Cărți despre poker – lecturi obligatorii

Poker-ul este mai mult decât un joc simplu. Poker-ul a devenit o strategie, o artă, un campionat. Se fac filme, se scriu cărți și se spun povești despre acesta. Nu ai putea face parte din acest grup fără să ai cunoștințe profunde despre poker și, pentru a le obține, ai nevoie de practică și cunoștințe. Iată, cele mai bune cărți despre poker care te vor ajuta să devii jucător bun.

Desigur, acestea nu sunt singurele cărți despre poker, dar sunt cele mai complete și prietenoase cu cititorul. Lecturarea acestora te poate face un jucător mai bun, dar acest lucru nu se va întâmpla peste noapte, în continuare trebuie să petreci timp și la masa de joc pentru a progresa.

Cărți despre poker în limba română

Există cărți despre poker în limba română, care o să te ajute pe acest drum. De asemenea, poți găsi pe internet și exersa cu jocuri populare de Poker online. Acum vom vedea în detaliu, de ce trebuie să citești aceste cărți despre poker și ce valoare o să-ți aducă.

Cărți despre poker Harrington

Cărți de joc

“Harrington on Hold ‘Em” – Dan Harrington

“Harrington on Hold’em” este una dintre acele cărți despre poker în limba română care trebuie să fie adăugată la biblioteca ta, dacă dorești să ieși în evidență la masa de joc. Publicată într-o serie în trei volume, acoperă toate aspectele strategice și regulile Texas Hold’em, cea mai populară variantă de poker.

Cărțile sunt scrise de campionul World Series of Poker, Dan Harrington și sunt cunoscute pentru stilul lui inconfundabil clar și concret, oferind o abordare practică a jocului. Seria se adresează atât jucătorilor intermediari cât și celor avansați și este o lectură obligatorie pentru oricine dorește să avanseze la No Limit Hold’em.

Aceasta nu este singura carte a lui Harrington, dar cea mai cunoscută. El câștigat un campionat mondial la evenimentul principal WSOP cu buy-in de 10.000$. Deci, analizează jocul, oferă sfaturi și strategii precum o mulțime de exemple din lumea profesioniștilor, o lume din care face parte.

Cărți despre poker Theory of Poker

Pachet de cărți de poker

“The Theory of Poker” – David Sklansky

Poker-ul este un joc complicat în comparație cu jocurile de cazino simple, precum jocurile ca la aparate. Dacă joci poker online pe bani reali și dorești să câștigi, ai nevoie de ceva mai mult, decât să apeși pe butonul rotire. “The Theory of Poker” este un început bun.

Această carte este considerată catalizatorul pentru o analiză aprofundată a jocului. Este la fel de actuală astăzi ca și acum 20 de ani, când a fost publicată. Înainte să apară toate materialele informaționale și educative, înainte de dezvoltarea strategiilor și cărților analitice și realizarea videoclipurilor educaționale, a fost această carte.

“The Theory of Poker” a început ca o analiza matematică a jocului. Conceptele de bază descrise sunt încă aplicate la teoriile educaționale de poker și le folosesc și cei mai avansați jucători. Noțiunile pot odds, hidden odds, rată de câștig pe oră, EV și semibluff-uri au fost introduse în această carte.

Cărți despre poker Daniel Negreanu

Joker la masa de poker

“Power Hold’em Strategy” – Daniel Negreanu

Este imposibil să nu știi despre Daniel Negreanu! “Power Hold’em Strategy” este una dintre aceste cărți despre poker pdf, ce pot fi găsite pe internet și descărcate. Este o lectură care oferă nu numai informații interesante despre românul celebru, dar te va ajuta să pui bazele unui joc de succes.

Aceasta este una dintre cele mai bune cărți despre poker în limba română, ce include conceptele folosite de Daniel Negreanu, care a câștigat peste 40 de turnee la nivel mondial și a adunat peste 9 milioane de dolari din turneele jucate. Ai ce învăța de la un adevărat campion!

Negreanu explică strategia lui small ball, tehnica lui personală. Aceasta arată cum să folosiți cărțile mici pentru a realiza câștiguri mari la masa de poker. După ce o citești exista șansa să obții rezultate fantastice, folosind strategii încercate.

