Jimi Hendrix slot – un omagiu adus legendei rock a anilor 1960

In Aprilie 2016, NetEnt dezvolta unul dintre cele mai populare sloturi cu tematici muzicale, Jimi Hendrix slot, un elogiu adus celui mai bun instrumentalist ai anilor ’60. Cantaret si in acelasi timp si compozitor, Jimi Hendrix si-a pus adanc amprenta in istoria rock-lui, lasand in urma unele dintre cele mai bune hit-uri din toate vremurile, unele fiind folosite la coloana sonora a video slotului. Legendarul chitarist a avut o cariera scurta, stingandu-se din viata tragic, la varsta de 27 de ani, in urma unor complicatii legate de droguri. La NetBet poti sa retraiesti experienta hippie unica, a anilor ’60, inconjurat de elemente care iti aduc aminte de era flower – power si era Woodstock.

Jimi Hendrix la NetBet
800 RON Casino BonusJucati Jimi Hendrix cu banii bonus de la NetBet
*

Jimi Hendrix este un slot pe 5 role si 20 de linii de plata, fixe. Cele mai multe elemente sunt legate de era hippie: chitara, semnul pacii, florile, discul, inima si bineinteles mega-starul Jimi Hendrix, insa jocul include si carti cu valoarea de la 10 la As, care au si cea mai mica valoare de plata. In afara ca jocul iti aduce cele mai bune hituri din toate vremurile, Vodoo Child si Foxi Lady, iti aduce si imbunatatiri substantiale si constante la buget, jocul genereaza multe scattere, simboluri wild si bonusuri.

Joaca aici la Jimi Hendrix!

Cel mai bun mod de a invata regulile jocului este sa te joci la el. Desi miza de pariere incepe de la 1 RON, nu toti ne permitem sa exersam pe bani! De aceea am pus la dispozitie versiunea demo a jocului, unde puteti juca gratis, pana invatati regulile. Nu trebuie sa descarci absolut nimic si nici de vreu depozit nu este nevoie, tot ce trebuie sa faceti este sa va transpuneti in lumea anilor ‘60 si sa va bucurati de succesul dumneavoastra, in timp ce ascultati muzica de calitate.

Exersezi aici

Jocul are 20 de linii de plata fixe, insa poti fixa nivelul la care vrei sa joci: primul nivel are miza de 0,20 Euro si valoarea fisei este de 0,01 Euro, insa este potrivit si pentru high rolleri, care isi pot seta jocul la nivelul 10, unde miza este de 200 Euro, iar valoarea fisei ajunge la 1 Euro. Maximum de plata la acest slot este 80 000 de fise si in functie de valoarea pariului este si valoarea premiului.

Runde bonus si rotiri gratuite la Jimi Handrix

In afara combinatiilor castigatoare intre simboluri, jocul include si 6 runde bonus, 2 in jocul principal si alte 4 in jocul Pick and Click, un joc secundar. Red Guitar Re-spins este declansat atunci cand ai cel putin 4 simboluri cu Red Guitar, indiferent de pozitia lor. Acestea genereaza o rotire gratuita si in cazul in care iti mai apare acest simbol, se continua cu rotirile gratuite pana cand aceste simboluri nu mai apar. Functia Purple Haze se activeaza atunci cand acest simbolul se opreste pe rola 1, iar toate simbolurile de carti (A, K, Q, J si 10), inclusiv Purple Haze, se transforma in simbol Wild pentru urmatoarea rotire. Insa cea mai asteptata si dorita functie este Pick and Click!

Pick and Click se declanseaza atunci cand ai 3 simboluri scatter – Jimi Hendrix cu o chitara alba – pe rolele 3, 4 si 5. Scopul acestui joc bonus este sa dezvalui elementele de sub speakere si in functie de care element a iesit de trei ori, primesti unul dintre cele 4 bonusuri: Coin Win, Crosstown Traffic Free Spins, Purple Haze free spins sau Little Wing Free Spins. Atunci cand ai reusit 3 simboluri Coin, castigul este in fise, cu un multiplicator intre minimum 8 x si maximum 30 x. 3 simboluri Crosstown Traffic Free iti aduc 6 rotiri gratuite, plus o rola Wild: la prima rotire gratuita, rola Wild inlocuieste rola 5; la cea de a doua invartire, rola Wild tine locul rolelor 4 si 5; la cea de a treia rotire gratuita, rola Wild inlocuieste rolele 3 si 4; la cea de a patra rotire inlocuieste rola 2 si 3; si la final inlocuieste rolele 1 si 2. La 3 simboluri Purple Haze primesti intre 6 si 12 rotiri gratuite, in care simbolurile de carti As, K, Q, J si 10 se transforma in simboluri wild. Cele 3 simboluri Little Wing Free spins iti aduc intre 6 si 12 rotiri gratuite, in care sunt incluse 5 simboluri Wild suprapuse, pentru fiecare invartire.

Joci sa castigi!

Daca sunteti gata sa incercati jocul pe bani reali, va recomandam, cu toata increderea, operatorul NetBet. Nu numai ca este unul dintre cei mai respectati operatori pentru dedicatia lor catre client, dar este si unul dintre primele cazinouri online licentiate de ONJN. NetBet continua zi de zi sa fidelizeze zeci de jucatori, prin serviciile sale impecabile: bonus de bun-venit in conditii generoase, program VIP excelent, numeroase bonusuri si promotii zilnice, turnee cu premii in cash, chiar si bonus fara depozit!In plus, puteti incerca un alt slot NetEnt genial pe aceeasi tem. Daca esti interesat, poti vizita site-ul aici!

800 RON Bonus*Pentru toti jucatorii noi, numai la NetBet!