Top Sloturi cu trandafiri România 2024

Știm cu toții că culorile au simbolismul lor. Unele sunt oferite ca dar pentru fericire, altele pentru noroc sau dragoste. Dar indiferent de simbolismul lor, suntem cu toții de acord că regina florilor este trandafirul și nu orice trandafir, ci trandafirul roșu. Poate din această cauză, este preferat de multe companii de software care îl folosesc în dezvoltarea jocurilor de sloturi cu trandafiri.

Cele mai bune sloturi pentru trandafiri
# Sloturi cu trandafiri RTP Joc Bonus Jackpot Spre Cazinou
1 Gypsy Rose 97,63% Da Nu
2 15 Crystal Roses tale of love 96,20% Da Nu
3 Flamenco Roses 95,09% Da Nu
4 Arabian Rose 94,66% Da Nu
5 Secret Rose 97,00% Da Nu
6 Lucky Rose 95,30% Da Nu
7 Guns N’ Roses 96,98% Da Da

În cercetările noastre, ne-am oprit pe aceste 7 sloturi cu trandafiri pentru că am considerat că sunt cele mai interesante pentru jucători. Ne-am uitat bine la mecanica jocului și la caracteristicile speciale pe care le au și vi le vom aduce în detaliu în această recenzie. De asemenea, puteți încerca sloturi cu trandafiri cu bani reali pe cele mai sigure cazinouri online, folosind linkurile sigure din tabel.

Probabil ca atunci când companiile au dezvoltat sloturi cu nume de trandafiri, grupul țintă al lor a fost în principal doamnele cărora le place să joace ocazional într-un cazinou și să facă câteva rotiri. Așa cum veți vedea mai jos în recenzia noastră despre sloturi cu trandafiri, există titluri care nu vizează numai femeile. Să intrăm acum în detaliu și să vedem ce ne oferă aceste jocuri florale.

Cele mai bune sloturi pentru trandafiri, 2024

  1. Gypsy Rose (Slot cu trandafiri cu RTP foarte mare)
  2. 15 Crystal Roses Tale of Love (Top slot cu trandafiri de la Play N’ GO)
  3. Flamenco Roses (Câștig cu Wild 5,000x pariul plasat)
  4. Arabian Rose (Runde bonus cu Wild)
  5. Secret Rose (Slot cu trandafiri cu cel mai mare RTP)
  6. Lucky Rose (Novomatic slot cu multe caracteristici)
  7. Guns N’ Roses (Slot cu trandafiri cu jackpot)

Gypsy Rose de la BetSoft – RTP 97,63%

La Gypsy Rose, BetSoft folosește trandafirul ca nume al atracției principale a jocului – țiganca Rose. Deși acest joc a fost lansat în 2014, este încă popular. De ce este așa! S-ar putea să îți ia puțin timp pentru a face ca opțiunile speciale ale jocului să funcționeze, dar ai încredere în noi, se va întâmpla. Acesta este un joc de păcăcnele care plătesc bine.

Gypsy Rose slot cu trandafiri

Toate caracteristicile speciale ale jocului depind de bila de cristal care apare pe a treia rolă și de cele două simboluri Magic care apar pe rolele adiacente 2 și 4. Două simboluri Love Potion vor activa imediat jocul de rotiri gratuite, care va adăuga și caracteristica Wild Card Magic. Dacă apar 2 pictograme Magic Book, înseamnă că vei intra în jocul de cărți de tarot cu câștiguri mari și multiplicatori.

15 Crystal Roses Tale of Love de la Play’N GO – RTP 96,20%

15 Crystal Roses Tale of Love este un joc din top selecție de păcănele online din 2024 portofoliul companiei Play’N GO. Acest slot cu trandafiri este dedicat jucătorilor care preferă jocuri tradiționale dar și cu un pic de inovație. Tema este medievală, structura este de 5 role și 20 de linii de plată. Jocul este foarte volatil și, prin urmare, puteți avea perioade lungi fără câștiguri, alternând cu câștiguri uriașe.

5 Crystal Roses Tale of Love slot cu trandafiri

Simbolul Wild Multiplier poate apărea pe orice rolă, ajută la formarea combinațiilor câștigătoare și în același timp aduce diferiți multiplicatori de câștig. Simbolul Crystal Rose poate apărea și pe orice rolă și poate chiar întinde lungimea rolei. Cu trei simboluri scatter, activezi jocul bonus cu rotiri gratuite. Aceste rotiri gratuite pot fi reactivate. Încearcă sloturi cu trandafiri pentru bani reali, mai ales 15 Crystal Roses ca să vezi toate opțiunile.

