Căsătorie în Las Vegas – Cum să-ți împlinești visul

Căsătorie în Las Vegas – acesta este marele vis al multor cupluri de a-și începe călătoria vieții împreună într-un mod de neuitat. A spune “Da” în Las Vegas este într-adevăr un eveniment foarte interesant pentru ambii parteneri, dar cum poate deveni realitate. Ce trebuie să facem pentru a ne îndeplini marele vis și pentru a obține recunoaștere căsătorie Las Vegas. Toate acestea veți afla în acest articol.

Nuntă Las Vegas

Nuntă Las Vegas

Proceduri legale pentru recunoaștere căsătorie Las Vegas

Pentru a avea o căsătorie în Las Vegas și să aveți recunoaștere căsătorie Las Vegas trebuie să obțineți un certificat SETA. Acesta este un sistem de cerere de autorizare de călătorie creat de autoritățile americane care înlocuiește cererea tradițională de viză pe care, de obicei o veți face pentru o vizită la Bellagio Las Vegas. Este mai bine să solicitați ESTA cu câteva săptămâni înainte de plecarea planificată.

Pentru a obține ESTA recunoaștere căsătorie Las Vegas trebuie să fiți cetățean al unui stat membru, inclus în acest sistem, a justifica o ședere de mai puțin de 90 de zile în Las Vegas, să prezinte un pașaport biometric sau electronic valabil și să completeze o cerere online. Taxele administrative sunt între 20 și 60 de dolari.

Procedura unei nunți Las Vegas

Pentru început viitorii soți trebuie să încheie un acord prenunțial prin contactarea unui notar public. Notarul va depune un dosar cu identitatea completă la primăria locului de reședință cu 2 luni înainte de această căsătorie în Las Vegas. În timpul ceremoniei de nunți Las Vegas cuplul trebuie să-și prezinte pașapoartele și licența de căsătorie, eliberată de Biroul de Căsătorii la District Court, 201 East Clark Avenue.

O ceremonie civilă de căsătorie în Las Vegas costă $50, în timp ce sărbătorile religioase necesită o rezervare și costă aproximativ $100. În ambele cazuri, soții trebuie să fie asistați de doi martori. Dacă prietenii voștri nu au putut veni la Las Vegas cu voi, puteți găsi oameni interesați să devină martorii voștri dacă petreceți puțin timp jucând jocuri de noroc pe bani reali la cazinourile din Vegas.

După această ceremonie, soților li se eliberează un certificat de recunoaștere căsătorie Las Vegas. Apoi, cu acest document, ei ar trebui să-și înregistreze căsătoria la administrația locală: Clark County Marriage and Registrar’s Office, 500 South Grand Central Parkway. Vor primi, în termen de 10 zile, un certificat de căsătorie la un preț de $15.

Ce tip de nuntă poți alege?

Ce tip de nuntă poți alege? Există mai multe variante, în funcție de ce dorește fiecare. Poți alege pachetul Gladiator cu tema Colosseum sau ceva mai fantastic cu tema Star Trek. Dacă vă impresionează viața de gangster, există și acest pachet. Pentru fanii filmelor horror, puteți selecta o nuntă cu zombie și vampiri. Ceremonia poate fi ținută de Michael Jackson, Elvis Presley sau Marilyn Monroe.

Nunți Las Vegas

Nunți Las Vegas

Nunți la cazinou din Las Vegas

Foarte interesantă este organizarea de nunți la cazinou din Las Vegas. Nu trebuie să aveți costume speciale pentru o căsătorie în Las Vegas la cazinou. Puteți face acest lucru absolut spontan. Nici de martor nu o să aveți nevoie. Totul e simplu, instantaneu, fără dificultăți. Dacă preferați nunți la cazinou din Las Vegas mai speciale și mari, atunci cele mai bune cazinouri online vă pun la dispoziție săli speciale.

Un fapt interesant este că majoritatea cazinourilor din Vegas au capele servesc special pentru organizarea de nunți la cazinou din Las Vegas. Sălile de cazinou au licența de recunoaștere căsătorie Las Vegas pentru a organiza nunți, asa ca totul este complet legal. Desigur, acest tip de nunți Las Vegas există și în alte părți ale lumii.

Bellagio casino oferă capele luxoase cu toate facilitățile pe care le poate oferi un prestigios loc de nuntă din Las Vegas. Bellagio oferă două opțiuni pentru capele de nuntă – Capela de Sud și Capela de Est. Capela de nuntă de Sud găzduiește până la 130 de invitați. Capela de nuntă de Est este pentru nunți mai mici cu până la 30 de invitați la nuntă.

