Fapte neașteptate despre Bingo despre care nu ați auzit niciodată

Majoritatea jucătorilor consideră Bingo un joc simplu, care depinde numai de noroc. Într-adevăr, la acest joc lipsește complexitatea poker-ului dar are o mulțime de secrete care trebuie dezvăluite. Aici o să vă dezvăluim câteva secrete ale jocului de Bingo pe care nu le știți și poate că vă veți schimba părerea despre acesta.

La Bingo se poate aplica o strategie de joc ca la Blackjack

Strategia pe care o puteți aplica nu este exact ca la Blackjack dar poate să influente șansele voștri de câștig. Majoritatea oamenilor consideră că bingo este un joc de noroc pur, bazat pe faptul că jucătorii nu pot face nimic pentru a influența ce bile vor ieși pe ecran. Dar există un simplu truc pe care orice jucător de bingo îl poate folosi pentru a obține un avantaj mic împotriva concurenților – să cumpărați cât mai multe taloane de joc. În funcție de bugetul vostru alocat pentru joc, ar trebui să cumpărați întotdeauna numărul maxim de taloane, permise de regulile Casei. Desigur, acest lucru nu mai este o problemă atunci când alegeți un joc de bingo la cazinourile online, precum Unibet Casino sau Vlad Cazino.

Mai multe taloane vă cresc șansele de câștig

Mai multe taloane vă cresc șansele de câștig

Să ne imaginăm o sală cu 100 de jucători. Un jucător achiziționează cinci taloane, în timp ce vecinul lui observă și cumpăra un pachet de zece, iar toți ceilalți iau câte unul. În acest caz, numărul de taloane din cameră urcă până la 113 (98 + 10 + 5 = 113), așa că va trebui să facem un pic de matematică ca să vedem care sunt șansele tuturor. Pentru cei 98 de jucători care joacă cu un talon, cotele scad la 1 din 113, adică 0,8%, jucătorul care deține cinci taloane are cote de câștig de 4,42% (5/13), în timp ce jucătorul cu zece se bucură de cote de 8,84% (10/113).

Alegeți sală cu mai puțin adversari

De obicei, Bingo nu este privit ca un joc cu adversari asemănător cu poker-ul, care pune jucătorii unul împotriva celuilalt, dar nu este așa. Din această perspectivă, fiecare alt jucător din sală este, în esență, oponentul vostru, deoarece încearcă să va câștige banii și invers. Din acest motiv, un aspect major al strategiei de bingo implică reducerea cantității de adversari ori de câte ori este posibil. Nu puteți controla câți jucători apar în sala de bingo, asta este adevărat. Cu alte cuvinte, dacă un joc de bingo are sute de jucători la acea oră, căutați o oportunitate mai bună. La fel ca și în cazul strategie cu achiziționarea mai multor taloane și aici se aplică calculele matematice. De exemplu, într-o sala cu 200 de jucători dintre care mulți jucând numărul maxim de zece taloane, puteți presupune în mod rezonabil un câștig cu cote de 1,1%. Această cifră provine dintr-un scenariu în care 100 de jucători folosesc un talon, 50 sunt au câte cinci taloane și încă 50 dețin zece taloane (10/850 = 1,1%). Ori de câte ori este posibil, căutați întotdeauna jocuri cu mai puțin adversari, pentru a vă îmbunătăți șansele de a câștiga un jackpot.

O sală cu mai puțin jucători este mai bine

O sală cu mai puțin jucători este mai bine

Ce tip de Bingo să alegem?

Unul dintre cei mai buni exponenți ai strategiei de bingo este Joseph Granville. Acesta este un nume care a ajuns să fie asociat cu strategia din spatele jocurilor de bingo. Deși este clar faptul că un joc de noroc va genera rezultate aleatorii, există câteva puncte interesante în acest sens. De exemplu: dacă joci un joc cu 75 de bile, șansele să iasă un număr între 1 și 75 sunt de 0,013%. Cu toate acestea, după ce a fost tras un număr, șansele se schimbă de fiecare dată. Acest lucru se datorează faptului că există un număr limitat de bile de bingo cu care jucăm. Același lucru este valabil în cazul jocurilor de cu 80 de bile, unde șansele primului număr extras sunt de 0,0125% și cu 90 de bile, unde șansele sunt 0. 011% din primul număr extras. Cum putem, ca jucători de bingo, să punem la încercare această analiză statistică și s-o aplicăm corect? În primul rând, este important să înțelegem că există tendințe și modele care vor apărea în timp ce joci un joc de bingo. Având în vedere că este un joc aleatoriu, probabilitatea apariției de numere impare și pare este aceeași și, în același mod, amestecul de numere cu valoare mare și numere mici are o probabilitate egală să apară.

Alegeți taloane cu numere variabile

Alegeți taloane cu numere variabile

Dacă totul este complet aleatoriu și nu există nimic care să stabilească ce număr va apărea în continuare, trebuie să trecem la următoarea componentă a jocului de bingo, care sunt cărțile de bingo. Aici intră în joc strategia. De obicei, jucătorii de bingo într-o sală fizică vor putea alege cărțile de bingo pe care doresc să le joace. Dacă știm că nu avem control asupra numerelor care sunt apelate, cu siguranță avem un grad mai mare de control asupra taloanelor de bingo cu care alegem să jucăm. De aceea este imperativ să alegem taloane de bingo cu cât mai multe variații în ele. Taloanele de Bingo care au posibilități multiple de număr cu aceeași cifră finală nu sunt o idee bună de ales, deoarece probabilitatea apariției bilelor de bingo care se termină în aceleași cifre sunt mai mici. Prin urmare, cel mai important lucru pe care îl puteți face este să alegeți taloane de bingo cu o mai mare varietate a numerelor. Acest lucru este valabil și pentru sălile de bingo pe teren și pentru camerele de bingo online. Este bine să achiziționați o selecție mai mare de taloane de bingo, deoarece acest lucru o să vă ajute să potriviți numerele ieșite cu propria selecție. De aceea este important să alegem taloane de bingo cu cât mai multe variații în ele. Bingo este un joc de noroc și ca toate jocurile de genul acesta este greu să fie controlate. Totuși, ținând cont de aceste sfaturi veți avea posibilitatea să vă creșteți șansele să obțineți așa doritul rezultat și, de ce nu, acesta să fie chiar marele jackpot, oferit de operatorii online din România.

Articole Similare