Sloturi cu pariuri mari

Toată lumea își dorește să câștige cât mai mulți bani din jocuri de noroc. Acest lucru nu este niciun secret. Secretul, însă, este că nimeni nu își dorește să investească mult la sloturi cu pariuri mari. Haideți să vedem ce rămâne de făcut, pentru ca voi să investiți cât mai puțin și să câștigați cât mai mult.

Selecție de sloturi online

Selecție de sloturi online

Păcănele cu pariuri mari

Păcănelele sunt jocurile de noroc preferate ale românilor care joacă cele mai bune păcănele online. Cu toate acestea, așa cum spuneam și mai sus, românii nu își doresc să riște o avere pentru a juca la păcănele cu pariuri mari. Astăzi ne dorim să vă explicăm cum funcționează, pentru că un jucător informat este un jucător cu mai mari șanse de câștig.

Wild Heist

Wild Heist este una din colecția de sloturi cu limite mari pe care ne-o aduce Spinomenal. O foarte bună strategie la sloturi cu pariuri mari cum este Wild Heist este de a juca cu pariul maxim. În acest fel, dacă câștigi, poți câștiga până la de 8500 de ori suma pariată.

Nights of Fortune

Din colecția sloturi cu pariuri mari face parte și Nights of Fortune, distribuită tot de Spinomenal. Totalul de pariuri care pot fi cumulate la această mașină de păcănele cu pariuri mari este de 500 de monede, ceea ce-o face să fie printre preferatele multor jucători. Acest lucru se datorează faptului că oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga foarte mult.

Jocuri de acest tip găsești ușor pe cazinourile compatibile cu Android și iOs. În plus, ai o selecție mare de păcănele pe mobil dacă încerci să joci de pe canapea, fără să trebuiască să stai pe un scaun în fața unui calculator. Deși grafica nu va fi la fel, tehnologia a evoluat destul de mult în ultimii ani.

Fantastic Fruit

Deși suma maximă de pariu admisă este mai mică decât la Nights of Fortune, și Fantastic Fruit se integrează de minune la categoria de sloturi cu pariuri mari online. Deși nu se poate ajunge la 500 de monede, se ajunge totuși la 400 și, după cum puteți vedea, diferența nu e foarte mare, așa că premiile rămân substanțiale.

Caracteristici la sloturi online

Caracteristici la sloturi online

Alte jocuri ca la aparate cu pariuri mari

Topul nostru de păcănele cu pariuri mari nu se oprește aici, pentru că există și alte jocuri ca la aparate cu pariuri mari pe care trebuie neapărat să le încercați. Nu uitați, la urma urmei, nu doar destinația contează, ci și cât de mult v-ați distrat pe traseu. Dacă urmați unele trucuri și sfaturi la păcănele, vă puteți și distra, și ajunge la premiul cel mare.

Smoking Gun

Smoking Gun este cel mai bun dintre sloturi cu pariuri mari online pentru cei cărora le place acțiunea. Lansat de Rival Gaming, acest slot promite o grafică de excepție și imagini care să-ți fure privirea. Pariul maxim este de 125 de monede, însă oferă posibilitatea de a combina câștigurile între ele, în funcție de liniile câștigătoare.

Solar Queen

Playson a produs unul dintre cele mai interesante jocuri ca la aparate cu pariuri mari: Solar Queen. Desigur, să pariezi suma maximă de 100 de monede, spre deosebire de alte jocuri unde poți paria 500, pare nimic, însă frumusețea acestui joc este că îți poți personaliza pariurile în funcție de aptitudinile pe care le ai.

Book of Gold Classic

Spre deosebire de unele păcănele cu pariuri mari, Book of Gold Classic se încadrează la categoria sloturi cu pariuri mari gratis. Acest slot este exact de tipul sloturi megaways populare, adică permite atât parierea sumelor mici, cât și mari, ceea ce îl face potrivit pentru toți jucătorii. În plus, premiile oferite pot fi de până la 200 de ori mai mult decât suma pariată.

Când ai nevoie de o pauză de la păcănele, poți să vezi și ruleta live pe mize mari . Îți limpezește mintea, și îți poate oferi o rupere din monotonie, pentru a intra din nou într-o serie de câștiguri binemeritate. Noi îți dorim mult success și la cât mai multe câștiguri la ambele tipuri de jocuri!