Flamenco Roses de la Novomatic – RTP 95,09%

Recenzia noastră despre cele mai bune sloturi pentru trandafiri nu poate rămâne fără un dans de flamenco arzător. Jocul a fost lansat de compania Novomatic în 2014, structura este de 5 role și 10 linii de plată, iar simbolurile folosite sunt dansatorii de flamenco, o chitară, o pălărie și bijuterii. Acest review este despre sloturi cu trandafiri pentru bani reali, așa că nici trandafirii galbeni nu pot lipsi.

Flamenco Roses slot cu trandafiri

Simbolul care poate înlocui orice simbol – Wild de pe role, este dansatorul de flamenco. De asemenea, vă poate aduce un câștig de 5.000 de ori pariul plasat. Caracteristica interesantă la păcănele cu speciale este dată de trandafirii galbeni. 3 sau mai mulți trandafiri galbeni activează 11 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri gratuite, Wild rămâne fixat pe role. Încă 3 trandafiri galbeni vă vor oferi încă 11 rotiri gratuite.

Arabian Rose de la Ainsworth – RTP 94,66%

Arabian Roses joc de sloturi cu trandafiri online este dezvoltat de compania Ainsworth. Aceasta este o poveste despre bogații, care seamănă cu păcănele Rainbow Riches. Compania a adăugat 100 linii de plată și multe caracteristici interesante. Simbolurile folosite sunt obiecte magice din lumea lui Șeherezada și poveștile ei. Acesta este un joc de sloturi cu trandafiri pentru bani reali cu volatilitate scăzută, deci așteptați câștiguri dese și mici.

Arabian Rose slot cu trandafiri

Acesta nu este un slot cu RTP mare cum ne-am obișnuit la top păcăcnele de la NetEnt, dar are ce oferi jucătorilor. Avem un simbol Wild, care ajută la formarea combinațiilor valoroase. De asemenea, avem și Scattere, care deschid funcția Bonus Wild. Jocul bonus începe cu 8 runde gratuite și 2 simboluri Wild. Dacă mai nimeriți 3 sau mai multe Scatere, acest joc bonus poate fi redeclanșat.

Secret Rose de la Kajot Games – RTP 97,00%

Acest joc este pentru cei care iubesc florile, deoarece aici elementul floral culoare este foarte puternic și trandafirii în special. Veți vedea o mulțime de trandafiri în culori diferite pe ecran și rata RTP ridicată vă va impresiona deoarece jocul oferă un avantaj foarte mare jucătorilor și doar un avantaj de 3% cazinoului. Nu te vei plictisi în timp ce joci, deoarece există caracteristici speciale adăugate pentru câștiguri suplimentare.

Secret Rose slot cu trandafiri

Grila este de 5 role, 3 rânduri și 15 linii. Simbolul Wild, pictograma cu trandafirul bronz contribuie la formarea combinațiilor câștigătoare. Aici avem un al doilea wild – trandafirul auriu, pe rola centrală și activează o caracteristică unică, și anume fiecare simbol cu trandafir, care apare pe role are șanse 50% să se transforme în trandafir de bronz wild. Totodată, 3 scatere activează runda cu rotiri gratuite cu un multiplicator.

Lucky Rose de la Novomatic – RTP 95,30%

Variația slotului Lucky Rose este medie, ceea ce îl face potrivit pentru toți jucătorii. Plățile, pe care le oferă sunt periodice, de o valoare medie, ceea ce înseamnă că vă va menține interesul și bugetul pe plus. Acesta este un slot 3D creat în 2014 de Novomatic și poate fi jucat atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile. Structura este de 5 role și 15 linii de plată.

Lucky Rose slot cu trandafiri

Aici Wild și Scatter sunt aceleași simboluri – Cristal. Ca Wild, ajută la formarea combinațiilor cu plată, iar ca Scatter, cu minim 3 cristale, oferă 12 runde gratuite. În timpul acestui joc bonus, ghicitorul vă va oferi 3 simboluri suplimentare cu care veți putea crea mai multe combinații câștigătoare, în timpul rundelor gratuite. După fiecare câștig, se activează butonul “Joc de noroc”, care vă oferă un joc de tip “dublu sau nimic”.

Guns N’ Roses de la NetEnt – RTP 96,98%

Ați auzit de grupul muzical celebrul Guns N’ Roses!? Slotul NetEnt cu același nume te pune în centrul unui concert, ești pe scenă și privești publicul împreună cu celebrul grup. Jocul Guns N’ Roses are un RTP foarte mare, multe caracteristici interesante și chiar un jackpot. NetEnt a inclus aproape toate caracteristicile cunoscute și de aceea acesta este un slot care continuă să entuziasmeze fanii muzicii și sloturilor și astăzi.

Guns N’ Roses slot cu trandafiri

Există 3 tipuri de simboluri Wild, cel mai profitabil, fiind simbolul Appetite for Destruction. Acest simbol poate acoperi 3 poziții pe tambur. Dacă aveți norocul să atingeți 3 simboluri Bonus Vinyl Record, pe rolele 1, 3 sau 5 veți putea să învârtiți Roata Norocului, care va debloca unul dintre cele 3 bonusuri uimitoare. Jocul Crowd Pleaser Bonus îți oferă șanse suplimentare de a-ți crește câștigurile trecând prin 3 niveluri diferite.

