Care este logica de la sistemul Parlay la pariuri sportive?

Pasionații de pariuri sportive ar trebui să fie conștienți de termenul „parlay” ca un tip de pariu combinat în care toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru ca întregul pariu să aibă succes. Acesta poate aduce câștiguri la cote mai mari decât în cazul în care fiecare selecție este pariată individual, dar dezavantajul este că, dacă o singură selecție nu apare, pariul este pierdut și nu câștigați nimic. Pentru cazino jocurile, sistemul Parlay se referă la o formă de progresie pozitivă al pariului în care o serie de două sau mai multe pariuri progresive depinde de câștigarea fiecărui pariu plasat.

Pariuri după strategia lui Parlay

Pariuri după strategia lui Parlay

Cum funcționează sistemul de pariere Parlay?

Scopul pariurilor efectuate pe strategia Parlay este de a obține profituri consistente. Acest lucru se realizează prin reinvestirea câștigurilor în următorul pariu. De exemplu, putem paria 100 RON pe roșu pe ruletă la Netbet Casino și putem câștiga 100 RON, dar în loc să punem acești 100 RON în contul nostru de jucător, mizăm 200 RON pe următorul pariu. Dacă pariul este câștigător din nou, profitul net va fi de 200 RON din pariu, iar profitul nostru total până acum va fi de 300 RON, inclusiv 100 RON din primul pariu.

De câte ori trebuie crescut pariul înainte câștigurile să fie luate? Este o chestiune de preferință personală. În versiunea de pariere în Parlay, cunoscută sub numele de „Parole”, care este folosită în cea mai mare parte la pariuri sportive de cote 2.00, limita poate fi de trei victorii consecutive, dar în practică mulți jucători își vor încerca pariurile pentru patru victorii consecutive sau chiar mai mult, în timp ce câștigând seria lor bună. Aceștia susțin că probabilitatea de succes în următorul pariu este întotdeauna în jurul valorii de 50:50, astfel încât raportul risc-rentabilitate necesită un nou pariu o altă mare victorie.

Cum funcționează sistemul Parlay

Cum funcționează sistemul Parlay

Care este logica din spatele sistemului de pariere Parlay?

Strategia este să adăugați câștigurile la noul pariu cu șansa de a câștiga mai mult. De asemenea, pariurile rămân mici atunci când jucătorul pierde și devin din ce în ce mai mari când câștigă, banii pentru pariuri mai mari ieșind din plățile casei de pariuri. Pentru un risc relativ mic, există potențialul de plăți mari. De asemenea, pariurile pe sistemul Parley nu sunt în niciun fel limitate la pariurile pe 2 cote. Un jucător de ruletă poate alege să câștige pe un singur număr, pariind pe toate sau unele dintre cele 35 de unități câștigate pe același număr, repetând pariul.

Logica sistemului Parlay

Logica sistemului Parlay

Dezavantaje ale sistemului de pariere Parlay

Această strategie de pariere necesită câștiguri consistente ca să fie susținu. Din acest motiv, succesul pariurilor pe strategia Parlay depinde în întregime de a ști când să închei o serie de pariuri câștigătoare și să scoți câștigurile.

În cazul în care câștigurile nu sunt luate și nu refuzați să reinvestiți câștigurile, puteți pierde brusc o sumă de valoare mare. În plus, atunci când pariurile pe Parlay se fac cu cote mai mari de 2,00, probabilitatea de a obține mai mult de două victorii la rând este destul de mică. Cea mai importantă decizie pe care o poate lua un jucător care utilizează sistemul Parlay este să renunțe la timpul potrivit.

Întrebări frecvente despre sistemul Parlay

Sistemul de pariere Parlay este un sistem cu risc mare și necesită cunoștințe solide despre pariri sportive. Trebuie să urmăriți meciurile, statisticile, condiția fizică a jucătorilor, să fiți un parior profesionist. De aceea aici am selectat cele mai frecvente întrebări ale pariorilor români și am adăugat răspunsuri concrete.

🌀 Cum funcționează sistemul Parlay?

Scopul sistemului Parlay este să ne folosim de câștigurile consecutive prin reinvestirea câștigurilor la următorul pariu. Cel mai bine este să faceți acest lucru de trei ori consecutiv. Dacă continuați riscul să pierdeți o sumă bună devine foarte mare. Mulți repetă acest pariu de patru sau cinci ori, bazându-se pe cunoștințe profunde.

📣 Care este logica sistemului Parlay?

Scopul este să adăugați câștigul la fiecare pariu următor și așa aveți posibilitatea să obțineți câștiguri de valoare mai mare. În același timp pariurile devin tot mai mici dacă pierdeți. Cu un risc scăzut aveți posibilitatea să obțineți plăți mari. De asemenea, sumele necesare pentru următorul pariu vin din plățile din partea casei de pariere.

👁️‍🗨️ Ce dezavantaje are acest sistem?

Ca să câștigați cu acest sistem va trebui să obțineți victorii consecutive. Din această cauză succesul sistemului depinde de faptul să știți exact când se opriți pariurile voastre și să retrageți câștigurile. În caz contrar, dacă nu renunțați ci reinvestiți câștigurile, puteți avea pierderi mari.

Articole Similare