Câteva beneficii să fii high-roller la cazinou

Jucătorii mari sunt cei mai apreciați jucători din orice cazinou. Operatorii cazinoului și personalul le acordă o atenție deosebită. Desigur, jucătorii mari au investit mult timp și bani în cazinouri și au meritat această atenție. Fie că vizitați Las Vegas sau că jucați la cazinoul local, nimic nu se compară cu sentimentul de VIP. Jocul cu banii se simte ca un lux pur, așa că de ce să nu fii recompensat și cu alte forme de lux? A fi un high-roller poate însemna accesul la tratamentul VIP complet al covorului roșu.

Accentul este pe bani. “Balenele cazinourilor sunt acei jucători care joacă cu pariuri uriașe și riscă mult. Cu toate acestea, sunt și cei mai experimentați jucători sau nu ar fi atât de încrezători să depună averi dacă nu ar avea nicio șansă. Operatorii de cazinouri știu toate acestea, dar își asumă riscul de a investi ceva în speranța de a câștiga mai mult. Așa că permit membrii cu buzunare mari să fie membrii VIP. Uitați-vă la toate avantajele pe care jucătorii cu mize mari le obțin atât în ​​cazinourile online, cât și în cele din land.

Multe avantaje pentru jucătorii mari

Multe avantaje pentru jucătorii mari

Petreceri, transport și cazare

Jucătorii cu miza mare din stațiunile mari ale cazinourilor primesc o cameră de lux rezervată și un șofer personal. Dacă alegerea lor este să vină cu mașinile lor, au o parcare specială în fața cazinoului. Când ajung în Las Vegas, obțin statut VIP și reduceri la orice restaurant, centru comercial sau alte locuri din oraș. De asemenea, aceștia sunt invitați la petreceri numai VIP, unde se întâlnesc cu celebrități.

Apartamente de lux

Aceasta este unul dintre avantajele cele mai căutate și obișnuite pentru vizitatorii cazinourilor. Dacă doriți să vă îndreptați spre Las Vegas sau Atlantic City, desigur este ideal pentru a obține o camera de 5 stele. Cazarea gratuită poate fi fantastică și vă poate ajuta să vă simțiți văzuți și apreciați … mai ales dacă în camera voastră are o sticlă de șampanie primitoare. Gazdele adesea oferă jucătorilor mari camere sau apartamente de lux. Vă puteți aduce întreaga familie și să profitați la maxim!

Mâncăruri selecte

Toate cele mai bune cazinouri au restaurante incredibile. În afara unității de striptease și chiar și cazinourile locale pot oferi mese excelente, bucătarii de vârf pregătind preparate delicioase. Dacă aveți cină VIP, de obicei nu contează ce comandați, așa că nu ezitați să încercați de toate. Alteori, s-ar putea să fiți calculat la o anumită valoare, moment în care va trebui să verificați prețurile din meniu. Cazinourile de top au la dispoziție liste de vinuri incredibile, șampanie și băuturi speciale. Încercați un cocktail sau un pahar de vin în timp ce jucați. Majoritatea cazinourilor oferă băuturi gratuite oricui se ocupă de jocuri de noroc, dar cu cât veți juca mai mult, cu atât băuturile vor fi mai bune.

Delicatese și mâncăruri speciale

Delicatese și mâncăruri speciale

Acces la cele mai tari petreceri

Vrei să vezi cântăreți de top? Biletele au fost întotdeauna o modalitate esențială pentru gazdele cazinoului pentru a-i atrage pe jucători. În ziua în care s-ar putea să fiți compătimiți să mergeți să-l vedeți pe Elvis, în timp ce acum interpreții sunt Lady Gaga, Britney Spears sau Celine Deon. De la Circul du Solei la celebre evenimente de turism, gazda cazinoului vă poate oferi bilete VIP la cele mai bune evenimente și divertisment din jur. Călătorești cu copiii? Asigurați-vă că gazda vă asigură acces la piscină sau bomboane. Ai un partener care nu este cel mai mare fan al cazinourilor? Întrebați gazda cazinoului despre locuri de cumpărături, spa-uri sau excursii gratuite în zonă.

Tratament de VIP, linii de credit extinse și retrageri rapide

Indiferent dacă sunteți un jucător de pariuri online foarte mare sau într-o unitate de cazinou din cărămidă și mortar, tratamentul VIP intern este inevitabil. Ai la dispoziție un gazdă personală sau un manager de bankroll a cărui datorie este să-ți faci șederea plăcută, fără probleme și stres. De asemenea, obțineți acces special la jocuri noi sau mese private de Blackjack, unde puteți juca fără distrageri de la turiști aleatorii sau jucători cazuali.

Jucătorii speciali din cazinouri obțin o perioadă de retragere mai rapidă decât alți jucători. De obicei, beneficiază de retragerea câștigurilor imediat, dar, de asemenea, nu au limite la cât să se retragă. Dacă alți jucători se pot retrage, să zicem 1000 USD, jucătorul special poate retrage 10.000 USD și instantaneu.

Una dintre cele mai comune (și controversate) avantaje se prezintă sub forma unor linii de credit extinse. Cazinourile oferă adesea linii de credit jucătorilor mari, ceea ce îți va permite să joci după ce bankroll-ul se va termina. Acesta poate fi un avantaj minunat dacă ai bani mulți, dar poate fi și un mod periculos de a săpa o gaură adâncă.

Primești tratament de VIP

Primești tratament de VIP

Bonusuri, promoții speciale și limite la mese personalizate

După cum ați observat în cazinourile online cu role mari, jucătorii VIP ajung să se bucure de oferte de bonus special concepute special la care nimeni altcineva nu ar putea fi eligibil. De exemplu, dacă un jucător cazual poate solicita 10 rotiri gratuite și 30 de dolari în numerar, jucătorul VIP poate primi 100 de rotiri gratuite și 2.000 de dolari în numerar gratuit, în funcție de nivelul lor. Chestia este că aceste scheme VIP oferă tot felul de lucruri până la rolele înalte: de la vouchere de vacanță sau bijuterii la oferte imense de numerar gratuite.

De obicei, fiecare masă de cazinou are limitele de pariere. Jucătorii obișnuiți trebuie să respecte aceste limite, dar nu și high-rollerii. High-rollerii au puterea și capacitatea de a depune așa cum li se potrivește, indiferent de limita reală a pariului. Dacă un jucător obișnuit poate paria 50 de dolari pe mână, jucătorul cu mize mari poate miza până la 10.000 de dolari pe mână. Diferența este uriașă, dar reală. Rolele înalte își exprimă preferințele și așteptările privind limitele, iar o experiență nelimitată de cazinou este la dispoziția lor.

Cât este nevoie să cheltuiți ca să deveniți High-Roller?

Răspunsul la acest lucru va varia foarte mult în funcție de ce jucați și de unde. De exemplu, șansele sunt, de obicei, mai bune cu cât pariați mai mult. Păcănelele găsite în camerele cu mize mari ar putea avea o margine a casei de 3%, comparativ cu 10% pe podeaua cazinoului. În general, există o formulă care să ajute un cazinou să determine cât să le ofere jucătorilor. Aceasta este cât de mult pariați pe mână sau rotire, câte mâini sau rotiri în medie pe oră, câte ore joci și marginea casei pentru a determina pierderile teoretice. Depinde și de cât timp îți place să joci. Vrei să ai un maraton, o sesiune de joc de 8 ore sau ai tendința să joci o oră sau două înainte de a merge mai departe, atunci poți accesa cele mai bune cazinouri din România și să-ți încerci norocul!

Articole Similare