Un slot cu vampiri și un payout de 99%

În ultima vreme apar tot mai multe sloturi cu vampiri, iar Ooh Aah Dracula este cel mai distractiv, amuzant și profitabil dintre ele. Cu un design și sunet jucauș, runde bonus interactive, și un payout de 99% în modul high roller, este cu siguranță un slot genial. Am încercat jocul de distracție și a ajuns să fie în topul preferatelor mele. Este un joc de care nu vă veți plictisi și care nu vă va lăsa niciodată soldul pe minus. Click pe linkul de mai jos pentru a încerca slotul.

Sloturi cu runde bonus Ooh Aah Dracula
3000 RON cazino bonusSolicita bonusul de bun-venit înainte să joci Ooh Aah Dracula pe bani reali la NetBet Casino!
*

Cum vi se pare? Este unul dintre cele mai bune jocuri de la Barcrest, un dezvoltator de software de top pentru cazinouri online. Spre deosebire de restul sloturilor cu vampiri, care au o grafică și elemente înfricoșătoare, acest slot este creat ăn stil animație. Are un design simpatic și amuzant, cu efecte și runde bonus pe care nu le veți găsi la alte jocuri.

Jucați Ooh Aah Dracula fără să intrați pe site-ul cazinoului

Nu jucați pe bani imediat! Prima dată încercați slotul în mod demo. Din fericire, majoritatea cazinourilor online vă pun la dispoziție jocurile gratis, ceva ce nu veți vedea la sălile de jocuri de noroc. Nu trebuie să intrați pe nici un link. Veți putea încerca jocul în mod demo cu un singur click mai jos.

Ooh Ah Dracula slot

Așa-i că e un slot simpatic? Nu are foarte multe efecte speciale, dar grafica în stil animație și rundele bonus interactive dau un farmec aparte jocului. Rolele se învărt în castelul contelui, unde veți găsi vampiroaica sexi, liliacul, Dracula și un lup care parcă are urechi de iepure. Muzica de fundal creează o atmosferă jucăușă. Singura problemă este că se întrerupe brusc când se termină runda, dar reîncepe imediat ce dați click pe învărtire înca o dată. Da, designul e atractiv, dar punctul forte al acestui joc este payout-ul și modul Hi roller, pe care nu îl gasiti la alte jocuri. Haideți să vedem cum plătește acest slot și ce este mai exact Hi roller.

Modul Hi Roller și multiple runde de rotiri gratuite

Slotul Ooh Aah Dracula are 10 linii de plată și tot atâtea simboluri. Aveți și wild și scatter, care declanșează rundele gratuite. Simbolul Ooh Aah Dracula plătește până la 5000, ceea ce este destul de avantajos. Payout-ul jocului este de 96%, dar ajunge până la 99% în modul Hi Roller! Asta este incredibil și foarte puține sloturi au un payout atât de mare. Cum activăm acest mod de joc? Este simplu, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul Hi Roller și să alegeți una dintre opțiuni. Aveți de ales între cinci runde cu 20 RON și cinci runde cu 30 de RON. Diferența între ele este că bonusul este mai mare la varianta ulterioară.

Un alt avantaj al acestui joc este că aveți șanse la multe rotiri gratuite. Trei simboluri scatter activează 15 rotiri gratuite, iar unul dintre simboluri devine wild. Asta este o surpriză plăcută, având în vedere că jocul deja are multe înlocuitoare. Patru simboluri scatter activează două runde de bonus: una cu 15 rotiri gratuite și un simbol transformat în wild, celălalt cu 10 rotiri gratuite și două wilduri în plus.

La sfărșitul primei runde puteți decide dacă păstrați suma sau vă încercați norocul cu runda următoare. Iar cinci simboluri scatter declanșează 3 runde de rotiri gratuite, pe același principiu. Dacă nu câștigați foarte mult în primele două runde, vă recomand să mergeți până în capăt. Deși ultima rundă are doar cinci rotiri, datorită celor 3 simboluri care se transformă în scatter aveți foarte multe linii câștigătoare. În orice caz, indicatorul de cea mai bună strategie, mâna de schelet care iese din mormânt, vă ajută să luați o decizie înțeleaptă pe baza statisticilor.

Joacă Ooh Aah Dracula și profită de premii

În concluzie, acesta este un joc de care cu siguranță nu vă puteți sătura. Nu este 3D și nu are o grafică super sofisticată, dar e exact ce trebuie. Este jocul cu vampiri potrivit pentru cei care vor să joace la un slot care este mai degrabă plăcut decât înfricoțător.

Pe lânga faptul că este un joc super simpatic, are un RTP de până la 99%, vă puteți imagina? Astfel devine slotul cu cel mai mare RTP dintre cazinourile din România. Deși modul Hi roller are un procentaj de câștig mai mare, o să coste 20-30 de RON pe rotire. Deci dacă sunteți la început sau aveți un buget mai mic, vă recomand să jucați în mod normal. Șansele de câștig sunt destul de mari și aveți șanse să declansati multiple rotiri gratuite.

3000 RON Bonus*Și multe promoții la sloturi