Jocuri pentru adulți de jucat la cabană

Vacanțele cu prietenii la cabană nu se compară cu nimic. Fie că sunteți prieteni de-o viață sau ai ales un team building, trebuie să fie distracție. Am făcut un top cu 10 propuneri de jocuri pentru adulți, demențiale, pe care să le joci la cabană, cu prietenii. Pregătiți-vă de un party memorabil.

Jocuri pentru adulți

Jocuri pentru adulți de jucat la cabană

Jocul nu este doar pentru copii, din contră, jocul este mai distractiv pentru noi, oamenii mari, pentru că ne jucăm mai rar. Atunci când prindem câteva zile libere în vacanță, n-are cum să nu existe un joc prin preajmă. Dacă vă pregătiți pentru câteva zile la cabană, alegeți unul dintre jocurile pentru adulți recomandate mai jos. Sunt jocuri noi, spectaculoase și distractive, cu care faceți senzație.

Vă spun sincer, pentru unele jocuri pe care vi le recomand s-ar putea să nu fiți pregătiți. Sunt unele jocuri care pur și simplu pun mintea la încercare, altele pun la încercare cunoștințele. Dar sunt jocuri care pun la treabă imaginația, care cu siguranță vă vor scoate pe toți din zona de confort pentru că sunt și puțin deocheate, dar dacă aveți simțul umorului, n-aveți cum să nu vă distrați.

Jocurile clasice sunt bune, dar jocurile noi sunt mai nebune

Bineînțeles, nu există cabană, pensiune sau excursie cu prietenii în care să nu se strecoare pe lista de distracții un pachet de cărți de joc, o cutie cu table, șah sau un joc de rummy. Sunt jocuri cu cărți de joc pentru adulți pe care nu le poate înlocui nimeni, de la canastă, la 66 sau rentz.

Inclisuv, șeptică mai jucăm, chiar dacă este un joc de cărți al copilăriei. În acest articol nu vă înșir jocurile clasice, trec la jocurile nou apărute pe piață, care se adresează adulților. De unele ați auzit deja, sigur mulți dintre cei care citesc acest articol au jucat măcar odată Activity, dar de altele s-ar putea să nu știți.

1. Jocuri cu cărți de joc pentru adulți

Am găsit pentru gașca voastră câteva jocuri de cărți cu care veți face senzație. Să nu credeți că sar la înaintare cu vreun joc de poker. Cine este pasionat, poate să joace liniștit pe site-uri de poker online, la modul profi.

Eu vă spun despre acele jocuri cu cărți care-i provoacă inclusiv pe cei care, cu o seară înainte, au băut până la refuz, iar a doua zi nu refuză nicio provocare. Cele trei propuneri ale mele sunt jocuri cu întrebări pentru adulți.

Minți Băute – provocări și întrebări perfecte pentru petreceri de adulți

Minți Băute este din seria de jocuri cu cărți pentru adulți, dar mai altfel. Puteți să-l începeți în prima zi în care ați ajuns la cabană, care practic oricum este destinată băuturilor spirtoase. Dacă în prima seară n-aveți chef de joc, scoateți-l la interval a doua zi, dar tot așa, mai pe seară, pentru că la acest joc se bea.

Jocul Minți Băute

Jocul Minți Băute

Ori se face provocarea, ori se bea paharul cu alcool din față. Jocul are 108 cărți cu provocări, deci se poate spune că este un joc cu cărți, doar că altfel de cărți. Acum, ideea este să fie distracție, dar parcă nu-i mare distracție până nu-i stopită cu alcool, așa că unele provocări sunt chiar nebune, altele cel puțin indecente, iar restul foarte, foarte amuzate.

