Serialul The one with all the poker friends

Friends este unul din cele mai iubite seriale din lume. Deși datează de ceva vreme serialul The one with all the poker friends rămâne în inimile noastre pe vecie. Voi știți în ce episoade friends poker joacă cei șase prieteni cele mai bune partide? Citiți acest articol pentru a afla cele mai interesante detalii despre Friends poker episoade.

Multe jetoane de poker

Serialul The one with all the poker friends

Cele mai bune Friends poker episoade

Deși pe parcursul episoadelor din acest TV show apar personaje adorabile, cum ar fi Janice, Gunther sau iubitele lui Joey și Chandler, cine joacă în Friends poker episoade sunt cei șase prieteni clasici. Haideți să vedem cine ce face, unde joacă sau ce alte lucruri se mai întâmplă în aceste episoade Friends poker.

Voi v-ați întrebat vreodată ce s-o fi ales cu personajele din Friends dacă trăiau în vremurile noastre? Noi credem că fetele s-ar uita toată ziua la reality TV shows, în timp ce băieții s-ar distra copios cu multe partide de poker online, cu beri reci și cu multe senvișuri cu brânză pentru Joey.

The one at the Beach

Acest episod a adus zâmbetul pe buze de nenumărate ori. Deși inițial era vorba să joace poker în casa de pe plajă, Joey nu reușește să facă rost de un pachet de cărți. Din acest motiv, joacă alt joc și, ca să îl pedepsească pe Joey pentru propunerile sale de a juca pe dezbrăcatelea, toată echipa se orientează asupra lui, făcându-l să se dezbrace treptat.

The one in Vegas

Acest episod absolut delicios din toate Friends poker episoade îi aduce pe Monica și Chandler mai aproape ca oricând, în timp ce se distrează în Vegas, ba chiar și pe Rachel și Ross. Acest episod este extrem de bine realizat și este visul oricărui iubitor de episoade Friends poker, în special datorită felului ușor de a pune problema în tema pokerului.

Las Vegas

Las Vegas

Episodul despre vizita personajelor din Friends în Vegas ne amintește despre recenzia filmului Maverik, unde Maverik, alături de prietenii săi, are o mulțime de experiențe interesante legate de jocurile de noroc.

The one with all the kissing

Acesta, din tot serialul the one with all the poker Friends, este episodul care arată cel mai puțin jocurile de poker. De fapt, acestea nici măcar nu sunt arătate, ci doar implicate, în mod subtil, prin faptul că, atunci când i se rupe apa lui Phoebe, prietenii se duc în Atlantic City, oraș despre care știm că este celebru pentru jocurile de noroc.

Cel mai iubit dintre episoade Friends poker

Adevărul este că, în zece sezoane de Friends poker episoade, nici nu a fost greu să ne introducă, pe ici pe colo, câteva episoade în care să îi vedem pe cei mai dragi prieteni din lume distrându-se la jocuri de noroc. Întrebarea este, însă, care este cel mai iubit dintre episoade Friends poker? Răspunsul este unul singur: The one with all the poker.

Jocul de poker în The one with all the poker

Serialul the one with all the poker Friends este de departe cel mai corect din punct de vedere al jocului de poker. Șase persoane care amestecă cărțile, care le împart, care joacă și, în special, care aplică cele mai bune strategii la poker. Dacă nu ați realizat acest lucru când ați văzut episodul, uitați-vă cu atenție.

Povestea: de ce joacă, unde joacă, cine joacă

Fetele își doresc să fie și ele implicate în jocurile de poker ale băieților, însă aceștia le tot refuză, pe motiv că nu știu să joace cum trebuie. În cele din urmă le oferă o șansă și, cum era de așteptat, fetele continuă să piardă un pic din bani, dar și un pic din demnitatea lor.

Set de poker

Set de poker

Soluția câștigătoare pentru fete

În dorința lor nemărginită de a învăța să joace poker așa cum trebuie și de a le închide gura băieților o dată și pentru totdeauna, Phoebe, Monica și Rachel apelează la ajutorul mătușii Iris, care le oferă sfaturi și strategii. Dacă ești interesat și tu învață să aplici bluff la poker. Runda finală: Ross contra Rachel, cu mari emoții și cu toată lumea întrebându-se oare cine va câștiga?

