Cum să câștigăm cu Pariul GG

Pariurile sportive sunt variabile și fiecare poate crea o strategie de pariere proprie, dar in același timp să profite de toate oportunitățile cunoscute. De multe ori ne abținem să încercăm unele pariuri pentru că par complicate, alteori nu găsim informațiile necesare pentru acestea. Unde sunt pariurile standard de tip câștigător final? Sunt acolo, dar casele da pariuri adaugă și alte opțiuni, de exemplu pariul GG despre care vom vorbi aici.

Pariul GG - Ce este și cum se aplică

Pariul GG – Ce este și cum se aplică

Pariul GG – Ce este și cum se aplică

Strategia de pariul GG pe goluri (Gol/Gol) este relativ simplă și este o variantă de pariuri populare pe fotbal. Pe scurt, scopul este să ghiciți că în meciul respectiv, ambele echipe vor înscrie cel puțin un gol în cele 90 de minute de joc regulate. Nu trebuie să vă intereseze în niciun fel cine va câștiga meciul și nici care va fi numărul total de goluri din meci.

Vă interesează numai ambele echipe să marcheze cel puțin un gol. Dacă se întâmplă asta, câștigați. Prima sarcină aici este să alegeți ligile în care sunt marcate cele mai multe goluri. Verificați statisticile și dacă într-un campionat, majoritatea meciurilor au cotele la GG sub 2,5 goluri, acel campionat nu este o opțiune bună pentru utilizarea unui pariul GG pe goluri. Aveți nevoie de ligi cu scoruri mari.

Aceasta înseamnă că, ambele echipe dintr-un anumit meci vor reuși să marcheze cel puțin câte un gol fiecare. Un exemplu de astfel de campionate sunt ligile în care echipele nu sunt deosebit de bune în apărare sau nu au o disciplină tactică suficient de bună. Astfel de echipe sunt predispuse să marcheze. Ușor puteți obține astfel de statistici, verificând cele mai bune case de pariuri sportive online.

Pariul GG3+ pe goluri

Pariul GG3+ pe goluri

Cum să câștigăm cu GG

Recomandăm această strategie tocmai pentru că nu căutăm un rezultat clar. Fotbalul este un sport imprevizibil, plin de surprize, motiv pentru care parierea pe unui câștigător final poate fi destul de riscant. Să spunem că pariați o sumă mai mare pe un favorit și exact atunci se întâmplă că cel defavorizat reușește o victorie surpriză și câștigă meciul? Veți pierde și nu este plăcut. Asemenea rezultate se întâmplă constant.

Pariul GG3+ pe goluri

Pariul GG3+ de fapt este format din doua variante de pariuri – GG – când ambele echipe marchează și 3+ – când se realizează mai mult de 2,5 goluri în meciul respectiv. Deja am clarificat că pariul GG vine de la Gol-Gol și se referă la câte goluri se marchează în meciul respective, indiferent de repriza. Pariul GG3+ este cunoscut și ca pariu peste 2,5 goluri.

Cum să câștigăm cu GG? Într-un meci poți paria la peste 2,5 goluri, adică 3+ și pariul vostru va fi câștigător dacă în meciul respective se marchează un total de cel puțin 3 goluri. Nu trebuie să vă intereseze care este echipa care marchează sau când sunt făcute aceste goluri. Se iau în considerare numai golurile marcate în timpul regulamentar de joc.

Pariul GG sau pariul GG3+? Pe care să-l alegem?

Dacă combinăm cele două pariuri asta înseamnă că pariem că într-un meci ambele echipe să marcheze și să facă minim 3 goluri. Există posibilitatea că numai unul dintre aceste pariuri să fie câștigător. Deci, cum să câștigăm cu GG? De exemplu dacă ambele echipe marchează câte un gol, numai pariul GG va fi câștigător. Ca să fie un pariu GG3+ câștigător, trebuie ambele formații să marcheze cel puțin 3 goluri.

Avantajele pariului GG3+ sunt:

  1. Într-un meci in care ambele echipe marchează se termina cu peste 2.5 goluri;
  2. Cotele la GG3 sunt mai mari decât la pariul GG;
  3. La pariul GG3+ pe goluri vă intereseazăă numai numărul de goluri total.