Ceat Briță – un joc alambicat de petrecere

În seria de jocuri cu cărți de joc pentru adulți l-am introdus și pe Ceat Briță, v-ați prins de inversiunea majusculelor? Poate fi achiziționat pentru următoarea ieșire la cabană, că-i croit perfect pe distracție. Trebuie să fie măcar doi jucători, dar mai fain este de la 4-5 în sus. Sunt 125 de cartonașe cu întrebări și provocări. Aveți și un cartonaș cu reguli, citiți-l, că acolo-i sarea și piperul.

Cine e cel mai probabil să …

Acesta este unul dintre jocurile cu cărți pentru adulți care se potrivește foarte tare pentru petrecerile de team building. Are o componentă distractivă, una cognitivă, creează mediul perfect pentru comunicare și socializare. Se poate juca cu până la 20 de jucători și are 300 de cărți cu întrebări. De data aceasta vorbim de întrebări decente, deci se potrivește întâlnilor ca între prieteni, dar mai noi .

2.Party Explosion – o propunere pentru cheful în gașcă

A doua propunere este din categoria de jocuri amuzante pentru adulți, un joc foarte mișto pentru ieșirile în gașcă la cabană. Nu contează vârsta, se poate juca de la 20 la 60 de ani, important este să doarmă copiii, ca să vă tihnească jocul. Este un joc competitiv, plin de provocări.

Jocul Party Explosion

Jocul Party Explosion

Include mimă, dans, ghicit, dueluri, provocări pe dezbrăcate (dar numai așa, puțin) , dar și recompense. Este unul dintre jocurile de interacțiune care nu vă va lăsa să vă plictisiți. Provocările pot fi trecute de orice jucător. Este potrivit și pentru găștile de prieteni care se cunosc de-o viață, dar și pentru noile prietenii legate recent.

3. HitSter – jocul cu și despre muzică

Dacă în gașca voastră sunt melomani, ieșiți la cabană cu prietenii din trupa de dans, aveți party cu colegii de la liceul de muzică, sau pur și simplu vă ține să joci un joc cu melodii, aici aveți un exemplu excelent. Este unul din jocurile amuzante pentru adulți, cu peste 300 de întrebări despre cele mai mari hituri din ultimii 100 de ani. Sună bine, nu?

Jocul include și o aplicație gratuită. Descarcați-o de-acasă. Aplicația conține melodiile care fac parte din joc. Vă asigur, nu trebuie să fiți experți în muzică, trebuie doar să fi dat drumul la radio din când în când, și vă descurcați. În principiu, trebuie să ghiciți dacă melodia care se aude a fost lansată înainte sau după celelalte melodii din cronologia muzicală a fiecăruia.

4. Anti Monopoly

Monopoly sigur ați tot jucat, iar dacă nu vă mai place, încearcați și Anti Monopoly. Nu este un joc care anulează competențele jocului original, ci le completează. Este din seria de jocuri pentru adulți de inteligență, pentru că este despre investiții financiare inteligente. Jocul este adaptat la condițiile pieței imobiliare și financiare din zilele noastre.

Sunt două tabere, competitorii și monopoliștii, care se străduiesc să-și sporească veniturile, dar o fac în moduri diferite. Este o luptă a principiilor reușitei pe piața imobiliară, la care poți să câștigi dacă-ți merge mintea și ai fler, de aceea l-am încadrat în categoria jocurilor pentru adulți de inteligență. Se pot juca până la 6 competitori. Este un joc foarte bun și pentru o seară cu prietenii.

5. Experimente periculoase după cină

Trebuie să aveți curajul să încercați această provocare din seria jocurilor amuzante pentru adulți. Cu toate că este ambalat frumos, are o serie de provocări nebune. În cutie veți găsi 21 de cartonașe cu experimente extreme, pe care le puteți face acasă. Trebuie să mânuiască jocul un adult, vorba aceea – vaccinat, neturmentat și să aibă dexteritate cât de cât pentru a face experimentele.

