea mai mare combinație de plată. Dacă pe ecran nimerești și linie câștigătoare și Scatter, acestea se adună. Este posibilă funcția Gamble, de dublaj doar la câștiguri până la 200x miza.

Hot Slot 777 Crown – RTP 96,47%

Acesta este unul dintre jocurile cu coroane produs de Wazdan, care se joacă pe 5×3 role și are 20 de linii de plată. Premiul cel mare care poate fi atins plătește 305x miza, cu ajutorul Scatterului care plătește 50x miza. Cu toate acestea rata de plată este destul de mare, peste medie, de 96,47%.

Hot Slot 777 Crown

Singura caracteristică bonus disponibilă în timpul jocului Hot Slot 777 Crown este funcția Scatter Win. Dacă aterizează 3, 4 sau 5 Coroane prin împrăștiere, acordă 3x, 10x sau 50x miza, și nu există nicio rundă bonus sau alte caracteristici în plus în acest joc. Jucătorul poate să aleagă atât volatilitatea, cât și ritmul de joc, prin redarea automată.

Crown of Fire slot– RTP 95,34%

Jocul este inclus în categoria de păcănele cu coroane care poate fi jucat în cazinourile Pragmatic . A fost lansat pe piață în septembrie 2022. Cu toate că este un joc extrem de nou, care poate fi jucat gratis sau pe bani, grafica și caracteristicile jocului sunt clasice. Este un joc simplu, cu 3 rânduri și 5 role, la care poți să câștigi până la 1.000x.

Crown of fire slot gratis

Jocul este plin de simboluri cu fructe și șeptari, aceștia din urmă plătesc cel mai bine. Coroana este Wild, și apare pe rolele 2,3 și 4 schimbând orice simbol într-unul câștigător. Funcția de împrăștiere este și cea mai interesantă, în rest jocul nu are alte funcții speciale. Se plătește cel mai mare câștig, iar dacă se câștigă pe mai multe linii de plată, câștigurile se adună.

Diamond Crown– RTP 94,58 %

Diamond Crown face parte din seria de jocuri păcănele cu coroane produs de Tech4bet, cu un RTP 94,58% până la 97,5%, în funcție de specialele pe care ești dispus să le achiziționezi. Câștigul maxim per simbol este de 100 RON. Poți să alegi să joci la 27 linii de plată cu 3 simboluri câștigătoare, 81 de linii de plată pentru 4 simboluri câștigătoare sau 243 linii de plată pentru 5 simboluri câștigătoare.

Diamond Crown slot

Toate combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta. Câștigurile de pe liniile de plată se adună. Simbolul Diamond Crown este simbol Wild și completează orice simbol în afara simbolului Scatter, care este Coroana, și declanșeză 15 rotiri gratuite. După fiecare joc este posibil să jucați jocuri individuale, prin rotirea doar a unei role selectate. Intervalul de pariuri pentru jocuri individuale este recalculat după fiecare joc.

Golden Crown – RTP 95,96%

Din lista de jocuri cu coroane, acesta este un joc relativ nou, produs de Fazi, disponibil pe bani reali și în variantă demo. Are grafică și caracteristici clasice, nu este nici mai bun nici mai rău decât un slot cu fructe clasic. Are rata de plată 95,96%, un RTP în media sloturilor cu Jackpot, cum este acesta. Simboluri plătesc totuși destul de bine.

Golden Crown slot

Jocul are 2 tipuri de Scatter. Dacă pe role cad 5 sau mai multe Scatter dolar încasezi 2.000x miza. După fiecare câștig poți să-ți dublezii bani cu funcția Gamble. Cele 4 Jackpoturi au sume progresive. Șansele să câștigi la acest joc cresc în funcție de cât de mare este suma pariată. Găsești jocul de păcănele gratis cu coroane, dar și pe bani reali în cazinourile online.

Crown of Valor – RTP 95,67%

Crown of Valor este unul dintre jocurile cu coroane care are aspect emancipat, cu funcții complexe, diferit de toate aceste jocuri clasice. Este produs de furnizorul Quickspin software, iar acesta este unul dintre jocurile de păcănele cu coroane pe care nu-l poți juca gratis, ci doar pe bani reali. Câștigul maxim pe care poți să-l încasezi este de 15.619x miza de pariere.

Crown of Valor slot

Jocul este deja foarte popular printre jucătorii din cazinourile Românești, datorită caracteristicilor sale, și de multe ori îl găsești pe lista sloturilor fierbinți. Jocul are simboluri care cad în avalanșă, un multiplicator progresiv, care adaugă câte o rotirie gratuită la fiecare câștig. Poți cumpăra funcția bonus cu 200 rotiri gratis în plus. Pe lângă aceste caracteristici, mai ai și Scatterul care colectează simboluri pentru a forma combinații ce plătesc.

Fruity Crown slot – RTP 95,92%

Acest slot este din nou unul clasic, dar ceva mai interesant datorită combinațiilor care plătesc, 100 la număr pe un tambur de 4×5 role. Fruity Crown este produs de Playson. Premiul cel mare este de 1056x miza de pariere, mult peste ce oferă majoritarea jocurilor cu coroane ca la aparate. Și acest joc are simbolurile clasice cu fructe și șeptari, unde Coroana este Wild-ul care înlocuiește celelalte simboluri în combinațiile de plată.

