Thunderstruck II – un slot cu mituri nordice si bonusuri noi

Thunderstruck II din 2010 este varianta imbunatatita a predecesorului sau, grafica, sunetul, simbolurile si sa nu uitam bonusurile, vin in variante mult mai performante si mult mai generoase. Din momentul in care acest joc a fost lansat pe piata, a reusit si a fidelizat zeci de mii de jucatori, intr-un timp record. Microgaming s-a ridicat inca o data la inaltimea reputatiei sale si a dezvoltat unul dintre cele mai bune sloturi, cu un graphic si design impresionabil, inspirate din mitologia Nordica.

Joaca Thunderstruck II la Winmasters Romania
1500 RON Cazino BonusPentru toti jucatorii noi veniti la Winmasters Romania!
*

Thunderstruck II este un slot pe 5 role si cu 243 sanse de castig. Simbolurile zeiilor nordici sunt cele centrale, urmate de simboluri carti, cu valoare de la 9 la As. Combinatiile castigatoare a simbolurilor scandinavice platesc cel mai bine, indiferent pe ce pozitie ateriaza. Castigul maxim la acest joc este de 2.4 milioane de monede, iar valoarea monedei depinde de valoarea pariului facut: 0,01 minimum si 0,05 maximum (maximum este echivalentul la 15 euro).

Incearca jocul gratis

Nu recomandam sa incerci un joc nou pe bani reali, niciodata! Mai inainte trebuie sa vezi ce iti ofera acel joc, care sunt mizele de pariere disponibile, care sunt castigurile aferente, daca ai bonusuri si rotiri gratuite generate in timpul jocului si in primul rand, trebuie sa determini daca acel joc iti place sau nu. Nu toti operatorii romani ne ofera modul gratuit de joaca, fara sa fii nevoit sa detii un cont de jucator la ei pe site si chiar daca se poate, in general, jocul in versiunea demo este limitat la o anumita perioada de timp. Asta este principala cauza pentru care ti-am pregatit jocul in versiunea gratis de mai jos. Poti juca in voie, atat timp cat vrei! Nu ai nevoie nici de cont de jucator si nici nu este nevoie sa faci vreun depozit. Succes!

Joaca aici gratis

Categoric, aceasta varianta este de mii de ori mai buna, decat inaintasul sau! 243 de pozitii castigatoare, comparativ cu 9 linii de plata, caracteristica Wildstorm si plus alte 4 tipuri de bonusuri diferite, comparativ cu doar 10 rotiri gratuite existente la slotul vechi, sa nu mai vorbim de grafica si design dar si de elementele noi folosite. Unii jucatori ar putea fi descurajati de lipsa jackpotului progresiv, insa le spunem noi, castigurile sunt foarte dese si sunt substantiale, motiv pentru care jocul este inca foarte popular, chiar si dupa 10 ani de la aparitie.

Thunderstruck II – caracteristici si combinatii castigatoare

Simbolul logo Thunderstruck iti aduce cea mai mare plata, atunci cand reusesti o combinatie de elemente si anume un payout de 1000 de fise. De asemenea, acest simbol are si functie de Wild si inlocuieste oricare alt simbol, in afara scatterului si plateste dublul castigului rezultat. Urmatoarele simboluri cu un payout semnificativ sunt Zeii Odin si Thor, care la o combinatie de 5 elemente iti aduc castiguri de pana la 500 de monede. Cele mai mici plati se fac la combinatiile de simboluri de carti. Caracteristica Wildstorm este declansata intamplator si iti aduce o rotire gratuita, cu una sau mai multe role transformate in role wild. In aceasta runda gratuita nu poti declansa alte runde gratuite, iar simbolul logo nu are valoarea de wild.

The Great Hall of Spins este activat atunci cand 3 sau mai multe simboluri bonus au aterizat pe role. Aceasta caracteristica este bazata pe rotiri gratuite si are 4 nivele, pe care le poti debloca cu un anumit numar de runde bonus. Valkyrie bonus este prima caracteristica deblocata pentru primele 4 runde de bonus si iti aduce 10 rotiri gratuite, cu un multiplicator de castiguri de 5 x. Cu putin noroc, la aceasta runda se pot declansa si alte rotiri gratuite! De la a cincea si pana la a noua runda de bonus, este deblocat Bonusul Loki, unde ai 15 rotiri gratuite cu simbolul Wild. Atunci cand acesta aterizeaza pe rola din mijloc, transforma si celelalte simboluri in caracteristici Wild. Urmatorul nivel este Bonusul Odin, deblocat atunci cand reusesti o combinatie de cel putin 3 simboluri bonus, pentru a zecea oara si este valabil pana la a 14-a oara de runda bonus. Bonusul Odin iti aduce 20 de rotiri gratuite cu simbolul Wild Raven, un multiplicator de castiguri. Dupa a 15 a runda de bonus se deblocheaza si ultimul nivel, Bonusul Thor, cu 25 de rotiri gratuite si Rolling Reels, un multiplicator 5x pentru fiecare rotire. Cand toate cele 4 nivele au fost deblocate, la urmatoarea runda bonus, ai dreptul sa iti alegi una dintre ele, cea care te avantajeaza cel mai mult.

Thunderstruck II – joaca slotul online aici!

Jocul este foarte popular datorita payout-lui bun si RTP-ului mare, de 96.65% si multi jucatori se reintorc la acest joc, ori de cate ori au ocazia. Nu va putem garanta ca si voi o sa castigati la acest joc, pana la urma sloturile sunt jocuri de noroc, dar va putem garanta ca va veti distra pe cinste! Daca sunteti pregatiti pentru niste schimbari financiare, va recomandam unul dintre cei mai profesionisti operatori din Romania 2018 si anume Winmasters. Cazinoul online ofera un mediu pentru distractie placut, fiabil, optimizat pentru orice fel de dispozitiv, fie iOS, Android sau Windows.

1500 RON Bonus*Pentru toti jucatorii noi de la Winmasters!