Super Flip și analiza acestui slot

În urma analizei acestui slot, vreau să vă spunem de ce echipa noastră s-a îndragostit de Super Flip. Este un joc dinamic, cu o atmosferă și calitate audio – video de excepție și ne-a luat aproximativ 15 minute să dublăm suma depusă, pentru că acest slot plătește și plătește bine. Combinațiile câștigătoare nu se lasă așteptate și aveți șansa de a câștiga premiul de 1000000 de monede, pus la bătaie.

Bonusuri și rotiri gratuite
1000 RON Cazino BonusJoacă Super Flip la Unibet România și profită de bonusul de bun venit!
*

Slotul este creat de Play n Go, ceea ce explică popularitatea lui. Cu o interfață prietenoasă, jocul poate fi personalizat, în ceea ce privește suma pariată, interfața de joc și modul de joc automat. Puteți dezactiva animațiile, puteți ajusta automat pariul și puteți opta în a folosi tastă “space” pentru o rotire mai rapidă.

Modul demo vă stă la dispoziție pentru a exersa acest slot

Modul demo vă familiarizează cu exploziile de culori și premii în bani și puteți accesa acest mod la cazinoul Unibet, iar dacă sunteți client nou primiți și un bonus de 1000 RON! În continuarea acestei analize, vă vom explica în ce mod funcționează simbolurile “Scatter”, cum se declanșează rotirile gratuite și multiplicatorii.

Joacă în modul demo aici

Puteți învărti rolele cu o valoare minimă a pariului de 1 RON și până la o valoare maximă de 500 RON, dar aceste valori pot fi modificate în modul demo. Nu sunteți condiționat în a juca pe o anumită valoare, pentru că multiplicatorii și rundele gratuite nu vor întărzia să apară.

Regulile slotului online Super Flip și cum se joacă

Surpriza placută pe care ne-a făcut-o acest joc este modul în care plătește. Trei sau mai multe simboluri “Scatter” declanșează rotirile gratuite, până la 90 la număr, iar orice câștig poate fi multiplicat în rundele opționale “Joc de noroc”, runde ce vă stau la dispoziție imediat ce ați câștigat un premiu. Vă puteți dubla premiul de îndată ce ghiciți culoarea sau suita unor cărți, ce apar cu față in jos. Limita acestui multiplicator este de 2500 de monede.

Suplimentar, 5 simboluri “Scatter”, “Wild” sau “Diamant” vă aduc 250 RON și minim 3 simboluri “Scatter” vă premiază cu 15 rotiri gratuite. Simbolurile, precum steauă și potcoavă, vă garantează de la 20 la 80 RON, iar trifoiul și căpșuna vă aduc o sumă cuprinsă între 10 și 40 RON. Suita de cărți vă bagă în buzunar între 5 și 20 RON, iar toate aceste premii pot fi multiplicate.

Jucați Super Flip slot în cazinoul recomandat

Puteți face bani cu Super Flip în cadrul cazinoului Unibet, unde pe lânga bonusul de bun venit de 1000 RON vă așteaptă și alte promoții, cum ar fi un turneul de sloturi, cu premii de până la 100.000 RON și un turneu în fiecare zi de miercuri, unde amatorii de jocuri de păcănele au o șansă la premiul cel mare de 1.250 RON!

Acest slot online este accesibil oricărui tip de jucător, atât începătorilor, cât și celor mai experimentați, datorită flexibilității, în ceea ce privește suma pariată. Nu aveți nevoie de un buget considerabil pentru a face bani, dar indiferent de cât pariați, aveți o șansă la premiul de 1.000.000 RON! Dacă sunteți interesați de câștigurile de la sloturile online puteți citi și articolul “Câștiguri legendare la sloturi”, pentru a juca informați. Vă dorim succes!

1000 RON Bonus*Pentru toți jucătorii noi de la Unibet!