Bellagio Las Vegas – o destinație perfectă pentru un weekend de vis

De ce să faci turul lumii pentru a vedea cele 7 minuni, când le poți vizita, pe toate, în miniatură, în Las Vegas, orașul care respiră prin toți porii extravaganță? Las Vegas Strip este totul despre opulență si lux, care găzduiește unele dintre cele mai frumoase orașe din lume – Paris, Bellagio, Luxor, Golful Mandalay, Insula Comorii, New York, Veneția, și mai câte. De data aceasta ne oprim la Bellagio, o clădire care reprezintă mult mai mult decât un hotel luxos. La construcția hotelului Bellagio, un hotel cu tematica europeană, inspirația a fost chiar orașul Bellagio, aflat în apropierea renumitului Lac Como, din nordul Italiei. Bellagio și-a deschis pentru prima oara porțile în 1998, deținut de Mirage Resorts și MGM Grand Inc, care și-au schimbat denumirea în 2010, în MGM Resorts Int.

Imagine cu Hotelul Bellagio

Hotelul Bellagio noaptea

Cu un cazinou de lux în stil reminiscent, care amintește de faimosul cazinou din Monaco, Bellagio Resort & Casino este ținta finală pentru toți jucătorii high roller. Holul decorat cu sticlă Chihuly primește toți vizitatorii cu mândrie iar cele peste 15 restaurante oferă diverse meniuri pentru cei înfometați. Camerele sunt dotate cu design subestimat, inspirat de Lacul Como din Italia, precum și avantaje luxoase precum foyere-le din marmură și comenzile automate ale perdelelor. Ce trebuie să știți despre proprietate MGM Resorts este că este foarte mare, așa că veți face multe plimbări.

Dar totul este acoperit! Atunci când aveți nevoie de o pauză, o puteți face la Spa Bellagio, unde va puteți relaxa cu un masaj, sau o împăturire în alge marine, o sesiune liniștitoare în saună sau un tur de bazin revigorant, într-una dintre piscine. Acum vom face turul virtual la tot ceea ce vă așteaptă în acest complex.

Spectacol de apă

Spectacol de apă

Fântânile Bellagio

Este ceva ce trebuie să vezi în persoană, experiența nu poate fi comparată! Fântânile din Bellagio au fost destinate să-ți trezească toate simțurile, în special cele romantice. Beneficiați de un spectacol fascinant de apă, muzică și lumini, împletite în așa fel încât să-și fascineze admiratorii. Este cea mai ambițioasă funcție de apă coregrafică, concepută vreodată și este absolut gratuită pentru orice vizitator. Fiecare reprezentație este unică prin expresie și interpretare, așa că, de câte ori ați văzut Fântânile, acestea vă pot bucura cu tipare noi. Te îndrăgostești de această realizare acvatică fără precedent, în timp ce te bucuri de un concert fermecător de piese de operă, clasic, Broadway și pop.

Se poate urmări acest spectacol la intervale regulate, pe tot parcursul după-amiezii și la intervale mai frecvente seara. Spectacolul de apă Bellagio dansează pe 30 de coloane sonore clasice și bine cunoscute, variind de la Celine Dion, Andrea Boccelli, Frank Sinatra și multe altele.

Grădinile Botanice Bellagio

Grădinile Botanice Bellagio

Grădinile Botanice Bellagio

O caracteristică suplimentară a Hotelului Bellagio Las Vegas este Conservatorul și Grădinile Botanice, situate în imediata apropiere a holului. Display-uri diferite sunt afișate pe tot parcursul anului, cu accent pe Anul Nou Chinezesc, Ziua Memorialelor, Ziua Recunoștinței și Crăciunul. Oamenii se pot bucura de un spectacol minunat, cu atenție la detalii, unde vor găsi elemente frumoase și uneori rare ale naturii, toate într-un singur loc la hotelul Bellagio. În timp ce intri în aceste grădini, ai garanția de a surprinde un miros delicat, emanat de toate florile senzaționale. Fiecare sezon este sărbătorit în Grădinile Botanice Bellagio cu un display de plante, flori, copaci frumoși și excepționali.

În fiecare sezon, horticultorii și designerii enorm de talentați, care alcătuiesc echipa Conservatorului Bellagio, transformă holul hotelului într-un loc de joacă floral, de 14.000 de metri pătrați, într-o vitrină a obiectivelor și culorilor distincte de primăvară, vară, toamnă și iarnă – împreună cu un afișaj special pentru chinezi An Nou. Când sezoanele se schimbă, display-urile se rotesc, și 90% din copaci, flori și plante din conservator sunt reciclate, pentru a continua angajamentul față de pământ.

Cirque du Soleil

Cirque du Soleil O

Cirque Du Soleil

Acest hotel găzduiește, de asemenea, faimosul spectacol al Cirque Du Soleil. Acest spectacol remarcabil a fost o temă permanentă la Bellagio, încă din ziua deschiderii. Această producție specială este bazată pe apă, folosește un bazin de apă de 1,5 milioane de dolari SUA. Spectacolul s-a dovedit a fi excepțional de popular încă de la începuturi. Specattorii poat să alegă unul dintre cele două spectacole disponibile, pe care să le urmărească pe parcursul oricărei zile, iar fiecare are garanția de a oferi o performanță magică.

Producția Bellagio Cirque Du Soleil „O” a fost descrisă drept „o capodoperă acvatică a suprarealismului și a romantismului teatral” Gilles Ste-Criox Vicepreședinte Creative al Cirque Du Soleil descrie spectacolul în felul următor, „în cazul unui spectacol pe apă chiar mergeți cu fluxul ”. „Acest spectacol este o prezentare teatrală a apei”. Acest show de clasă mondială este o necesitate pentru oricine dorește să vadă unul dintre spectacolele din Vegas, în timp ce este în vacanță, este creat și realizat de persoane incredibil de talentate și muncitoare.

Las Vegas, orașul păcatelor, este întru totul numai distracție și spectacole, totuși, acest spectacol particular duce lucrurile la un alt nivel, unde veți găsi acrobați și scafandri profesioniști dar și înotători sincronizați. Toate aceste talente se reunesc pentru a crea un spectacol cu adevărat spectaculos.

Pentru cei pasionați de terapia prin cumpărături, Hotelul Bellagio Las Vegas oferă o selecție uimitoare de magazine de lux, fastuoase, precum Louis Vuitton, Giorgio Armani, Gucci, Tiffany & Co., Prada, Chanel, Dior și multe altele. Pentru cei pasionați de artă, li se oferă posibilitatea de a explora galeria de artă de talie mondială situată în acest hotel. Cluburile și barurile oferă o experiență de viață de noapte ca unică. Iar dacă toate acestea nu sunt motive destul de bune pentru a pune bani deoparte pentru un weekend ideal la jocuri de noroc – Bellagio, nu știm care ar fi!

Articole Similare