Unde jucam The Mummy slot?

The Mummy slot este o creatie Playtech, inspirata din filmul de actiune cu acelasi nume. De aceasta data, compania producatoarea va propune o aventura in inima Egiptului, in care va fi nevoie sa vanati mumii si sa alegeti dintr-o serie de moduri unice de joc, ce ascund premii mai mult decat explozive. Cu un ecran de joc minimalist, construit din 3 randuri si 5 role de joc, ce insumeaza 25 de linii de plata, The Mummy slot este unic. Mecanica de plata este absolut incredibila, iar cascada de bonusuri si secvente speciale de joc nu se lasa deloc asteptate. Cu toate ca numarul de linii de joc nu poate fi schimbat, mizele sunt mai mult decat flexibile. Slotul The Mummy se adreseaza fiecarui tip de jucator.

Slotul The Mummy poate fi jucat la Fortuna
2000 RON Cazino BonusJucati The Mummy cu 2000 RON Bonus!
*

Acest slot este unul dintre preferatele jucatorilor din Romania, datorita secventelor de plata si a unui procent teoretic de castig destul de ridicat. Cu toate ca politica Playtech este de a nu dezvalui RTP-ul jocurilor, echipa noastra a reusit sa-l calculeze: 92%, ceea ce reprezinta un procent extrem de atractiv. Rolul acestei analize este de a va prezenta in detaliu slotul The Mummy, cum il puteti juca folosind bonusul de bun venit, cum se declanseaza secventele unice, ce reprezinta simbolurile de plata si unde il puteti juca in Romania.

Actiunea este dinamica, iar secventele de premiere sunt insotite de animatii speciale. Veti recunoaste personajele principale, precum cei doi exploratori, faraonul, mumia si regele scorpion. Pe masura ce jucati, veti constata cu placere ca Playtech v-a pregatit o serie de surprize, de genul rotirilor gratuite si a multiplicatorilor. Fiind un slot din portofoliul Fortuna, bonusul de bun venit mai mult decat generos, pe care acest operator vi-l ofera, poate fi folosit la sloturi, pentru a acoperi cerintele de rulaj, in proportie de 100%.

Jucati The Mummy slot in cadrul operatorului recomandat

Jocul se incarca foarte repede si veti remarca interfata mai mult decat fluida, gratie unei optimizari excelente, realizata de Playtech. Jocul respecta in cele mai mici detalii secventele de actiune din film, iar animatiile si coloana sonora sunt de exceptie.

Veti avea posibilitatea sa activati functia de invartire automata, ce poate lua o valoare cuprinsa intre 10 si 99 de invartiri. Mizele de pariere se reflecta asupra tuturor celor 25 de linii, cu valori cuprinse intre minim 0.05 RON si 25 RON per invartire. Spre exemplu, puteti paria pe toate cele 25 de linii de joc cu un maximum de 625 RON, dar fiti siguri ca suma castigata va fi pe masura.

Jucati The Mummy slot creat de Playtech

Stim ca acest slot ascunde o structura complexa, iar secventele unice – moduri suplimentare de joc – pot fi coplesitoare. In cele ce urmeaza vom detalia structura secventelor aleatorii de joc si va vom explica in amanunt ce inseamna fiecare.

Trebuie sa va informam asupra faptului ca orice combinatie castigatoare se formeaza de la stanga la dreapta, pe toate cele 25 de linii de joc. Daca veti opta pentru bonusul de bun venit, folosind codul FOTUNA1, puteti juca cu 2000 RON in plus. Acest lucru reprezinta o strategie buna, pentru ca datorita RTP-ului mare, jocul pe termen lung va va avantaja.

Reguli si caracteristici

Ecranul introductiv prezinta personajele principale, in timp ce jocul se incarca in fundal. Veti remarca simbolurile de plata, insirate pe tot ecranul de joc si pana sa va intrebati, suntem gata sa va informam. Simbolul mumiei este si Wild si poate inlocui aproape toate simbolurile, doar pe rolele 2, 3 si 4. Exceptie fac Scatter, Bonus si Free Games. The mummy este simbolul Scatter, iar prezenta a 5 simboluri identice va aduce pana la 150 de credite.

5 simboluri ale exploratorului va ofera un maxim de 10.000 credite, iar exploratoare va premiaza cu pana la 2.000 credite. Faraonul si sotia sa au valori identice, iar prezenta a 5 simboluri va creste balanta de joc cu maxim 500 credite. Regele scorpion va premiaza cu 250 credite, sacrofagul si cartea mortilor cu 75 de credite, iar pistolul si scarabeul cu maxim 50 credite. Jocul va propune 8 secvente aleatorii, ce pot fi declansate in cadrul unei sesiuni bonus, numita Lost City Adventure Bonus. Aceasta se declanseaza in cadrul jocului principal si va trebuie sa alegeti cutii pline cu bani.

Scorpion Scatter – este o secventa ce poate fi declansata aleator, chiar in cadrul jocului principal si va plati conform simbolului scatter, dar cu un tabel de plati special. Simbolul Expanding Mummy va transforma simbolul Wild intr-un simbol cu extindere, pentru o cota crescuta de plati. Scarab Attack e un mod unic de joc. Daca aveti un simbol wild oriunde pe rola 3, acesta se va multiplica si pe rolele 2 si 4. Collapsing Reels inseamna ca orice simbol castigator va exploda, lasand locul vacant altui simbol, ce duce la castiguri ametitoare. Mummy Power este o secventa de joc ce va aduce multiplicatori: 3, 6, 9 x suma castigata. Mummy Respin inseamna ca un simbol Wild pe orice rola blocheaza rola respectiva pentru invartiri gratuite, pana cand apare orice fel de castig.

Rotirile gratuite va aduc castiguri si o …super-invartire, ce va poate aduce echivalentul unei combinatii de plata cu pana la 9 simboluri Wild! In cele din urma, veti putea activa si bonusul Mummy Hunt, unde va trebui sa vanati mumii! Actiunea va plaseaza in adancul piramidei si veti fi prezentat cu doua optiuni: puteti merge la stanga sau la dreapta intr-un tunel si puteti vana pana la 10 mumii! Daca sunteti un fan al sloturilor, dar preferati pacanele clasice, va propunem sansa sa castigati la fructe cu jocul Xtra Hot – o aventura suculenta si profitabila!

Jucati The Mummy slot pe bani reali!

Cu pana la 8 secvente unice de joc si o explozie de jocuri bonus, The Mummy este mai mult decat un slot. Actiunea va poarta in adancul piramidei si veti regasi toate personajele principale, ce va ofera o explozie de premii, multiplicatori si invartiri gratuite. Mecanica de plata este o opera de arta si completeaza perfect dinamismul jocului, iar mizele permisive ofera tuturor oportunitatea de a a face bani cu aceasta capodopera de slot, creata de Playtech. In Romania, puteti juca The Mummy slot in cadrul operatorului Fortuna, alaturi de cel mai generos bonus de bun venit, in valoare de 2.000 RON!

2000 RON Bonus*Bonus Fortuna Casino!