Superstitii la cazinou sau ce putem face ca sa castigam

Pisica neagra, oglinda sparta, numarul 13, numarul 4 ………, toate acestea sunt superstitii, care in cazul in care ni se intampla credem ca o sa ne aduca ghinion in viata si dragoste. Jucatorii de cazinou se feresc de foarte multe intamplari, iar unii chiar exagereaza cand vine vorba de superstitii si norocul lor la bani. Fiecare popor are propriile sale convingeri, dar cand vine vorba de jocuri de noroc, pariori devin foarte solidari.

Stiinta spune ca superstitiile se fomeaza datorita dorintei noastre sa intelegem lumea, atunci cand vine vorba de fenomene inexplicabile. Acest mod de gandire demonstreaza cat de mult superstitiile ne influenteaza judecata si ne ofera un sentiment de control, atunci cand acesta nu exista si dau sens lucrurilor care pot fi chiar o coincidenta. Jucatorii de cazinou pierd mult timp pentru a analiza victoriile si pierderile cu scopul de a descoperi ceva ce le aduce noroc sau ghinion. Acest fenomen se numeste “Paradoxul jucatorilor de cazinou”. Ei cred ca o serie de aceleasi rezultate corespund cu o serie cu rezultate opuse. De exemplu, daca de mai multe ori vine o carte de culoare neagra, urmatoarea va fi rosie.

Superstitii legate de jocurile de noroc

Feriti-va de ghinion

Exista multe ritualuri de cazinou care se refera la norocul jucatorilor si aduc ghinion. Niciodata sa nu imprumutati bani unui jucator, sa nu jucarti la o masa lustruita, sa nu intoarceti scaunul in timpul jocului, nu numarati banii in timp ce jucati, nu fluierati, numarul cu ghinion 13 sau nu jucati cu o bancnota de 50 $.

Acestea sunt numai cateva dintre ritualurile care nu trebuie facute niciodata daca doriti sa aveti noroc la cazinou. Dar nu este suficient numai sa va protejati de ghinion, ci sa atrageti norocul. Iata cateva ritualuri, care sunt cel mai des folosite de pariori: – daca jucati la ruleta, in timp ce bila se invarte trebuie s-o blestemati. Multi cred ca acest lucru va determina bila sa cada in buzunarul cu pariu. – in lume exista tot felul de obiecte, care se spune ca atrag norocul – trifoi, potcoava, picior de iepure. Nu conteaza care dintre ele o sa alegeti, dar trebuie sa-l luati atunci cand decideti sa jucati la cazinou. – multi pariori, dupa ce realizeaza un castig, devin atasati de imbracamintea cu care au fost in momentul respectiv si o considera norocoasa; – altii cred ca au un partener care le aduce noroc si el trebuie sa stea cu ei la masa; – un obicei si mai ciudat este sa plecati de la masa in timpul jocului sau sa acoperiti ecranul la sloturi;

Diferite obiecte care aduc noroc

Cum poti aduce norocul de partea ta

Fiecare popor are cultura spirituala proprie si de aceea multe superstitii sunt strict legate de tara de unde provine jucatorul. Superstitiile chinezesti de jocuri de noroc sunt un lucru real, mai ales pentru chinezi. Chinezii sunt foarte superstitiosi si respecta cu strictete aceste ritualuri. Regulile lor de baza sunt: purtati rosu inainte sa ajungeti la cazinou, de preferat lenjerie rosie. Poate vi se pare putin obraznic, dar in cultura chineza culoarea rosie reprezinta bucurie si noroc. Inainte sa mearga la cazinou, un parior chinez, care se respecta ia in considerare numerologia. Numarul 8 este cu noroc, numarul 4 aduce ghinion.

Orice combinatie care include aceste doua numere poate sa influenteze jocul la cazinou. Nu ar fi cinstit daca nu specificam si puterea energiei chi si forta ei, fie pozitiva, fie negativa, care poate fi manipulata in avantajul jucatorilor. Multi pariori chinezi nu acceseaza un cazinou prin usa principala, deoarece se spune ca intrarea principala este blestemata de maestrii feng shui. Ultimul exemplu de superstitiu chinezesc este legat de limba chineza. Este interzisa folosirea cuvantului “carti” deoarece in limba chineza acest cuvant este foarte apropiat de sensul cuvantului “pierde”. Chinezii au inventat tot felul de ceremonii care sa influenteze norocul lor in mod pozitiv. Unele dintre aceste obiceiuri au devenit foarte populare si printre occidentali.

Daca sunteti irlandez deja sunteti binecuvantat cu Norocul Irlandezilor, dar totusi nu strica si ceva in plus. Folclorul irlandez spune ca ghindele poarta noroc, de aceea foarte des o sa vedeti jucatorii irlandezi sa poarta o ghinda adevarata sau o replica din lemn sau aur. Irlandezi spun ca norocul vine cu 3 de aceea trebuie sa purtati 3 chei pe acelasi breloc in buzunar. Daca v-ati facut program la cazinou, cu o seara inainte porniti toate luminile din casa. Aceasta metoda se foloseste ca sa atrageti toata energia si asa sa influentati destinul in favoarea dumneavoastra. Multi pariori cred in norocul unei femei frumoase, mai ales daca ea este incepatoare. Daca reusiti s-o convingeti sa poarte si lenjerie rosie (superstitiu preluat de la cultura chinezeasca) atnci norocul va va urmari peste tot.

Inca de cand exista omenirea de atunci exista si tot felul de ritualuri si obiceiuri prin care am dorit sa influentam si sa controlam destinul. Unii spun ca au efect asupra viata lor, altii nu cred in superstitii. Nu stim daca exista energie care poate sa controleze norocul si sa-l indrepte catre noi, dar cert este ca aceste superstitii au fost folosite si se folosesc in continuare. Din moment ce au trecut verificarea timpului cum putem spune ca nu functioneaza…?!

Articole Similare