Nunta cazinou Las Vegas

Nunta cazinou Las Vegas

Capela specială a amintirii

O capelă de nunți Las Vegas cu amintire specială oferă un drum printr-un autovehicul, astfel încât cuplurile nici măcar nu trebuie să părăsească confortul mașinii pentru a-și spune jurămintele. Pe lângă rostirea jurămintelor, cuplurile primesc limuzine gratuite, muzică tradițională de nuntă, buchet de mireasă, butoniera mirelui, fotografii, DVD și semn la bord pentru proaspăt căsătoriți.

Capela de nuntă Elvis

Capela de nuntă Elvis oferă cuplurilor o varietate de pachete de căsătorie în Las Vegas, toate incluzând un imitator Elvis pentru a efectua ceremonia de nuntă. Toate pachetele poartă numele unora dintre cele mai mari hituri ale lui Elvis. Pachetul de bază include utilizarea Capelei de nuntă Elvis, un imitator al lui Elvis ca petrecere de nuntă și divertisment în timp ce interpretează două dintre melodiile lui Elvis.

Elicopterele Maverick

Maverick Helicopters oferă cuplurilor posibilitatea de a-și spune jurămintele în timp ce zboară peste unele dintre cele mai romantice și uluitoare locații din Las Vegas și zonele învecinate. Unele dintre locurile de zbor includ Marele Canion, Valea Focului, Barajul Hoover și Lacul Mead. Au un coordonator de nuntă dedicat, care este inclus în prețul pachetului, astfel încât să fii sigur că nunta ta va avea loc fără probleme.

Concluzii despre nunți la Las Vegas

Dacă ești deja căsătorit în țara ta, dar vrei o nuntă tematică, o poți face. Singurul lucru pe care, din moment ce ești deja căsătorit, nu te vei putea căsători de două ori. Adică vei avea o nuntă, dar sub formă de teatru, pentru distracție. Aici am enumerat cele mai populare variante de nunți Las Vegas, dar oferta nu se termină aici. Imaginația organizatorilor este foarte mare și cu siguranța veți avea o listă foarte mare de unde să alegeți.

Întrebări și Răspunsuri despre nunți la Las Vegas

Nunțile la Las Vegas sunt fascinante. Tocmai de aceea multe cupluri aleg o asemenea călătorie. Ce se întâmplă la Vegas rămâne la Vegas, dar nunțile sunt recunoscute, așa că fiți atenți. Aceasta este o temă foarte interesantă și am considerat util să adăugăm câteva dintre cele mai frecvente întrebări ale cititorilor. Citiți în continuare!

1️⃣ Care sunt procedurile legale pentru a avea o nuntă la Las Vegas?

Nu vă imaginați că mergeți la Las Vegas și veți putea organiza o căsătorie legală. Nu este chiar așa, indiferent ce vedem în filme. Pentru a avea o nuntă recunoscută ai nevoie de o bună pregătire cu cel puțin două luni înainte de eveniment. Aceste proceduri legale nu sunt simple și de aceea puteți apela la serviciile unui expert.

2️⃣ Ce tipuri de nunți există?

Imaginația organizatorilor nu are frâne. Nu există un tip de nuntă pe care o doriți și să nu o puteți găsi la Las Vegas, bineînțeles dacă vă puteți permite acest răsfăț. Chiar dacă tema voastră nu există în cataloagele organizatorilor, cu siguranță, cu suma respectivă o puteți avea. Acesta este locul tuturor posibilităților.

3️⃣ Mă pot căsători într-un cazinou?

Da! Nunțile la cazinou sunt ceva obișnuit la Las Vegas. Tocmai de aceea cele mai bune și renumite cazinouri din Vegas, oferă cuplurilor mai multe variante de a-și spune „Da”. Persoane specializate se vor ocupa cu organizarea nunții voastre speciale la cazinou în funcție de numărul de invitați și preferințele voastre speciale.

4️⃣ Mă pot căsători într-o mașina?

Și asta este posibil la Las Vegas și nici nu va fi nevoie să coborâți din mașina. Există capele speciale la care puteți merge cu o limuzina de lux. Mașinile oferă confort maxim cuplurilor cu șampanie, flori, muzica, decorațiuni speciale și multe altele numai pentru confortul viitorilor soți.

5️⃣ Se fac nunți și în elicoptere?

Bineînțeles! Puteți închiria un elicopter și veți avea o nuntă de neuitat. Puteți vizita cu un elicopter cele mai faimoase locuri din Las Vegas în timp ce vă spuneți juramintele. Nu trebuie să va faceți griji, personalul specializat se va ocupa de absolut tot, inclusiv de siguranța voastră în timpul zborului.

Articole Similare