The one with all the poker Friends film

The one with all the poker Friends film ne aduce trei lecții importante pe care este bine să le avem în vedere pe tot parcursul vieții, pentru că sunt lecții care ne vor ajuta pe noi, ne vor ține prietenii aproape și ne vor face să fim inocenți, plăpânzi și buni cu cei dragi nouă. Haideți să vedem care sunt acestea.

Inocența lui Phoebe

Phoebe are un suflet atât de pur, care se remarcă inclusiv în timpul partidei de poker din The one with all the poker Friends film. Cu replici care o caracterizează în totalitate, Phoebe încearcă să bluffeze, fără prea mult succes, însă, ceea ce o și face să iasă din joc destul de repede.

Un bărbat care joacă poker

Distracție la poker

Perseverența lui Rachel

În The one with all the Poker friends film, Rachel așteaptă un apel în legătură cu un job pe care speră să îl primească. Atunci când se motivează, această fată poate realiza orice, inclusiv să ajungă în finala unui joc de poker contra amicilor săi băieți care au mult mai multă experiență decât ea.

Bunătatea lui Ross

The one with all the Poker friends film dovedește încă o dată iubirea lui Ross față de lume și față de Rachel. Atunci când apelul telefonic așteptat de aceasta o anunță că nu a primit slujba, Rachel realizează că a pariat toți banii. Deși Ross are o mână câștigătoare, se preface că a pierdut, lăsând-o să ia ea tot câștigul.

Concluzii

După cum puteți observa foarte ușor, serialul the one with all the poker Friends arată jocuri de poker cu mare acuratețe, arată relații de prietenie și iubire, arată drame ale tinereții, dar și puterea prieteniei, a iubirii, a sufletelor inocente și bune și a sacrificiilor personale efectuate de dragul cuiva.

Întrebări și Răspunsuri

Deși foarte multă lume a văzut serialul the one with all the poker Friends, există mulți oameni care nu l-au văzut încă. Pentru voi dar și pentru oricine are nevoie de explicații suplimentare, am pregătit rubrica de Întrebări și Răspunsuri, locul unde găsiți răspunsurile tuturor întrebărilor voastre. Haideți să vedem ce am pregătit pentru astăzi.

1️⃣ Ce se întâmplă în episodul The one at the beach?

Acest episod îi arată pe cei șase prieteni într-o casă de vacanță pe plajă, cu Joey încercând să facă rost de un pachet de cărți, ca să joace poker. Neputând face rost de unul, Joey propune alt joc, însă pe dezbrăcate. Toată echipa conspiră pentru a-l dezbrăca pe Joey care, tot pierzând, ajunge să piardă și hainele.

2️⃣ Despre ce e vorba în episodul The one in Vegas?

Acest episod este alcătuit din două părți. Pe lângă toată experiența de cazinou pe care o trăiesc cei șase prieteni, există multe scene absolut amuzante și foarte bine executate, cum ar fi vizita la capelă pe care o fac Ross și Rachel, în stare de maximă ebrietate și amuzament. Monica și Chandler, pe de altă parte....vedeți episodul!

3️⃣ Ce se întâmplă în episodul The one with all the Kissing?

Acest episode este începutul sfârșitului. Apa i se rupe lui Phoebe, urmând să livreze bebelușii pentru fratele său și soția acestuia, iar apoi toți prietenii pleacă în Atlantic City, să ia o bine meritată vacanță. Practic, nu este nici urmă de poker în acest episod, exceptând numele orașului. Acest oraș este bine cunoscut pentru viața sa de casino.

4️⃣ Care este povestea din The one with all the poker?

Rachel, Monica și Phoebe își doresc să fie și ele implicate la serile de poker organizate de Joey, Ross și Chandler. Cu toate acestea, băieții nu doresc să le primească pentru simplul fapt că fetele habar nu au cum se joacă poker. În cele din urmă le dau o șansă și, exact cum ne așteptam, fetele își pierd demnitatea și banii.

5️⃣ Care a fost soluția câștigătoare din The one with all the poker?

Fetele realizează un plan de a-și îmbunătăți considerabil jocul de poker. Prin urmare, apelează la ajutorul mătușii Iris, care le explică cum se bluffează, cum se joacă și care le oferă multe alte sfaturi și soluții pentru a-i învinge și pentru a le închide gura băieților odată pentru totdeauna. Ross și Rachel sunt ultimii rămași în jos, cine va câștiga?

Articole Similare