Game of Thrones Microgaming

Deși seria Game of Thrones s-a terminat acum ceva timp, cert este că fanii sunt încă la fel de înfocați ca la început și vor face tot posibilul să nu o uite prea curând. Din acest motiv suntem convinși că fanii vor fi extaziați să afle că a fost lansat un nou slot în parteneriat cu Game of Thrones Microgaming.

Game of Thrones Microgaming

Game of Thrones Microgaming

Slot Game of Thrones – toate noutățile care te interesează

Deși în anul 2014 a fost lansat primul slot Game of Thrones Microgaming, se pare că de această dată slotul vine cu îmbunătățiri în multe domenii. Haideți să vedem împreună care sunt noutățile cu care ne va surprinde și care sunt îmbunătățirile aduse față de cel lansat în anul 2014 și, important, unde îl puteți găsi, pe cazinouri online licențiate.

Personajele prezente în slot Game of Thrones

Noul Game of Thrones Microgaming slot aduce fanilor săi toate cele mai iubite personaje, cum ar fi Jon Snow, Sansa Stark, the Night King, Daenerys Targaryen și Tormund Giantsbane. Mai mult decât atât, slot Game of Thrones Microgaming are ca fundal imagini din iubitul tărâm al Westeros, pentru o experiență cât mai autentică a acestui serial dramatic și mult iubit.

Secvențe din joc

Secvențe din joc

Mai multe șanse de câștig

Jocul este așezat pe cinci role și are peste patruzeci de linii de plată. Chiar și în timpul rotirilor gratuite, Power Stacks-urile oferă un plus de joc, ceea ce înseamnă că, practic, oferă un nou simbol cu fiecare rotire. Acest lucru este o veste bună pentru jucători, având în vedere faptul că noi simboluri înseamnă noi șanse de câștig.

Rotiri gratuite și bonusuri

Dacă reușiți să aterizați trei splatters simultane, veți primi 15 rotiri gratuite. Cele 15 rotiri gratuite vă vor propulsa la baza Tronului de Fier, unde veți fi întâmpinați de tema muzicală a serialului TV. Ca bonus al rotirilor gratuite, acestea vor aduce simboluri noi, simboluri care vor avea premii duble pentru jucătorii norocoși.

Tabel de Plată

Tabel de Plată

Parteneriatul cu Slingshot Studios

Faptul că are tematica Game of Thrones este cu siguranță un plus adus acestui slot, însă ceea ce atrage cu adevărat fanii este faptul că premiile se ridică până la de 25,000 de ori suma pariului inițial, premii care, alături de grafica impecabilă și efectele sonore autentice fac ca acest joc din păcănele online să fie cel mai așteptat luna aceasta.

Colaborări Microgaming cu studiouri

Microgaming a câștigat deja o bună reputație pentru colaborările sale cu diferite studiouri, în vederea lansării diverselor jocuri Microgaming de noroc cu tematică cinematografică. Pentru realizarea Game of Thrones Power Stacks a colaborat cu Slingshot Studios, studio care a creat o întreagă serie de jocuri pentru Microgaming, aparte de acesta care se bucură de toată această popularitate.

Alte jocuri create în această colaborare

Parteneriatul dintre Microgaming și Slingshot Studios a adus publicului larg o mulțime de jocuri fascinante, cum ar fi African Legends, A Dark Matter, Banana Odyssey, Zombie Hoard și Cash of Kingdoms. Cu toate acestea, slot Game of Thrones Microgaming Power Stacks este primul joc oficial licențiat de franciză și este cel mai mare titlu al firmei.

Alte colaborări pentru acest joc

Nu doar că Microgaming a colaborat cu Slingshot Studios pentru realizarea acestui joc, însă a colaborat și cu casa ce a lansat seria TV, HBO și, mai mult decât atât, a colaborat cu American TV. Se așteaptă ca acest joc să fie un succes la nivel mondial și se așteaptă să fie disponibil la nivel mondial, pentru toți fanii serialului.

Concluzii

După cum vedeți, se așteaptă un succes răsunător pentru acest joc, și pe bună dreptate, căci se pare că promite nu doar mai multe șanse de câștig ca altele dintre cele mai noi jocuri Microgaming, însă și o groază de personaje cunoscute, efecte sonore autentice și o distracție pe cinste. Rămâne de văzut dacă succesul așteptat va fi răsunător.

Întrebări frecvente despre Game of Thrones Microgaming slot

Este absolut normal să aveți întrebări despre Game of Thrones Microgaming slot, având în vedere că subiectul este perfect nou și fără precedent în cadrul studioului Slingshot Studios, motiv pentru care am alcătuit un set cu cele mai des adresate întrebări de la cititorii noștri și răspunsurile noastre la acestea.

🤔 Ce personaje apar în slot Game of Thrones?

Dintre toate mult iubitele personaje din Game of Thrones, cele mai iubite apar în cadrul acestui joc. Exemple ar fi mult cunoscutul nume Jon Snow, la fel ca și Sansa Stark, the Night King, Daenerys Targaryen și Tormund Giantsbane. Mai mult decât atât, este prezent nu doar numele tărâmului Westeros, ci și imagini frumoase ca fundal.

💰 Care sunt șansele de câștig la acest nou slot?

Șansele de câștig la acest nou slot par să fie cu mult ridicate față de alte sloturi, datorită faptului că are 5 role și peste 40 de linii de plată. Mai mult decât atât, Power Stacks-urile oferă un plus de joc, ceea ce înseamnă că, practic, oferă un nou simbol cu fiecare rotire, activ inclusiv în timpul rotirilor gratis.

💸 Care este cel mai interesant bonus la acest slot?

Cel mai interesant bonus este cel de 3 splatters simultane. Dacă reușiți să atingeți acest punct, nu doar că veți primi 15 rotiri gratuite, însă veți fi propulsat automat spre baza Tronului de Fier, unde vă va întâmpina celebra coloană muzicală din serialul TV Urzeala Tronurilor. Mai mult decât atât, veți avea parte de unele surprize.

🤝 Cu cine s-a colaborat în vederea realizării acestui joc?

Pentru realizarea acestui joc a fost nevoie de o colaborare principală între Microgaming și Slingshot Studios. Mai mult decât atât, s-a colaborat și cu HBO, Game of Thrones fiind o producție a acestora. Microgaming Game of Thrones slot este primul slot al Microgaming realizat ca franciză, producătorii primind o parte din încasări.

🎲 Ce alte jocuri au realizat împreună Slingshot Studios și Microgaming?

Parteneriatulele dintre Microgaming și Slingshot Studios care au avut loc de-a lungul anilor au adus publicului larg o mulțime de jocuri fascinante, cum ar fi African Legends, A Dark Matter, Banana Odyssey, Zombie Hoard și Cash of Kingdoms. Cu toate acestea, până la Game of Thrones Power Stacks, niciun joc oficial licențiat nu a fost de franciză.

Articole Similare