Unde putem juca Justice League slot

Gigantul Playtech ne propune încă o creație desprinsă dintr-un film de acțiune, ce a făcut furori și și-a atras instantaneu milioane de fani. Este vorba de Justice League slot, un slot incredibil, presărat cu premii extraordinare, ai căror protagoniști sunt toți super eroii noștri preferați: Batman, Aquaman, Superman, Wonderwoman, Cyborg și Flash. În misiunea de a redefini standardul de excelență cu care v-a obișnuit, Playtech aduce în prim plan un joc dinamic, cu o interfață explosivă, plină de efecte speciale, cu o serie de funcții unice, specifice fiecărui erou. Fiecare personaj are o superputere, care – pentru dumneavoastră – se traduce în bonusuri și bani!

Cireașa de pe tort o reprezintă cele 4 jackpoturi progresive, ce pot fi declanșate aleator, alături de rotiri gratuite și funcții unice, toate inșirate pe cele 40 de linii de plată. Structura acestui slot este una modernă, ușor futuristă, ce vă propulsează direct în mijlocul acțiunii. Jocul este exploziv, învârtirea rolelor fiind însoțită de animații specifice super eroilor ce se luptă cu forțe misterioase.

Jucați Justice League slot la Fortuna
2000 RON Cazino BonusJucați Justice League cu 2000 RON Bonus!
*

Nu ar fi o creație marca Playtech dacă nu ar avea o grafică absolut impecabilă și o mecanică de plată extrem de bine optimizată. Jocul avantajează jucătorul pe termen lung, datorită RTP-ului mare. Numit și procent teoretic de returnare la jucător, valoarea acestuia este de 95.3%. Această analiză își propune să vă prezinte personajele principale și simbolurile acestora, ce sunt și cum funcționează funcțiile speciale și cum puteți intra în posesia unuia dintre cele 4 jackpoturi progresive.

Mizele slotului Justice League încep de la 0.40 RON per învârtire și pot ajunge până la 1.000 RON valoarea maximă, deci cu siguranță jocul se adresează tututor jucătorilor, atât cei experimentați, cât și cei începători. Fiind un slot ce aparține colecției operatorului Fortuna, bonusul de bun venit poate fi rulat în proporție de 100% jucând Justice League slot.

Jucați Justice League slot în cazinoul recomandat

Interfața este extrem de bine optimizată, iar experiența jucătorului este imersivă. Ecranul de joc este plăcut colorat, foarte fluid, se încarcă repede și prezintă un fundal demn de un film SF. Veți avea plăcuta surpriză de a activa o abilitate a unui supererou, sau veți declanșa aleator jocuri gratuite, cu funcții speciale. Putem spune, cu mâna pe inimă: nu două învârtiri ale rolelor sunt la fel.

Numărul de linii nu poate fi schimbat, slotul se joacă pe toate cele 40 de linii de plată, iar combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta. Aveți la dispoziție atât opțiunea de a activa un joc automat, cu un număr de minim 10 și până la 99 de rotiri, sau un mod turbo, care va dezactiva animațiile.

Încercați slotul Justice League de la Playtech

Secvențele speciale de joc nu sunt greu de învățat, chiar dacă pot apărea destul de complicate la început. Haideți să ne concentrăm asupra simbolurilor de plată, pentru a putea înțelege cum funcționează și care este valoarea acestora. Apoi vom detalia și mecanica modurilor unice de joc, pentru a înțelege cum putem intra în posesia premiilor colosale. În ultimul rând, vom vedea ce au de oferit cele 4 jackpoturi progresive.

Reguli și caracteristici

Câștigurile se vor forma de la stânga la dreapta, pe toate cele 40 de linii și pe toată suprafața ecranului de joc. Cu acest lucru în minte, prezența simbolurilor vă asigură o serie de câștiguri, după cum urmează: Batman vă premiază cu până la 500 credite, Superman vă aduce un maxim de 400 credite, Wonder Woman vă oferă până la 300 credite, iar Aquaman, Cyborg și Flash vă aduc câte 150 credite – maximum. Simbolul WILD este reprezentat de pictograma JL – Justice League, iar prezența a 4 wild-uri vă aduce până la 750 credite. Simbolurile Scatter sunt cele 3 cuburi ale puterii, iar ele vă oferă jocuri gratuite. Simbolul lui Batman și cel a lui Superman vă aduc suplimentar încă 100 credite, iar simbolurile Aquaman și Flash – maxim 75 de credite.

Funcția unică Super Hero Respin poate transforma orice învârtire într-o super-învârtire, în cadrul căreia orice erou poate fi înlocuit cu simbolul Wild. Puteți avea 5 astfel de super-învârtiri, una după alta. Jocurile gratuite sunt declanșate de simbolurile Scatter, sau cuburile puterii. În cadrul învârtirilor gratuite, fiecare simbol ce prezintă un super-erou va fi transformat în simboluri Wild, iar Flash vă aduce 15 învârtiri gratuite, Cyborg vă aduce 12, Aquaman vă oferă 10, Wonder Woman vă face cadou 7, Superman – 5, iar Batman 2 învârtiri gratuite. Miza pe care alegeți să jucați nu afectează jackpoturile, pentru că fiecare învârtire – indiferent de suma pariată – are șansa de a declanșa unul dintre cele 4 jackpoturi progresive. Jackpotul Grand are valoarea de peste 5.9 milioane de RON, jackpotul Major are o valoare de 138.094 RON, Minor Jackpot este de 21.812 RON, iar jackpotul Mini este de peste 1.228 RON. Fiind valori progresive, aceste jackpoturi vor crește. Sper ca dumneavoastră sa fiți norocosul câștigător al celui mai mare jackpot!

Jucați Justice League slot pe bani reali!

Dacă v-a plăcut filmul, o să iubiți slotul. Justice Leage slot este o capodoperă marca Playtech, ce ascunde un RTP uriaș, ceea ce avantajează jucătorul pe termen lung. Prezența secvențelor explozive de plată este extrem de atractivă, iar învârtirile gratuite sunt însoțite de premii colosale. În ultimul rând, miza de pariere nu influențează șansa ca dumneavoastră să câștigați un jackpot, ceea ce este o veste extraordinară. Mai mult, folosind codul Fortuna1, puteți juca slotul Justice League cu o balanță de peste 2.000 RON! Jackpotul progresiv Grand vă stă la dispoziție, iar super eroii vă așteaptă!

2000 RON Bonus*Bonus Fortuna Casino!