Vom avea nevoie de app pentru jocuri de noroc pe mobil în 2020+?

Domeniul hitech este supus unor dezvoltări intense, iar tehnologia mobilă reprezintă una dintre cele mai posibile oportunități pentru evoluția jocurilor de noroc online. Cu puțin timp în urma nici nu ne puteam imagina să accesăm jocuri de cazinou de pe telefoane smart sau tablete. Internetul a venit și a schimbat totul. Acum, telefonul mobil este de neînlocuit în industria jocurilor de noroc. În special, telefonul smart a devenit o platformă care a demonstrat potențialul său de a revoluționa industria igaming.

Jucătorii au acum posibilitatea de a juca pe drum, de a continua chiar de unde au plecat pe calculatorul lor și de a avea acces la jocuri de cazino pe care le-ar putea accesa doar din cazinou anterior. Acest dispozitiv este gata să înlocuiască jocurile de noroc pe desktop, atrăgând investiții uriașe în viitor. Astăzi, din mers putem juca chiar și jocuri cu dealeri reali. Industria cazinourilor online ține pasul cu tendințele noi ca să le ofere jucătorilor cea mai bună și inovativă experiență de joc

În prezent sunt disponibile două tipuri de aplicații mobile pentru cazinouri – Aplicații Web și Aplicații Native. În cazul app web nu este necesar un soft specific. Acestea pot fi utilizate la aproape fiecare dispozitiv smart cu acces la Internet cu Flash, HTML5 sau Java activat. App Web înseamnă că folosiți browser-ul preferat pentru a vă direcționa către un cazinou online.

Aplicațiile native sunt cele care necesită să descărcați un soft pe telefonul smart sau tableta, utilizând App Store, Google Play sau site-ul cazinoului respectiv.

Dispozitive purtabile pentru VR

Dispozitive purtabile pentru VR

Cum arată viitorul aplicațiilor pentru dispozitive mobile?

Dispozitivele purtabile, cum ar fi iGlasses, Google Glass și Apple Watch sunt un lucru foarte mare la acest moment și reprezintă un viitor cu multe posibilități pentru aplicațiile jocurilor de noroc. Toate acestea se află în faza inițiala și momentan sunt utilizate numai de cei mai mari fani ai tehnologiilor moderne, dar acest lucru se va schimba foarte repede. Multe aplicații și jocuri o să fie optimizate pentru aceste gadgeturi și vor deveni foarte accesibile pentru utilizatori.

Imaginați-vă o aplicație pentru Blackjack pentru un gadget purtabil. O cască sau numai o pereche de ochelari vă poate transfera într-o lume virtuală, la o masă de Blackjack într-un cazinou de lux. Chiar dacă acum vi se pare ceva ireal, nu este, gândiți-vă la jocurile online live, care acum câțiva ani au fost ceva inimaginabil.

Dezvoltarea tehnologiilor beacon reprezintă o oportunitate potențială de dezvoltare a cazinourilor online. Beacons sunt dispozitive de Bluetooth mici care transmit și primesc informații spre și de la alte dispozitive. Cu un consum energetic foarte mic și dimensiuni cât o cutie de chibrit, acestea au o acoperire de 50m și automat pot detecta cu precizie alte dispozitive în apropiere, într-un spațiu închis.

Aceste comunicări nu pot fi afectate de bariere fizice spre deosebire de GPS sau Wi-Fi. Interacțiunea cu un beacon trebuie să fie aprobată cu scopul evitării unor descărcări de date sau instalarea unei aplicații. De curând Google a anunțat suportul beacon pentru browser-ul Chrome, oferind șansa că tehnologia să ajungă la un public mai larg. După aprobare dispozitivul și beacon-ul pot face un schimb de informații, ce pot fi folosite ca să ofere o experiență mai bună a utilizatorului iar operatorilor o perspectivă mai bună asupra clienților și afacerilor. Aceasta este o formă de marketing care este adresată clienților cu anumite interese și în scurt timp se va vedea potențialul acesteia.

Viitorul cazinoului mobil

Viitorul cazinoului mobil

Realitatea Augmentată are un potențial imens și acest lucru a devenit vizibil datorită succesului jocului Pokemon GO. Dizolvând limitele între lumea reală și cea digitală i-a ajutat pe jucătorii să se distreze, să socializeze și să aibă activități fizice. Realitatea virtuală este un alt nivel care trebuie atins. Aceasta deschide calea către viitorul jocurilor mobile și este o provocare imensă în fața dezvoltatorilor de software.

Încă există unele probleme ca să putem adapta perfect jocurile de cazinou la VR dar giganții, precum Apple deja au lansat dispozitive și sisteme de operare noi, echipate pentru realitatea virtuală. Acest lucru înseamnă că suntem la un pas de cea mai incredibilă experiență de joc iar succesul companiilor de soft va depinde de capacitatea lor de a pune în aplicație tehnologiile VR și AR. Dezvoltatorii trebuie să ia în considerare acest lucru. Crearea unei experiențe impecabile de joc pe mai multe dimensiuni ale ecranului este în prezent un standard. Cu cât își dau seamă mai repede, cu atât vor fi mai buni în ecosistemele super-competitive și în dezvoltarea jocurilor mobile.

Jocurile de noroc nu vor dispărea. Cazinourile fizice, operatorii online și jocurile de noroc pe mobil se vor dezvolta în continuare și se vor adapta la tehnologiile și cerințele noi. Plăți inteligente, siguranța sporită, realitate augmentată și virtuală, jocuri cu navigare vocală……. viitorul jocurilor de noroc online pare promițător. Cu siguranță în cel mai scurt timp o să fim martori unor schimbări majore. Epoca în care trăim ne oferă posibilități care nu sunt limitate nici de timp și nici de spațiu. Orice este posibil!

Articole Similare