Blackjack Surrender online si tot ce ai nevoie sa stii

O variatie extrem de interesanta a clasicului joc de blackjack, Surrender va este adus de gigantul industriei – Playtech. In aceasta analiza, ne propunem sa va spunem ce il face unic: sa fie calitatea video, sunetele de exceptie sau masa de joc usor customizabila? Vom trece in revista, impreuna cu voi, regulile jocului, cum puteti face bani usor si va vom recomanda unde puteti sa il jucati rapid si usor.

Joc dinamic si captivant!
2000 RON Cazino Bonus Pachet bonus de bun-venit de la Fortuna Casino
*

Exersati Blackjack surrender in modul demo

Ca sa intelegeti cum se joaca acest joc de Blackjack este nevoie sa exersati. Cititi regulile jocului, caracteristicile specifice si optiunile speciale si urmati linkul cazinoului recomandat de noi. Puteti accesa varianta gratuita a jocului si fara nici un risc financiar, jucati pe bani virtuali. Incercati mai multe strategii, faceti cateva pariuri in varianta gratuita a jocului. Nu riscati nimic! Dupa ce va obisnuiti cu regulamentul jocului Surrender, puteti face o depunere reala de bani. Numai dupa ce exersati sunteti pregatit sa invingeti Casa.

Blackjack Surrender in varianta demo

Cum credeti? Va deveni jocul dumneavoastra preferat? Este o varianta a jocului de Blackjack foarte profitabila pentru jucator. Daca intelegeti cum sa va folositi de regulile speciale veti micsora marginea Casei si mai mult. Nu va grabiti! Faceti cate incercari doriti cu varianta gratuita si cand va simtiti pregatiti puteti face o depunere de bani reala si in acelasi timp sa va folositi si de bonusul cazinoului.

Regulile specifice blackjack surrender online

Dezvoltat in baza clasicului joc de blackjack, are la baza regulile variantei originale. Surrender se joaca cu un total de 6 pachete de carti si se poate juca simultan cu 5 maini. Conform regulilor blackjackului, poti face surrender, sau poti renunta la mana pe care o joci, insa in aceasta varianta primesti 50% din pariul efectuat! Poti face split, poti dubla, poti accepta asigurarea, iar dealerul nu va cere carte peste 17. Toate astea fac avantajul cazinoului sa fie destul de mic, iar procentul teoretic de castig e un impresionanant 99.65%

Asa cum am mentionat, Playtech a creat o varianta cu adevarat minunata – o mecanica de joc extraordinara, dublata de o grafica superba si animatii fluide. Posibilitatile de customizare, doar in ceea ce priveste masa de joc, sunt destul de multe si de asemenea, daca activezi optiunea “Joc rapid”, poti castiga de pana la 5 ori mai mult intr-un timp mult mai rapid.

Incepe sa joci Blackjack Surrender pe bani reali

Cine nu si-ar dori sa faca bani intr-un mediu sigur? Istoria Blackjack-ului cunoaste foarte multi norocosi, care au devenit celebri, realizand castiguri mari. Va recomandam numai cazinouri licentiate si dupa cum ati observat deja, analizam pentru dumneavoastra doar jocurile cu cel mai mare RTP – procent teoretic de castig! Blackjackul nu este nimic nou sub soare, dar aceasta varianta, in mod special, ne-a atras atentia. Aveti numai de castigat, puteti juca simultan la 5 maini si probabil cea mai interesanta parte – o faceti cu 2.000 RON cadou – pentru cititorii nostri fideli! Va dorim succes!

2000 RON*Bonus de bun-venit