Jocul Experimente periculoase

Jocul Experimente periculoase

Acum să dezvăluim câteva dintre experimentele de pe cartonașe, ca să știți la ce vă aștepți. Îți spun de la bun început că provocările sunt sigure, nu vă vor pune viața în pericol. Trebuie totuși să fiți apti să tăiați gâtul unei sticle de șampanie folosind doar o sabie. O provocare bună pentru revelion! Un alt experiment ar fi să băgați un ac de cusut într-o monedă.

6. WTF și OMFG – vai, ce jocuri picante!

Avem aici două jocuri amuzante pentru adulți, dar și provocatoare. Numele jocurilor spune totul. La aceste două jocuri, dacă cineva din gașcă suferă de inhibiție, ar fi bine să nu se bage. Nu scot la iveală întrebări și provocări nemaiauzite, dar cu siguranță sunt puțin incomode. Aveți toți peste 18 ani și chef de distracție, atunci jucați și creați amintiri pe care să le puteți povesti în pauza de țigară la birou.

WTF- jocul scandalos pentru adulții care cred că știu totul

WTF este unul dintre acele jocuri cu întrebări pentru adulți, scandalos și incomod. Jocul are 288 cartonașe cu câte 4 întrebări, 1 zar, 1 clepsidră și instrucțiuni de joc. Jocul este contra cronometru, se parcurge repede, și vă provoacă să strângeți fiecare cât mai multe puncte, răspunzând la întrebări și/sau contestând răspunsurile celorlalți. Cu fiecare răspuns isteț, se face un pas către locul întâi.

OMFG – Jocul blufurilor și al faptelor șocante

Este unul dintre acele jocuri de rol pentru adulți, care vă pune la treabă. Conține 168 cartonașe cu 336 de tematici de joc și jetoane blufare. Puteți juca la un chef la cabană, fără probleme. Fiecare jucător trebuie să câștige puncte, iar acestea pot fi obținute prin păcălirea jucătorilor. Cartonașele de joc au scrise afirmații adevărate, afirmațiile false și o idee sau cuvinte cheie pe baza cărora trebuie să creeați o afirmație falsă.

7. Mafia – cel mai mortal joc de petrecere

Mafia este un joc pentru adulți care se joacă pe echipe. Trebuie să fiți destui în gașcă în așa fel încât să se formeze două echipe. Totuși, fiecare trebuie să-și apere pielea. În jocul Mafia ori ucizi, ori vei fi ucis. Se formează două echipe, nevinovații și gangsterii, apoi începe lupta.

Jocul Mafia

Jocul Mafia

Fiecare echipă trebuie să formeze o strategie de joc pentru a supraviețui. Poate fi încadrat și în seria de jocuri psihologice pentru adulți, pentru că în joc te împiedici intrigi, acuzații șocante, proteste făcute de nevinovați și multă cacealma. Se pot juca simultan până la 24 de jucători, deci poate fi și un joc de team building.

8. Jocuri amuzante pentru adulți Alias

În magazine am văzut o serie de jocuri Alias, unele potrivite doar pentru adulți, altele pentru copii, altele pentru familie. Pe două dintre ele le recomand pentru petrecerile la cabană, sunt foarte incitante și se pot juca fără probleme cu gașca, numai să nu fie gașcă de morocănoși. Adică, un pic de imaginație și dezinhibiție trebuie să aibă fiecare la el, altfel nu vă descurcați să jucați.

Alias – jocul de explicat cuvinte cu o notă aparte

Am zis că nu este deocheat tare, și nu este chiar atât de nepotrivit, dar este un joc care vă va pune pune la încercare, clar. Sigur o să-ți dați ochii peste cap de vreo două ori, când trageți cartea cu provocarea nepotrivită. Ce ai de făcut, pe scurt, te lupți în definiții. Încearcă-l în gașcă, este bestseller, nu vei regreta.

Alias – femei contra bărbați- explică cuvintele lor în limbajul vostru

Aici avem un unul din jocurile cu întrebări pentru adulți, unde gașca se împarte în două tabere, pe sexe: una a femeilor și una a bărbaților. În esență, se trag cartonașe cu diferite noțiuni. Femeile vor explica celorlalte tipe din echipă noțiuni masculine, iar bărbații vor explica celorlalți din echipă noțiuni din curiosul univers feminin.