Cărți despre poker în limba română

Pachet de cărți de joc și jetoane

“Super System” – Doyle Branson

“Super System” este un ghid complet despre diferitele variante de poker online, inclusiv Texas Hold’em, Seven Card Cold, Poker Omaha și Lowball. Aceasta este una dintre aceste cărți despre poker, care îți oferă bazele unui viitor de succes în poker.

“Super System” 1 și 2 include mai multe capitole, scrise de alți jucători celebri de poker, printre care Bobby Baldwin și Chip Reese. Cartea cuprinde toate aspectele poker-ului – strategie, psihologie și jocul mental, ceea ce o face o sursă informațională valoroasă pentru toți jucătorii, avansați, intermediari și începători.

Cărți despre poker PDF

As și Popă

“Să jucăm Poker” – Lee Nelson

“Să jucăm Poker” este din lista de cărți despre poker care oferă tot pentru jucătorul începător. Vei înțelege elementele de bază ale jocului. Este scrisă de profesionistul de poker de renume mondial, Lee Nelson, campion de poker și câștigător al Aussie Millions 2006. Pe lângă elemente tehnice, în carte vei afla și informații interesante despre istoria jocului poker.

Cele mai bune cărți despre poker – concluzii

Apariția cazinourilor online a avut un efect favorabil asupra popularității jocului. Posibilitatea să joci online a fost bine apreciată și utilizată pe scară largă. Jucând din confortul casei tale, poți experimenta fiorul aventurii pe care îl oferă pokerul. Site-urile de poker apar în diferite variante și oricine, care are dorința poate încerca.

De aceea, apariția existența acestor cărți despre poker nu poate decât să fie un benefică, mai ales dacă ești la început de drum. Evident, și dacă ai acumulat o oarecare experiență în poker, acestea te pot ajuta să aprofundezi anumite stiluri de joc și strategii.

Întrebări frecvente privind cele mai bune cărți despre poker

Poker-ul este un joc popular, care provoacă multe întrebări. Cititorii noștri sunt curioși să afle cât mai multe despre acesta, să încerce și să experimenteze strategiile de câștig sau să citească despre campionii de poker, care realizează câștiguri mari. Iată, care sunt cele mai frecvente întrebări pe marginea subiectului cărți despre poker.

1️⃣ Există cărți despre poker în limba română?

Da, există multe cărți despre poker în limbă română, dar nu le poți citi pe toate. De aceea, am selectat pentru tine câteva și îți recomandăm să începi cu cartea "Harrington on Hold’ Em", care este o lectură potrivită atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru cei care deja joacă la nivel profesionist pe site-urile online.

2️⃣ Care a fost prima carte detaliată despre strategii de poker?

Au fost scrise multe cărți. Unele analizează psihologia jocului și comportamentul jucătorilor, altele se concentrează pe strategii și cum să jucați cărțile de valoare mică. Unele cărțile descriu arta de a blufa, dar totul a început cu "The Theory of Poker" de la David Sklansky, care a pus bazele unor cărți aprofundate despre poker.

3️⃣ Există cărți despre poker scrise de Daniel Negreanu?

Toți jucătorii de poker știu despre celebrul, Daniel Negreanu, însă nu toți știu că el a creat o strategie la poker, care se concentrează pe jucarea mâinilor mici. Tocmai această strategie este descrisă în unica lui carte, "Power Hold’em Strategy".

4️⃣ Care este cartea, care cuprinde toate aspectele ale jocului Poker?

Tematica cărților de poker este diferită. Unele se concentrează pe strategii, altele pe analize sau jocul psihologic și capabilitatea de a blufa. Însă, există o carte care le acumulează pe toate acestea, și anume "Super System" de la Doyle Branson. Această carte este o lectură potrivită, pentru toți care vor să afle toate aspectele jocului profesionist.

5️⃣ Care sunt cele mai bune cărți despre poker pentru începători?

Dacă ai decis să intri în lumea Poker-ului și nu știi de unde să începi, îți recomandăm să pornești în această călătorie cu cartea "Să jucăm Poker" de la Lee Nelson, una dintre cele mai bune cărți despre poker pentru începători.

Articole Similare