Fruity Crown slot

Se plătesc cele mai mari combinații de plată, iar câștigurile cu Scatter se plătesc separat. Jocul are două Scatter, unul Golden și altul Diamond, care plătesc de la 3 simboluri în sus, oriunde. Scatterul declanșează și extinderea simbolurilor pentru formarea combinațiilor. Rata de plată a jocului este de 95,92%, acceptabilă, având în vedere că se plătește în funcție de combinațiile câștigătoare.

Royal Crown slot – RTP 98,01%

Royal Crown este unul dintre jocurile de noroc cu coroane cu rată de plată excelentă, 98,01%. Comparativ cu celelate păcănele cu coroane, care sunt jocuri simple, acesta are setări absolut noi, dar gameplay-ul rămâne clasic. Pe lângă simbolurile cu fructe întâlnești și cavaleri în armuri pe cele 5 role ale jocului produs de BF Games.

Jocul cu coroane are 10 linii de plată, iar simbolurile regale plătesc cel mai bine, de aici se adună și cele mai multe câștiguri. Coroana ia și în acest caz funcţia de Wild şi poate înlocui simbolurile convenţionale. Acest simbol apare doar pe rolele 2-4. Coroana oferă o rotaţie suplimentară la fiecare câștig în parte.

Royal Crown slot

Premiul cel mare este o recompensă de 10x, care nu este la fel de mare ca la alte păcănele cu coroane. Nu trebuie să te cramponezi de acest aspect, per total jocul este o variantă mult îmbunătăţită a păcănelelor clasice. Principalele funcții ale jocului sunt: ​​Wild, dublajele, Respin Wild și Gamble.

Jocuri de noroc cu coroane – concluzia noastră

Toți jucătorii caută la un moment dat jocuri de păcănele cu coroane pe care să le încerce gratis sau pe bani reali, iar în cazinourile românești ofertele sunt destul de cuprinzătoare. Noi ți-am pus la dispoziție o listă cu cele mai populare păcănele cu coroane. Sunt excelente pentru jucătorii pe mize mici și pentru începători, pentru că au funcții de bază, clasice.

Ai linkuri sigure doar către cazinouri de top din România, care pot fi accesate și pe mobil, cu servicii de calitate și plăți sigure. Fă-ți un cont la unul dintre ele și încearcă unul dintre jocuri păcănele cu coroane, cu sau fără Jackpot. Urmează sfaturile noastre și nu vei fi dezamăgit!

Întrebări frecvente despre păcănele cu coroane

Dacă vrei să știi unde poți să joci la păcănele cu coroane gratis, avem lista cu toate sloturile care te-ar putea interesa. Răspundem pe scurt celor mai frecvente întrebări legate de păcănele cu coroane de pe piața cazinourilor online din România, pentru că la noi găsești cele mai complete răspunsuri la întrebările tale.

1️⃣ Unde pot să găsesc păcănele cu coroane cu coroane?

În cazinourile online de top din România găsești păcănele cu coroane. Avem lista cu top cele mai căutate jocuri cu coroane, disponibile în cazinourile românești și ce caracteristici importante ale fiecărui joc. Află platformele sigure pe care poți juca, fă-ți un cont și rotește pentru premii.

2️⃣ Diferența dintre păcănele cu coroane noi și producțiile mai vechi?

Jocurile cu coroane sunt căutate de jucători tocmai datorită graficii și funcțiilor clasice de joc, din acest motiv, a păcănelele cu coroane noi și vechi sunt oarecum similare. Se schimbă foarte puține la noile producții: modul de plată, combinațiile de plată și uneori grafica, dar în esență nu sunt mari schimbări.

3️⃣ Care sunt păcănele cu coroană nou apărute pe piață?

Am selectat o listă cu cele mai noi producții de păcănele cu coroană apărute pe piață și caracteristicile noi prezente în joc. Veți vedea că simbolurile rămân în mare măsură aceleași, la fel și funcțiile, se schimbă oarecum grafica și unele adaugă mecanică nouă jocului, pentru a fii mai atractiv.

4️⃣️ Care sunt păcănele cu coroană care au Jackpot?

Jackpotul, mai ales cel progresiv, este de multe ori elementul caracteristic al unui joc de noroc cu coroane. Am realizat pentru tine o selecție de păcănele cu coroane și Jackpot pentru a știi exact unde să rotești. Urmează link-urile noaste către cazinoul care are jocul cu Jackpot, fă-ți un cont, ia bonusul și rotește.

5️⃣️ Care este cel mai bun joc cu coroane din cazinourile online?

Încă din primul an de lansare, acest joc de noroc cu coroane a urcat în topul celor mai jucate păcănele și acolo a rămas. Îl putem numi fără a exagera regele jocurilor de cazinou, pentru că Shining Crown slot este cel mai bun joc cu coroane din cazinourile online de top românești.

6️⃣ Care sunt cele mai bune păcănele cu coroane disponibile online?

Am selectat cele mai populare și cele mai jucate păcănele cu coroane online din cazinourile Românești. Am alcătuit o listă cu cele mai bune păcănele online cu coroane, pe care le-am ales în funcție de funcțiile și simbolurile jocului, popularitate, dar și caracteristicile pe care le conțin și premiile pe care le-au plătit.

Articole Similare