Cum cazinourile reușesc să-i atragă pe jucătorii high-rolleri?

High-rollerii, cunoscuți și sub denumirea de „Balene de cazinou”, sunt jucători de cazino cu buzunare profunde care fac pariuri mari. Nu veți găsi jucători high-rolleri la aparatele de tip slot sau la mesele cu limită mică. Acești mari cheltuitori pot cheltui mii și mii de dolari într-o singură noapte. De ce petrec atât de mult? Toată lumea are motivele sale, dar pe lângă faptul că vor să câștige premii marii, acești jucători primesc și tratament regal din partea cazinourilor la care joacă, incluzând recompense minunate.

Aceste beneficii incredibile sunt cele care mențin high-rolleri să revină pentru mai mult. Până la urmă, cine nu vrea să fie tratat ca un rege?

jucatorii-balenele-de-cazinou

jucatorii-balenele-de-cazinou

Bonusuri și premii speciale rezervate numai pentru high-rolleri

Ce fel de recompense pot aștepta jucătorii mari? Depinde de cazinou! Fiecare cazinou care are un club VIP oferă propriile tipuri de recompense, similare cluburilor de cazinou online. De exemplu, high-rollerii din cazinoul Foxwoods Resort se pot bucura de o varietate de servicii distractive și gratuite. Această stațiune, situată în Mashantucket, Connecticut, este cunoscută cu cele 6 piste de bowling VIP care oferă servicii complete de mâncare și băuturi. Alte cazinouri oferă mâncăruri și băuturi selecte și camere la hoteluri de lux.

Printre cele mai generoase recompense, oferite jucătorilor generoși se numără un serviciu de cameră cu bucătărie renumită, gurme, locuri la cele mai mari spectacole, limuzine, avioane și apartamente de lux.

Ce recompense primesc jucatorii mari?

Ce recompense primesc jucatorii mari?

Credite mari pentru jucătorii speciali

Când cazinourile se tem să nu-și piardă cei mai mari cheltuitori, le oferă credite pentru joc. De exemplu, în timpul recesiunii, volumul de credit oferit jucătorilor mari din Las Vegas a fost enorm. De teamă să nu-și piardă cei mai bogați jucători, cazinourile din Las Vegas continuau să dea bani high-rollerilor lor. Acest lucru duce la milioane de dolari datorii către cazinouri.

Pentru a acoperi datoriile necorespunzătoare, cazinourile au pus la o parte sute de milioane de dolari din alocații. În 2012, Sands Casino din Vegas ar fi alocat o indemnizație de 492 milioane dolari pentru datoriile îndoielnice care ar putea merge prost. Între timp, pentru a-și acoperi datoriile necorespunzătoare, Caesar’s Entertainment Corp. a permis peste 200 de milioane de dolari, iar Wynn și MGM Resorts au acordat alocații de aproximativ 100 de milioane de dolari. În esență, datoriile au fost anulate.

Ce se întâmpla cu jucătorii care au credite la cazinou?

Există o mulțime de cazinouri la care jucătorii pierd milioane la mesele de joc. Un exemplu este omul de afaceri japonez, Akio Kashiwagi, care a fost cunoscut drept „războinicul baccarat-ului”, deoarece a pariat până la 200.000 de dolari pe mână. În 1990, el a jucat o singură sesiune legendară de baccarat la Trump Plaza din Atlantic City timp de șase zile și a pierdut 10 milioane de dolari. Doi ani mai târziu, Kashiwagi a fost găsit înjunghiat până la moarte în casa sa din apropierea Muntelui Fuji, iar moșia sa a trebuit să achite 9 milioane de dolari în datorii la jocuri de noroc către mai multe cazinouri.

Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, high-rollerii care datorează banii cazinourilor lucrează pentru a-și achita datoriile. De fapt, majoritatea cazinourilor care oferă credit au în prezent jucători, care le datorează, motiv pentru care oferirea de credite nu este doar in avantajul jucătorilor, ci și cazinourilor.

Jucătorii iau credite de la cazinou

Jucătorii iau credite de la cazinou

Pierderile mari îi fac pe jucătorii mai agresivi

Majoritatea oamenilor sunt fericiți când câștigă, dar nu se poate câștiga tot timpul. Un alt fapt interesant în ceea ce privește high-rollerii este că, atunci când pierd, pot fi foarte răi cu personalul cazinoului. Într-un articol de Eli Segall din Las Vegas Sun, Segall scrie despre experiențele pe care le-a avut o gazdă anonimă din cazinoul din Vegas cu pierderea pe care au avut-o jucătorii mari.

Gazda cazinoului a spus că au văzut jucătorii pierzători, aruncând cărți spre dealerii, trăgând din țigări si suflând fum spre ei. Gazda a văzut, de asemenea, oameni care aruncau scaune, loveau oameni, încercau să răsfoiască mesele și chiar luptau împotriva securității. Un client chiar a amenințat că va ucide gazda.

Cazinourile îi investighează pe jucătorii mari

Cazinourile cu limite mari își investighează clienții. Dacă un client deschide o linie de credit mare, nu înseamnă că este un jucător autentic cu mize mari. Unii clienți fac acest lucru doar pentru a arăta ca jucători puternici, dar nu pariază mulți bani. Cazinourile acordă o atenție deosebită balenelor cazinourilor, deoarece doresc să se asigure că le oferă bonusuri și recompense jucătorilor și ei rămân mulțumiți și continua să joace.

Jucătorii mari se folosesc de multe avantaje pe care le oferă cazinourile din întreaga lume dar în același timp, pierderile lor sunt mari și uneori pot avea efecte negative. Istoria cunoaște multe cazuri când oameni de afaceri celebri și-au pierdut afacerea, averea chiar și viața în urma unui pariu pierzator.

Articole Similare