Blackjack Surrender online și tot ce ai nevoie să știi

O variație extrem de interesantă a clasicului joc de blackjack, Surrender vă este adus de gigantul industriei – Playtech. În această analiza, ne propunem să vă spunem ce îl face unic: să fie calitatea video, sunetele de excepție sau masa de joc usor customizabilă? Vom trece în revistă, împreună cu voi, regulile jocului, cum puteți face bani ușor și vă vom recomanda unde puteți să îl jucați rapid și ușor.

Joc dinamic și captivant!
2000 RON Cazino Bonus Pachet bonus de bun-venit de la Fortuna Casino
*

Exersați Blackjack surrender în modul demo

Ca să înțelegeți cum se joacă acest joc de Blackjack este nevoie să exersați. Citiți regulile jocului, caracteristicile specifice și opțiunile speciale și urmați linkul cazinoului recomandat de noi. Puteți accesa varianta gratuită a jocului și fără nici un risc financiar, jucați pe bani virtuali. Încercați mai multe strategii, faceți câteva pariuri în varianta gratuită a jocului. Nu riscați nimic! După ce vă obișnuiți cu regulamentul jocului Surrender, puteți face o depunere reală de bani. Numai după ce exersați sunteți pregătit să învingeți Casa.

Blackjack Surrender în variantă demo

Cum credeți? Va deveni jocul dumneavoastră preferat? Este o variantă a jocului de Blackjack foarte profitabilă pentru jucător. Dacă înțelegeți cum să vă folosiți de regulile speciale veți micșora marginea Casei și mai mult. Nu vă grăbiți! Faceți câte încercări doriți cu varianta gratuită și când vă simțiți pregătiți puteți face o depunere de bani reală și în același timp să vă folosiți și de bonusul cazinoului.

Regulile specifice blackjack surrender online

Dezvoltat în baza clasicului joc de blackjack, are la bază regulile variantei originale. Surrender se joacă cu un total de 6 pachete de cărți și se poate juca simultan cu 5 mâini. Conform regulilor blackjackului, poți face surrender, sau poti renunța la mâna pe care o joci, însă în această variantă primești 50% din pariul efectuat! Poți face split, poți dubla, poți accepta asigurarea, iar dealerul nu va cere carte peste 17. Toate astea fac avantajul cazinoului să fie destul de mic, iar procentul teoretic de câștig e un impresionanant 99.65%

Asa cum am menționat, Playtech a creat o variantă cu adevărat minunată – o mecanică de joc extraordinară, dublată de o grafică superbă și animații fluide. Posibilitățile de customizare, doar în ceea ce privește masa de joc, sunt destul de multe și de asemenea, dacă activezi opțiunea “Joc rapid”, poți câștiga de până la 5 ori mai mult într-un timp mult mai rapid.

Începe să joci Blackjack Surrender pe bani reali

Cine nu și-ar dori să facă bani într-un mediu sigur? Istoria Blackjack-ului cunoaște foarte mulți norocoși, care au devenit celebri, realizând câștiguri mari. Vă recomandăm numai cazinouri licențiate și după cum ați observat deja, analizăm pentru dumneavoastră doar jocurile cu cel mai mare RTP – procent teoretic de câștig! Blackjackul nu este nimic nou sub soare, dar această variantă, în mod special, ne-a atras atenția. Aveți numai de câștigat, puteți juca simultan la 5 mâini și probabil cea mai interesantă parte – o faceți cu 2.000 RON cadou – pentru cititorii noștri fideli! Va dorim succes!

2000 RON*Bonus de bun-venit