De ce sa faci pariuri GG3+? Pentru simplu fapt ca ai cotele la GG vs. GG3+ mult mai mici. Cotele la GG3+ sunt mult mai mari, dar asta nu înseamnă ca orice pariu GG trebuie sa fie neapărat si GG3+. Exista si partide care se termina cu rezultat de 1-1.

Când nu trebuie să alegeți pariul GG

Cotele la GG sunt foarte bune atunci când se joacă un meci între două echipe de valori diferite. Când o partida de fotbal se joacă cu o echipa favorită clară, cota pentru GG va fi mare. Invers, daca se joacă o partida cu echipe echilibrate cota GG este mică spre normală. Cota normală este între 1.6 și 1.9, iar o cotă mică este sub 1.5. Cotele mari sunt peste 2.1-2.2.

Alte variante ale pariului GG

Alte variante ale pariului GG

Alte variante ale pariului GG

Există și alte variante de pariuri GG – GG pe prima repriză sau pe meci final. Dacă aveți cont la case de pariuri sportive online veți vedea că există și multe alte posibilități de pariere. Casele de pariere au pariurile notate sub diferite forme, dar dacă ați citit atent veți plasa ușor un pariu la cele mai bune cazinouri online, care au și secțiune cu pariuri sportive.

  • GG repriză a doua
  • GG ambele reprize
  • GG4+
  • GG și G2+
  • GG și O2+
  • GG și 2-3
  • G2 + O2+

Concluzii despre pariul GG

Indiferent dacă pariați pe GG simplu sau GG3+, vă recomandăm mai întâi să verificați informațiile disponibile pe net și să citiți statisticile caselor de pariere și abia după aceea să luați o decizie. Numai luând aceste măsuri veți avea siguranță că plasați un pariu bine informat cu șanse mari de succes. Acordați atenție factorilor ce pot avea influența asupra rezultatului unui meci.

Întrebări și Răspunsuri

  Pariurile de tip GG (Gol – Gol) sunt relativ recent introduse. Această variantă de pariuri sportive a devenit foarte populară. De aceea, următoarea secțiune este dedicată celor mai frecvente întrebări ale cititorilor noștri despre pariul GG. Am adăugat și linkuri pentru cei care vor să afle mai mult. Citiți în continuare!

1️⃣ Ce este un pariu GG?

Casele de pariuri sportive oferă variantă de pariere de tip GG. Gol – Gol sau mai cunoscut ca pariu GG. Se referă la un pariu pe goluri dintr-o repriza. Scopul este ambele echipe să marcheze. Nu vă interesează rezultatul final sau în ce repriză au fost marcate golurile

2️⃣ Cum se plasează un pariu GG3+?

Pariul GG3+ este o combinație dintr-un pariu Gol – Gol și un pariu GG3+. Acesta înseamnă, că plasând un pariu GG3+ pariați că ambele echipe vor marca goluri și aceste goluri o să fie cel puțin 3. La fel ca la pariul GG, nu vă interesează când o să fie marcate golurile sau care dintre aceste echipe va marca mai multe.  

3️⃣ De ce să alegem GG pariuri?

Deseori, pariorii sunt descurajați să parieze, deoarece pariurile și combinațiile de pariuri par sofisticate. Este nevoie să fie urmărite multe statistici, să dispuneți de multe informații despre echipele care joacă. Folosind pariuri GG nu aveți nevoie de atât de multe informații. Important e să vă informați de fluxul de goluri pe care echipele respective le-au realizat în meciurile precedente.

4️⃣ GG sau GG3+? Ce pariu să aleg?

GG3+ este un pariu combinat între GG și 3+. Plasând un pariu GG3+ pariați că în meciul respectiv vor fi marcate goluri și că acestea o să fie cel puțin 3. Însă, uneori se poate întâmpla că pariul GG să fie câștigător și cel GG3+ necâștigător. Plasați pariu GG3+ când joacă echipe de diferite valori.

5️⃣ Ce alte variante de pariuri GG există?

Casele de pariuri sportive oferă multe variante de pariuri și combinații de pariuri, inclusiv la pariurile GG. Față de GG simplu și GG3+, puteți paria pe prima repriza, pe meci final, pe a două repriză, ambele reprize, 4+ și multe altele. Important este să vă documentați înainte de a plasa un pariu.

Articole Similare