Companii de software cu sloturi cu trandafiri pe bani reali

Jocurile cu sloturi cu trandafiri pentru bani reali nu se pot compara ca popularitate cu poveștile dezvoltate în cele mai bune păcănele Microgaming, însă interesul jucătorilor arată ca au potențial mare. Dacă nu era așa, companii precum, NetEnt, Novomatic sau Ainsworth nu s-ar fi bazat pe această tema la crearea acestor jocuri. Companiile au folosit imaginația designerilor lor pentru a incorpora simbolismul trandafirului în sloturi frumoase și profitabile.

Cuvinte finale despre sloturi cu trandafiri

Noi suntem de părere că aceste sloturi sunt uimitoare. Pe lângă grafica excelentă, imaginile colorate și coloana sonoră, sloturile cu trandafiri oferă exact ce au nevoie jucătorii, și anume să se distreze și să realizeze câștiguri bune. Toate sloturile au un RTP peste RTP-ul mediu folosit în domeniu, ceea ce le faceți foarte potrivite pentru fanii jocurilor de cazinou. În plus, funcțiile bonus vă completează bugetul pentru joc pe neașteptate.

Întrebări ​și​ Răspunsuri despre sloturi cu trandafiri

A venit momentul să trecem la ultima secțiune din recenzia noastră despre sloturi cu trandafiri pe bani reali, și anume cele mai frecvente întrebări ale cititorilor noștri. Am adunat aici câteva dintre acestea și am oferit și răspunsuri. În cazul în care doriți mai multe informații, urmăriți linkurile corespunzătoare.

1️⃣​ Care sunt cele mai bune sloturi cu trandafiri?

  Tematica florală este des întălnită ca tema la sloturi online, însă trandafirii sunt preferați și ca flori și ca nume de personaje. Tocmai de aceea, am făcut această selecție de top sloturi cu trandafiri, ca să vă prezentăm cele mai bune jocuri ca la aparate online cu trandafiri.

2️⃣ ​ Prin ce se caracterizează sloturile cu trandafiri?

  Ca și la alte jocuri de păcănele online, caracteristicile sloturilor cu trandafiri sunt diferite. Dezvoltatorii folosesc simboluri speciale suplimentare, bonus funcții cu runde gratuite și multiplicatori sau jocuri adiționale pentru a crește veniturile jucătorilor. Unele sloturi cu trandafiri au și un jackpot de câștigat.  

3️⃣​ Care este slotul cu trandafiri cu cel mai mare RTP?

  Majoritatea sloturilor moderne cu trandafiri se pot lăuda cu o rata de revenire la jucător destul de mare. Însă, cercetările noastre au arătat, că slotul cu trandafir cu cel mai mare RTP este Secret Rose. Avantajul Casei este destul de mic, așa că jucătorii se pot aștepta la câștiguri destul de bune, dar este important să joace responsabil.

4️⃣ Gypsy Rose slot are și runde gratuite​?

  Rotirile gratuite sunt o opțiune foarte căutată de jucători, iar slotul Gypsy Rose le oferă. În plus, aveți posibilitatea să activați și jocuri bonus suplimentare care vă pot aduce câștiguri și mai mari. Totul depinde de un simbol magic, care apare pe rola din mijloc. Fiți cu ochi pe ea!

5️⃣ Există slot cu trandafiri cu jackpot?

  Fără îndoială, jackpotul este ceva ce caută fanii jocurilor ca la aparate. NetEnt a dezvoltat un slot excelent – Guns N’ Roses, care oferă posibilitatea fanilor săi să activeze o rundă în care pot câștiga și un jackpot. În plus, acest joc oferă și alte jocuri adiționale cu premii foarte bune și atractive.

6️⃣ Care este simbolul Wild la Lucky Rose?

Fiecare joc de slot conține simboluri speciale – Wild și Scater, însă simbolul Wild la jocul Lucky Rose este unul mai neobișnuit. Un singur simbol are doua roluri. O dată se comportă ca Wild, ajutând la formarea combinațiilor cu plată, iar dacă apare de mai multe ori pe role se comportă ca Scatter și acordă runde bonus și plăți suplimentare.

7️⃣ Câte linii de plată are Arabian Rose?

Cu toții ați auzit de sloturile online cu mii de linii de plată – megaways. Există companii de software, care sunt specializate în dezvoltarea acestor jocuri. În cercetarea noastră am găsit slotul Arabian Rose, care are 100 de linii câștigătoare. Acesta nu este un megaways adevărat, dar în orice caz, oferă mai multe posibilități de a forma combinații cu plată.

Articole Similare