Cum să devii un jucător eficient la jocul Baccart

Jocurile de masă la cazinouri ne fac să ne zboare mintea la experiența Las Vegas, Macao sau alte locații extravagante, unde de cele mai multe ori James Bond își combina măiestria, agerimea și șarmul la cele mai complexe jocuri de noroc. Baccarat este unul dintre ele, însă contrar la ceea ce se aude, acest joc este destul de simplu, deși are o istorie tot atât de mare, precum blackjackul. Cu toate că se consideră că blackjackul, pokerul și sloturile video sunt cele mai populare jocuri de bnoroc, în USA, Baccaratul aduce la buget sume de ordinul miliardelor, cu aproape 50 % mai mult decât o fac celelalte jocuri.

Cum arată jocul Baccarat la cazinoul online

Masa jocului Baccarat

Dacă nu ați îndrăznit să vedeți ce implică jocul Baccarat, vă spunem noi în două propoziții. La variațiile de Baccarat online sunt două zone de pariere, pe care le poate alege jucătorul, pe mâna proprie sau pe mâna crupierului. Cine ajunge cel mai aproape de 10, câștigă. Nu este nimic complicat la acest joc și nici nu sunt multe strategii care să mărească șansa jucătorului, însă sunt într-adevăr unele acțiuni, care, odată aplicate, schimbă jocul în forma pozitivă pentru acesta.

Pariu pe mâna bancherului

Spre deosebire de alte jocuri, la Baccarat aveți posibilitatea sa pariați pe mâna crupierului, care de altfel vine cu un avantaj mai mare. Primele trei acțiuni pe care un jucător le poate lua, pentru un joc favorabil sunt următoarele – pariu pe mâna bancherului ( RTP mai mare), pariu pe mana jucătorului (se economisește comisionul de 5% de la pariul pe mâna bancherului), evitarea pariurilor pe mâini egale (acestea au avantaj de 15. 75 %).

Pariul pe mâna bancherului este cel mai favorabil, deoarece acestea au marginea la casă de 1, 06%, pe când pariul pe mâna jucătorului are margine casei de 1,24%. Dacă este să o luăm matematic, diferența de 0,22% nu este o tragedie, mai ales dacă vorbim de diferențe în valori, dar aici vorbim de șanse, unde și 0,001% poate avea un deznodământ nefavorabil. Ca urmare, trebuie să tratăm acești 0, 20 % cu respectul cuvenit.

Dar cum cazinourile funcționează pe principiul profitului și dă înapoi mult mai puțin decât ia, așa și la jocul Baccarat, unde a permis pariul pe banca (care are un avantaj mai mare), a impus o taxă de 5% din câștig. Deci, la fiecare pariu câștigat, Banca ia înapoi 5 % din câștig.

Pariul pe egalitate trebuie ocolit

Baccarat online conține unele dintre cele mai bune cote posibile la jocurile de noroc iar pariul pe egalitate este de 9: 1, puțin cam greu de refuzat. Mulți jucători se las purtați de val și încercă acest pariu mai mult decât ar trebui. Acest pariu aduce un avantaj Băncii extrem de mare, 14, 36 % și încercat pe termen lung, răvășește bugetul jucătorului în mod serios. Regula la jocul baccarat este să ajungi la 10 sau cât mai aproape de 10 și ținând cont că se joacă cu 8 pachete de cărți iar toate zecimalele devin numere primare, șansele să se obțină egalitate foarte des sunt extrem de mici . Dacă un jucător se simte norocos, cu siguranță poate încerca acest pariu de câteva ori, dar totul într-o limită calculată.

Reguli Baccarat

Tabel cu reguli la Baccarat

Nu există sisteme care influențează jocul

Au fost inventate fel și fel de sisteme de pariere, pe care unii jucătorii chiar sunt dispuși să le încerce dar care nu au nici un fundament, atunci când vorbim de jocurile de cazinou online. Una dintre ele este pariatul pe jucător după ce numărați 5 câștiguri consecutive la bancher – Five Count. Simple superstiții, precum dacă bancherul a avut 5 câștiguri, este rândul jucătorului. Acestea nu sunt bazate pe științe matematice și nici demonstrate iar dacă un jucător are timp și dispoziție să își arunce banii pe aceste prostii, nu are decât. Nu si dvs.!

Există unele sisteme de pariere, care într-adevăr lucrează în favoarea jucătorului și care este demonstrat de altfel că este un sistem bun. Sistemul Martingale care este aplicat în mod constant de jucătorii de ruleta, este un sistem de pariere care merge și la Baccarat. Acesta presupune dublarea sumei pariate la fiecare pierdere și revenirea la pariul inițial la un pariu câștigat. Pentru a aplica acest sistem, trebuie înainte de toate să aveți o disciplină foarte bună și să știți să vă gestionați bugetul pentru jocuri foarte bine. Dublarea sumei pariate, după mai multe pariuri pierdute, implică de asemenea terminarea bugetului, dacă sunt luate în considerare sume foarte mari.

Fie că vorbim de Baccarat la cazinouri online sau cazinouri fizice, regulile sunt aceleași. Pachetele de cărți sunt amestecate după fiecare mână și dacă nu sunteți Eward Thorp sau un alt mare matematician, nu vedem cum numărarea cărților vă poate ajuta, atunci când vorbim de 6 – 8 pachete de cărți. Păstrați in permanență o conduită responsabilă, țineți bugetul sub control, alegeți pariurile care aduc băncii cele mai mici șanse.

Articole Similare