Unde gasim Fortune Hill slot?

Fortune Hill slot, sau dealul comorilor, in traducere libere, este creat de catre compania Playtech. In aceas-ta aventura, va trebui sa declansati invartiri gratuite, multiplicatori de plata, functii si moduri unice de joc, ce va vor premia regeste. Experienta pe care v-o pregateste acest slot este absolut imersiva si nu putem lauda destul calitatea grafi-ca de exceptie, animatiile si efectele sonore. Filmuletul introductiv este amuzant, culorile sunt vibrante, iar jocul ascunde o mecanica de plata atent dezvoltata si o sumedenie de surprize. Slotul Fortune Hill poa-te fi gasit in cadrul operatorului Fortuna si este deja unul din preferatul jucatorilor din Romania. Construit pe o structura clasica de 5 role, 3 randuri si 25 de linii de plata, ascunde moduri adiacente de joc si un RTP mare.

Fortune Hill slot poate fi jucat la Fortuna
2000 RON Cazino BonusJucati Fortune Hill cu 2000 RON Bonus!
*

Cele 25 de linii de joc nu sunt fixe, jucatorul poate alege sa joace pe 1 sau toate cele 25 de linii. Miza de pariere va fi ajustata conform numarului de linii selectate, iar in ceea ce priveste pariurile propriu-zise, mizele sunt mai mult decat flexibile. Puteti sa invartiti rolele si sa declansati una din secventele unice de joc, pentru o suma de minim 0.05 RON si un maxim de 10 RON pe linie. Spre exemplu, in cazul unui pariu maxim de 10 RON per linie x 25 de linii, miza dumneavoastra va fi de 250 RON. Operatorul Fortuna va pune la dispozitie un bonus de bun venit generos, de maxim 2.000 RON, pe care il puteti juca la sloturi. Trebuie sa stiti ca sloturile participa in proportie de 100% la indeplinirea cerintelor de rulaj.

Incercati slotul Fortune Hill, o creatie Playtech

Ce va propunem, in cadrul acestei analize, este sa va transmitem toate informatiile de care aveti nevoie, pentru a putea intelege Fortune Hill slot. Poate parea intimidant la prima vedere, datorita animatiilor care au loc in jurul ecranului de joc, numarului de pariuri posibile, functii suplimentare sau bonusuri puse la dispozitie. Vom prezenta simbolurile de plata, valoarea acestora si combinatiile posibile, pentru a intelege mecanica jocului. Faptul ca jucatorul are la dispozitie o suita de posibilitati de customizare a ecranului de joc reflecta atentia companiei producatoare fata de nevoie clientilor. Spre exemplu, puteti activa intre 10 – 99 invartiri automate si puteti plasa cu usurinta un pariu maxim. Aveti la dispozitie si un mod turbo, in care animatiile vor fi dezactivate.

Jucati Fortune Hill slot creat de Playtech

Procentul teoretic de returnare la jucator – sau RTP-ul – slotului Fortune Hill este 92.36%. Este un procent favorabil jocului pe termen lung si acest lucru va avantajeaza. Mai mult, daca veti folosi codul promotional FORTUNA1, veti putea juca cu o balanta ce are 2.000 RON in plus!

Imediat ce veti porni ecranul de joc, ii veti remarca fluiditatea, gratie unei optimizari efectuate cu mijloace tehnice de cea mai noua generatie. Cu toate ca jocul este dinamic, sa nu credeti ca se termina de indata ce rolele s-au oprit din invartit, pentru ca … abia atunci incepe. Probabil ati observat deja roata din dreapta ecranului de joc. O s-o numim roata norocului si in cele ce urmeaza o sa va dezvaluim ce surprize v-a pregatit!

Reguli si caracteristici

Sloturile marca Playtech ne-au obisnuit cu un sistem de plati mai mult decat generos, iar acesta nu face o exceptie. Vrajitorul este simbolul Wild si prezenta acestuia – ce sare in apararea spiridusului – va aduce pana la 5.000 RON. Daca veti avea pana la 5 simboluri ale spiridusului, veti aduna maxim 1.000 RON, zana va aduce pana la 500 RON, iar gnomul va premiaza cu un maxim de 300 RON.

Pipa si ceasul de aur va aduc tot un maxim de 200 RON, iar simbolurile cartilor de joc va premiaza, dupa cum urmeaza: A si K – cate 100 RON, Q si J cate 75 RON, iar 10 si 9 cate 40 RON. Roata norocului – pe care o veti remarca in dreapta rolelor de joc – are 16 pozitii si va premiaza cu rotiri gratuite sau multiplicatori.

Money Bag este o functie unica, ce va aduce premii in bani, in mod instant, iar modul Magnificent Multipliers va poate multiplica suma castigata cu x2, x3 sau x4! Wizard Re-Spin este o functie ce este declansata la aparitia coifului mov al vrajitorului si va aduce in dar pana la 3 invartiri, insotite de simboluri Wild.

In timpul jocului principal, puteti avea surpriza de a declansa un premiu in bani – un cadou din partea zanei – ce va multiplica de 6, 8, 10 sau 15 ori pariul total – indiferent de rezultatul invartirii curente. In alte cuvinte, invartirea nu va poate premia, dar acest mod – Fairy Feature – va premiaza garantat! Bonusul Magic Mushrooms este un mini joc disponibil in timpul jocului principal. Va trebui sa alegeti intre 12 ciuperci, ce ascund sume diferite de bani. Rainbow free games este declansat de simbolul de jocuri gratis si isi poate face aparitia pe rolele 1, 3 sau 5. Va premiaza cu 8 jocuri gratuite, ce se cumuleaza cu alte rotiri bonus si multiplicatori.

Joaca Fortune Hill pe bani reali

O creatie ce confirma pozitia de lider de piata al dezoltatorului Playtech, Fortune Hill slot are de toate: O grafica superba, animatii amuzante, un dinamism aparte si o ploaie de premii. Jucatorul este avantajat pe termen lung si acesta a fost criteriul cel mai important pentru noi. Mizele sunt accesibile fiecarui tip de jucator, iar secventele explozive de jocuri bonus si functii unice nu au cum sa nu va bage bani in buzunar. Jucati slotul Fotune Hill, pe bani reali, in cazinoul recomandat Fortuna, cu un bonus oferit la primele 3 depuneri, in valoare totala de 2.000 RON! Descoperiti si slotul Justice League, o alta creatie stralucita marca Playtech.

2000 RON Bonus*Bonus Fortuna Casino!