9. Cufărul Petrecerii – cele mai tari 8 jocuri pentru petrecere

Vreți o soluție completă pentru petrecerea la cabană? Atunci puteți achiziționa compilație de jocuri Cufarul Petrecerii. Are 8 jocuri recomandate foarte interesante, antrenante și amuzante: Beer Pong, Niciodată nu am …, Cercul de foc, Întoarce paharul, Fentează dealerul, Cel mai probabil, Aroganța și 21. Este evident, după denumiri, ce se va întâmpla în fiecare joc. Sunt jocuri potrivite pentru oricine.

10. Escape the room – jocul la cutie și Escape room duo

Cele două propuneri sunt jocuri psihologice pentru adulți, care vă vor plăcea foarte mult. Sigur unul dintre voi a auzit de jocurile de evadare, organizate în case, ateliere sau depozite părăsite, în care jucătorul este încuiat în cameră cu alți prieteni și trebuie să evadeze utilizând un set de accesorii la îndemână. Există pe piață o versiune de 3 pachete de Escape Room cu recenzii fantastice în mass-media.

Jocul Escape Room

Jocul Escape Room

În cele două jocuri aveți la dispoziție 60 de minute pentru a introduce cheile corecte pe Chrono Decoder și pentru a găsi o cale de ieșire din fiecare scenariu aparent imposibil. Se joacă pe echipe dacă abordați varianta Duo. În joc rezolvați puzzle-uri, găsiți indicii și lucrați împreună!

Acestea sunt propunerile mele. Aveți sigur de unde alege, trebuie doar să alegeți jocul potrivit pentru gașca ta. Jocurile se găsesc pe piață, aproape oriunde, inclusiv în supermarketuri. Puteți să le cumperi și online. Prețurile variază între 70 RON și 200 RON. Nu veți regreta că ați cheltuit niciun leuț, distracția face toți banii.

Dacă vi se par interesante, încearcați și jocurile Riști și Câștigi, disponibile online. Sunt jocuri bune pentru cabană doar dacă unul din voi a nimerit în anturajul nepotrivit și nu știe ce să facă să treacă timpul mai repede. Dacă sunteți în gașca bună, mizați pe interacțiune. Distracție faină!

Întrebări și răspunsuri despre jocurile pentru adulți

Căutați jocuri pentru adulți pe care să le jucați cu prietenii la cabană? Am pentru voi 10 propuneri de jocuri potrivite pentru orice tip de gașcă. Fie că aveți în gașcă prieteni puși pe șotii, prieteni care caută mereu provocări sau vreți să vă distrați cu colegii în team-building.

1️⃣ Jocuri vechi sau jocuri noi pentru adulți?

Sunt câteva jocuri clasice pe care le puteți juca la cabană, pe care le-au jucat și părinții noștri, dar noi propunem o serie de jocuri noi pentru adulți, pe care să je jucați în gașcă la cabană. Le-am strâns laolaltă pe cele mai bune, am realizat un top 10 propuneri, care-o să vă placă.

2️⃣ Cele mai noi jocuri cu cărți pentru adulți?

Dacă v-ați săturat de 66 și șeptică, avem pentru voi o selecție de jocuri cu cărți pentru adulți. Sunt provocatoare, instigă la distracție, ușor de jucat numai bune de luat la cabană. Încearcați-leși voi!

3️⃣ Ce jocuri amuzante pentru adulți se pot juca la cabană?

Distracția la cabană, în team building sau la un party nu mai este o problemă. Am pentru voi propuneri de jocuri amuzante pentru adulți. Pentru că fiecare gașcă are specificul ei, am găsit jocuri cu teme diferite, care nu vă lasă să vă plictisiți.

Articole Similare