Păcănele cu limite mari

Nimănui nu îi place să i se impună limite. În acest caz, de ce să le menținem mici pe cele de la păcănele? Să jucăm la păcănele cu limite mari oferă niște trăiri aparte, datorită adrenalinei pe care ne-o oferă ideea că am putea câștiga o mică avere. Haideți să vedem care sunt cele mai interesante păcănele cu pariuri mari.

Solar Temple

Suma pe care o puteți paria la Solar Temple variază de la 0,20 de monede până la 100. Fie că alegeți să pariați puțin sau mult, când vine vorba despre bonusuri, Solar Temple nu se dă la o parte. Puteți primi, pe lângă premiul câștigat, și rotiri gratuite și multe alte beneficii pe care le veți folosi în cadrul jocului.

Câștiguri în monede

Câștiguri în monede

Fruity Crown

Playson a făcut ravagii atunci când a lansat Fruity Crown, în special datorită faptului că acest tip de jocuri ca la aparate oferă plăți fixe pe fiecare linie, iar Fruity Crown oferă 100 de monede ca premiu la orice linie nimerită. Deși lansat abia în 2020, fiind un joc relativ nou, îl puteți găsi deja pe multe site-uri de cazinouri online.

Explodiac

Explodiac se află și el pe lista celor mai iubite jocuri ca la aparate cu pariuri mari. Acest fapt se datoarează tematicii sale adorabile cu fructe, dar și faptului că este dotat cu un buton de pariu maxim care te trece instant cu 100 de monede. Alte jocuri de acest fel nu dispun de un asemenea buton, motiv pentru care fanii îl preferă.

Concluzii

Nu știm alții cum sunt, dar nouă, după articolul acesta, ni s-a făcut poftă să jucăm la păcănele cu mize mari. Jocurile sunt interesante, amuzante, producătoare de adrenalină. Desigur, dacă pierzi, pierzi o miză mai mare, însă dacă câștigi, vei simți că tot Universul îți aparține ție, așa că ce vei alege?

Întrebări și Răspunsuri

Cel mai des întâlnite întrebări ale cititorilor noștri le găsiți în această parte a articolului. Noi le-am citit, ne-am făcut temele și am adus Răspunsurile. Dacă aveți și alte întrebări referitoare la sloturi cu limite mari, nu ezitați să le scrieți în comentarii. Vom încerca să vă răspundem la toate întrebările.

2️⃣De ce este important la Nights of Fortune să puteți paria 500 de monede?

Pentru cei ce nu joacă păcănele cu limite mari, s-ar putea ca 500 de monede să nu pară mare lucru. Cu toate acestea, cei ce au experiență în acest fel de sloturi cu pariuri mari online, vor fi de acord că 500 de monede reprezintă o sumă foarte mare. Din acest motiv, dacă joci cu această sumă la Nights of the Fortune, poți avea un câștig frumușel.

3️⃣Care e suma maximă de pariat la Fantastic Fruit?

Spre deosebire de Nights of Fortune, la Fantastic Fruit se poate paria suma de maxim 400 de monede. Cu toate acestea, așa cum puteți vedea prea bine, diferența nu este foarte mare, motiv pentru care Fantastic Fruits este unul din cele mai iubite sloturi cu pariuri mari online, fiind jucat de oameni din toate colțurile lumii.

4️⃣Ce avantaje are Smoking Gun?

Jocul Smoking Gun este unul dintre cele mai iubit jocuri cu pariuri mari ale fanilor de aventură. Distribuitorii acestui slot au avut grijă ca grafica de care se bucură fanii să fie de calitate superioară. În plus, fundalul și elementele au legătură cu tematica filmelor de acțiune, iar câștigurile pot fi combinate între ele.

5️⃣Care este suma maximă de pariat la Solar Queen?

Slotul Solar Queen permite suma maximă de pariat de 100 de monede. Cu toate acestea, deși suma este mult mai mică decât la unele sloturi cu pariuri mari gratis, avantajul este că îți poți modifica pariul în funcție de aptitudinile pe care le ai. Pariul minim începe la 0,2 monede, iar cât pariezi ține doar de tine.

Articole Similare