Aplicație de jocuri de noroc pentru curse de cai – ce trebuie să știi

Cursele de cai se bazează în mare parte pe statistici. Într-adevăr, oamenii serioși care pariază pe curse, studiază în profunzime înainte de cursă. De ce? Unii cai au performanțe mai bune în anumite situații – de exemplu, au nevoie de o pistă dură pentru a obține viteza maximă. Altele sunt mai durabile și se pot descurca bine pe terenuri grele, noroioase. Aceștia sunt factori foarte importanți pentru succes în toate tipurile de pariuri pe curse de cai.

Anumiți jockey-uri se descurcă mai bine cu caii decât alții și acesta este un factor foarte important. Asta este atunci când vine vorbă de curse cai propriu-zise, însă și aplicația pe care alegeți să folosiți este de mare importanță. Coeficienții, tipurile de pariuri, curse live, inductivitatea aplicației, siguranță sunt la fel de esențiale precum statisticile la cai de curse. Iată lucrurile de care trebuie să țineți cont:

Cote

Verificați cotele, deoarece o aplicație bună trebuie să ofere cele mai bune cote de pe piață. Cunoscută și sub numele de strategie de „urmărire a banilor”, această tactică se bazează pe mișcările pieței care pot fi presupuse a fi rezultatul informațiilor privilegiate. Deși nu există nicio garanție în acest sens, această abordare este mult mai ușoară decât citirea de tone de statistici și știri.

Cote de pariere la curse cu cai

Cote de pariere la curse cu cai

Logica este că, dacă un cal trece de la cota 19.00 la 13.00, există o mare probabilitate ca proprietarii, antrenorii sau doar pariorii inteligenți și experimentați să aibă un motiv bun să creadă că va câștiga și l-au susținut cu pariuri mari. Dacă sunteți suficient de rapid, puteți obține o valoare la cota 13.00 înainte ca pariul să se prăbușească și mai mult după noile pariuri curse cai.

Piețe de pariuri disponibile

O aplicație bună trebuie să aibă multe piețe și acestea precum și competițiile curente pentru ziua și săptămâna să fie prezentate într-o formă ușor de găsit, accesibile cu un clic. Un detaliu important este că principalele case de pariuri sportive online oferă cote mai mari garantate pentru majoritatea curselor pe care le acoperă. În calendarul evenimentelor trebuie să existe și competițiile mari The Grand National precum și cursele live.

Multe piețe de pariere la curse cu cai

Multe piețe de pariere la curse cu cai

Rețineți, că există diverse acronime pe piețele de curse de cai, următoarele fiind listate în cele mai utilizate pariuri: Câștigător direct – o opțiune de joc standard potrivită pentru avansați; Arată pariu – un pariu relativ mai ușor, sarcina voastră este să ghiciți dacă acest cal va ajunge la unul dintre premii (în primele trei); Forcast – O metodă de pariere recomandată experților, cotele oferite pentru eveniment sunt mari, dar obiectivul pentru parior este de a ghici primii doi cai din clasamentul final; Triccast – Diferă de forcast prin faptul că aici trebuie să ghiciți primele trei, miza este extrem de mare, dar șansele de succes sunt minimizate, Supercast – O opțiune potrivită pentru marii optimiști care cred cu tărie în norocul lor, scopul aici este de a anticipa primii patru cai.

Interfață

Dacă nu ați întâlnit încă pariuri pe mobil, nu vă fie teamă – nu este nimic specific și complicat. Aplicațiile sunt structurate în funcție de modelul versiunilor desktop, păstrând culorile culorilor, fundalul, elementele structurale și funcționalitățile disponibile. Singurele diferențe sunt înrădăcinate în limbajele de programare utilizate, deoarece ecranele mai mici necesită redare mai rapidă, ceea ce se realizează cu o interfață ușoară.

Interfața aplicației mobile

Interfața aplicației mobile

Mai multe case de pariuri se bazează pe o viziune de aspect tradițională, care se bazează pe un meniu lateral cu diferite tipuri de pariuri sportive, câmp de autentificare și înregistrare în colțul superior, iar sub acestea sunt poziționate cazinoul, sporturile virtuale și alte segmente ale platformei.

Metode de plată

Aplicațiile mobile trebuie să vă ofere posibilitatea să completați cu ușurință banii în contul vostru prin mai multe. Pariurile online permit o varietate de metode de plată, inclusiv carduri de credit, carduri de debit, transferuri bancare, portofele electronice și diverse alte metode populare. Puteți depune sau retrage bani după bunul plac, oricând, într-un mod foarte sigur.

Metode de plata aplicației mobile

Metode de plata aplicației mobile

Casele de pariuri online au oferit oamenilor un nou mod de a-și plasa pariurile în timp ce sunt acasă. Dezvoltarea tehnologiei a dat totuși un nou impuls caselor de pariuri, care au început să ofere pariuri mobile. Ah, oamenii încep să le aleagă din cauza mobilității pe care o au. Șansa de a paria, indiferent unde vă aflați, atâta timp cât aveți acces la internet, este foarte bună. De aceea, pariurile mobile au evoluat atât de mult și continuă să crească! Iar faptul că toate serviciile caselor de pariuri pentru site-urile lor desktop sunt integrate în versiunile și aplicațiile mobile, face ca pariurile mobile să fie și mai de dorit.

Suport clienți

Nu subestimați acest punct în niciun fel, deoarece la un moment dat va trebui să utilizați formularele de contact. Ocazii de diverse, în principal probleme, eșecuri și selecții marcate incorect. Casa de pariuri ideală include asistență în limba bulgară, chat live, telefon și e-mail, precum și asistență 24/7. Asigurați-vă de calitatea angajaților și de competența acestora. În recenziile ample pe care le-am împărtășit despre experiența noastră, întâlnirea cu casele de pariuri individuale și modul în care am trecut prin adversitate.

Suport client aplicației mobile

Suport client aplicației mobile

Familiarizați-vă cu toate criteriile cheie, vă sfătuim să le amintiți și să le folosiți singur atunci când faceți un sondaj de pariuri. Amintiți-vă că numai casele de pariuri care îndeplinesc toate criteriile stabilite mai jos sunt demne de timpul dvs.! Restul se poate dovedi cu ușurință a fi ilegal sau fals și poate refuza să vă plătiți câștigurile, așa că faceți unele cercetări și nu vă asumați riscuri inutile!

Articole Similare